Kuinka aikaisin pyydätte kaason?


martina

Recommended Posts

  • Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kaaso on jo pyydetty, vaikka kosittu ei vielä olekkaan.. ;D

Tai siis häistä ollaan alettu avomiehen kanssa puhumaan, ja suunnitteilla on talvi 2006, mutta odotan virallista kosintaa ja kihlautumista. Kaasolle tulee kyllä melkein höpötettyä päivittäin suunnitelmista.. saa nähdä ottaako kaaso eron pestistään, ennen kuin "virallinen häiden suunnittelu edes alkaa!

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Ei oikeestaan tarvinnut pyytääkään, se oli selvää jo ennen häistä päättämistä, et toinen kaasoni on siskoni ja toista ystäääni pyysin noin viikko sitten kaasoksi. Ensin kerroin kaverille häistä, kun nähtiin ja sitten samana päivänä pistin vielä sähköpostia, jossa paljastin, että oisi kiva, jos juuri hän tulisi häihin kaasonani  :-X

Link to comment
Share on other sites

On aina ollut selvää, että minä ja sisko toimimme toisillemme kaasoina. Häät on kesällä 2007 ja tuossa tämän kesän aikana jo hihkuin hänelle, että nyt olemme puolison kanssa päässeet yhteisymmärrykseen hääpäivästä  ;D Ei siskoparka halunnut kuitenkaan vielä kuulla mitään tarkkaa infoa, kun toipuu vielä edellisistä (ystävämme) häistä  ::)

Link to comment
Share on other sites

Pyysin kun hääpäivä oli päätetty (alunperin, sehän on aikaistunut moneen kertaan) ja juhlapaikka varattu. Kaksi läheisintä ystävääni, joten tiesivät varmasti etukäteen että pyyntö mahdollisesti tulee. Rupesin juuri miettimään että apua, pitäisi varmaan kohta pitää jo jonkunlainen palaveri häistä ja antaa polttarilista kaasoille.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kaasoni on paras ystäväni ja hänen kanssaan ollaan sovittu jo iät ja ajat sitten, että kun naimisiin mennään, niin ehdottomasti olemme toistemme kaasoja :) Varmuuden vuoksi kysäisin häneltä asiaa pari viikkoa kirkon varaamisen jälkeen, eli n. 10kk ennen häitä, ja tottakai hän suostui välittömästi riemuhuutojen kera ;D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...