Morsiustyttöjen mekot


Naina

Recommended Posts

Mun 5- ja 11-vuotiaat siskot ovat morsiustyttöjä. Äiti ei muuten pysty osallistua häidemme kustannuksiin, joten sovittii että hän maksaa tyttöjen puvut. Kaaso-siskoni ompelee tyttöjen puvut. Pienemmän puvun tarvikkeet maksoi 25 euroa ja isomman (kaavoineen) 50 euroa. Lisäksi äiti hankkii tietty tytöille kengät ja muut sukkikset yms.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mun kuusi vuotias pikkusisko on tulossa morsiustytöksi.. Mun olis tarkoitus tehdä hänelle mekko.. Löysin jo yhden aivan ihanan kaavan...! :) Jos aikaa ei jostain syystä riitä niin sitten en vielä tiedä mitä tapahtuu.. täytyy kattoa... Sitten mun 8 vuotias serkku on tulossa sulhaspojaksi.. Mun mielestä saa pukeutua ihan melkeen miten vain.. Me hankitaan hälle sitten kukka rintaan tai jotain muuta.. :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä morsiustyttö tulee olemaan toisen kaason pikkutyttö ja kaasoni kyllä maksoi itse puvun tytölleen kun se ostettiin lastenvaateliikkeestä. Jos olisin itse halunnut puvun tytölle ompelijalta, olisin luonnollisesti ollut myös maksumiehenä.

Link to comment
Share on other sites

Meillä morsiusneitona on mun serkku. Oltais maksettu hänen puku, mutta koska he olivat joka tapauksessa ostamassa hänellä juhlamekkoa, niin sovittiin että käyttää sitä samaa häissä.

Mekko löytyi edullisesti Ellokselta, ja on mielestäni oikein söpö.

05101-240ells_24002.jpg

Me hankitaan sitten tytölle kukkaseppele hiuksiin, ja ostetaan varmaan joku pieni lahja kiitokseksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Ostin itse kun oma tyttäremme morsiusneitona, ja vinkkinä muillekkin pukujen etsijöille, laitoin ostoilmoituksen tämän foorumin ostetaan häätuotteita palstelle ja tsekkasin palstan myydään iltapukuja ja avustajien pukuja. Löysin kauniin juuri tytöllemme sopivan puvun tuolta myynnistä, hinta ei ollut paha ja postikuluja tuli kokoneiset 3€, että kannattaa katsoa!!!! Minulle tarjottiin sähköpostiin useita kauniita pukuja ja joku tekijäkin ilmoittautui, ja hintakaan ei olisi ollut paha....

Link to comment
Share on other sites

Guest kultsipallo

meilla oli morsiustyttoina miehen veljen tytot. anoppi taitavana ihmisena ompeli niille kauniit puvut ja halusi ehdottomasti maksaa kankaat myos.

olin kylla itse varautunut pukukankaiden maksuun.

Link to comment
Share on other sites

Meillä todennäköisesti anoppi ja äitini maksavat morsiustyttöjen puvut. Aika pieniä tyttöjä kun vielä ovat, niin ajateltiin perinteisiä prinsessamekkoja. Tallinnassa näyttivät maksavan n. 20 euroa/kpl, joten sieltä ostetaan samalla kun käydään katsomassa/ostamassa sieltä morsiamen ja sulhon pukuja ja juomisia.  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Tätä mun asiaa voisi varmaankin kysyä täältä..

Kun meidän morsiusneidot on häiden aikaan 12 ja 15 vuotiaat neitokaiset niin minkälaiset mekot niille kävisi päälle? Olis kiva jos niillä olis samanlaiset tai edes samantapaiset. 15-vuotias ei varmaan halua samanlaista pikkutyttömaista pukua kun tuo 12v ja nuoremmalle taas ei mielestäni sovi "aikuismaisempi"... Jos jollakulla muulla samaa ikäluokkaa olevia morsiustyttöjä niin kertokaas mitä heillä oli päällä? Tai minkätyylinen mekko vois olla semmonen mihin kumpikin olis tyytyväisiä? Mulla raksuttaa ihan tyhjää.

Link to comment
Share on other sites

koran:

miten olisi jotkut yksinkertaiset, kapeaolkaimiset alaspäin hieman levenevät mekot. Jotain nättiä vaaleaa väriä. Vaikka leikkaus empire-linjassa jos tykkää. Se olisi neutraali mutta kaunis malli, ei mielestäni liian aikuismainen lapsella, mutta ei taas kovin lapsellinenkaan, voisihan sen mallinen olla vaikka morsiamella yhtä hyvin. Jos mekon koristelee vaikka parilla silkkiruusulla, ei se ole ollenkaan tylsä.

Semmoinen ehdotus itselleni tuli ensimmäisenä mieleen. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 1 month later...

Meidän morsiuslapset ovat 9-v. tyttö ja 6-v. poika.

Olen itse ollut 80-luvun lopulla 10-vuotiaana morsiusneitona ja teetetty puku on vielä säästössä. Siispä ajattelin, että sitä voisi kenties vielä käyttää, kun muokkaa hieman, esim. pienentää tai poistaa puhvihihat jne. Tyttöjen "prinsessamekot" eivät paljonkaan ole muuttuneet muodin mukana.

Mistä olette hankkineet poikien puvut? Entä mikä on hintahaarukka? Itse ajattelin kustantaa.

Link to comment
Share on other sites

Me maksetaan morsiusneidon puku, jonka kaasoni ompelee. Kankaat tuli maksamaan 4 e ( Eurokankaan poistolaarista löytyi morsiussatiinia!) ja siihen vetoketjut eli koko puvun hinta tuli alle 10e! morsiusneidon kanssa yhdessä suunniteltiin malli, onhan hän jo 2.luokalle menevä, eikä prinsessamekko kelpaa... :) Lupasin vielä ostaa puvun alle jonkun kivan topin.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Hei!

Olen todennut morsiusliikkeitä kiertäessä, että morsiustyttöjen puvut ovat todella kalliita. Onko kellään ehdottaa esimerkiksi nettikauppoja, joissa olisi myynnissä juhlavia mekkoja mielellään edulliseeen hintaan? Entä tuleeko mieleen mitään liikkeitä Tampereen seudulta, jossa kannattaisi käydä katsomassa mekkoja?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...