Jump to content
Naimisiin.info

Naimarock

Recommended Posts

En löytänyt varsinaisesti tästä aiheesta viestiketjua, joten aloitin uuden.

 

Kiinnostaako Rockfestarihäät?

Meillä oli festarihäät, joiden nimi oli NAIMAROCK. Ja somistus yms materiaali sitten tän idean mukaan. Koko homma rakennettiin sen ympärille, että meillä oli ulkoilmafestarit ja niissä soittamassa kolme bändiä. Eka bändi soitti kevyempää rock `n rollia, toka vähän hevimpää ja kolmas illalla covereita, tanssi ja rock-musaa. Häät pidettiin ulkona nyt elokuun lopussa. Meillä oli rekkalava ja ruoka- sekä juomateltta, catering teki paellapannuilla festariruokaa. Paikka oli hieno, rannalla meidät vihittiin ekan bändin jälkeen.

Somisteisiin ja oheistavaraan kuuluvat vip-liput kutsukorteiksi, bändit, aikataulu ja menu -julisteet seinille. Puisia kylttejä, joissa luki mm. päälava, rantalava, sauna, majoitus, juomateltta, ruokateltta, festarikauppa, lastennurkka jne. Lisäksi kaksi 6m x 1m banderollia lavan eteen ja toinen portin yläpuolelle puiden väliin, siihen mistä ajettiin sisään. Olimme myös tehneet vieraille samaan tyyliin rintanapit sekä kaikille halukkaille teetimme muistoksi naimarock -paidan ja jos ei halunnut paitaa, niin festarikassin. Elokuun illan pimetessä sytytimme sata paperista kynttilälyhtyä ympäristöön, päivällä muina koristeina olivat vain auringonkukat suurissa lasipurkeissa.

Asiaan kuuluivat myös www.naimarock.fi -sivusto, jossa infottiin kaikista yksityiskohdista, koska kaikki info ei olisi mitenkään mahtunut vip-lippuun. Ja kuuluuhan joka festareihin nettisivut. www-sivusto on suojattu salasanalla, mutta saa niitä nyt jo vapaasti käydä katsomassa (tunnus: naima, salasana: rock2013)

Häät olivat upeat ja kaikki tykkäsivät mielettömästi.

 

** Myyminen/vuokraaminen ehdottomasti kiellettyä tällä osastolla, kirppispalstalla sallittu sääntöjen puitteissa. t. ylläpito **

Tässä muutama kuva valaisemaan asiaa:

post-46598-0-87953600-1382005819_thumb.j

Muokattu: , käyttäjä: pampam
Link to comment
Share on other sites

Me vietimme omia festarihäitämme lauantaina. Tosin ajankohta kun on jo kovin syksyinen, niin paikkana toimi Ylioppilasteatteri. Ohjelmaan kuului black metal -aiheinen monologi sekä 4 esiintyjää (folk, rock, alternative, punk). Ehkä enemmänkin kietoutui musiikin kuin festaroinnin ympärille siksi, että oltiin sisätiloissa. Meillä oli kaikille omat VIP-passit, joihin oli kirjoitettu vieraalle sopiva alter ego musamaailmasta. Ne osoittautuivat ihan hitiksi! Pöydät meillä oli nimetty eri festareiden mukaan. Kuvia voi käydä katsomassa mun profiilista, jos mielenkiintoa löytyy.

 

Mutta oli todellakin pidetty teema! Ja ihanasti oli ihmiset noudattaneet pukukoodia rockstar/popstar, joten vieraat näyttivät enemmän festarivierailta kuin häävierailta.

Muokattu: , käyttäjä: Riiia
Link to comment
Share on other sites

Aivan mahtava ja persoonallinen idea teillä molemmilla! *thumbs up* :)

 

p.s. myös toteutus selvästi loppuun asti mietitty, huikeeta! Onnea tuoreille pareille!

Muokattu: , käyttäjä: Sith
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...