Jump to content
Naimisiin.info

Milloin kiitoslahjat annetaan?


Guest Cardia

Recommended Posts

  • Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jotkut antavat lahjat sitten vasta häiden jälkeen esim. rääppiäisissä tai muissa muisteloissa... hyvä esim. silloin jos haluaa lahjottaa hääkuvansa siinä samalla. Me ajateltiin antaa kiitoslahjat häitä seuraavana päivänä kun BM ja K tulevat meille (toivottavasti) rääppiäisiin.

Link to comment
Share on other sites

Lahjojen antaminen on asia sinänsä, mutta mun mielestä olisi kohteliasta (ja mukavaa) kiittää hääjuhlassa, yleisön edessä kaasoa, bm:iä ja muita vaivaa/aikaa/rahaa "uhranneita". Tällaiset julkiset kiitokset lämmittävät asianosaisten mieltä ja samalla koko yleisö voi vaikka taputtaa kiitokseksi järjestelyihin osallistuneille.

Link to comment
Share on other sites

Meillä tarkoitus kiittää juhlassa kaikkia avustaneita henkilöitä ja lahjat antaa erikseen häämatkan jälkeen, esim erikseen järjestetyissä illanistujaisissa...

Emme halua lahjoja ruveta jakamaan juhlassa sillä apuna tulee olemaan monia muitakin henkilöitä kuin vain kaasot ja bm:t, mutta meillä ei todellakaan ole mahdollisuutta kaikkia avustajia "lahjoa". En halua julkisesti mitenkään eriarvoistaa kenenkään apuja.

Link to comment
Share on other sites

Kiitämme kun olemme saaneet kuvat ja videon.

Järjestämme kaasolle ja bestmanille unohtumattoman illan (toivottavasti positiivisesti). Syömme ja juomme hyvin kattaen kaikki hienosti ja "palvellen" heitä. Samassa tilaisuudessa annamme heille pienet kiitokset/ muistot heidän suuresta työstään.

Link to comment
Share on other sites

Toimme kaasolle ja bestmanille lahjat häämatkalta. Ne luovutettiin sitten ensimmäisen tilaisuuden tullen. Olemme kyllä pohtineet jotain illanistujaista, jossa voitaisiin katsella kuvia ja sen sellaista hyvän ruuan merkeissä koko luottoväen kanssa. Vietimme kuitenkin kaksi tällaista vapaamuotoista iltaa ennen häitä, joissa lähinnä tutustutettiin porukkaa toisiinsa ja pidettiin hauskaa yhdessä ilman askarteluvelvoitteita. Siihen jatkumoon sopisi varmaan tällainen jälkitilaisuuskin. Pikkujouluhan se sieltä jo lähestyykin  ;D, joten miksei toisaalta sen varjolla voisi jotain järjestääkin?  :)

Link to comment
Share on other sites

Me annoimme bestmanin ja kaason (ja muidenkin avustaneiden) lahjat hääjuhlan loppupuolella, mutta syrjässä suurelta yleisöltä. Tämä siksi, että meillä todella oli paljon avustajia häissämme, ja monet apujoukoista olivat meille jopa kaukaisempia, kuin jotkut sellaiset, jotka eivät olleet auttaneet. Näin vältyimme tilanteelta, että toiset häävieraat olisivat miettineet "ai, minähän en ole tehnyt mitään...". Lisäksi lahjojen "oikeudenmukaisuus" oli vaikea miettiä - voiko julkisesti antaa siskolleni, joka ompeli häämekkoni ilmaiseksi (n. vuoden projeksti) saman lahjan, kuin yhdelle ystävälle, joka häiden alussa 10 minuutin ajan näytti autoilijoille, missä on parkkipaikkoja ::) Ajattelimme, että säästymme julkiselta vertailulta antamalla lahjat syrjässä. (toki he eivät ihan samaa lahjaa siis saaneet, mutta tehtävien arvottaminen tuntui täysin mahdottomalta) Todella kiitollisia olemmekin häidemme apuvoimille!

Meitä eniten avustaneet vieraat (meidän molempien perheet, mummi, bestman ja kaaso) jäivätkin luonnostaan viimeisiksi vieraiksi, joten loppuillasta saimme ikäänkuin julkisemman kiitostilaisuuden lähimmillemme.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...