Milloin kiitoslahjat annetaan?


Guest Cardia

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä on sama ajatus, kuin toukokuu-08:lla. Eli aiomme pitää yhdessä sulhasen kanssa kiitospuheen häissämme, jossa kiitämme erityisesti vanhempiamme (maksavat lähes koko lystin) sekä meitä järjestelyissä auttaneita ystäviä (kaaso, bestman, morsiusneito, kukkaistytöt, seremoniamestarinna sekä muut meitä avustaneet ystävät). Muistamme todennäköisesti bestmaniä, kaasoa, morsiusneitoa, seremoniamestaria ja kukkaistyttöjä joillai pienillä lahjoilla samalla.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest Vieras_Tuula_*

Juuri ennen vihkimistä kun kaasot pukivat minua ja valmistauduttiin skumppaa hörppimällä juhlaan, saivat valita laittavatko korut (helmistä teetetyt käsikorut ja korvikset) juhlaan vai ei. Häämatkalta toimme vielä kaikille ne varsinaiset arvokkaammat lahjat.

Link to comment
Share on other sites

Mulla on vielä avustajien lahjat ostamatta. :unsure: Ennen häitä en ehtinyt, ja nytkin on ollut kaikkea kiirettä. Mies ei luultavasti osta bestmaneille mitään, koska maksoi heidän vuokrapukunsa. Minä ajattelin ostaa kaasolle Nomination-rannekorun. Muiden avustajien lahjat ovat vielä mietinnässä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kaasolle annoin lahjan (nomination-rannekoru) häiden jälkeisenä aamuna hääpaikkaa siivotessa. Ei mikään kaikkein paras ja hienoin tilanne, mutta ennen häitä en ehtinyt - ei tullut sopivaa tilaisuutta vaikka olisin halunnut antaa sen silloin - ja hääjuhlassa en voinut kun tiesin että rupean vollottamaan. Niin kuin rupesinkin ja siinä sitä sitten nyyhkittiin...

Mulla oli maailman ihanin kaaso ja olen yrittänyt muistaa häntä kiitellä kaikissa mahdollisissa tilanteissa, toivottavasti olen onnistunut.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 2 weeks later...

Itse olen ajatellut kaasoja kiittää todennäköisesti etukäteen, ettei unohdu, eli edellisenä päivänä, kun olemme koristelemassa juhlapaikkaa (mikäli siis toinenkin kaasoista pääsee paikalle). Tai jos molemmat eivät ole paikalla, niin ehkä kiitämme heitä äitini synttäreillä kuukauden päästä häistä, kun sinne molemmat kuitenkin tulevat.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Lahjoin kaasojani moneen otteeseen häiden jälkeen. Ensin toin heille pienet muistot minihäämatkaltamme, sitten järjestin heille illallisen ja viimeiseksi annoin heille joululahjaksi korut. Kaikki nämä olivat muutaman kuukauden sisällä häistä. Sinä aikana tapahtui niin paljon, että kaasot varmasti ymmärsivät, kun kaikki ei ollut heti valmiina.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 months later...
  • 1 year later...

Itse ajattelin, et annettais hääpäivän aamuna lahjat, lisäksi juhlassa vielä julkisesti kiitettäisiin. Lisäksi meillä on muutama muu henkilö, jotka ovat jollain tavalla apuna hääpäivänä, mutta ei välttämättä aamusti mukana, ja heille ajattelin, että kävisin julkisen kiitoksen lisäksi jossain vaiheessa juttelemassa ja antamassa pienet lahjat :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...

Me annoimme kiitoslahjat jonkin aikaa haiden ja haamatkan jalkeen. Emme edes hommanneet lahjoja ennen haita, oli niin paljon mietittavaa, etta se jai, ja halusimme antaa jotain oikeasti mieleista eika ostaa vain jotain kiireessa. Tuntuvat olleen tyytyvaisia, kaasoni ainakin kayttaa lahjaksi saamaansa korua jatkuvasti  :)

 

Jos olisimme saaneet lahjat hommattua aiemmin, olisimme varmaankin antaneet ne haiden jalkeisena paivana, jolloin jatkoimme juhlimista kaveriporukalla. 

Muokattu: , käyttäjä: Roslin
Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...