maiski

Hääpukujen ja asusteiden tilaaminen ulkomailta vol.2

141 viestiä aiheessa

Minunkin puvussani oli tukiluut ja toppaukset, tosi jämäkkä siis :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa!


 


Olen astumassa avioliiton satamaan ensi kesänä, ja edessä on hääpuvun hankinta ja löysinkin sellaisen netistä Lightinthebox nimisestä verkkokaupasta onko teillä kellään kokemuksia kyseisestä kaupasta? uskaltaako tilata? ja osaako joku neuvoa että miten nuo koot tarkoittaa puvun koot menee numeroissa 4, 6, 8,10 jne.. laitan kuvan puvusta haluaisin kuulla mielipiteitä   :wub:  kuva lainattu netistä kyseisen nettikaupan sivulta  :)  


post-50537-0-71819500-1408893776.jpg

post-50537-0-25822800-1408893777.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Laitanpa vielä tännekin ketjuun kuvan puvustani. Hintaa tällä oli postikuluineen noin 120 euroa, vannehame maksoi muistaakseni noin 20 euroa (Ebaysta).

 

13509788.t.jpg 13509790.t.jpg

 

Klikkaamalla näkee kuvat kokonaisena :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei kyllä todellakaan ole mikään "hikipajarätti" tai "norsunoksennus"  :girl_pinkglassesf:

Saako kysyä myyjien nimiä? Vannehame nyt ainakin olisi ostoslistalla..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vannehame on ebay.comista myyjältä nimeltä m-petticoat (http://stores.ebay.com/mpetticoat) ja puku AliExpressistä Suzhou J&R Wedding Dress Co. Ltd (http://www.aliexpress.com/store/208810) -nimiseltä firmalta.

 

Pukua ei tosiaan tarvinnut käyttää edes ompelijalla täällä Suomessa, vaan se oli täysin sopiva suoraan pakasta vedettynä. :) Nyt arvon että mitä tuolle tekisi, ehkä heitän pesukoneeseen ja jos se selviää sieltä ehjänä ulos niin laitan myyntiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihanan hääpuvun sait Ruska! :girl_in_love:

Kävin kyseisen myyjän sivuilla ja huomasin että hääpuvuista ei ollut kuin se yksi kuva siinä esillä...? Saitko lisätietona esim. lisäkuvia? Siellä on muutama ihana mekko, joista näkyy kuvassa vain yläosa. Eli alaosasta ei ole tietoakaan... :girl_impossible:  Mutta olipa kiva lukea että sinun tilaus onnistui noin hyvin! Nyt uskaltaa itsekkin ehkäpä tilata unelmien puvun ulkomailta :lol:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jennyjoseph.com on sivuston osoite. Onko tietoa tästä, onko huijausosoite?:) Kyseisellä sivulla on niin ihana hääpuku ettei missään mutta nyt on ollut niin paljon kaikenlaista noista netistä tilatuista puvuista etten tiedä uskallanko tilata. Puku on kaikenlisäksi halpakin. Laitan linkin vielä puvusta.http://fi.jennyjoseph.com/A-Linjainen-Prinsessa-V-Kaula-Aukko-Laahus-Sifonki-Morsiuspuku-Jossa-Rypytys-Helmikuvoinnit-Paljetit-002001679-g1679 Jos joku tietää tästä sivustosta jotain niin kertokaa kiitos!:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Omasta puvusta oli kyllä kuvia monesta suunnasta. Ainakin "real sample wedding dressses" -kategoriassa on kuvia myös heidän tekemistään puvuista ja nimenomaan joka suunnasta. En tiedä miten homma toimii jos esillä ei ole kuin yksi kuva esim. yläosasta. Pelasin itse varman päälle ja yksi tärkeä kriteeri oli että kunnon kuvat löytyy jo nettisivuilta, toinen oli se että muutoksia tarvitsee tehdä mahdollisimman vähän. Tuohon omaan pukuuni kuului alunperin tuota kimalletta myös rintojen alle, mutta pyysin jättämään sen pois ja laitoin viestin liitteeksi vielä Paintilla muokatun kuvan jossa oli punainen rasti kyseisen koristeen päällä. :)

 

Tämän perusteella oma pukuni on tilattu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kun hakee Googlella "jennyjoseph.com reviews", niin tulokset näyttäisivät olevan samaa luokkaa kuin muillakin samankaltaisilla kiinafirmoilla. Osa on saanut täydellisen mekon, osalla ollut liian iso, huonosti tehty tai muuta kurjaa. Ja aitojahan mekot siis eivät ole, vaan kopioita designer-puvuista. Luultavasti siis saisit kyllä mekkosi, mutta laadun kanssa lienee melkoista arpapeliä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuinkas te kiina pukujen tilaajat ootte suoristaneet pukunne? :) Itse höyrytetty vai silitetty vai käytittekö pesulan puolella ammattilaisella vaiko? :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa!

 

APUA!!! :pupu_1:  Olen juuri tilannut unelmieni puvun! (Toivottavasti se on sitä sitten nähdessäni ja sovittaessanikin..)

Tilasin nyt sitten pitkän pitkän harkinnan jälkeen (ja usean vaihdetun sähköpostin) jälkeen hääpukuni idrempromilta. Jännittää ihan kamalasti! Saa nähdä minkämoiset tullit sitten napsahtaa, mutta silti varmasti budjetilleni sopiva. Näin kyseisen hääpuvun pari kk sitten niiden sivuilla, ja sen jälkeen yksikään ei ole ollut läheskään yhtä ihanan näköinen kuin se! :give_heart:

Tiedän riskin että se ei välttämättä ole yhtään edes sinne päin, mutta otan tietoisen riskin ja toivon parasta. :girl_wink:

 

Nyt sitten odottelen mekkoa saapuvaksi! Tulen sitten kertomaan mitä postista tuli :grin:  Pitäkää peukut pystyssä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oliko kellään kokemuksia jjhouselta? Miten kauan toimitus kesti ja oliko tullin kanssa ongelmia?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tänään sain pukuni :girl_in_love: :girl_in_love:  (olisi ollut jo eilen perillä jos ei oltaisi menty UPSin lähetin kanssa ristiin. )

 

Ja voi pojat kuinka olen jännittänyt viime perjantaista lähtien kun sain firmalta viestin että puku on lähetetty! Puku tuli UPSin kautta ja koko ajan pystyi seuraamaan missä päin se menee. Eli nopeasti kyllä tuli, pe lähetettiin ja ma oli jo ovella. :girl_smile:

 

No, puku on TÄYDELLINEN!!! :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love:  Se on juuri kuin kuvassa ja kaikki saumat ym. on tehty todella huolellisesti! Puvun kupitkin ovat juuri eikä melkein omaa kuppikokoani. Voi että on helpottunut olo! Kohta saan avustajan pukemaan puvun kunnolla kiinni, itse kun en taipunut laittamaan selkäosaa kiinni :grin:

Nyt pitää pitää se vielä 7kk piilossa kaapissa, nooou! :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisi kans kiva kuulla lisää mielipiteitä ja kokemuksia mistä olette tilanneet hääpukunne? Minun kaasoni tilasi netistä pukunsa jokin aika sitten ja puku oli ihan kuin kuvassa, istuikin ihan täydellisesti meille molemmille, kun kokeiltiin :) Tästä rohkaistuneena ajattelin myös tilata pukuni netistä. Olen katsellut esim. jennyjoseph.comin pukuja ja siellä olisi nyt yksi mistä olen kahden vaiheilla uskallanko tilata.

Mitä muuten tulli on veloittanut näistä Kiinasta tilatuista (kaasoni ei enää muistanut mitä itse maksoi)? Lueskelin pikaisesti tullin sivuilta asiasta ja jos ymmärsin oikein niin tilauksen loppusumman päälle (kaikkine toimituskuluineen jne.) tulisi 24% alv + 12% tulliveroa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mikäli tilaat mekon joka maksaa vaikkapa 300$. Maksat lisäksi vaikka 20$ postikuluja. Kokonaissumma on 320$.
Tälle kokonaissummalle otetaan alvit 24% ja tosiaan tullimaksu (vaatteille) 12%. Tullille maksettava summa siis olisi n. 100,05€ :) Ja koko puvun hinnaksi tulisi näiden kanssa 357,35€ :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No niin, nyt on puku tilattu :) Jännityksen ja kauhun sekaisin tuntein odottaen.. Tähän mennessä omia kokemuksiani hääpukujen tilaamisesta netistä: Päädyin tilaamaan pukuni Jennyjoseph.comista. Syyt: Sivut olivat selkeät. Lähetin useamman kysymyksen eri puvuista ym. ja aina vastasivat todella nopeasti. Lähettivät pyynnöstä myös lisäkuvia ja tilaamastani puvusta erillisen kuvan heidän valmistamastaan puvusta. Eli toistaiseksi ainakin ihan luottamusta herättävää ja selkeää toimintaa. Kun taas esim. Millybridalilta, kysellessäni puvuista, heillä meni monta päivää ennen kun sain vastauksen ja eivät edes vastanneet kaikkiin kysymyksiini. Mutta saas nähdä mitä sieltä nyt sitten tulee, sormet ristissä ollaan. Loppujen lopuksi puku veroineen ja tulleineen tulee maksamaan n. 340eur, joten ei nyt mikään hirveä rahareikä, vaikka puihin menisikin, mutta kiirehän siinä tulisi alkaa uutta pukua etsimään..  :) Ilmoittelen kun puku saapuu, että miten kävi.

Muokattu: , käyttäjä: Nessa07

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tilasin alushameen aliexpressistä, hintaa oli (sis.postit) noin $7. Vähän jotain lankaa jätetty viimeistelemättä ja tylliä on yksi kerros, mutta ajaa asiansa, yläosa on pehmeä ja joustava ja oikean kokoinen. Miinusta kuitenkin siitä, että haisi aivan kammottavalle ja parin päivän tuuletuksen jälkeen haiskahtaa vieläkin.

 

gallery_38950_960_37055.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jaetaan nyt täällä kokemukset Dolly Couture -nimisestä jenkkiläisestä firmasta, josta hääpukuni tilasin. Sähköpostiin ja kysymyksiini vastattiin todella nopeasti ja ystävällisesti. Puku toimitettiin juuri siinä ajassa kuin luvattiin ja puku oli juuri sellainen kuin pitikin eikä korjauksille ole tarvetta. Tilasin siis muuten standardikokoisen puvun, mutta helmaa lyhennettiin. Osasivat myös suositella minun pituiselleni sopivaa helman pituutta, että mittasuhteet muuten säilyivät sopivina. Muutkin muutokset olisivat onnistuneet. Olen kyllä todella tyytyväinen kaikenkaikkiaan, vaikka totta kai sitä vähän mietiskeli mihin rahansa laittaa pukua sovittamatta. Ja vaikka en mikään asiantuntija olekaan niin puku ja materiaalit vaikuttavat ihan laadukkaalta eivätkä saumat tai ompeleet repsota tai mitään. Että voin kyllä suositella tämän perusteella. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tähän vielä yksi AliExpress-kokemus lisää. Ostin kunnon koroilla varustetut hääkengät ihan kotimaisesta verkkokaupasta, mutta epäilen jalkojeni kestokykyä näissä aamun pikkutunneille asti. En halunnut enää sijoittaa paljon rahaa "kakkoskenkiin", enkä ole oikein löytänyt mieleisiäni matalakorkoisia/ballerinoja. Sitten (kiitos tämä foorumin) keksin ihanan entiteetin nimeltä kenkäsoljet! Eli perus valkeista ballerinoista saa omannäköiset kenkäklipseillä. Vähän paremmat klipsit Etsystä ja halpiskengät AliExpressistä on mun resepti omannäköisiin ballerinoihin.

 

Eli seuraavat "kaunokaiset" hintaan 9,99 dollaria. Ihan ok hinta-laatusuhde, huonosta kännykkäkameran laadusta huolimatta kenkä vastasi tosielämässä ulkonäöllisesti täysin mainoskuvien kenkää. Ainoana huonona puolena todella myrkyllinen kemikaalin haju, joka ei tietenkään välity kuvasta, mutta kaikkeehan ei voi tuolla rahalla odottaa saavansa Kiinasta tilatessa.

 

kengat_zps7jlidifw.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En ole itse tilannut ulkomailta pukua, mutta kuulin sellaisen kauhutarinan, että ulkomailta tilattu puku oli höyrytyksessä revennyt liitoksistaan tai lähinnä varmaan liitokset sulaneet. Oisko saumat ollu vaan liimattu, eikä ommeltu ollenkaan, tai voisiko jonkinlainen lanka sulaa kuumassa höyryssä. Tarina ei kerro, mikä liike oli kyseessä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kenelläkään tietoa tästä kaupasta? http://www.kameraleder.com/ Onko puvut aitoja vai kopioita? 

 

Kävin eilen sovittamassa pukuja ja ihastuin yhteen, mut hinta oli suolanen, 950e ja tuolla olis sama mekko 270e.. :tender:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Jos hinta on noin edullinen, niin eiköhän ne kopioita ole. Jos epäilyttää, tuo on helppo tsekata usein myös esim. värikartasta tai kokotaulukosta: Harvaa aitoa hääpukua saa kymmenissä eri väreissä ja niitä ei tehdä mittatilaustyönä vaan niillä on omat kokotaulukkonsa. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jo ihan ku avasin linkin niin näin että kopiokamaa on. Pnina Tornain puvut ei ole satoja dollareita, vaan niiden hinnat on tuhansia dollareita. Siellä oli yksi 10000dollarin puku 400 dollarilla, aito ei maksa edes sisäänostajalle noin vähän.

 

Merkkipukuja ei myöskään lähes poikkeuksetta myydä nettikaupoissa, vaan niitä saa myydä valikoidut liikkeet ainoastaan. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niin vähän arvelinkin! Onneks voi kysyä viisaammilta eikä tilata sokkona. :) 

 

Taitaa se liikkeen puku jäädä sinne, ei budjetti anna periksi ostaa noin kallista pukua. Pitää tutkia enemmän noita kiinamekkoja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään