Sign in to follow this  
Followers 0
touko14

Ohjelmatoimisto Live Deluxe

1 post in this topic

Hei vaan kaikille! Halusin lähteä kyselemään, onko kenelläkään kokemusta Live Deluxe ohjelmatoimistosta? Me olemme sopineet, että heiltä tulee häihimme DJ ja valaistus, mutta yhteydenpito on todella haparoivaa ja hidasta. En ole löytänyt netistä lainkaan tietoa yrityksestä, eli kokemuksia ei löydy. He ovat kuitenkin kaupparekisterissä ja nettisivut ovat ammattimaiset.

 

Tänään kuitenkin kun laitoin meiliä, se palasi takaisin ja sähköpostiohjelma sanoi ettei palvelinta/domainia löydy. Nettisivut olivat myös kaatuneet. Otin yhteyttä puhelimitse firman pyörittäjään ja sain tekstarilla vastauksen, että palvelin on alhaalla mutta avautuu jälleen maanantaina. Kaikesta tästä tulee mieleen, voiko yritykseen luottaa?

 

Halusin kysellä, onko kellään tietoa tästä yrityksestä tai omakohtaisia kokemuksia? Firman pyörittäjä kuulostaa kyllä ammattimaiselta ja asialliselta puhelimitse, mutta muut teot eivät vakuuta ja huolettaa, olemmeko maksamassa ns. turhasta. Hyvää sitä vain tahtoisi ajatella kaikista ja kaikesta, mutta herää huoli tällaisen jälkeen, kun yhteydenpito takkuaa ja lupauksia ei pidetä. Ymmärrän toki, että yrityksillä voi olla kiirettä, mutta tällöin ei tulisi luvata asioita tiettyyn päivämäärään mennessä tai täytyisi vastata aktiivisemmin viesteihin.

 

Eli kokemuksia kaipailen! Kiitos avusta :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0