Jump to content
Naimisiin.info

Rantaniityn juhlatalo, Pirkkala


gerbeda

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Onko joku järjestänyt tai ollut vieraana Rantaniityn juhlatalossa tai syönyt heidän pitopalvelunsa ruokia?

Kaikki kokemukset kiinnostaisivat, koska harkitsemme tätä paikkaa kesähäidemme 2015 juhlapaikaksi.

 

Siskoni piti häänsä kyseisessä paikassa heinäkuussa 2009. Kokemukseni paikasta olivat positiivisia, kaunis ja viihtyisä paikka. Vierasmäärä taisi olla 75 ja silloin sopivan kokoinen, isommalle porukalle todnäk ahdas. Tarjoilut olivat hyviä.

 

Ainut negatiivinen asia oli se, että kun he varasivat paikan edellisenä syksynä, niin sitä ei kerrottu tai ilmoitettu, että aikovat uusia nurmikot keväällä + karsia puustoa pihapiiristä. Siskoni meinasi hermostua kovastikin asiasta, kun se kuukautta ennen häitä selvisi, koska vihkiminen oli tarkoitus pitää siinä järven rannassa. Onneksi kesä oli aika aurinkoinen, joten nurmikko ehti kohtuullisesti kasvaa, mutta riski pihahäiden vieton epäonnistumiseen oli viimeisiin viikkoihin saakka.

Link to comment
Share on other sites

En tiedä varmasti tästä, että onko omistaja pysynyt samana, koska nimi ei ole jäänyt minulle mieleen. Silloinkin omistajalla oli siellä pitopalvelu, joten todennäköisesti oli tämä sama ja siltä ruokailu oli hankittu. Ruoka oli silloin hääparin toiveesta aika kalapainotteinen ja lisukkeina monia erilaisia salaatteja. Juomat viinit + booli oli saanut hankkia paikan päälle itse. Ruokiin oltiin kyllä tosi tyytyväisiä. Täytekakun sijaan hääpari halusi juustokakkuja ja niiden koko kun on pieni, niin oli ehkä arvioita väkimäärään liian vähäiseksi.

 

Paikalla oli hääbändi, joka oli hyvissä ajoin paikan päällä ennen häiden alkua. Laittoivat laitteet ja testasivat ennen vihkimistä. Heillä oli itsellään mukana kaikki tarpeelliset äänentoistolaitteet ja muistaakseni talolta vedettiin kelakaapelilla sähköt siihen pihakatokseen. Bändin pojille tarjottiin ruoka virallisen ruokailun jälkeen. Illalla soittivat pihalla kaksi settiä, olisiko ollut molemmat tunnin mittaisia. Kaikki sujui bändin osalta helposti. Pojat viettivät muistaakseni siellä yläkerrassa aikaa, kun häissä oli muuta ohjelmaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

KatariinaB,

me käytiin katsomassa Rantaniityn juhlataloa (helmikkuussa) ja paikka vaikutti ihanan idylliseltä ja varmasti juuri tuolle vierasmäärälle ihana!

On todella aivan järven rannassa, asutus ja yleinen uimaranta on valitettavasti hieman liian lähellä, käykää ihmeessä katsomassa paikkaa!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...