Samsara

Jetro Stavén (valokuvaaja)

2 viestiä aiheessa

Meillä oli Jetro kuvaushommissa viime kesänä Suomenlinnassa häissämme, suosittelen, täysi kymppi! Suunnittelupalaveri oli muutama viikko ennen häitä ja Jetro kyseli tarkasti päivän kulusta ja toiveistamme kuvien suhteen. Tapaamisen jälkeen jäi hyvä ja luottavainen fiilis- kaikki tulisi sujumaan hyvin.

 

Jetro kuvasi vihkimisemme kirkossa sekä hääjuhlan viettoa iltaan asti, kuvaajana hän oli huomaamaton ja kuvaajaan tottumattomat vieraatkin rentoutuivat täysin. Kuvausympäristö oli juhlatilassa hämyisä, mutta kuvista tuli kirkkaita ja onnistuneita.

 

Meillä ei ollut montaa ideaa potretteja varten, ja paikkakin päätetiin edellisenä iltana ilman, että Jetro oli sitä nähnyt, mutta homma luonnistui ja ideoita löytyi. Hän ohjasi ammattitaitoisella otteella kahta täysin kokematonta poseeraajaa. Kaikki sujui rennosti ja potreiteissa naurettiin - jännityksestä ei ollut tietoakaan.

 

Ei siis kannata miettä kahta kertaa yhteydenottoa erittäin ammattitaitoiseen kuvaajaan. Kuvat ovat edelleen todella kauniita ja täten hääpäivän fiilikseen on helppo palata - taito taltioida hetket kuviin on satumaisten potrettien lisäksi Jetron vahvuus.

Muokattu: , käyttäjä: watershine

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään