Jump to content
Naimisiin.info

Hankitko mieluummin suuren vai siron sormuksen? Miksi valitsit niin?


Ooditar

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mä en ymmärrä yhtään mitään mitä te puhutte :D On niin teknistä sanastoa. Mutta siis mulla on kihlana tommonen tosi yksinkertainen, perus kultasormus. En edes muista miten meillä on ollut varaa ostaa yhtään mitään silloin 14 vuotta sitten, kun mä olen ollut lukiossa ja mies armeijassa :) Ja tänään just kävin hakemassa pienennyksestä tulevan vihkisormukseni. Sekin tosi yksinkertainen, valkokultainen, jossa pienen pieni timantti. En malta ottaa sitä sormestani! Tarkoituksena olisi vielä ostaa kihlasormuksen kanssa identtinen kultasormus tuon vihkin yläpuolelle, joten sitten on mun ring stack valmis :) Ja siis en ole koskaan oikeastaan halunnut mitään suurta ja huomiota herättävää timanttisormusta. En tiedä miksi, mutta joku tuollaisissa siroissa, "ujoissa" sormuksissa viehättää. Paitsi että nyt kun tämän iltapäivän olen katsellut tuon pienen timantin välkettä, haluan timantteja lisää!!! :D The beast has been unleashed :D Katotaas josko saan kuvan tähän..

 

post-50564-0-80270900-1414687753_thumb.j

 

Jes, onnistuin. Ei tuo vihki nyt näy kovinkaan edustavasti tuossa, mutta tajuaa idean.

Muokattu: , käyttäjä: Tiutu
Link to comment
Share on other sites

Valitsin siron ja ohuen flakkamallisen sormuksen jossa prinsessatimantit ovat upotettu, jotta en vahingossa saa niitä kolhaistua minnekään. Siron sormuksen hankinta johtuu siitä että minusta minulla on lyhyt kämmenen ja nimettömän ensimmäisen nivelen välinen matka. Myöskään siroon sormukseen en varmasti koskaan kyllästy.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mun toive oli alun perin siro sormus ilman kiveä kihlaksi. Kun sormus sitten päätettiin teettää puolitutulla hopeasepällä, hän suositteli jämäkämpää mallia, koska hopea on niin pehmeää ja ohut sormus helposti saisi kolhuja tai muuttuu esim. soikeaksi... Loppujen lopuksi muoto oli tärkeämpi, en halunnut perus rinkulaa vaan v-mallisen. Kun sormuksen sai vihdoin sormeen, Se tuntui aluksi ihan liian massiiviselta. Nopeasti siihen kuitenkin tottui ja olen vieläkin ihan ihastunut kihlasormukseen.

kun myöhemmin vihkisormukseen laitettiin aika iso luonnonkivi, siitäpä vasta massiivinen tuli. Suorastaan miehekäs! Aluksi säikähdin senkin kokoa. Muttaen kyllä vaihtaisi sitä pois mistään hinnasta.

En voi pitää sormuksia niiden koon ja muodon vuoksi samassa sormessa. Vihkisormus on vasemmassa nimettömässä ja kihlasormus oikeassa.

Link to comment
Share on other sites

Siro ja naisellinen on minun valintani. Minulla on pienet kädet ja pienet sormet (15½) ja Mirtchilin tapaan lyhyt ensimmäinen nivel, joten mikään leveä tai massiivinen sormus ei näyttäisi edes hyvältä. Oma kihla on 2 mm kk flakka rivitimantein ja vihkiksi tulee 2-3 mm kk flakka keskikivellä ja "kihlan mittainen" rivari ympärille.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Sirolla linjalla täällä. Haluaisin varmaan periaatteessa jonkun isomman ja näyttävämmän sormuksen, mutta mulla on niin pienet ja lyhyet sormet, että ei näyttäisi eikä tuntuisi hyvältä. Kihlasormus on ihan tavallinen sileä 3 mm kultasormus Olisin ehkä halunnut siihen ihan pienen timantin, mutta ei löytynyt silloin sopivaa, ja totesin, että panostan sitten vihkisormukseen blingblingin osalta. Mutta ei sekään kyllä voi olla kauhean jykevä tai leveä tai muuten sormuksia on niveleen asti, enkä ole muutenkaan tottunut sormusten käyttäjä. Vihkisormukseen tulee timantteja enemmän tai vähemmän, aika näyttää, mutta ei mitään ulkonevia.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Minä pidän enemmän siroista sormuksista.

 

Tuo kihlasormus on ihan perusmallinen, keltakultainen sormus vailla krumeluureja. Vihkisormukseeni haluan kuitenkin timantin - tai useamman. Eli haluan, että se kaikessa siroudessaan on myös näyttävä hieman eri tavalla kuin kihlasormus - vaikka kuitenkin niin, että sopivat sitten kokonaisuutena yhteen :) 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Itselleni tulee melko sirot sormukset, koska sormeni ovat melko pienet, eikä tyylini muutenkaan ole kovin näyttävä tai pröystäilevä. Jotenkin miellän sormukset kumminkin enemmän "arki"/käyttökoruiksi ja en ehkä kokisi blingbling- sormusta omakseni. Tosin olen kyllä törmännyt myös upeisiin näyttävämpiinkin sormuksiin, joten ehkäpä joskus vahnempana (ja rikkaampana) voisi sellaistakin harkita. :) 

Link to comment
Share on other sites

Tulee suuret. Kihla on 5mm leveä perusrinkula ja vihkiksi tulee varmaankin alatin kevätär vähän muokattuna ja 5 mm levyisenä kuten kihlakin. Ei kuitenkaan mitään yletöntä bling-blingiä, koska se ei olisi minun tyyliäni vaan suht simppeliä. Miksi sitten suuret? Ne vaan tuntuu enemmän omilta ja minulla on pitkät sormet. Pienet ja sirot "hukkuisivat". Lisäksi haluan huolettomat sormukset joita ei tarvitse varoa arkikäytössä ja harrastuksissa. 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...