kinuskimansikka

Laihduttaminen vol.2

99 viestiä aiheessa

Olen nyt lyhyen ajan sisällä kaksi kertaa sairastanut flunssaa ja silloin tulee vain maattua sohvalla ja syötyä epäterveellisesti, joten mitään edistystä ei ole vähään aikaan tapahtunut =/ Tänään on jo parempi olo, joten ei muuta kun mieletön tsemppi taas päälle! Onneksi nyt tekee mieli vain terveellistä ruokaa ja kaikki todella rasvainen tai sokerinen lähinnä ällöttää.

Muokattu: , käyttäjä: pactasuntservanda

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihana ketju, täällä on hyvä tsemppi päällä! :)

 

Mullakin dietti alkanut (tai pikemminkin elämäntapamuutos) ja tän hetkinen pudotus -3kg, ihannepainoon matkaa vielä n.7 kg!

Miten ootte muuten hoitanut ton hääpuvun hankkimisen jos ootte laihduttamassa? Haluisin kovasti käydä jo etsimässä ja sovittamassa pukuja, jos sattuisi vaikka alennuksesta joku ihana löytymään,

mutta jännittää, että jos satunkin ostamaan sellaisen joka jää mulle isoksi laihduttamisen jälkeen tai sitten niin että jos en jostain syystä onnistuiskaan laihduttamisessa ja ostaisin jo valmiiks pienemmän niin mitäs sitten? :/ järkeilin, että laihduttaisin nyt syksyyn asti (ja siitä jatkaisin vain kiinteyttämällä) ja menisin siis syksyllä sovittamaan pukuja.. häät siis vasta elokuussa 2015. :)

 

Niin ja tuli mieleen kun lueskelin tätä ketjua, että muistakaa myös syödä tarpeeksi eli ei liikaa mut ei liian vähääkään. Jos päivittäinen kalorimäärä on hirmu pieni niin keho saattaa alkaa taistelemaan vastaan, jolloin paino ei laske vaan junnaa paikallaan tai voi jopa nousta. En nyt osaa selittää tota ton paremmin, mutta mun ystävä, joka kouluttaa personal trainereitä kertoi ton mulle. Mun lähtöpainon ja tavotteen mukaan mulle laskettiiin että n. 1200-1500 kcal / pv on mulle hyvä (sellasina päivinä kun ei liiku se n. 1200 kcal ja sillon kun liikkuu niin max 1500). Tärkeämmässä osassa on että ravintoarvot on kohdallaan eli paljon proteiinia, sopivasti hyviä hiilareita (ruisleipää, kuitupitoisia tuotteita, täysjyvää) ja hyviä rasvoja (esim. kala ja pähkinät). :)

 

Tsemppiä meille!!! :)

 

ps. ei se pieni herkuttelu pahasta ole. mä sovin, että perjantaisin saan syödä vähän jotain hyvää. Oon myös pyrkinyt löytämään normaaliherkuille terveellisemmän vaihtoehdon - esim. makeanhimoon makeita kirsikkatomaatteja ja viinirypäleitä ja oi rach-dippi ja kurkku on ehkä paras mahdollinen herkkunaposteltava ja kuitenkin parempi vaihtoehto kun sipsit! :))

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo, ei se pieni herkuttelu. Mä olen koko laihdutusajan sallinut itselleni kerran tai kaksi viikossa jonkun herkkujutun. Ja sitten on ollut tietoisesti valittuja viikkoja, jolloin olen syönyt niitä enemmän enkä ole tuntenut syyllisyyttä. Mutta sitten sitä välillä tekee ihan tyhmyyksiä, kuten minä eilen. Ajoin Pandan tehtaan ohi ja kurvasin tehtaanmyymälään. En kyl ostanut sieltä kuin yhen tarjouksen 2,50€, mut  kotimatkalla heitin napaan varmaan 200 g suklaata, et kyllä sitä takapuolta on taas liikutettava! :girl_haha:  Ja vasta oli oma syntymäpäivä ja tyttären nimipäivä ja kaks täytskäriä leivottu ja syöty. Edellisistä leipomisista onkin aikaa ja siksi ne teinkin. Lapset kyselee kovasti, et äiti koska me leivotaan pullaa? Mut mä en paljoa murehdi. Mä olen laihtunut jo niin paljon ja olen mielestäni jo ihan hyvännäköinen :spruce_up: !

 

Ihan typerää aiheuttaa tollaisia kiusauksia itselleen, mut palkitsin itseni yhdestä koulutuksesta ja ajattelin et syödään niitä sitten pääsiäisenä, siis en todellakaan syönyt niistä kuin murto-osan! Nyt kun täs on mässätty, niin "pahoin" pelkään, et mun polttarit on tulevana viikonloppuna! Ja aijon kyl vetää siel ihan täysillä kaikkee mitä saan! Pudotetaan sitten taas ne kilot! Tsemppiä kaikille kilotaistoon! Ja toivottavasti Isthle onnistut!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos kannustuksesta!

 

Tässä tätä elämäntapamuutosta opetellaan. Tämä aamupäivän syöminen on kaikkein vaikeinta. Ei tee mieli syömistä niin se tuntuu vastenmieliseltä lappoa sitä naamaan. Tämän päivän suunnitelma: kaksi purkkia hedelmäpilttiä (nyt jos tässä ennen klo 10.00 saisin toisen syötyä ja toinen siinä 12-13 aikaan). Sitten bagel klo 15 ja lämmin ruoka sitten illalla. Tuon lämpimän ruuan kanssa on kanssa taistelemista, täytyy suunnitella hyvin etukäteen mitä meinaa tehdä ruuaksi. Mies ei meinaan syö itse töissä kun klo 11.00 ja viiden aikaan kun tullaan kotiin on hänellä kamala nälkä. Joten sitten pitää saada ruoka valmiiksi ja vauhdilla. Sitten jos ei ole sulamassa pakastimesta jotain niin ei kerkeä alkaa sulattelemaan vaan on väsättävä niistä aineista mistä saa tehtyä nopeeta. Eilen se siis tarkoitti ristikkoperunoita ja lihapullia.. Ei niin terveellinen vaihtoehto mutta muuta ei saanut nopeeta. Mutta kyllä tässä vielä kehittyy ennakoivaksi ruuanlaittajaksi ;)

 

Tuohon ninamuschin mekkoprobleemaan niin itse kävin viime viikonloppuna sovittelemassa mekkoja (meilläkin häät elokuussa 2015). Huomasin että nyöritettävät puvut sopii hyvin tähän vaiheeseen kun ei tiedä mitä kokoa tulee olemaan. Niin että tällä hetkellä se on nyöritetty "keskivertoisesti" jolloin on varaa löysätä tai kiristää. Tosin tietyssä rajassa se sopii, jos meinaa kutistua todella paljon, ei välttämättä nyöritys riitä. Tosin silloin voi kaventaa lähempänä H-hetkeä ;) Itselle mekkoshoppailu teki hyvää tätä laihdutusta ajatellen, tuli motivaatiota (vaikka en siis mekon kanssa kotiin lähtenytkään). Ja itselle ainakin selkeytyi minkä tyylistä mekkoa oikeasti haluan, joten helpottaa Sen Oikean mekon löytämistä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo mietinkin, että toi nyöritys vois olla hyvä vaihtoehto :) Voisihan sitä tietysti käydä sovittelemassa vaikka nytkin ja kattoa miltä näyttää - jotenkin houkuttaisi ihan kauheesti! 

 

piparihiiri, juhlat on kyllä niiiiiin petollisia :D mua vähän pelottaa, että tän pääsiäisviikonlopun aikana tulee takasin kaikki kilot mitä on ehtiny jo karistella, mutta niinkun sanoit niin siinähän sitten pudotellaan ne taas takasin :) ja hei sehän on loistavaa, että on omasta mielestään hyvännäköinen ja tyytyväinen itseensä, sittenhän olet saavuttanut jo paljon! :)

 

Minkälaiset ateriarytmit teillä on? 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä olen jo ostanut häämekon, jota tulen pitämään ainakin kavereille järjestettävässä hääjuhlassa, ehkä myös siinä "varsinaisessa" hääjuhlassa, joka on samana päivänä heti vihkimisen jälkeen. Se on tällä hetkellä vähän liian pieni, mutta kunhan laihdun noin 5 kiloa, niin sitten se istuu paremmin päälle eikä kiristä. En usko, että laihtuisin niin paljon, että mekko ei enää istuisi mitenkään päälle, koska mekko ei ole tyyliltään sellainen vartaloamyötäilevä =) En olisi uskaltanut ostaa mekkoa, joka mahtuisi päälle esim. vasta -10kg jälkeen, koska sillon olisi niin suuri kilomäärä kyseessä, että se saattaisi tuottaa ylimääräistä stressiä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

minäkin kavennan itseäni häitä ajatellen. en laihduta pukua varten, se on itse asiassa nytkin minulle liian iso, vaan haluan käsivarsista kaposammat ja selän timmimmäksi, joten tässä sitä poltellaan rasvaa vielä reilut 5 viikkoa. pukua toki kavennetaan tässä ennen häitä vielä eli kyllä se sitten lopulta istuu hyvin. apuja en muilta onneksi tarvitse, kun olen hommaan kouluttautunut ja vuosikausia tätä jo itselle sekä muille tehnyt eli ruokavalio on omaa käsialaa :) .

 

ninamusch kysyi ateriarytmiä. itse syön 6 kertaa päivässä: aamupala, lounas, välipala, treenin jälkeen palautusjuoma, päivällinen ja iltapala. nyt ruokaa menee 2300 kcal verran ja tällä viikolla on tuntunut, että kyllä se onkin vähän. huomaa selvästi, että syö vähemmän kuin normaalisti eikä saa ottaa mitään extraa ruoan päälle. treeniä minulla tulee ihan normaalin rytmini mukaisesti eli 4 kovaa salitreeniä viikossa, siihen tanssitunti ja joku muu aerobinen sekä venytykset/ foam rollingit vielä päälle. monesti aletaan tekemään vielä lisää aerobista harjoittelua rasvanpolton edistämiseksi, mutta mun ei todellakaan tarvitse. riittää toi kalorienpudotus tässä vaiheessa vallan hyvin :) .

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi puustinen, sulla on niin kadehdittava kroppa :girl_in_love: Mieletöntä duunia!

 

Puuh, eilen oli tankkauspäivä ja nyt kärsitään hiilarikrapulasta. Mikään "mättöruoka" ei maistanut yhtään hyvältä. Ainoa ruoka, mistä nautin oli kaurapuuro :-X  Ihana palata tänään taas ruotuun ja nauttia hyvästä ja ravitsevasta ruuasta + salitreenistä. Saldo on nyt vuoden alusta -5,7kg. Jei, olen päässyt uudelle kymmenluvulle. Lähtötilanne oli 75.1 ja nyt 69.4! Oon ihan fiiliksissä mahtavasta olosta, jonka dieetti on saanut aikaan ja aivan uusista lihaksistani, jotka alkaa pilkottamaan mukavasti palaneen rasvan alta :wub:  Ihanaa! Ja tämän dieetin otan tosiaan elämäntapamuutoksena, en projektina. Vointi on niin hyvä, että tätä on pakko jatkaa hamaan tulevaisuuteen!

 

Mekostani sen verran, että siinä on nyöritys, joten sen muokkaaminen onnistuu hyvin. Varmistin vielä liikkeestä, että kuinka paljon siinä nyt on kavennusvaraa ja he sanoivat, "anna mennää vaan dieetillä, mekko pystytään kaventamaan kyllä mun mittoihin" :)  Nyt ei ole siitäkään sitten enää stressiä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun täytyy myöntää, et mun syömiset on menneet aikalailla vanhaan perusruokaan. Onneksi pidän paljon salaateista ja kasviksista! En ole enää jaksanut miettiä ruokia niin tarkkaan. Toki aamu- ja välipalat on useiimmiten mallia Kuntoilulehti. Onneksi töissä on ihan järkyttävää ravaamista, että tuntuu kuin yhessä päivässä töissä laihtuu puoli kiloa. ( En siis käy töissä ulkopuolella täysiä tunteja kuukaudessa, vaan pyöritän omaakin yritystä) Mutta muuten mä olen aina ollut sellainen, että mun pitää saada tasasen tappavasti ruokaa. Mulle päivä ilman aamupalaa olis helvetti.

 

Hienoa, et toiset jaksaa käydä kovasti puntilla ja hoitaa syömisensä hyvin. Mulla on punttailu loppunut melkein kokonaan. Vaikka voisihan sitä vähän tehdä kotonakin.

 

Mekkoasia alkaa pikku hiljaa kiristää mun otsalohkoa, koska vaikka se on ostettu ja tilattu viime lokakuussa liikkeestä, se EI ole vieläkään tullut suomeen. Siihen mä kyllä luotan, et se on mun päällä hyvännäköinen, vaikken ole kyseistä mallia sovittanutkaan! Kokeilin samanvalmistajan kahta samantyylistä mekkoa eri koissa. Toinen oli lähes samanlainen edestä ja toinen takaa. Olen nyt 5 kiloa laihempi ja vaikka laihtuisin vielä 5 niin uskon, että se olisi sittenkin vielä ihan hyvä. Silloin nyöri oli yläosassa vähän turhan leveällä valitussa koossa ja siitä oli myyjän kanssa puhetta, että jonkin verran saan laihduttaa, niin sitten nyöritys on täydellinen. Saas nähdä kuinka kauan mun pitää vielä odottaa, sillä tässä on enää kaksi kuukautta aikaa. Myyjä kyllä rauhoitteli, et ompelutyöt vie noin 6 tuntia ja se saadaan kyllä valmiiksi. Mä vaan haluisin nähdä SEN!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pikku hiljaa täällä aloitellut liikunnan lisäämistä siinä puitteissa mitä tuo hemmetin pökkelöjalka kestää. Lähinnä siis kävelyä ja kevyttä pihahommaa. Eilen menin sitten innoissani haravoimaan ja siitä sitten palkaksi sain kipeän käden ja jomottavan jalan.

 

Mutta kaiken kaikkiaan nyt sairaslomaillessa paino pääsi nousemaan ärsyttävät 3 kiloa ja sitä nyt ensin puotetaan ja sitten kadotetaan loputkin. Aloitin viime viikolla sellaisen tehostartin, neljä viikkoa jonka aikana saa hyvin opeteltua tuota syömisen rytmiä mikä on miulla ainakin ollu hukassa. Sitä on nyt menty neljättä päivää ja olo on hyvä ja paino tippunut puolisen kiloa...JEE! Sitten jos aloittaisi ensi kuussa sen FitFarmin morsiusdieetin..toki mies oli sitä mieltä, että tokkopa siitä on sen rahan edestä oikeesti hyötyä. Mutta mene ja tiedä. Työkavereista moni on superdieetillä ja ovat olleet tosi tyytyväisiä joyten ei kai se morsiusdieetti voi sen huonommalta tuntua. Ja nyt sais itsensä siihen oikeesti kiinnittymään kun on niin mahottoman hyvä porkkana! =)

 

Mutta katsotaan nyt ensin tämä tehostartti ainakin lähemmäs ens kuun puolta väliä ja sitten mietitään uudelleen. Tsemppiä kovasti kaikille ja onnitteluja pudotuksista! Hienoa työtä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

 

Mutta kaiken kaikkiaan nyt sairaslomaillessa paino pääsi nousemaan ärsyttävät 3 kiloa ja sitä nyt ensin puotetaan ja sitten kadotetaan loputkin. Aloitin viime viikolla sellaisen tehostartin, neljä viikkoa jonka aikana saa hyvin opeteltua tuota syömisen rytmiä mikä on miulla ainakin ollu hukassa. Sitä on nyt menty neljättä päivää ja olo on hyvä ja paino tippunut puolisen kiloa...JEE! Sitten jos aloittaisi ensi kuussa sen FitFarmin morsiusdieetin..toki mies oli sitä mieltä, että tokkopa siitä on sen rahan edestä oikeesti hyötyä. Mutta mene ja tiedä. Työkavereista moni on superdieetillä ja ovat olleet tosi tyytyväisiä joyten ei kai se morsiusdieetti voi sen huonommalta tuntua. Ja nyt sais itsensä siihen oikeesti kiinnittymään kun on niin mahottoman hyvä porkkana! =)

 

mulla on työkaveri, joka menee elokuussa naimisiin ja hän on nyt noudattanut ihan vaan sitä fitfarmin vanhaa ilmaisversiota, oliko se nyt se gofatgo nimeltään. hän on sillä saanut pudotettua painoa tosi kivasti, vaikkei edes tee niitä salitreenejä, jotka siihen kuuluu. kadonneet kilomäärät eivät kuulemma kovin suuria kaverini mukaan ole, mutta päällepäin näkee, kuinka hän on kaventunut ihan senttikaupalla (kasvot, vyötärö, käsivarret ainakin). voithan kokeilla tuota ilmaisveriotakin, josko saisit tarvittavan avun siitä :) ?

 

itselläni kavennus on edennyt yllättävän hyvin joistakin terveysongelmista huolimatta. neljässä viikossa on lähtenyt 2 kg ja vyötärö on navan kohdalta, eli sieltä missä minulla on selän puolella pieni "muffin top" :grin: , kaventunut 5 cm. tää on mulle tosi hyvä tahti, ei tarvitse pelätä lihastenlähtöä dieetillä, kun etenee näin rauhallisesti eikä toki rasvaa olekaan poltettavana kovin paljoa. treenikaveri sanoi juuri tällä viikolla salilla, että yläkropasta näkee jo selvästi rasvaa lähteneen, kun yläselän ja olkapäiden lihakset erottuvat paljon paremmin. häihin on enää 3 viikkoa aikaa, joten enköhän saa aikaiseksi juuri sen timmimmän lookin, jota tavoittelenkin B) .

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt on kuulkaas tasan neljän viikon turbo spurtti, sillä menen silloin sovittamaan yhtä ihanaa mekkoa =) Kyseisestä mekosta on vain yksi koko siellä liikkeessä ja valmistajan mittataulukon mukaan se saattaa olla inun liian pieni vyötäröltä (lantion kohdalta pitäisi olla sopiva). En mielelläni ostaisi yhtä kokoa isompaa mekkoa vain sen takia, että on kyse ihan parista sentistä, joten toivottavasti mekko nyörityksellä istuisi mahdollisimman hyvin tuossa koossa =)

Muokattu: , käyttäjä: pactasuntservanda

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Puustinen vinkistä. Itse olen nyt pari viikkoa tuota gofatgo ohjelmaa noudattanut ja melkein olen normaali painossani :) Eli noin 2 kilon pudotus. Dietin jälkeen sitten näkee onko kaikki lähtenyt nestettä :D Vielä pari viikkoa olis tarkoitus tuolla mennä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yksi mitä suosittelen kaikille, on sitruunaveden juominen! Puhdistaa kehoa tehokkaasti. Itse juon aamuin illoin yhteensä liran. Ja varsinkin ennen ruokailua kun vaikka pelkkää vettä juo, niin ei tuu mätettyä sitä lautasta ihan äärimmilleen... ;)

Itse otan kans "snapsilasillisen" aloe veraa herätessä, pitää ainakin mulla makeanhimon poissa. Muutenkin hurahdin tuossa vuosi sitten näihin superfoodeihin. Ne on jeesannut aika paljon pitämään kroppaa edes jonkinlaisessa kunnossa. Tehtävää kyllä vielä on!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olipa hieno löytää tämä keskustelu....

En kehdannut kysyä laihduttamisesta, kun ajattelin sen olevan jo niin noloa :o

Mutta kiva saada jelppiä teiltä kanssa sisarilta :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt uutta boostia meikäläisen kuuriin! Tänään pitäisi personal trainerin tehdä mulle kunto-ohjelma valmiiksi, joten seuraavan kerran kun menen salille on selkeät sävelet että mitä teen ja miten teen. Paino pudonnut peräti 2kg tässä henkisessä taistelussa. Mitäänhän en ole varsinaisesti syömisessäni tai liikkumisessani muuttanut, lähinnä vain tuijottanut vaakaa aamuisin ja pohtinut että miten edellisen päivän ruokailu ja liikunta on siihen yön aikana vaikuttanut. Mitään selkeää kaavaa en ole löytänyt, joten pitää nyt vain tuota liikuntaa lisätä. Ruokahan on jo alunperin terveellistä enkä syö isoja määriä normaalistikaan. Huomaan että nytten kun olen lomalla, tulee syötyä vieläkin vähemmän. Kotona riittää niin puuhaa etten muista syödä. Juoda kun edes muistaisi, sekin jo auttaisi.

 

Kotitreeninä olen alkanut tehdä sellaista kilppariliikettä, joka on niin kevyttä, että sitä voi tehdä isompia määriä kerralla. En tiedä mihin se varsinaisesti vaikuttaa, ehkä joihinkin vinoihin vatsalihaksiin. Mutta ainakin itselle tulee tunne että tekee jotain. Mies vaan muistuttaa vieressä että muista tehdä selkälihaksiakin. Mutta pientä kotitreeniä iltaisin suosikkisarjan mainoskatkolla niin saa lisättyä liikuntaa edes vähäsen. Mielenkiinnolla odotan nyt millaisen treenin se PT on mulle laittanut. Iso bodari mies se mun PT. Huh huh.. Toivottavasti se muistaa kenelle se on sitä tekemässä... :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olen tykästynyt näihin jumppa-DVD:siin :)

Jumppaa sitten kun ehtii ja kotona rauhassa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla on häät vasta kesällä 2015, mutta olen jo nyt aloittanut laihdutusprojektin häitä varten. Olen yrittänyt pudottaa painoani jo useamman vuoden ajan huonolla menestyksellä, mutta nyt olen päättänyt onnistua. Lähtöpainoni oli noin 67 kg, kesän aikana olen onnistunut pudottamaan 2 kg. Tavoitteeni on painaa häissä alle 60 kg :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin on vasta 2015 mutta pakko oli aloittaa jo elämänmuutos. :P

 

Mä oon nyt vähän kamppaillu motivaation kanssa. Paino laski viimesen parin kolmen kk:n aikana hyvin ja oon nyt painoindeksin mukaan normaalipainoinen, mutta en vielä ihan tyytyväinen.

5 kiloa pitäisi vielä saada pois ja löytää taas motivaatiota blääh. Nyt oon siis pysynyt kuukauden ajan aika samoissa mitoissa.

 

Kävin sovittamassa mekkoakin ja innostuin hirveesti! Meen parin kuukauden sisään uudestaan ja tavotteena sitten löytää se oikea. :)

 

Pitäisköhän itekin kokeilla tota gofatgota.. mulla vaan on vaikka mitä treeni- ja ruokaohjelmia mitkä toimii, mutta jotenki en vaan saa itteäni niskasta kiinni että saisin kunnolla alotettua edes jonkun :(

Tarkotus ois kiinteytyä, et loppujen lopuks sillä painollakaan ei mulle oo niin väliä kunhan senttejä lähtis ongelmakohdista. Onneks mulla on ihana mies joka tukee<3

 

Positiivista on, että nyt osaan sentään säädellä ja ylläpitää tätä painoa niin, ettei se lähde enää nousuun, mikä onkin ollu se ainainen ongelma, että ensin laihtuu ja sitten lihoo kaikki takasin.

 

Tsemppiä kaikille!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häihin on aikaa vuosi,kuukausi ja kaksi päivää! Tsiisus, kun ajattelee että miten pitkä aika se on vain odottaa.. Ja sitten, pitäisi näyttää hyvältä ja mahtua upeaan pukuun. Helmikuun alussa ajattelin lähteä ensimmäiselle hääpukukierrokselle. Tässä tulee kiire!  :grin:  Tavoitteeksi voisi iskeä -25kg, ja todella, on mistä ottaa!

Kävelyä, uimista ja syömistä, näillä konstein meinasin kilot tiputtaa, saas nähdä kuinka käy. 

 

Olen tunnesyöppö ja ihan rehellisesti liian laiska liikkumaan. Kävelystä olen kuitenkin aina pitänyt.  

Nyt kun on noinkin hyvin tää homma suunniteltu niin sitten toteutuksen kimppuun --> ensimmäinen lenkki, here i come!

 

Onko muita jotka aikoo suurempia määriä tiputtaa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä junnaan edelleen paikoillaan 68 kg... tavoite oli 64kg. Tiedä sitten oonko mä kiinteytynyt mutta ainakaan se ei itestä näytä siltä :( Pöh! Ärsyttävää kun laihtuminen aina hidastuu loppuu kohti, nyt tuntuu etten millään saa karistettua näitä viimosia kiloja, 16kg kuitenkin jo takana edellisestä keväästä laskettuna. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun pitäis saada nyt aloitettua..tuntuu että pitkitän ja pitkitän ja kohta huomaan että aikaa on viikko eikä mitään ole enää tehtävissä :s Häihin on reilu 7kk ja pudotettavaa n.12kg jotka ovat toosi tiukassa. Antakaa vinkkejä miten saan otettua itseäni niskasta kiinni? :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun pitäis saada nyt aloitettua..tuntuu että pitkitän ja pitkitän ja kohta huomaan että aikaa on viikko eikä mitään ole enää tehtävissä :s Häihin on reilu 7kk ja pudotettavaa n.12kg jotka ovat toosi tiukassa. Antakaa vinkkejä miten saan otettua itseäni niskasta kiinni? :)

 

Omalla kohdallani pääsin alkuun liikunnan suhteen ja ruokailutapojen muuttamiseen, kun ajattelin haluanko jälkeenpäin katsoa hääpäivänä otettuja kuvia ja miettiä "miksen tehnyt mitään". Niitä kuvia kun muuttaa ei voi.

Heräsin karuun todellisuuteen syyskuussa otettuja valokuvia katsoessani, kun huomasin näyttäväni jokaisessa kuvassa lähinää syöttöporsaalta, jolle on laitettu mekko päälle ja perukki päähän. Samalta en halua näyttää vuoden päästä ja se vaatii töitä. Paljon.

Myöskin kuukausittain tililtäni lähtevä kuntosalin jäsenmaksu kannustaa käymään salilla, sillä en halua maksaa tyhjästä. Vielä on pitkä matka siihen itseäni tyydyttävään lopputulokseen ja vaakalukemaan ja aikaa on se 10kk. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä täällä odottelen lähestyvää synnytystä... ja sitä, että kykenisin liikkumaan terhakkaammin. Nyt kun liian nopeatempoinen liikunta aiheuttaa lähinnä ei-niin-miellyttäviä olotiloja.

 

Syömisiäni koetan kuitenkin tarkkailla (ts. syödä normaalin terveellisesti) ja liikkua noin muuten tarpeen mukaan. Painoa on pudotettava ennen häitä, mutta kuinka paljon, se selvinnee seuraavan kuukauden kuluessa... Kaipa tässä on jonkinlainen gfg- dieetti aloitettava, jos haluan tehokkaita tuloksia :) 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään