Jump to content
Naimisiin.info

Tammikuu 2015


Guest pactasuntservanda

Recommended Posts

Sellainen kysymys että aiotteko muut talvimorsiamet laittaa mekon alle stay-upit vai sukkahousut? Mietin että eihän sitä nyt ulkona kuitenkaan koko aika olla, ja mekko varmaan muutenkin reidet pitäisi lämpimänä..hmm..

Link to comment
Share on other sites

Meillä on häät 24.1.2015. Haluttiin tietty juhlapaikka ja ensi kesä ja suurin osa syksyäkin oli siellä jo täyteen buukattu tämän vuoden elokuussa, joten päädyttiin sitten jotenkin tammikuuhun, vaikken olekaan yhtään talvi-ihminen. Mulla on vähän sama tilanne kuin esssiellä, eli kaikki tuntuu olevan jo tehtynä, melkein toivoisin että häät olisi aiemmin. Ohjelmat, menut, paikkakortit ja pöytäjärjestys vielä tekemättä, mutta v.p.:ksi laitettiin 31.12., niin ei voi oikein tehdäkään ennen kuin tietää tarkkaan vieraiden määrän ja keitä on tulossa. To do -listalla on vielä palaverit cateringin, bändin, vihkijän ja valokuvaajan kanssa, ne hoidetaan kaikki vasta joulu- tai tammikuussa.

Oon myös vähän miettinyt tuota sukkikset vai stay upit -kysymystä. Sukkikset on luullakseni mukavammat, eli ehkä sen takia ne. Me ei juurikaan olla ulkona (paitsi valokuvauksen ajan), joten siinä mielessä ei kai kauheasti väliä.

Link to comment
Share on other sites

Ai niin, yksi tärkeä juttu vielä puuttuu, nimittäin bestman :) sulhanen tietää kenet aikoo pyytää, muttei saa aikaiseksi, ilmeisesti jännittää tai jotain. Oon kyllä yrittänyt hoputella...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Jaiks, mulla oli viikonloppuna polttarit! Nyt on niin haikee fiilis, kun ne on ohi. Päivä meni todella nopeasti!

 

Oi, ihanaa! Toivottavasti oli ikimuistoinen päivä :) Omia vielä odotellessa!

 

Nyt kun häihin on enää pari kuukautta aikaa, niin kyllä vaan alkaa jo jännittämään! Ja vaikka suunnitelmat on kaikki tosi hyvällä mallilla ja tekemättä enää ihan pari hassua juttua, niin silti stressaan. Oon ihan varma että jotain tosi tärkeää on unohtunut, vaikka olen käynyt to do-listan läpi moneen kertaan. Esteidentutkintakin on tehty, ja sehän on se tärkein :D 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Susannai, hyvä vaan jos ei ole stressi iskenyt! Teillähän on jo ihan kohta h-hetki, jännää! :)

Meillä hieman vajaa 3 viikkoa aikaa, ja kyllä vaan jännittää! Omat haasteensa hääsuunnitteluihin toivat ex-kaasoni, jotka jättivät leikin kesken tasan kuukautta ennen häitä. Eivät nyt siis tule koko häihin, ja pientä paniikkia oli kun piti monta asiaa tehdä tämän takia uusiksi. Siitäkin onneksi selvittiin, nyt ollaan loppurutistusta vailla.

Ohjelmalehtiset pitäisi tulostaa, pari paikkakorttia tehdä lisää, ostaa kynät häävisaa varten ja kuiva-aineet ruokia varten sekä tehdä osalle ruuista gluteeniton-kyltit. Vielä palaveri ruokien tekijöiden kanssa, hääviikolla bestmanin ja uusien kaasojen kanssa. Siinä se sitten alkaisi olemaan :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä jo OLI häät pari päivää sitten eli 2.1.15 :-X
Ei sitä päivää tule unohtamaan koskaan... Älkää turhaan pelätkö vaan muistakaa myös nauttia!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Päivää vaille kaksi viikkoa, ihanaa! Millonhan se jännitys ja stressi iskee? Ei nimittäin tähän mennessä ole ollut mitään?

 

 Mulla iski se jännitys n. 15 tuntia ennen vihkimistä :D En meinannut hääpäivää edeltävänä yönä saada nukutuksi kun sydän hakkasi tuhatta ja sataa. Kaikki meni kuitenkin loppuviimeiksi onneksi tosi hyvin :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...