Buffetista ylijäänyt ruoka


Meritähti_

Recommended Posts

Se riippuu paljolti pitopalvelusta. Tuolta iltapala-keskusteluista olen usein lukenut, että ylijäänyttä salaattia tms. on käytetty iltapalalla. (pikaisesti löytyi esim.1,  esim.2)

 

Toisaalta sitten taas pitopalvelu voi vedota Eviran tjsp ohjeisiin, että tarjolla ollutta ruokaa ei saa tarjoilla uudestaan. Aihetta on sivuttu vanhassa ketjussa 

ravintolahäiden left overit...

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli ensin tarkoitus tulla buffetti (mutta päädyttiin pöytiintarjoiluun)  :)  Niin meidän pitopalvelu huolehti hyvin ettei kylmäketju jne. katkea missään vaiheessa ja pakkaa ruuat jääkaappiin, että voimme seuraavana päivänä ottaa ne mukaan.  Tottakai left-overit lisätään iltapalalle, mutta ei kaikki välttisti mene siltikään.  Ja myös kun on pöytiintarjoilu, niin saadaan kaikki mukaan mitä jää.

Kannattaa silti varmistaa omalta pitopalvelulta kyseinen asia ennen tilaamista.  Ravintolahäissä ei saa edes hääkakun jämää mukaan, ainakaan kun olen kysellyt täältä päin. Kun on ravintola niin ruokaa ei saa viedä pois.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä oli vasta pitopalvelun kanssa palaveri juhlien tarjoilusta. Meille tulee siis buffettipöytä, joka sisältää kolmea eri salaattia, graavilohta, paahtopaistia, perunagratiinia jne. Suunnittelimme, että mikäli ruokaa jää yli niin tarjoamme iltapalalla salaatteja ja graavilohta voileipien kanssa. Loput ruuista pitopalvelun henkilökunta pakkaa laatikoihin, jotka saamme viedä juhlien jälkeen kotiin. Mielestäni mukavaa, kun saa ruuan rippeet kotia kun siitä kerran maksetaankin.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...