Jump to content
Naimisiin.info

Talvihäät (yhdistetty)


Opalia

Recommended Posts

Kaksi uutta hääpäiväkaimaa! :) (Meilläkin siis häät 2.2.08)

Ilmoittakaa, jos laitatte päikyn pystyyn... joohan?

hei kivaa :)

ehkä mun pitäs laittaa..olin ajatellu, että en laita mutta tähän touhuun taitaa jäädä nalkkiin ;)

ilmoittakaa mullekkin jos laitatte päiväkirjoja pystyyn, olis  mukava vaihtaa kuulumisia  miten häätouhut etenee..

Link to comment
Share on other sites

Valitsimme talvihäät oikeastaan sen takia, että ajatuskin helteessä juhlatamineissa hikoilemisesta sai jo nyt hien pintaan. Ja varsinkin sulhasta ajatellen joka kulkee käytännössä kesät talvet t-paidassa...

Ja saa ihanaa tunnelmaa kynttilöillä, jäälyhdyillä ja jätkänkynttilöillä. Helmikuussa luulisi jo luntakin olevan tunnelman luojaksi...

Link to comment
Share on other sites

Onko teillä sukulaiset ihmetelleet,että miksi syksyllä/talvella naimisiin, miksi ei kesällä, kun on kaunista ja lämmintä?

Meillä h-hetki 1.12.2007 ja kysymyksiä tullut, että miksi ei kesällä miksi noin synkkään vuoden aikaan?

Meidän ajankohta valittu siksi, kun miehellä tasakymmen synttärit helmikuun alussa ja silloin ollaan häämatkalla ::)

Link to comment
Share on other sites

Juu kyllä meidän anopilta tuli kysymys että "Miksi talvella?".. Häät on helmikuussa. Ei olla kerrottu vielä kovin monelle, joten voipi olla että myöhemmin tästä vielä kuullaan..  :)

Ja se, miksi me halutaan talvella.. Niin me vaan halutaan!  :) Lisäksi ollaan tavattu samaan aikaa vuodesta ja menty myös kihloihin. Jatkumoa siis sille..

Link to comment
Share on other sites

Talvimorsian 2008  :)

Me ajateltiin myös ensin kesää, mutta sitten ihan käytännönsyistä päädyttiin talveen. Molemmilla sen verran laaja ja tiivis kaveripiiri, että kesäviikonloput ovat aina ihan varattuja. Olisi ollu kauhee ressi vääntää koristeita ja yrittää olla samaan aikaan sosiaalinenkin. Nyt ollaan vietetty aktiivinen kesä ja sysksyn saapuessa siirrytään häävalmisteluihin. Vähän alle puoli vuotta häihin  ;D

Link to comment
Share on other sites

Täällä talvimorisan 1/08! Nyt jo alkaa vähä jännittämään!  ;) Valitsimme talvihäät siksi, että kenelläkään tutulla tai sukulaisella ei ole ollut talvihäitä, sekä töiden kannalta talvella on vähän "helpompaa". Koristeina aiomme käyttää PALJON kynttilöitä..!  :-X Nyt on vain tilauksessa kaunis talvipakkanen ja LUNTA!  ;D

Link to comment
Share on other sites

Meille oli molemmille itsestäänselvyys että talvella mennään naimisiin. Kävin viime joulun alla kaverin kanssa Mäntsälässä joulumaassa ja siellä oli sen paikallisen puutarhaopiston tms oppilaiden näytetöitä. Kaverille sanoin että haluan talvihäät ja katseltiin yhtä kukkalaitetta joka oli musta tosi kaunis. Mies tosin siinä vaiheessa puuttui vielä.

Mies halus tän vuoden joulukuussa naimisiin mutta itse suunnittelin helmikuuta 2008. Puhuttiin ja tultiin siihen tulokseen että joulukuussa 2008 on sopiva aika. Siirtyi siis aika reippaasti eteen päin. Miehen toiveesta joulukuussa ja mä sain toiveeni läpi ton vuoden suhteen.

Värit meidän häissä tulee olemaan aika pitkälti viininpunaista, valkoista ja hopeaa. Kynttilöitä tulee ainakin ja paljon! Muut koristukset on vielä vähän auki. Löydettiin aivan mielettömän kauniit kynttilänjalat yhdestä kynttiläkaupasta. Niitä pitäis alkaa hankkimaan...

Juhlapaikalle tulee ulos ulkotulia ja jäälyhtyjä ainakin. Ja yks paikka joka silmää miellytti on ihan järven rannalla. Mä oon jo itemielessäni hehkutellut ajatusta että miltä se talvella näyttää...

Link to comment
Share on other sites

Häitämme vietetään helmikuussa 2009! koskaan en oikeastaan ole ollut kauhea talvi-ihminen, sillä palelen taukoamatta talvella!!  :) Silti olen joskus aikoja sitten päättänyt että helmikuun toinen viikonloppu menen naimisiin! miehestä ei ollut tietoa eikä todellakaan vuodesta, mutta päätin silti...  :D On hämärää ja voi laittaa paljon kynttilöitä ja tunnelmavalaistusta. ja kesällä on muutenkin niin paljon juhlia ja oma harrastukseni on kesälaji joten siihenkin menee jo monta viikonloppua kesästä.

Ketään ei ole ihmetellyt päätöstämme(ni)  ;D koska se on meidän asia ei kenenkään muun. Vanhemmille ei kylläkään ole vielä kerrottu, mutta jouluna olisi tarkoitus kertoa! katsotaan sitten että kuinka paljon he ihmettelevät.

Olisi aivan ihanaa jos täällä rannikollakin olisi hiukan lunta häidemme aikaan, mutta se on asia mille me emme voi mitään, eli sitä voimme vain toivoa! ulkoroihut ja kynttilät näyttäisivät huomattavasti paremmalta jos maassa olisi edes pieni lumipeite.  Todennäköisesti häissämme talvi ei niin kauheasti muuten tule näkymään kuin juuri noina tulina ja sitten sisälle saattaisin haluta huurrutettuja oksia jotka valaistaan, mutta sekään ei ole vielä ihan loppuunasti mietittyä.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on tulossa marrashäät vuosimallia 2007. Aikaa ei siis enää ole kauaa :)

Emme itse halunneet järjestää kesähäitä, koska koko kesä olisi mennyt järjestelyihin. Mielestäni kaikki tarvitsevat piristystä arkeen pimeänä vuodenaikana. Mikäs sen parempi aika juhlia kunnolla kuin talvi. Paljon kynttilöitä ja ihmisillä hyvä mieli ;)

Link to comment
Share on other sites

Kirkko on varattu 9.2.2008 ja valmistelut ovat jo mallillaan. Lähipiirin ainakin saimme yllätettyä talvihäillä  :D. Kesähäitä suunniteltiin, mutta sopivaa ajankohtaa ei meinannut löytyä, joten puoli vitsillä ilmaan heitettiin talvihäät. Eipä mennyt kauaa kun molemmat innostuivat asiasta! Bonuksena tietenkin se että kerrankin miesten ei tarvitse hikoilla puvuissaan. Toiveissa olisi tietenkin valkea maa ja paljon kynttilöitä ja roihuja. Jotenkin pitäisi vaan samalla keskittyä opiskeluun eikä vain häiden miettimiseen   ::).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meilläkin talvihäät. Mikään ei oo niin mukavaa kuin se, ettei tarvitse todellakaan stressata sataako vaiko eikö. Sisällä ollaan ja kivaa on taatusti satoi pieniä akkoja tai ukkoja tai räntää tai lunta. Koristelukin on helppoa ja halvempaa, kun kynttilöitä vaan paljon ja se riittää :). Panostetaan sitten suurella kädellä ruokiin jne :). Jaksaa humpatakin pitempään talvella, kun ei ole niin kuuma. Eli monta hyvää syytä.

Link to comment
Share on other sites

Mekään emme ole kumpikaan vähimmässäkään määrin talvi-ihmisiä, mutta siitäkin huolimatta päädyimme talvihäihin... Mies taitaa haluta niitä vain koska minä haluan, minusta talvi-illan hämärä ja kynttilänvalo on jo ajatuksena niin romanttinen että haluan mennä naimisiin talvella.

Link to comment
Share on other sites

Me päätettiin talvihäistä viime taövena kun käveltiin kirkonpihalla tammikuussa ja oli niin kaunista! Kesällä on kuitenki sateita ja harmaata kun ne kauniit kesäpäivät on niin harvinaisia.. talvihäät on ihanat kun porukka on sisällä koolla eikä osa seisoskele ulkona niinku kesähäissä..

Ja talvihäissä on se tunnelma :) pimeetä ja valkoista  :-X

Meilläki glögiä alkujuomana ja koristeena kynttilöitä, kromimaalilla maalattuja seepremännyn käpyjä ja sinisiä kosite kiviä.. :) yms mitä keksitään..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

helmikuussa juhlitaan häitä, sateenvarjon olen jo ostanut (ison valkoisen),joten eipä sää tai puvun likaantuminen huoleta. Ainut mitä mietin on kirkon käytävä. meitä ennen on monta vihkimistä ja tietenkinkin kirkon käytävä kuraantuu jo meidänkin vieraiden kengistä. mitenhän mahtaa puvun laahuksen käydä, kun sen ois tarkoitus olla alhaalla, kun läytävällä tallustan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meilläkin ensin ajateltiin perinteisesti kesähäitä, mutta sitten kun hyvien ystävien häät pukkasi samalle kesälle, meille sulhon kanssa tuli idea talvihäistä. Ja se on ihan paras idea ikinä  :D Toivottavasti tänne eteläänkin riittäisi lunta ja pakkasta helmikuulle 2009!

Mites muut talvihäiden viettäjät, panostatteko koristeluissa miten paljon kukkasiin? Meille tulee tietysti runsaasti kynttilöitä, mutta rakastan myös kukkia aivan ylettömästi  :-X

Link to comment
Share on other sites

Täällä olisi jälleen yksi talven morsian. Häät olisi tarkoitus viettää vuoden päästä joulukuun 6. päivänä. Sehän on itsenäisyyspäivä, joten sen seurauksena myös meidän tulevina hääpäivinämme lippu heiluisi salossa. Talvihäitä emme ole kumpikaan vielä päässeet kokemaan ja näkemään, joten halusimme itsellemme vähän jotain erilaista. Pidämme talvesta, lumesta ja sen luomasta tunnelmasta. Ja kynttilät kruunaavat jo muutenkin romanttisen tunnelman. :-X

Link to comment
Share on other sites

Meillä meni vähän hääsuunnitelmat uusiksi. Aluksi sovittuamme kesällä häistä, puhuimme koko ajan syksyn häistä. Olemme halunneet pitää juhlat ja suunnitelmat salassa lähimmiltämme jouluun asti. ::) Nyt kuitenkin paras ystäväni on menossa samassa kuussa naimisiin samana vuonna kuin mitä suunnittelimme. :o Emme voi, emmekä halua viettää häitä viikon, parin sisällä ystävämme häistä. :-/ Nyt siis ainoa vaihtoehto on siirtää omia suunnitelmia eteenpäin... eli kauniiseen talveen, tai sitten aikaistaa niitä reippaasti... jolloin aikaa suunnitteluun jää ihan liian vähän... apua! :-/

Link to comment
Share on other sites

Vohveli: meille ei tule mitään muita kukkia, mitä nyt sitten kimpussa ja vieheissä jne. on. Mutta mä taasen en olekaan kukkaihminen..  :) Muuten kyllä voisi tullakin, varmaankin tulppaaneja, mitä on mulla myös kimpussa.

Keijukainen-08: kuinka paljon olette aikoneet kutsua vieraita? Jos ei kauhean isot häät ole tulossa, niin miksi ei kerkeiäsi niitä jo tänä talvena viettää.. Mutta jos on isot, niin kannattee varmaan siirtää..

Mekin oltiin alunperin mietitty ensi syksyä, mutta ei vielä sit kerrottu kellekkään. Niinpä sit kuultiin että kaverit menee ens syksynä naimisiin, joten aikaistettiin tälle talvelle. Ja se ajatus on tuntunut vaan koko ajan paremmalta..  :-X

Link to comment
Share on other sites

Meidän kesähäistä tulikin talvihäät.  :) En ole vielä tutustunut muiden talvihäitä viettäneiden koristelu-, ruokailu- ja juomaideoihin, mutta oma ajatus on että aika vähän olis koristeita ja paljon kynttilöitä/tuikkuja/roihuja. Kukkakoristeet vois olla murattia ja jotain muuta? Jotain vaaleaa vaikkapa. Mutta syy talvihäihin on se, että meillä on suvuissa ollut kesähäitä kaikilla ja talvella harvemmin tulee tilaisuuksia pukeutua parhaimpiin ja juhlia isossa porukassa. Haluamme tarjota "jotain ihan muuta".  ;D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...