Kihlauspäivän valintaperuste?


Guest Tähdikki

Recommended Posts

Ensin kositaan. Tähän voi myös saada kielteisen vastauksen. Jos kosintaan vastataan myönteisesti, sen jälkeen hyväksytty kosinta aikaansaa sopimuksen avioliiton solmimisesta eli kihlauksen. Ja kosinnalla ja kihlauksella voi olla vaikka kuinka pitkä aikaero. Nykyään se taitaa olla tuo 2 sekuntia se yleisin :girl_haha: .

^ Mut jos toinen suostuu niin sillonhan ollaan kihloissa!

Niinhän monet nykyään tekevät. Ovat kihloissa samantein, kun suostuvat kosintaan. Jotkut taas sopivat kihlapäivästä, silloin ei olla heti kihloissa, vaikka on jo kosittu, vaan vasta kihlapäivänä. Ihmiset toimivat eri tavalla ja kumpikin tapa on oikein. Ei ole toisten asia arvostella muiden toimintatapoja.

Jospas palattaisiin itse aiheeseen :girl_smile: .

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 527
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me päätettin yhdessä mennä kihloihin. Sormuksiin ei silloin ollut vain rahaa. Säästimme pikkuhiluista (oltiin opiskelija ja työtön) ja sovimme, että kesällä mentäisiin kihloihin. Saimme rahat kasaan pari viikkoa ennen juhannusta ja juhannus osui sinä vuonna mieheni 22-vuotis päivälle. Joten, valitsimme sen päivän. Mies muuten kosi myös sinä päivänä, josta olin positiivisesti yllättynyt :grin: .

Link to comment
Share on other sites

minä kosin,ei se kyllä tainnu mitenkään romanttinen kosinta olla mutta.. :grin: en jaksanu odottaa että mies kosis ni otin ohjat omiin käsiini..ja päivää ei edes muisteta millon tapahtu,eikä kyllä haittaakkaan.meille tärkein ollu päivä jona alettiin seurustelemaan ja jospa sen hääpäivän sitten muistas.. :girl_haha:

ei oo kaiverruksia kihloissa.kai nekin vois joskus käydä.. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kosinta tuli mulle yllärinä, mutta mies kosi seitsemäs päivä koska tavattiin seitsemäs päivä. Samalla kuitenkin päivämäärästä tuli muutenkin tosi erityinen, sillä kosintapäivä oli 07.08.09 :D Hääpäiväkin valittiin sitten näistä kahdesta "seiskasta" eli se on ensi vuonna 7.7 :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

me nyt ollaan melkein suhteen alusta asti puhuttu olevamme toisillemme oikeita, ja naimisiinmeno ja kihlat on olleet selviä vaikkei ole päivistä sovittukaan. kihlat on jo tilattukin mutta päivää ei edelleen ole sovittu, se ei ole niin merkityksellinen meille. ihan huvin vuoksi ajattelimme 20.11 2011 joka sattuu vielä olemaan Tuomiopäivä :girl_blum: Sopii just meidän huumorintajulle... :P

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Meillä valittiin kihla- ja hääpäivä astrologian perusteella. Itse olen astrologiaa harrastanut jo 13 vuotta, ja mieskin alkoi kiinnostua siitä minut tavattuani. Hän tiesi miten tärkeä aihe on minulle (vaikka se taikauskolta kuulostaakin) eikä siksi vastustellut valitsemiani päiviä :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Yllätyksenä kosinta tuli meilläkin, vaikka naimisiin menosta oli puhuttu sen verran, että tiesimme molempien tahtovan aikanaan naimisiin. Kosinta oli 8.4.2012 ja tuota samaista päivää pidämme myös kihlapäivänämme. Mitään muuta erityistä kyseiseen päivään ei kuitenkaan liity meidän osaltamme. Myöhemmin mies on sanonut, että hän odotteli vain oikeaa hetkeä ja tuolloin sellainen ilmeisesti sitten tuli :girl_smile: .

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä sulho oli suunnitellut kosivansa ystävänpäivänä, mutta ei saanut kultakaupasta tarpeeksi pientä sormusta ko. päivälle. Sormus meni tilaukseen ja kosinta venyi 17. päivään (Tämän sain kuulla siis vasta myöhemmin, kosinta oli yllätys!)

Sattumalta kyseinen päivä on vielä vanhempieni hääpäivä!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...