Kihlauspäivän valintaperuste?


Guest Tähdikki

Recommended Posts

Meillä kihlauksesta oli yhdessä sovittu jo aiemmin, mutta eiköhän siitä sormuspäivästä kuitenkin se varsinainen kihlauspäivä tule, sillä silloin myös julkistimme asian. Sormukset ostettiin vain käytännöllisistä syistä sopivana päivänä, eikä taustalla ollut mitään sen kummempaa romanttista ajatusta. Sormus tietysti vain symboli, mutta niinhän se päiväkin on vain osa viitekehystä itse asiassa ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 527
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Päätettiin joulun jälkeen sopia häiden yksityiskohdista ja kaiken pohtimisen jälkeen kihlapäiväksi tuli lopulta uuden vuoden aatto, kun sitten lopulta 10 min ennen vieraiden tuloa varasin meille vihkiajan maistraatista. Päätin nääs, että se oli vielä vanhana vuonna tehtävä. Haaveilin lähettäväni läheisille puolen yön aikaan kihlajaisuutisia ja uuden vuoden toivotuksia, mutta mentiinkin ajoissa nukkumaan. Vasta seuraavana iltana sain aikaiseksi kertoa asiasta kenellekään.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

En tiedä kommentoitteko viestiäni, mutta kaikkihan sen nyt tietää, ettei voi etukäteen tai jälkikäteen päättää, milloin kihlautuu. Se on joko silloin, kun kumppani kosii tai kun pariskunta päättää asiasta yhdessä.  -_- Mieheni lähinnä hassutteli sen erikoisen päivämäärän takia, mutta luulen, että kun kihlaudumme, päivämäärällä yms ei ole väliä. Mutta se jää sitten nähtäväksi.  :P

Muokattu: , käyttäjä: Venustas
Link to comment
Share on other sites

Tuli vaan mieleen, että millä perusteella olette valinneet kihlauspäivän vai onko se tullut yllätyskosintana tai hetken mielijohteena?

Mikä merkitys päivämäärällä on teille?

 

Sormukset ostettiin muistaakseni 8.6.2011, mut sormuksiin kaiverrettiin 30.12.2010 jolloin me ensi kertaa tavattiin kasvokkain, se päivämäärä on meille kaikkein tärkein ja merkittävin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Meillä päivän valitsi se koska tilatut sormukset tulivat. Olivat vähän etuajassa. Oltiin ennen sitä kyllä jo suunniteltu häitä mutta sillä varauksella että jos mennään naimisiin. Puhuttiin sormusten hankinnasta koodinimellä kello kun pohdittiin että pitäisikö hakea nyt vai odottaa palkkapäivää (kvartaalin loppu ja ASP-tili + häiden varausmaksu edessä) niin olisi kannattanut odottaa.

Ei kyllä sitten maltettu...

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
  • 3 weeks later...

Kosinnan ajankohtaan ei päivämäärä liittynyt mitenkään, vaan kosinta tuli spontaanisti hyvän fiiliksen siivittämänä. Itse asiassa vähän kosinnan jälkeen mies totesi, että täytynee katsoa mikä päivä tänään on, että muistaa kihlapäivän jatkossa. :) Tarkistettiin sitten päivämäärä puhelimesta. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Meillä oli kihlauksesta puhuttu pari kuukautta, joka päivä enemmän ja enemmän. Odotettiin sopivaa hetkeä (=hyvää rahatilannetta yms :D ) marssia yhdessä sormuskaupoille. Yhtenä päivänä se päivä vaan tuli, että tuntui hyvältä marssia kauppaan. Mun sormus meni tilaukseen ja miehen kaiverrettiin, joten saatiin sormukset seuraavana päivänä. Kihlapäiväksi valikoitui kuitenkin tuo sormuskaupassa käynti. Päivämäärä ei ollut mitenkään merkittävä. Paitsi nyt. ;)^_^

Muokattu: , käyttäjä: annima
Link to comment
Share on other sites

Kihlauspäivä oli kosintapäivä. Päivämäärä oli ihan satunnainen, mies vaan päätti silloin kosia koska molemmilla oli pitkästä aikaa yhteinen vapaapäivä. Toisaalta kiva, että nyt meidän kaikki merkittävät päivät on samassa kuussa (seurustelun, kihlauksen ja häiden vuosipäivät). :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...