Millä paikkakunnalla pidätte häät?


Ei

Recommended Posts

  • Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 6 months later...

Morsiamen Äidin kotipaikkakunnalla/kotitilalla (jossa myös morsian on suuren osan lapsuuttaan viettänyt); meidän asuinpaikkakunnalta tulee 470km sinne matkaa, mutta jos ei nuoremmat vieraat kykene tuota matkaa taittamaan niin jääköt sit pois.. ;) Kaikki vanhemmat vieraat asuvat suht lähellä juhlapaikkaa, joten pääsevät paikalle helpommin. Meillä juhlapaikka löytyi "omasta takaa", joten se ratkaisi hääpaikkakunnan, samoin myös kokki, tarjoilijat, avustajia löytyy sieltä päin, kuten myös majoitustilaa ilmaiseksi (suvun mökeiltä).

Link to comment
Share on other sites

Meillä on häät minun kotipaikkakunnallani. Nykyinen asuinpaikkakuntamme ja samalla sulhasen kotipaikkakunta on tosin ihan vieressä. Meillä ei mitään perinteitä liity kyseisen paikan valintaan, vaan sopiva juhlapaikka löytyi sieltä. Kirkkokin varattiin sieltä, kun siitä on niin lyhyt matka sitten juhlapaikalle.

Link to comment
Share on other sites

häitämme ei vietetä kummankaan kotipaikkakunnalla. asumme varsinais-suomessa, mutta itse olen kotoisin pohjanmaalta. vietämme häämme pohjanmaalla "lähellä" (n. 50km) kotipaikkakunnaltani. hääpaikan valintaan vaikutti se, että iso osa vieraista tulee tai on kotoisin pohjanmaalta, hääpaikkamme yhteydessä on yöpymismahdollisuus kauempaa tuleville (plus, että pitopalvelu järjestyy samasta paikasta) ja se, että kun ensimmäistä kertaa olimme yhdessä äitini luona käymässä, niin puolisoni tajusi olevansa oikeasti pohjanmaalainen. :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

Meidän häämme vietetään minun alkuperäisellä kotipaikkakunnallani jonne myös mies siis aikanaan muuttanut.

Kävi meillä jossain vaiheessa suunnittelu mielessä myös miehen kotipaikkakunta, mutta se sitten kariutui kun alettiin miettiä vieraita ja täältä meille vieraita tulee kuitenkin enemmän kuin Kesti-Suomesta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...