Millä paikkakunnalla pidätte häät?


Ei

Recommended Posts

  • Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest pauliina_

Ilmeisesti Helsingissa tai sen ymparistossa. Asumme Englannissa, mutta suunnittelemme sinne muuttoa joskus tulevaisuudessa. Haat jarjestetaan kuitenkin taalta kasin. Helsinki helpoin, kummankaan suku ei ole sielta kotoisin ja halusimme neutraalin paikan.

Link to comment
Share on other sites

Yhteisellä asuinpaikkakunnalla, toivottavasti... Tästä vielä osittain erimielisyyttä, mutta minusta olisi helpointa järjestää tänne kun täällä kerran asutaan. Toinen vaihtoehto on sulhasen kotikaupunki, joka kyllä sopisi hyvin haaveilemiini talvihäihin.

Link to comment
Share on other sites

Guest -rinsessa-

öö..vastasin että yhteisellä asuinpaikkakunnalla, mutta eihän se olekaan koko totuus ::) Vihkiminen kyllä tapahtuu sulhasen koti- ja nykyisellä asuinpaikkakunnallamme, mutta juhla vietetään minun kotipaikkakunnallani hyvin lähellä lapsuudenkotiani.

Link to comment
Share on other sites

Meille paikasta päättäminen oli helppoa. Omalla kotipaikkakunnallani ei asu enää ketään sukulaisiani, joten se oli heti pois vaihtoehdoista. Miehen kotipaikkakunnalla (jossa asumme tällä hetkellä myös itse hetken aikaa) puolestaan asuu melkein koko miehen suku, joten päädyimme siihen.

Link to comment
Share on other sites

Muulla paikkakunnalla. Valittiin juhlapaikka sen mukaan, mikä olisi sopivin. Löytyi kuitenkin läheltä entistä kotipaikkakuntaani, joten häät on helppo järjestää, vaikkakin asun jo sulhasen kotipaikkakunnalla :) Kirkoksi piti ensin tulla entisen kotipaikkakuntani kirkko, mutta joustamattoman kirkkoherran vuoksi jouduimme etsimään toisen kirkon, jonka jäseniä emme kumpikaan ole olleet :P Kirkko on kylläkin niin ihana :-X pieni ja idyllinen puukirkko 1700-luvulta :-* Ehkä ihan hyvä, ettei saatu sitä kirkkoa, mikä ensiksi olisi haluttu.

Link to comment
Share on other sites

Sulhasen kotipaikkakunnalla mennään naimisiin. Omalla kotipaikkakunnalla en halunnut mennä naimisiin, sillä siellä vietettiin vuosi sitten siskoni häitä ja omista häistäni olisi tullut aikalailla identtiset heidän häittensä kanssa (sama juhlapaikka yms.). Lisäksi pidän kovasti sulhon kotipaikasta, joten meillä valinta oli varsin helppo  ;D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...