Jump to content
Naimisiin.info

Millä paikkakunnalla pidätte häät?


Ei

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meidät vihitään miehen asuinpaikkakunnalla Kokkolassa. Päädyimme tähän siksi että opiskelupaikkakunnallani on aika huonot mahdollisuudet järjestää häitä ja minun kotipaikkakunnalle olisi hirvittävän pitkä matka. Ja onhan se hyvä että toinen asuu siellä missä vihitään, niin on helpompi asioita hoidella.

Link to comment
Share on other sites

Meidän vihitään Helsingissä, joka on myös miehen kotipaikka. Suurin osa vieraistamme on ystäviä, jotka asuvat pääkaupunkiseudulla, joten olisi ollut typerää viettää häitä minun kotipaikkakunnallani. Turhaa matkustamista vieraille. Tosin häiden järjestäminen pienemmällä paikkakunnalla olisi varmasti tullut paljon halvemmaksi :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä ollut paljon keskusteluita missä häät pidettäisiin. Itse olen kotoisin pohjoisesta pieneltä paikkakunnalta ja tuleva mieheni on kotoisin Kiimingistä. Oulussa olisi ihania kirkkoja joissa toisaalta olisi kiva suorittaa vihkiminen, mutta toisaalta Kiimingin pienenpi kirkko olisi jotenkin kodikkaampi... Kotipaikkakunnallani taas toisaalta olisi se etu että siellä on majoitusmahdollisuuksia ja hienoja juhlapaikkoja ja tuttu pitopalvelu.

Useiden päivien keskusteluiden jälkeen ollaan kuitenkin päädytty vihkimiseen Kiimingin kirkossa koska tällä hetkellä ja aika varmasti myös tulevaisuudessa olemme Kiiminikiläisiä ja suurin osa vieraista on täältä päin joten helpottaa yöpymisiä... Hääjuhla olisi näin ollen jossain lähettyvillä.

ps. Kyllä tämä suunnittelu tuottaa oikeasti paljon päänvaivaa :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Rovaniemellä pidetään häät. Ollaan sieltä molemmat kotoisin, vaikka nykyään pidetäänkin majaa PK-seudulla. Järjestäminen pikkuisen hankalaa täältä käsin mutta onneksi löytyy innokas kaaso ja vanhemmat pohjoisista, jotka varmasti ovat suurena apuna ^_^ Jos ei niin sit ollaan ongelmiassa! heh.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli 3 mahdollista paikkakuntaa: minun synnyinkunta, jossa molemmat olemme töissä/koulussa, sulhon ja minun nykyinen asuinkunta ja sitten vielä vieruskunta, jossa asuu sulhon sukua. Nähtävästi nyt päädytään sinne vieruskuntaan, koskapa noista muista ei löytynyt meille sopivanhintaista tai häidemme ajankohtana vapaata tilaa. Mutta matkaa olisi joka paikkaan kertynyt suurinpiirtein saman verran, n. 20 - 30 km.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...