Jump to content
Naimisiin.info

Millä paikkakunnalla pidätte häät?


Ei

Recommended Posts

  • Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pidämme hääjuhlan molenpien kotipaikkakunnalla vaikka asuinpaikka se ei ole vuosikausiin ollutkaan. Löysimme ihanan juhlapaikan ja onhan osalla suvusta helppo sinne myös tulla. :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

Häät ja juhla sulhasen kotipaikkakunnalla Itä-Suomessa. :girl_smile:

Paikkakunta (ja toivottavasti kirkkokin) on sama, jossa omat vanhempani menivät aikoinaan naimisiin, vaikka eivät sielläpäin koskaan ole asuneet. Sukulaisia on kummallakin sillä seudulla. Osa ystävistämme joutuu hieman matkustamaan asuinpaikkakunnaltamme, mutta ovat kuulemma innoissaan, kun pääsevät kuitenkin näkemään kaupunkia, jonka koemme kumpikin tärkeäksi.

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät on sulhasen kotipaikkakunnalla, joka on ihan nykyisen asuinpaikkakuntamme vieressä. Tämä tuntui hyvältä ja luontevalta vaihtoehdolta. Lisäksi sulhasen kotipaikkakunnalla on aivan upea kirkko. gpari.gif

Link to comment
Share on other sites

Meidän häät pidetään asuinpaikkakunnalla, koska kumpikin on kotoisin eri paikkakunnilta! Tuntui luontevimmalta järjestää häät siellä missä itse asuu, että onnistuu järjestelyt paremmin... Tosin vähän mietityttää "jaksaako ihmiset vaivaantua" häihimme ja miten homma oikein hääviikonloppuna toimii girl_mad.gif

Link to comment
Share on other sites

Häät Helsingissä ydinkeskustassa. Vihkiminen samassa kirkossa kuin molempien vanhemmat ja minun molemmat isovanhemmat. Tavallaan perinteitä kunnioittaen, mutta kun on myös Helsingin kaunein kirkko <3

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan kummatkin Turun seudulta kotoisin, siellä päin asutaan edelleen ja juhlapaikkakin aika lähellä Piikkiössä. Kaikki sukulaisetkin ovat samoilta nurkilta, paria hassua jyväskyläläistä lukuunottamatta :grin:

Link to comment
Share on other sites

Me pidetään häät Pohjois-Karjalassa. Mies on sieltä kotoisin ja puolet vieraista tulee sieltä. Ite siis asutaan Tampesterissa. Hieman se järjestelyjä vaikeuttaa, ku häät on toisella puolella Suomee, mutta eipä voi mitään.

Link to comment
Share on other sites

Vaikka asutaan vielä toistaiseksi pk-seudulla, vihkiminen tapahtuu toivottavasti Kempeleessä ja juhlia varten siirrytään sitten Tyrnävälle. Isona vaikuttimena tähän pohjoisemman halvemmat hinnat, mies myös sieltäpäin kotoisin. :)

Link to comment
Share on other sites

Me mennään naimisiin Jyväskylässä. Oltaisiin haluttu mennä kotipaikkakunnallamme (ollaan kumpikin kotoisin samasta kunnasta) naimisiin, mutta sieltä oli hankala (käytännössä mahdoton) löytää juhlatilaa. Jyväskylästä löytyi helpommin kauniita juhlapaikkoja ja koska nykyään asutaan täällä niin tuntui järkevältä ajatukselta viettää häitä Jyväskylässä. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

In the heart of Helsinki, meillä on cityhäät :)

Molemmat ollaan alunperin toisesta kaupungista, mutta töiden perässä tultu Hkiin ja kun aiotaan tänne myös jäädä niin ei tuntunut fiksulta järkätä häitä ex-kaupungissa, vaikka perheet ja suuri osa ystävistä asuukin siellä. Asiaa kyllä vanhempien pyynnöstä harkittiin, mutta pysyttiin omassa päätöksessä.

Syinä ensinnäkin se, että tuntuu kivalta ajatus nähdä oma vihkikirkko muutenkin kuin vanhemmilla käydessä, toisekseen järkkäilyt on huomattavasti paljon helpompi hoitaa omassa kaupungissa, muuten olisi pitänyt nakittaa tehtävään tyyliin äiti tai joku kaasoista, näää. Lisäksi, kun kerran ollaan Hkiin jäämässä niin tuntuu, että myös elämän isot asiat pitää tapahtua täällä, pääkaupunkiseutu on meidän koti. Vieraiksi kutsutaan myös vain sellaisia, että ei tarvitse pelätä, että välimatkan takia jättäisivät tulematta, sellaisia ihmisiä nyt ei kyllä muutenkaan tarvitsisi kutsua :)

Link to comment
Share on other sites

Juhlitaan Tampereella, eli asuinpaikkakunnallamme. Mies täältä kotoisin, itse olen muualta. Päädyttiin "yksinkertaisuuden" vuoksi tänne, helpointa järjestää kun asuu lähellä.

Itse olen lähipiirissä seuraillut muutamia pareja, jotka on pitäneet morsiammen kotipaikalla, vaikka asuneet muualla ja aikamoista säätämistä välillä ollut. Itse olen sitä paitsi tänne niin kotiutunut, että koen tämän kaupungin ihan luontevaksi juhlia päiväämme. Täällä olemme tavanneet ja tämä on nyt kotimme ;)

Link to comment
Share on other sites

Meidän häät ovat kotipaikkakunnallamme. Harkinnassa oli kyllä muutama muu juhlapaikka ja Söderskärin majakka, mutta viimeksimainitussa ei saa alkukesällä olla kuin hyvin rajatulla alueella, eikä yöpyä saa lainkaan.

Link to comment
Share on other sites

Me halutaan pitää häät mieheni kotipaikkakunnalla siitäkin syystä, että täällä nyt asustellaan ja molemmat viihdytään mainiosti täällä. Paikkakuntana siis Rovaniemi :)

Link to comment
Share on other sites

Morsiammen kotipaikkakunnalla, vaikka asutaankin sulhasen kotipaikkakunnalla. Halutaan sulhasen puolelle sukua samalla esitellä, millaisista maisemista morsian on kotoisin.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...