Millä paikkakunnalla pidätte häät?


Ei

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meiän häät pidetään miehen kotipaikkakunnalla Pohjois-Karjalassa. Melkein kaikki miehen sukulaiset asuu siinä lähellä ja koska heistä koostuu melkein puolet häävieraista, saadaan hyvin pyydettyä niiltä myös apua. Mun kotipaikkakunnalla ei myöskään oo kauniita kirkkoja, ja ajateltiin että on sitten ainakin toisella jotain siteitä kyseiseen paikkakuntaan ja kirkkoon.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on toiveena, että saisimme minun kotikaupunkini kirkon varattua ja hääjuhla olisi mieheni kotipaikkakunnalla, jossa myös nykyisin asumme. Jos emme saa haluamaamme kirkkoa, niin yritämme varata kotipaikkakuntamme kirkon ja viettää sitten juhlaa minun kotipaikkakunnallani. Olipas selkeästi selitetty... :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Me teimme kompromissin, ja valitsimme paikan joka ei kummallekaan ole "oma" :)

Sulhanen olisi halunnut häät pidettävän omalla synnyinpaikkakunnallaan, minä taas tietysti olisin tahtonut omallani. Mutta suuresti valintaan vaikutti myös se ettei kummastakaan löytynyt sopivaa juhlapaikkaa meille. Kirkot olisivat molemmissa ollut hyvät, mutta juhlimaan olisi pitänyt lähteä kauemmas.

Päädyimme sitten paikkaan joka on melko lähellä kotipaikkakuntaamme, ja myönnettäköön että on se nyt sitten hieman lähempänä minun lapsuudenkotia, mutta se helpottaa järjestelyjä (teemme esim. ruuat itse minun perheeni avustuksella).

Ja molempien sukulaisille tulee matkaa, meidän suvut kun ovat levinneet hieman ympäri maata :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Morsiamen kotipaikkakunnalla. Tai ainakin melkein, taitaa mennä virallisesti naapurikunnan puolelle. Sulhanen on alkujaan lapin läänistä ja asunut 10v-20v ihan toisaalla keskisuomessa, nykyisin asutaan rannikolla joten ei ollut mitään selkeää yhteistä kaupunkia. Nykyisessä asuinpaikkakunnassa ei asu kuin muutama häävieraista joten valittiin sitten tuo minun lapsuuskunta, kun ainakin minulla on siellä vahvat juuret ja sulhanenkin jonkin aikaa asunut ja suuri osa vieraista asuu siellä.

Onko morsiamen kotipaikkakunta siis joku perinnejuttu? En ollut tuota tiennytkään, kiva jos on niin on enemmän perustaa sille miksi juuri tuo paikka :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meitä ei vihitä kummankaan kotipaikkakunnalla eikä edes asuinpaikkakunnallamme, vaan lähimmässä maistraatissa, joka sijaitsee useamman kymmenen kilometrin päässä. Avioliitomme siunaus ja hääjuhla pidetään sitten sulhasen kotipaikkakunnalla, joka on myös meidän molempien asuinpaikkakunta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...