Jump to content
Naimisiin.info

Millä paikkakunnalla pidätte häät?


Ei

Recommended Posts

  • Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest tanjaana

Miehen kotipaikkakunnalla, joka on meidän kotipaikkakuntamme nykyään. Enpä haluaisi järjestää häitä muualle, olis minusta turhan hankalaa ja meidän juhliin joutuu joka tapauksessa osa vieraista tulemaan kaukaa, sama missä juhlat pidetään.

Link to comment
Share on other sites

Kirkko on minun kotipaikkakunnallani, Tammelassa. Myös hääjuhla järjestetään Tammelan lähettyvillä, koska yhteisestä asunpaikastamme, joka sattuu olemaan mieheni kotipaikkakunta, ei löytynyt yhtäkään minulle kelpaavaa juhlapaikkaa..nirso kenties? :blush:

Muokattu: , käyttäjä: Lumenvalkea
Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 1 year later...

Miehekkeen kotipaikkakunta ja nykyinen asuinpaikkakuntamme toimii kauniina miljöönä sekä vihkimiselle että juhlalle. Tämä on kuitenkin se meidän lintukoto ja paikka, josta yhteinen polkumme alkoi! :)

 

edit:// Sanamuoto toimivat -> toimii

Muokattu: , käyttäjä: Hiletin
Link to comment
Share on other sites

Hyvinkäällä juhlitaan :) Lähinnä siitä syystä, että meidät vihitään Hyvinkään maistraatissa, ja halusimme lyhyen siirtymän maistraatista juhlapaikalle. Tuusulassa ollaan molemmat asuttu koko ikämme, mutta oikeastaan sitä suuremmalla syyllä halusimme juhlat eri paikkakunnalle, tää on jo niin nähty  :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Morsiamen eli minun kotipaikkakunnalla vihitään, koska minulle oli tärkeä saada juuri tietty pappi vihkimään, ja kirkkokin on oikein sopiva. Juhlat järjestetään miehen kotipaikkakunnalla, toki se ei ollut mitenkään tarkoitus, vaan juhlapaikka määräytyi sen mukaan, mistä löytyi kaikkein sopivin vaihtoehto (huomasin itseasiassa vasta tätä kirjoittaessani, että juhlapaikkahan on tosiaan miehen kotipaikkakunnalla).

Link to comment
Share on other sites

Turun seudulla (alustava haaveeni ei sijaitse kai virallisesti Turussa, mutta ihan vieressä). Mies menee sinne syksyllä töihin ja tahdottiin paikka, joka on sukuneutraali (meidän kummankaan suku ei asu Turussa). Saatan itsekin päätyä opiskelujen päätyttyä Turkuun töihin ja asumaan, joten silloin ainakin olisi sopiva. Toinen vaihtoehto olisi ollut Helsinki, koska täällä nyt asutaan ja opiskelen vielä 1,5 vuotta.

Link to comment
Share on other sites

Kemissä vihitään ja Keminmaassa juhlat. :) Molempien kotipaikkakunta ja täällähän meidän rakkaus on kasvanut. Kieltämättä pieni kateudenpeikko nosti päätään kun huomasin että esim. Tampereella jne. oli paljon ihania juhlapaikkoja. :D   Olemme oikein tyytyväisiä juhlapaikkaan ja pitopalveluun kuitenkin!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...