Tanned

Painajaiset ennen häitä

520 viestiä aiheessa

Minä näin häitä edeltävänä yönä unta, että oli olevinaan häidenjälkeinen päivä. Kysyin sulhaselta että miten ne meidän häät oikein meni kun minä en muista niistä mitään. Mies oli pahana ja sanoi, että onpa ihme, olit nimittäin niin kännissä, että olit haastanut riitaa ja v****illut kaikille sukulaisille ja ystäville. Unessa minua hävetti suunnattomasti ja sanoin, etten enää ikinä kehtaa mennä minnekään kun olen noin törkeästi käyttäytynyt. Aamulla kun heräsin piti miettiä hetki että olihan se vain unta. :rolleyes:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Näin eilen jo ainakin viidennen hääpainajaisen, ja olen huomannut, että niissä on sillai järkeä että aluksi unissa ei ollut muistettu pukua hiuksia ja meikkiä lainkaan ja kirkkoon joku tunti aikaa, ja silloin oikeasti ei ollut vielä selvillä nuo asiat.Eilisessä unessa juhlapaikka oli muka kirkon tiloissa. Vieraita tuli pikku hiljaa sisälle sinne juhlatilaan, kun huomasin etteivät paikkakortit ole läheskään laitettu. Yritin kuumeisesti laittaa kortteja paikoilleen, kunnes tajusin että kaasot voivat hoitaa ne paitsi etteivät voi kun pöytänimilistat on tekemättä! Sitten huomasin sivussa pöydän jossa oli vääränvärisiä pölyisiä muovikukkia maljakoissa, jolloin pääsin seuraavaan tuskaan : en ollut muistanut pöytäkukkia! :o Rupesin sitten itse väsäämään niistä kukista asetelmaa kun kuulin urkujen alkavan soimaan ja ymmärsin heti, että mun olis pitänyt olla siellä nyt, matkalla alttarille.. :huh: Aivan hirvittävä uni! ja kaikki nuo asiat ovat vaiheessa eivät sentään täysin tekemättä, mutta arvatkaas sainko tästä voimia kirjoittaa pöytänimilistat puhtaaksi ;) juu ja paikkakortit taas työnalla. häihin enää 2 viikkoa..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hääaihe kummittelee unissa harva se yö vaikka häihin vielä n. vuosi aikaa. Painajaiset alkoi heti kun hääpäivä oli päätetty, ennen sitä kaikki hää-aiheiset unet oli positiivisia.

Yleensä liittyy pukuun, meikkiin/hiuksiin, tai siihen että en ehdi saada kaikkea valmiiksi ajoissa ja kaikki menee päin peetä. En itse koe stressaavani edes liiaksi häistä (ainakaan vielä) mutta kai se stressi piilee jossain alitajunnassa :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Edellisyönä meiltä loppui rahat ja sitten järjestelyt meni perseelleen :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Näin yksi yö unta, että havahduin jonkinlaisesta unesta häiden loppuvaiheessa enkä muistanut vihkimisestä enkä mistään aiemmin tapahtuneesta mitään. Ja olin mennyt väärän miehen kanssa naimisiin. Mietin unessa, että miten tämän elämän nyt käytännössä järjestää, enhän minä tätä rakasta. Havahduin hirmuisen ahdistuneena ja oli halattava omaa miestä ihan tosi kauan, että rauhotuin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sijoittaisin myös tämän polttariuneni tänne painajaisosastolle, koska kaasoni oli palkannut David Hassellhofin(Ritari Ässä) juontamaan !!Tuskan hiki ylläni onneksi heräsin todetakseni polttarien saavan ajatukseni sekaisin, eivätkä ne häät :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jokunen yö sitten näin (taas) hääpainajaista. Juhlat olikin yllättäen jo päivää ennen perjantaina, enkä ollut ollenkaan valmis. Tuli kauhea kiire pukeutua ja laittautua, kun minulle kerrottiin, että vihkiminen on 10 minuutin kuluttua. Huolestuin siitä, että huomisellehan me ollaan se kuvaaja varattu ja nyt pitää vielä soittaa ja perua sekin. Jostain syystä minulla oli tooodella pitkä huntu, jossa oli vesimelonin kuva... :blink: Lisäksi paikalle oli päässyt vain tosi vähän vieraita ja niistäkin osa oli vääriä. Myös juhlapaikka oli joku ihan eri. Kun stressasin näistä siinä unessani sulhaselle, se vaan sanoi jotain että "älä kulta hermostu, pääasiahan on että me mennään naimisiin!" :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haihin viela yli vuosi aikaa, ja jo nyt olen nahnyt ensimmaisen haapainajaiseni! Sulhanen oli jo alttarilla odottamassa, kun katsoin alas, ja huomasin, etta minun pukuni on aivan jarkyttavan ruma! 70-luvun ruskeaa pienilla keltaisilla kukilla!!! Rupesin itkemaan, etta miten mina nain ruman puvun ihan itse valitsin, jolloin siskoni tuli hatiin, ja lupasi etta saan lainata hanen vanhaa hamettaan. Jolloin yhtakkia olimme vanhempiemme talossa siskon vanhassa huoneessa etsimassa tata hametta. Lopulta loytyi, mutta se olikin jostain syysta valkoista denimia, ja aivan liian pieni minulle ,vaikka oikeasti olle aivan samaa kokoa. Silloin herasin onneksi! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täälläkin on hääpainajaiset näemmä vaihtuneet polttariuniin. Näin nimittäin viimeyönä melko huvittavan unen polttareista (joita siis kauhulla vielä odotan). Unessa sulhaseni oli polltarijuonessa mukana ja yritti väen vängällä saada minut lähtemään kanssaan autolla jonnekin. Puolivälissä yritystä tajusin unessa, että kyse on polltareista ja suostuin lähtemään mukaan samalla näytellen, etten muka tiedä mistä on kyse. Saavuttuamme polttaripaikalle (oli muuten joku tosi epämääräinen tehdasalue :grin: ) näin, kun ystäviäni sinkoili edes takaisin erään nurkan taakse piiloon. Edelleen näyttelin, etten muka huomannut heitä ja teeskentelin yllättynyttä, kun he juoksivat nurkan takaa esiin. Loppua en muista, mutta paljon oli sellaisia ystäviä paikalla, joita en ole tavannut vuosiin. :)

Toivottavasti ei ollut enneuni, sillä se tehdasalue oli aika karmiva. :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuo Hasselhoff-juttu oli kyllä loistava. :grin:

Mulla, niin kuin näköjään onneksi monella muullakin, hääpainajaiset ovat lähteneet käyntiin jo yli vuotta ennen suunniteltua hääpäivää. Tämän unen saattoi tosin provosoida se, että kuulin juuri tutustani, joka aikoo järkätä omat häänsä 3 kuukaudessa. Viime yönä näin siis unta, jossa vihkimiseen oli tunti aikaa, olin sutinut meikit vähän sinnepäin ja ryntäsin Sokokselle ostamaan jotain valkoista mekkoa. Kaupassa sovittelin paniikissa kaikenmaailman kukkamekkoja, säkkimäisiä virityksiä ja ihan liian piukkoja olkaimettomia tapauksia, joiden kohdalla totesin, että mullahan on päällä venyneet ja harmaaksi kauhtuneet rintsikat, jotka ei tue yhtään. Sovitellessa muistin myös, ettei kanttorin kanssa ole sovittu musiikkia. Heräsin ajatukseen siitä, että yritän jossain välissä kirkolla huikata kanttorille, että soittaa mitä mieli tekee, kunhan nyt edes jotain soittaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täälläkin yksi painajaisia näkevä. Jo useampaan kertaan olen nähnyt unta, ettei minulla ole vielä hääpukua hankittuna häitä edeltävänä päivänä. Muistan kun kerran unessa harhailin jonkun epämääräisen kaupungin suuria tavarataloja epätoivoisesti pukua etsien ja aika kävi vähiin. Toinen minkä muistan liittyy hääpaikalle saapumiseen. Mietimme aikaisemmin josko saapuisimme veneellä juhlapaikalle, ja unessa sitten mitään ei oltukaan sovittu etukäteen ja sulho sanoi kun ajettiin rannan ohi matkalla hääpaikalle, että no käydään katsomassa olisiko vene laiturissa, että vielähän tässä ehtii sillä mennä. :grin:

Noh, nyt on puku jo turvallisesti kotona ja vene-asiakin sovittu ja hoidettu, joten ei pitäisi niiiden osalta ainakaan painajaisten toteutua. Tiedä sitten mitä on vielä tulossa...

Muokattu: , käyttäjä: Balloongirl

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jepulis, painajaisia on nähty. Tai no, kaikki ei ole painajaisia vaan hyviä uniakian on ollut. Ja kaikenlaisia tekemättömiä hommia tulee muutenkin öisin mieleen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häihin enään kaksi viikkoa ja nyt on tullut nukutua hyvin. Painajaiset vaivasivat kevättalvella, kun oli suunnitelmat ja tekemiset vielä puolitiessä. Parina yönä näin unta, että häät ovat seuraavana päivänä ja puvusta ei ole tietoakaan. Huvittavinta on kuitenkin se, että myös työkaveri näki painajaisen, jossa menin naimisiin keltaisessa tyllihörhelössä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Näin jo nyt yli vuosi ennen häitä painajaisen, jossa jouduimme jostain syystä siirtämään häitä aikaisemmaksi. Niinpä mulla ei ollut mitkään järjestelyt valmiina, jouduin menemään naimisiin jossain kamalassa sinisessä koltussa ja paikalle pääsivät vain ne tylsimmät sukulaiset...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt enää viikko häihin ja alkaa pikku hiljaa jännittää :) Näin pari yötä sitten painajaista siitä, että mulle yhtäkkiä hääpäivänä ilmestyi parikymmentä isoa ja rumaa finniä naamaan :o. Olin ihan paniikissa siinä unessa, kun niitä finnejä ei saanu ees millään meikillä peittettyä ja mietin, miksi juuri tänään piti tulla finnejä, kun mulle ei niitä ole moneen vuoteen tullut ainuttakaan! Noh, jospa näin ei kuitenkaan kävisi sitten viikon päästä:D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

en ainakaan muista nähneeni painajaisia häistä.. nyt on alkanut vaivaamaan unettomuus.. uni ei meinaa tulla ja kun tulee on kovin katkonaista :( no, viikko vielä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

itse olen nähnyt nyt viime aikoina sellaista hääpainajaista että sulhanen jättää minut ennen häitä... :mellow: kerroin tästä sulhaselle ja mietimme että mistä sellainen mahtaa johtua... tultiin siihen tulokseen että hän ei minua ainakaan jätä mutta se voi johtua siitä että viedään nyt maanantaina sormukset puhdistettavaksi ja kaiverrettavaksi ja sitten niitä ei pidetä kuin vasta häissä taas... varmaan se aiheuttaa sen kun olen pitänyt tätä sormusta jo pian 4 vuotta joko sormessa tai töiden takia kaulaketjussa roikkumassa niin varmaan se aiheuttaa pientä paniikkia kun sormusta ei olekaan... huh... tulipas selitys... mutta inhottavia nuo hääpainajaiset kyllä on... <_<

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Minä näin häitä edeltävänä yönä unta, että oli olevinaan häidenjälkeinen päivä. Kysyin sulhaselta että miten ne meidän häät oikein meni kun minä en muista niistä mitään. Mies oli pahana ja sanoi, että onpa ihme, olit nimittäin niin kännissä, että olit haastanut riitaa ja v****illut kaikille sukulaisille ja ystäville.

Ei ole totta, mä olen nähnyt ihan samanlaista unta! :grin: Ihmettelin vain, että ollaanko me nyt sitten muka naimisissa, kun en muista tapahtumasta mitään...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pari yötä sitten näin sellaisen painajaisen, että sulhanen katosi juuri ennen häitä. Siis katosi niin kuin maan nielemänä, niin kuin näitä juttuja saa aina välillä lukea lehdistä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sorisori, OT...

Minä näin häitä edeltävänä yönä unta, että oli olevinaan häidenjälkeinen päivä. Kysyin sulhaselta että miten ne meidän häät oikein meni kun minä en muista niistä mitään. Mies oli pahana ja sanoi, että onpa ihme, olit nimittäin niin kännissä, että olit haastanut riitaa ja v****illut kaikille sukulaisille ja ystäville.

Jestas, että repesin tästä painajaiskuvauksesta - kuvittelin omalle kohdalle, että mitä jos tämä tapahtuisikin oikeasti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä joudun kirjottaan tähän keskusteluun joka viikko :D

... viime yönä olin unohtanut mennä puvun sovitukseen ...

Kun siis olen menossa perjantaina ja lauantaina ja odotan sitä lauantaita enemmän, kun liike vaikuttaa lupaavammalta. Unessa olin sit unohtanu mennä sinne perjantaiseen sovitukseen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä näin unta, että olin menossa alttarille, eikä mulla ollut kenkiä. (Silloin en ollut vielä löytänyt hääkenkiä...) Ja sitten, kun kompuroin alttarille myöhässä ja lainakengissä, sulhanen katsoi minuun vihaisesti. Kamalaa1 :o

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on häihin vielä vajaat 11 kuukautta aikaa, mutta silti olen jo nähnyt monta painajaista oikeastaan kaikesta, mitä en ole vielä tehnyt. (Eli kaikesta :D)

Yks yö näin, että sulhanen oli ottamassa sukkanauhaa ja huomasin, että mulla on noin 5 cm pituiset mustat säärikarvat ajamatta. ;) lisäsin säärikarvan raakaamisen muistivihkoon..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Viime yönä näin unta, että kirkkovihkiminen olikin muuttunut siviilivihkimiseksi. Olin sekoillut päivissä, mikään ei ollut valmista eikä häihin tullut ketään ystäviä tai sukulaisia. Kai se oli sitten painajainen, koska haluan tulla vihityksi kirkossa suvun ja rakkaiden ystävien ympäröimänä ja hyvä olisi tietysti oikea hääpäiväkin muistaa. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Viime yönä näin ekat painajaiset häistä! Häihin vielä reilu kuukausi ja hiestä märkänä heräsin miettien että nytkö ne painajaiset alkoi <_<

Näin unta että oli hääpäivän aamu ja huomattiin että kuohuviinit oli hankkimatta (isäni on oikeastikkin luvannut ne hankkia..), pääruoka puuttui joten sulhanen oli lähtenyt hakemaan sitä toisesta kaupungista/teurastamosta, sillä välin kun minä hain kuohuviinejä lähikaupasta, myöhästyin sitten kampaajalta ja se kampaaja oli lomalla joten sitä tuurasi joku just valmistunut poika.. jne..

APUA! No pitääpä varmistaa ettei mikään näistä tapahdu ;) ja soitto lähtee heti iskälle että mikäs on kuohujen tilanne..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään