Tanned

Painajaiset ennen häitä

520 viestiä aiheessa

Olen nähnyt jo kaksi painajaista siitä, että ulkomailta tilaamamme sormukset ovatkin aivan kamalat ja rumat ja vääränkokoiset ja ties mitä. :-/ Tuskinpa painajaiset loppuvat ennen kuin sormukset saapuvat nähtäviksemme.

Lainaan itseäni ja totean, että sormukset ovat kotona ja Aivan Täydelliset ja sormuspainajaiset loppuneet. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaksi kappaletta nähtynä.

Ekassa tajusin häitä edeltävänä iltana että kukaan ei ollut muistanut käydä kaupassa, ja näin ollen meillä ei ollut ruokaa. Ruvettiin äkkiä edes leipomaan eikä kukaan osannut tehdä mitään niinkuin olisin halunnut.

Toisessa unessa kukaan vieraista ei tullut paikalle.

Joten mitä väliä onko ruokaa kun kukaan ei tullutkaan  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillä häihin n.5 kk ja olen nähnyt muutaman painajaisen, mutta en onneksi stressaa yksin sillä sulhanenkin on nähnyt  :)

unessa olemme sulhasen kanssa hääpaikalla mutta ketään ei ilmesty paikalle vaikka kello käy, yhtäkkiä mieleen välähtaa että en olekaan lähettänyt kutsuja...sitten vaan soittelemaan kaikille tutuille että nyt heti juhlakuteet niskaan ja meidän häihin, koska kaikki oli jo maksettu eikä päivää enää voinut siirtää...  :D

toinen asia oli puku...mietin sitä heti ensimmäiseksi aamulla kun heräsin ja illalla pyörin sängyssä sitä miettien enkä saanut unta!

olin ihan varma että löydä sopivaa pukua vaikka aikaakin on vielä...

nyt kun on kaikki suuremmat asiat hoidettu alta vaikkakin näin aikasessa on paljon parempi mieli eikä tarvitse huolehtia  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häihin on vielä aikaa reilusti, mutta pari samankaltaista hääunta olen nähnyt kuin Amonet, Vanilijapingviini ja Vaimoke jo kuvailivat. Eli yks kaks ollaan oltu menossa vihittäviksi ja puku on ihan mitä sattuu, eikä kampaajalla ole tullut mieleenkään käydä ja naama on ihan pesupuhdas. Ja sitten alttarille mennessä on vielä tullut kompuroitua pahemman kerran.

Mutta vaikka tapahtumien kulku onkin varmaan täyttänyt hääpainajaisen kriteerit, niin silti unet eivät varsinaisia painajaisia ole olleet, sillä en ole ollut varsinaisesti ahdistunut. Ensin niissä on tullut ajateltua, että pitäisiköhän tätä nyt siirtää, ja hoitaa homma sillä tavalla kuten oli suunnitellu (vaikka en ole oikeastaan suunnitellut yhtään mitään vielä). Heti olen kuitenkin ajatellut, että kyllähän sitä naimisiin päästään tukka sekaisin ja viisi numeroa liian suuressa puvussakin. Sitten vihkitoimitus on kai vaan jatkunut, ja itsellä on ollut jollain tapaa vapautunut olo sen kaiken kaaoksen keskellä.  

Täytyy toivoa että osaan suhtautua asioihin yhtä rennosti myös valveilla...  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Nyt reilu kuukausi ennen häitä olen alkanut nähdä painajaisunia häistä.

Näin seuraavanlaisia "painajaisia" ennen häitä:

Rakensimme häävalmisteluiden kanssa samaan aikaan omaa uutta kotia ja olin luvannut monen viikon ajan kaasolle toimittaa valokuvia. Näin eräänä yönä unta, jossa olin pakannut muovikassit täyteen valokuva-albumeita ja irtokuvia ja lähdin viemään niitä aasilla  ;D  en ikinä päässyt perille asti, matka tyssäsi Pateniemen shellille ja heräsin.

Toimitimme valokuvat nopeasti perille joustaen töihin menosta.

Näin myös unen, jossa anoppini aiheutti hurjan hääpäiväriidan ilkeilemällä juovuksissa  ;D

Onneksi ei kumpikaan ollut enneunia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiva lukea, että muillakin on aiheesta kokemuksia!! :-/ Meillä vielä 9 kk aikaa, mutta olen päättänyt, että aloitan rauhassa suunnittelemaan ajoissa, ettei tarvii stressissä sitten viimeisten kuukausien aikana olla! Kun mulla on kesät (touko-lokakuu) töiden takia todella kiireistä aikaa, niin miksen suunnittelisi jo nyt jotain?

Olen ostanut pari häälehteä ja lueskellut niitä sängyssä ennen nukkumaan menoa. Se on ollut VIRHE!!! Sen jälkeen kun valot sammuttaa alan mielessäni suunnitella kaikenlaista: kattauksen ja pöytien koristelu, hääpuvun suunnittelu, pöytien ja vieraiden plaseerausta ym. ym. Tämän jälkeen on erittäin vaikea saada unta!!! Hassua on se, etten ole tietoisesti ottanut mitään stressiä vielä aiheesta. Mutta tietty kaasojen kanssa tulee asiasta höpöteltyä harva se päivä ja näillä sivuilla on kiva haeskella ideoita ym.!!!

Olen siis nähnyt jo yhden painajaisen, jossa häät pidetään kummivanhempien luona (täältä n. 450 km) ja hääpukuni on hävinnyt tai jäänyt kotiin, minua meikkaa ja kampaa ex-poikaystävät jotka hössöttävät ihan kauheasti ympärilläni. Nykyistä sulhasta ei näy missään ja olen ihan hämilläni, että kenen kanssa oikeen olen menossa naimisiin. Lopulta taisin herätä nyyhkytykseeni.  ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen nähnyt vain yhden hääpainajaisen, mutta sitäkin osuvamman.  Vihkiminen oli alkamassa, puvut, koristeet jne. kaikki oli ihanasti paikallaan. Häämarssi soi ja kävelimme sulhasen kanssa pitkin kirkon käytävää. Mutta käytävällä oli muutama muukin - upeasti puetut kaasot, bestmanit ja muut vieraat juoksivat edes takaisin pitkin käytävää, jokaisella oli hirmuinen kiire järjestellä asioita mieleisellään tavalla. Joku nukkui kirkon käytävällä. Hädin tuskin saimme sulhasen kanssa pidettyä toisiamme kädestä, kun piti väistellä häiden järjestämisestä vauhkoontuneita ystäviä ja sukulaisia. Kun pääsimme papin eteen asti, vanha harmaantunut kirkkoherra sanoi painokkaasti kuten teekkarispekseissä on tapana "omstart" (tämä siis tarkoittaa, että kohtaus otetaan alusta uudestaan tyylillisesti toisin). Tällöin kävelimme takaisin kirkon eteiseen ja otimme uuden lähdön - käytävä ei ollut vieläkään hiljentynyt. Naimisiin asti emme päässeet ennen kuin heräsin.

Tämän unen jälkeen olen muutaman kerran sanonut syvällä rintaäänellä, että nämä on MEIDÄN HÄÄT - kaikki kun ovat olleet niin kovasti mielellään järjestelemässä kaikkea unohtaen meidät ja meidän toiveet kokonaan sillä seurauksella, että meille ehti tulla sulhasen kanssa pari keskinäistä kiivasta sananvaihtoa aiheesta kuka päättää, miten ja mistä.

Opin unesta jotakin...  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hääpainajaisia mullakin... En missään tapauksessa stressaa hääjärjestelyillä (tässä on paljon stressaavampiakin juttuja meneillään), mut silti häät kummittelee unissa. Juurikin viime yönä näin unta, että hääpäivänä huomattiin, että juhlapaikalla ei ole vessoja ollenkaan... Isä ja sulho siinä sitten käyttivät päivän siihen, että rakensivat pihaan puuseen :-D Ja siinä tuli hieno! Sydän ovessa, kauniisti maalattu jne. Minä huomasin kello 14 (vihkiminen tulee olemaan klo 15), että enpä muistanut mennä kampaukseen enkä meikkaukseen... Eikä sit käyty valokuvassakaan...

Joskus talvella näin kahdesti unta, että oli hääpäivän aamu ja me ei oltu tehty mitään valmisteluita, ei edes kutsuttu vieraita...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En ole vielä nähnyt yhtään hääpainajaista, innolla odotan ensimmäistä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
En ole vielä nähnyt yhtään hääpainajaista, innolla odotan ensimmäistä.

No älä hullu! :o Ei ne oo kivoja!

Olen menossa pääsiäisen jälkeen sovittamaan pukuani ensimmäistä kertaa tilaamisen jälkeen. Alku viikosta näin unta, että menin sovittamaan pukua, ja kas, eihän sen teko oltu aloitettukaan! Jouduin sovittamaan toista, aivan eri tyylistä pukua "jotta nyt suunnilleen nähdään, kuinka pitkä helman pitää olla".

Piti sitten seuraavana päivänä soittaa ompelimoon, että onhan mun puku työn alla...? Hersytti hyvä naurut ompelijassa. En varmaan ollut ensimmäinen...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä olen toistaiseksi nähnyt ainoat painajaiset omista häistäni joskus vuosia sitten, ennen kuin seurustelin tulevan mieheni kanssa. Yleensä niissä rakkaat sukulaiseni olivat järjestäneet avioliittoni: etsineet "sopivan" sulhasen, jonkun omasta mielestäni aivan kauhean hääpuvun, varanneet väärän kirkon ja sen sellaista. Yhdestä unesta on jäänyt mieleen, miten hääjärjestelyjen keskellä sukuni sisusti minulle ja tulevalle puolisolleni omaa kotiakin - olin niellyt kiltisti minulle valitun aviomiehen, hääpuvun, kirkon ja muut, mutta sukuni valitseman olohuoneen maton kohdalla aloin sitten kirkua täyttä kurkkua, että tuota mattoa minä en huoli  ;D Njaa, taisi noissa unissa purkautu ihan muuta angstit kuin häästressi  ::)

Nyt oikeasti ja itse valitsemani miehen kanssa suunnitteilla oleviin häihin on vissiin sen verran aikaa (8 kk), että niistä en vielä ole unia nähnyt. Sen sijaan katselen toistuvasti painajaisia ystäväni tulevista häistä, jotka ovat 5 kk ennen omiani. Omituista sikäli, että en ole kaaso eikä minulla muutenkaan ole mitään velvollisuuksia kyseisissä häissä... ???

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on muutenkin epätavallisen vilkas mielikuvitus ja se näkyy unissakin - sulhanen päivittelee aina monimutkaisia juonikuvioita ja unia joissa tiedän että se on vain unta... Häistäkin olen nähnyt jo monia unia, vaikka niihin onkin vielä aikaa.

Melkein kaikissa unissa jotain on pielessä. Yhdessä unessa olin ihan hirveän pyöreä ja murehdin, miltä oikein näytän hääkuvissa ym. (pitäisi oikeastikin vähän laihduttaa), yhdessä pappi puhui vain yleistä höpötystä eikä ollenkaan mitään juuri meistä kahdesta, yhdessä hääjuhlat olivatkin vanhassa kodissani enkä tiennyt järjestelyistä yhtään mitään, mutta äiti vakuutti, että kaikki on kunnossa.

Eräässä unessa kaasoni lähti ottamaan minusta valokuvaa kun istuin autossa, meillä oli kova kiire ja hän vain meni kauemmas ja kauemmas ottamaan sitä kuvaa - kunnes hän oli niin kaukana ettei sieltä mitään kuvaa olisi saanutkaan...

Huhhuh, mitähän painajaisia sitä ehtii nähdä vielä kun häät ovat OIKEASTI lähellä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt on painajaiset alkaneet mullakin... Ja kaikki tää yhdessä yössä! :o

1. Mun puku oli vuokrattu jollekin toiselle (huom. mulla on puku ostettuna oikeesti..) Ainoo puku, mikä oli jäljellä, oli tummanliila, muodoton villapuku. Olkaimeton kylläkin...

2. Kanttori oli hukannut häämarssin nuotit. Mieheni joutui soittamaan häämarssin itse alttarilta, sähkökitaralla.

3. Isääni jännitti niin kamalasti, että saattaessaan minua alttarille, hän juoksi niin kovaa, että minä kirjaimellisesti raahauduin perässä.

4. Sulhoa ei enää näkynyt alttarilla, vaan hän oli mennyt istumaan vieraiden joukkoon, ihmetellen, kuka on menossa naimisiin. Minä sitten rääkymään kirkossa, että "sinä saatana!"

5. Kun sulhaselta kysyttiin "Tahdotko ottaa..", hän rupesi steppaamaan..ja vihdoin heräsin.

Olo oli ihan kamala, kun heräsin, vaikka yhdessä sitten naurettiinkin meikäläisen vilkkaalle mielikuvitukselle.  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

minä en oo nähny itse häistä vielä painajaisia, mutta sellaista unta näin että kaverit järjesti polttarit ja niiden päätarkotus oli nolata mut mahollisimaan pahasti! :o toivottavasti ei ollu enne uni. ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä näin kyllä vaikka mitä painajaisia ennen häitä kuinka olin unohtanut häät ja yhtäkkiä minut vain vietiinkin kirkkoon ja muita kauheuksia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ma nain viime yona sellaista unta etta oltiin mun kotipaikkakunnalla yhdessa baarissa juhlimassa meidan haita (siis haiden jalkeen) ja sulhanen meni vessaan. En sit huomannut ajan kulumista ja yhtakkia tajusin etta se on ollut siella vessassa jo tunnin. Lahdin sit etsimaan sita sielta, ja yksi nainen sanoi etta ne ei saa vessan ovea auki. Kun vihdoin paasin sinne ja saatiin ovi auki, nain mun sulhasen maahan tuupertuneena, ja murhattuna!  :'(

Oli kylla melko karmee uni ja herasin sydan hakaten.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Musica:  ;D ;D (vieläkin naurattaa ajatus että sulhanen rupeaisi steppaamaan kun kysytään tahdotko.. hih.. )

Meillä häihin vielä aikaa, mutta yhden unen näin missä kaaso "unohti" tulla kirkkoon ja hääpaikkakunnallemme ajoissa.. Seuraavana päivänä piti kyllä soittaa kaasolle että ethän sitten myöhästy  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin jo unohtanut kaikki hääaiheiset painajaiseni, mutta kun lueskelin näitä juttuja niin yhtäkkiä muisin, että onhan noita painajaisia mullakin ollut ja vieläpä enemmän kuin yksi. Ensimmäinen tuli melkeinpä heti hääpäivän määrittämisen jälkeen. Näin unta että emme voineet mennä naimisiin vielä, koska sulhaseni edellisestä avioliitosta oli alle viisi vuotta. Siis todellisuudessahan tämmöistä lakia ei ole, eikä sulhoni ole ollut aiemmin naimisissa.

Toinen hääpainajainen oli semmoinen, että olinkin ostanut jonkun ihan toisenlaisen puvun, kun minkä oikeasti olen ostanut. Puku ei ollut kovinkaan imarteleva ja helmakin loppui pohkeisiin. Lisäksi minulla oli siinä unessa säärikarvat ajamatta ja yritin piilotella karvaisia sääriäni.

Kolmannessa unessa tajusin, että häät on huomenna ja kutsukorttien tekeminen on vielä kesken.

Onneksi sitä on voinut herätessään todeta, että kaikki olikin vain unta!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heräsin juuri, unessa kahlasin hääpuku päällä kalaverkkojen seassa, vyötärölle asti ulottuvassa vedessä.  :) Kummallinen uni sanoisin...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hih! Näitä on huvittavaa lukea, vaikka ei painajaisia ole ollenkaan kiva nähdä.

Meillä häihin vielä n. kuukausi, painajaisia aloin nähdä pari kuukautta sitten.

Tässä joitakin:

* hääpäivän aamuna juoksen kaupasta toiseen hääpuku päällä etsien salaattiaineksia, mutta joka kaupassa vain nahistuneita tomaatteja.

* kesken vihkimisen kirkkoon tulee eräs vanha "kaveri", joka on päättänyt mennä ex:nsä kanssa uudelleen naimisiin ja alkaa repiä meidän koristeita pois ja laittaa omiaan tilalle selittäen "kyllä meidän häät on tärkeemmät, koska ne kuvataan siihen Satuhäät-ohjelmaan".

* koristelu on ihan kamala ja riitelen siitä koristelusta vastanneen kanssa

* häihin tulee sankoin joukoin kuokkimaan ihmisiä, joiden kanssa en tule toimeen (= jotka vihaa minua), lopulta kaikki kutsutut lähtevät kesken kaiken pois ja jäljelle jää vain kuokkijat. Sulhokin hukassa.  :-?

Saisi kyllä tää ylivilkas unielämä loppua, tai näkisi edes kivoja unia...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse en ole (onneksi  :)) vielä painajaisia nähnyt - 2 viikkoa häihin. Ainut uni oli että kaulakoru on jäänyt omaan kotiin kun pitäisi kaason kotoa lähteä kirkkoon..  Kaaso näki viime yönä unta että olimme häitä edeltävänä päivänä olleet McDonaldsilla ja minä olin tivannut että eihän hampurilaisessa vain ole alkoholia, etten halua ottaa mitään juuri ennen vihkimistä..!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ensimmäinen (ja toistaiseksi ainoa) painajainen tuli nähtyä aika tarkalleen vuosi ennen hääpäivää, viime kesänä.

Olin äitini kanssa juhlapaikalla odottelemassa vieraita ja ihmettelin, että aika vähän ihmisiä näyttää tulevan... Siihen äiti tokaisi, että ihmeen monihan tänne paikalle on tullut, kun ottaa huomioon ettei mitään kutsuja lähetetty kenellekkään. ::)

Jostain syystä meidän piti siis mennä juhlapaikalta vielä kirkkoon vihittäväksi ja sulhanen oli hukassa. Minä sitten soittelemaan, että vihkimiseen on puoli tuntia aikaa, missäs herra mahtaa viipyä. Suihkussa, kuului vastaus. ::)

Ei turhaa paniikkia, totesin vaan, että muista samalla ottaa kotoa ne meidän sormukset mukaan. Mitkä sormukset, mies ihmetteli. "Eihän me enää toista kertaa käyty niitä edes katsomassa, kun sillä ekalla kerralla ei löytynyt mieleistä"

;D :o ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei nyt varsinaisesti painajaisia ole tullut nähtyä, mutta vähän stressaavia unia. Hääunissani on alkanut pyöriä enoni vaimo. Pidämme pienet häät, joten sukulaisista kutsutaan vain omat perheen, eli enot, tädit ja serkut saavat jäädä kotiin. Enoni vaimo ottaa varmasti herneen nenään, kun kutsua ei tulekaan. Eli siksi hän unissani kai on joko järjestämässä häitäni tai kulkee vieraiden mukana.  >:(

Toisessa unessani on ollut mukana punaiset kumisaappaat.  :D Häät ovat syksyllä. Uni oli niin vahva, että herättyänikin vielä tuumin, että pitää muistaa ostaa ne punaiset kumisaappaat, että voi kävellä kirkon pihalla.  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minullakin on häihin vielä aikaa kolme kuukautta ja olen nähnyt näitä painajaisia jo muutaman kuukauden. Huvittavinta mielestäni on, että en millään tavalla koe olevani stressaantunut häiden järjestämisestä. Minulla näissä unissa toistuvat samat teemat kuin muillakin kirjoittaneilla:

-Puku minkä olen ostanut osoittautuukin aivan kamalaksi ja epäsopivaksi

-"Unohdamme" mennä häihin ja sitten tulee aivan kamala paniikki kun ei ole muistanut käydä kampaajalla ja meikissä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllähän niitä painajaisia tulee nähtyä, jos jonkinlaisia :) Välillä ihmettelen aamulla, että mistähän alitajunnasta tuollaisetkin asiat uniin tulee ja liittyy häihin ;D

Tässä jotain mistä näkee

- kukaan ei ole ilmoittautunut ja kaikki tulevat häihin

- kukaan ei tule häihin

-pitopalvelu  ei tule paikalle

- puku on aivan hirveä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään