Painajaiset ennen häitä


Tanned

Recommended Posts

En lukenut kokonaan ketjua, mutta näin ihan hirvittävän unen.. Minun häämekko olikin musta!! Ja olin siinä unessa vaan, että aijaa, minä kun muistelin et se mekko olis ollu valkoinen :o

Nyt kyllä pelottaa, että jotain kauheeta sattuu, kun yhtä-äkkiä morsian olikin mustissaan... :'(

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Minä olen nänyt unta mm. siitä kuinka kaikista valokuvista tuli rumia ja kuinka kompuroin korkokengissäni pitkin mukulakivetyksiä. Viimeisimmässä unessa kirkossa olikin menossa jonkun muun häät meidän kellonlyömällä. Otan nämä kyllä ihan huumorilla, en ole syväanalysoinut niiden merkityksiä ;D

Link to comment
Share on other sites

Mä olen nähnyt nyt viimeisen kuukauden aikana monta "hääpainajaista".

Ekassa mulla oli lila hääpuku ja huomasin jossain välissä etten ollut käynyt meikissä tms. Tunne siinä unessa oli, ettei se voi näin mennä ja oli helpotus herätä.

Toisessa muistaakseni meillä oli tuplahäät yhden ystävä pariskunnan kanssa, jotka oikeesti ovat jo menneet naimisiin. Muuta en muista enää kuin, että en muistanut unessa vihkimisestä mitään vaikka tiesin että meidät oli jo vihitty ja kauhistuin kun pöydissä olevat kukat olivat aivan vääriä.

yhdessä unessa olin unohtanut korujen ja alusvaatteiden oston, enkä taaskaan muistanut vihkimistä vaikka yritin muistella sitä unessa. Siinä olimme kuitenkin tulossa kirkosta ulos, enkä pystynyt muistamaan oliko riisejäkään hankittu. Kohautin kuitenkin vaan olkia ja ajattelin siinä, että pakkohan ne ny on ollu muistaa.

..mitähän näistä vois päätellä..:P Ilmeisesti pelkään ainaki, etten muista vihkimisestämitään ja et jotain unohtuu... ::) Musta noi on iha hauskoja..vaik ekois oli viä helpottunu olo ku heräs.. ;D

Link to comment
Share on other sites

Hei, Kai se on aika kirjoittautua naimisiin.infoon, kun ensimmäiset "painajaiset" häistä on jo nähty, vaikka häihin on vielä pikkuisen vajaa vuosi. Unessa olin pahasti myöhässä ja kaikki oli vielä hoitamatta...että sillä lailla! Mieheni kosi minua 1.1., häiden juhlapäivä alkaa pikkuhiljaa olemaan selvillä ja vihkikirkkovaraus odottaa vahvistusta.  

Elokuussa tavataan papin kanssa. Saattaa olla, että joudumme avioliittoasiakirjan saadaksemme käymään avioliittokurssia oikein useamman kerran. Tämä johtuu siitä, että kuulun katoliseen kirkkoon ja mieheni ei.  

No, asennoidun itse asiaan positiivisesti, kyllä avioitumisen tiimoilta kannattaakin istua alas ja keskustella enemmänkin, vaikka sitten papin kanssa. On se niin iso ja tärkeä asia, meille molemmille.

Link to comment
Share on other sites

En saanut lainausta onnistumaan mutta viittaan Isabellezan kirjoitukseen.! ( Sekoilin taas koneen kanssa ! )

Itse olen noita unia alkanut kanssa näkemään,mutta toisaalta sulkin toilailujen jälkeen onko ihmekâän.Ei se pettänyt ole, mutta nyt hän on pienellä  KURINPALAUTUS kurssilla....Olenkohan kauhea .?  ;D

Link to comment
Share on other sites

Johan niitä on tullut nähtyä useampiakin..

- Kaasot joutuvat keskenään aivan hirvittävään tappeluun, jota joudun selvittelemään

- Mulle järkätyt polttarit on mun mielestä aivan hirvittävän huonoon aikaan, joudun likaiseen juna-aseman vessaan vaihtamaan vaatteet ja kun tulen pois vessasta, kaikki polttariväki on häipynyt ja mut on jätetty sinne yksin

- Mulle järkätään valepolttarit ja ketään ei kiinnosta jutella mun kanssa

- Meidän häät pidetään "etukäteen" ja menen naimisiin ihan tavallisissa vaatteissa. Juhlaväkeä on runsaasti paikalla siihen asti kunnes ruoka on syöty. Sitten pitopalvelu ilmoittaa, että pitävät pienen tauon ennen kahvitusta ja koko juhlaväki lähtee kaupungille eri baareihin. Minä itkien soitan morsiuspukuliikkeeseen, että meillä oli jo häät, mutta haluan kuitenkin pukuni. Sitten itken sulhaselle, että ny ne häät sitten jo meni enkä ees hääpukuani saanut pitää!  :'(

- On hääpäivä-aamu. Istumajärjestys tekemättä, taustamusiikki polttamatta cd:lle, kukat tilaamatta.. KAAOS!!!

Kaipa niitä on ollut muitakin -ja todennäköisesti tulee vielä monia olemaan ennen syyskuuta!!!  :-/

Link to comment
Share on other sites

Uhhuh, painajaisia on kyllä nähty, tässä parhaita paloja:

- pukuni on epäonnistunut, ja yritän tappaa ompelijan iskemällä virkkuukoukulla korvaan, silmiin ja joka paikkaan. Ei kuole perkele.

- huntu on unohtunut, ja joudun tyytymään paikalta löytyneeseen muoviverkkoon.

- pyörryn alttarilla, ja jälkikäteen minut herätellään. Huomaan, että olen pyörtymisen aikana laskenut alleni, mutta kaikesta huolimatta mennyt naimisiin. En muista vihkimisestä mitään. Puku on pissassa.

- vihkimisen jälkeen isäni ilmoittaa, että juhlapaikka oli aamulla sähköpostitse perunut juhlamme, koska paikkaan oli tulossa isompi seurue ruotsalaisia.

Nämä tulivat ekana mieleen, olisi noita varmaan vielä muitakin.

Link to comment
Share on other sites

Päätettiin hääajankohta syksyllä 2006 ja siitä asti olen nähnyt välillä monta päivää peräkkäin painajaisia, välillä pitkä tauko ja taas painajaisia. Ainakin kerran kuussa näen painajaisia häistä (8/2008)  ;D.

Perusaihe on aina sama: eli meinaan myöhästyä omista häistäni. Huomaan yhtäkkiä, että kauhea, kello on kaksi ja tänäänhän mulla on ne häät kello neljä! MISSÄ MUN PUKU ON!! Ja sitten joudun mennä tavallisissa vaatteissa ja paljain jaloin alttarille. Pappi kutsuu sulhasta ihan väärällä nimellä ja hääjuhlakin on ihan tylsä, eikä meidän kaverit ole edes tulleet paikalle.  ::)

Ylipäänsä näen unta siitä, muistan yhtäkkiä, että häät on viikon/päivän/tunnin päästä, eikä ole kutsujakaan lähetetty/pukua ostettu/kampaajaa varattu ja huh. Onpa ihana herätä siihen, että häihin on vielä yli vuosi aikaa :). Mutta varmaan tulen näkemään näitä painajaisia ihan viimeiseen asti.

Link to comment
Share on other sites

Päätimme reilu viikko sitten häiden ajankohdasta (kesä 2008) ja aloitin heti mielettömän häiden suunnittelun vaikkei vielä ole edes kosittu. Heti seuraavana yönä alkoi unet…

Olin kaksi tuntia myöhässä häistäni. Pääsin kuitenkin kirkkoon kauhealla kiireellä ja kaikki olivat vielä paikalla. Kiireestä johtuen en ollut kuitenkaan kerennyt sheivaamaan, joten kainolokarvani rehottivat kauniin pukuni välistä ja myös pitkät säärikarvat pilasivat totaalisesti tunnelman. Olo oli kyllä erittäin epäseksikäs.

Veikkaanpa, että seuraavan vuoden sisällä näen näitä vielä kymmeniä...

Link to comment
Share on other sites

Pakko sanoa, et mä oon nähnyt painajaisia häihin liittyen kanssa myöhästymisistä, eli hokaan, et hei tänään ne meidän häät onkin jo! Tunnin päästä pitäis alkaa vihkiminen ja mitään ei oo tehty. Luulin näkeväni niitä unia loppuun asti.

Häät on huomenna. Mä olen muistaakseni nähnyt tasan 3 häihin liittyvää unta (eli painajaista) ja ne kaikki noin puoli vuotta ennen häitä. Ei yhtään nyt enää lähempänä. Mä stressaan ihan törkeästi kaikkea mahdollista normaalisti; soiko kello aamulla varmasti, huomenna on pakko mennä kauppaan, enhän unohda ottaa pyykkejä koneesta... Ja sen takia menetän aina yöuneni, erittäin helposti. Mä olen nukkunut siis niin hyvin viime viikon. Ja sitä paremmin tunnun nukkuvan, mitä lähemmäs häät tulee  :o

Link to comment
Share on other sites

Meillä häihin on kolme viikoa ja viimeyönä näin unta, että olimme jo alttarilla ja joku oli kuollut niin sulho jätti mut yksin alttarille  :o Unessani laitoin sit itse sormuksen käteeni ja aloin jo kovasti suunnitella milloin meidät sit voitais oikeasti vihkiä...

Link to comment
Share on other sites

Tällä viikolla taas kahteen otteeseen näin painajaisia häihinliittyvistä jutuista. Ekassa mun kimppuni oli ihan kamala ja siinä oli kaikkea sitä mitä olin toivonut ettei siinä olisi. Kukkakauppias oli ruusujen sekaan työntänyt kaksi isoa amaryllistä!!!???

Sitten näin unta siitä kun pitäisi jo olla matkalla kirkolle, mutta mun alushousut ja stay-upit on kadoksissa ja puku on ommeltu ihan vääriin ja mua vaan itketää...!

Toivottavasti noi unet ei tosta enää pahenis...  :o

Link to comment
Share on other sites

Eka hääpainajainen täällä ;D

Jouduin kesken hääjuhlan synnyttämään sairaalaan (en ole edes raskaana...) ja vieraat vain jatkoivat juhlimista.

Lisäksi sulhanen katosi kahdeksi päiväksi, ja oli sanojensa mukaan "pitämässä kahta prinsessaa tyytyväisenä, mutta tulisi kyllä kotiin myöhemmin".

Kaikenkaikkiaan aika karmiva uni:D

Sulhanen taas paljasti tänään nähneensä jo useamman hääpainajaisen ;D

Link to comment
Share on other sites

No niin, reilu viikon ajan on näitä nähty täälläkin - ja häihin on vielä yli 2 kk  :P Toivottavasti loppuvat jossain välissä...

Viimeisimmässä aika oli hujahtanut täysin huomaamattani, ja olikin yhtäkkiä hääpäivän aamu. Pukuni oli silittämättä, sen ja alusvaatteiden koristeet ompelematta ja muutenkin iso osa järjestelyistä tekemättä, kun olin koko ajan kuvitellut aikaa vielä olevan. Ihmeen tyynenä kuitenkin alkusäikähdyksen jälkeen pysyin, aloin vaan silittelemään mekkoa ja mietin että naimisiin pääsyhän se tässä pääasia tosiaan oli...  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Joo-o. Ensimmäinen tuli viime yönä. Häihin nyt kolme viikkoa aikaa. Unessa olin lapsuudenkodissani kotivaatteissa, kun vieraita alkoi lappaa sisään. Olin varastossa piilossa ja mietin kaikkia niitä vaivalla tekemiäni koristeita joita en ollut ennättänyt laittaa esille. Juhlat sitten ilmeisesti pidettiin lapsuudenkotini tuvassa ja vain vieraat olivat pukeutuneita. Sulhanen ei tainnut esiintyä unessa ollenkaan. Tänään on sitten häät stressanneet ihan uudella tavalla. Epäilen kuitenkin, että en oikeasti unohtaisi omaa hääpäivääni.  ;D

Link to comment
Share on other sites

Viimeviikolla näin kahtena yönä peräikkäin saman painajaisen. Unessa sulhaseni kertoi ettei enää rakasta minua eikä halua mennä naimisiin kanssani.

Kumpanakin yönä heräsin hyperventilointiin ja siihen että itkin oikeasti!

Outoa mistä tälläiset unet tulevat kun ikinä ei ole moisia asioita tarvinnut pelätä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Miä näin keväällä kauheasti hääpainajaisia (huhtikuussa kirjoittelinkin niistä tähän ketjuun), mutta nyt ei viimeiseen kahteen kuukauteen ole ollut yhtään häihin liittyvää unta. Johtuisiko siitä, että mitä lähemmäksi häät tulevat sitä vähemmän olen stressannut niistä.

Viimeisimmän painajaisen näin alkukesästä, siinä unessa oltiin miehen kanssa kirkossa ja vihkiminen oli ohi tosi nopeasti. Autossa matkalla juhlapaikalle tajusin, että pappi ei kysynyt meiltä mitään tahtomisesta ja hihkaisin miehelle, että ei me muuten olla vielä naimisissa. Sit käännyttiin takaisin ja ajettiin uudelleen kirkolle ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä on häät vasta ensi kesänä ja jo nyt olen nähnyt painajaisen häistä. Siinä unessa mun äiti oli unohtanut leipoa hääkakun ja toi hätävarana kolme pientä kuivakakkua 140:lle ihmiselle. Siinä sitten itkin ja huusin vieriaden keskellä ihan paniikissa. Samassa tilanteessa vielä selvisi, että joku oli unohatnut tuoda ruuat paikalle...ai että oli kauhee tunne vielä herätessäkin :o

Link to comment
Share on other sites

Näen aina silloin tällöin kauheita hääpainajaisia. Ne noudattavat aika samaa kaavaa. Menemme juhlapaikalle ja ketään ei ole paikalla. Olemme unohtaneet lähettää kutsut. Tietää, mikä on suurin stressi nro yksi.  ;D

Toinen painajainen on aika samanlainen, mutta siinä meillä on kaikki muut asiat valmiina, mutta ruokaa ei ole valmistettu ollenkaan ja ihmisiä ei ole paikalla.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...