Tanned

Painajaiset ennen häitä

520 viestiä aiheessa

Mä oon ehtinyt näkeen jo useita hääpainajaisia, vaikka häihimme on aikaa vielä yli 9 kk. :girl_haha: Itseasiassa ensimmäiset hääpainajaiseni näin jo ennen kihlautumistamme! :girl_haha:

Yksi viimeisimmistä hääpainajaisistani oli sellainen, jossa olin jättänyt kaiken aivan viime tippaan! Esimerkiksi tuolihameet, joista olen jo pitkään haaveillut omiin häihini, oli mulla täysin hommaamatta. Edellisenä iltana aloin sit epätoivoisesti änkeen tyynyliinoja tuoleihin "tuolihameiksi". :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä olen nähnyt jo pariin kertaan painajaisia. Toisessa unessa kampaukseni ei pysynyt kuosissaan vaan aukesi matkalla kirkkoon, ja samalla matkalla huomasin että niin kirkko, puku kuin vieraatkin olivat ihan väärät :girl_cray: Toisessa unessa olen myöskin jättänyt kaiken viime tippaan: koristelut, oman pukuni ja kakun.

Ihme kyllä en ole (vielä) nähnyt unta siitä pahimmasta häihin liittyvästä pelostani eli siitä, että kukaan ei saavu paikalle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Mäkin olen nähnyt painajaisen, vaikka häihin on vielä himpun vajaa vuosi aikaa :D Painajaisessa mulla ei ollut juhlapäivänä hääpukua valmiina ja koristeet ja kutsut tekemättä, hääpäivänä vieraat jo tulivat ja vielä ajattelin väkrätä koriteita :) Juhlat olivat jo kestäneet 2 tuntia ja vieraita vain 3 autollista paikalla :) Vielä näitä ehtii näkemään...

Näen ihan samanlaisia unia! Edellisessä unessa mulla ei ollut kenkiä hääpukuun eikä morsiuskimppua. Tein sitten pitkistä ruusuista kimpun itselleni ja laitoin ne muovipussiin ettei kuivu :)Siellä alttarilla seisoskelin muovipussi kädessä ja epäsopiva puku päällä ja mietin että näinkö hääni sitten alkavat. Juhliin tuli tosiaan sitten ihan muutama ystävä ja itkin koko loppu unen että haluan uudet häät.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt viimeksi näin sellaista unta, että häihin oli vain muutama tunti aikaa ja mie olin kans koristelemassa hääpaikkaa hirveellä kiireellä (en unessa edes ajatellut kampausta/meikkiä =D). Monikerroksinen kakku oli jo tehty ja koristeltu - ja mikä parasta, se oli lässähtänyt ja kaatunut. :girl_haha: Anoppini koitti siinä sit lohdutella, että eikös se nyt ihan hieno ole. :girl_haha::-X Meillä oli unessa joku wedding planner ja hän sit huomautti, että se yks kakku ei riittäis meidän kaikille vieraille... Siinä sit pitopalvelun piti alkaa tekeen lisää kakkuja. :girl_haha: Sit mä tajusin, että meiltä puuttui vielä kakkuteline ja sit sellanen juhlakaari, joka on yleensä hääparin pöydän yllä/takana... Nakitin siinä sit kauheella kiireellä pari kaveria ostoksille etsimään kakkutelinettä ja juhlakaarta. :girl_haha:

Tää uni tuli ehkä siitä, että vähään aikaan ei olla tehty mitään selkeitä hankintoja, vaikka esim. hääsviittiä ja häämatkaa pitäis jo alkaa varaileen... :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla toistuu painajaisissa pahin pelkoni häiden suhteen eli se, etten muista niistä jälkeenpäin mitään. Viimeisimmässä painajaisessa havahduin kirkon portailla siihen, että tajusin menneeni naimisiin, vaikken sitä itse huomannut tai muistanut! :girl_impossible: Paniikkihan siitä syntyy joka kerta ja koko loppuhäät keskityn siihen, että tämä on PAKKO muistaa vielä huomennakin! Saas nähä mitä lähempänä häitä painajaisiin putkahtaa.. :huh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Näin just äsken unta, jossa hääpäivämme koitti, olin jo unen alussa ihan valmiina mutta sit kissa pääsi karkuun. Ensin huomasin ettei kampausta ja meikkiä ole, sit hääpuku muuttu ruskeeks, sitte tahrasin sen vessassa siihen itteensä.. Seuraavaks tajusin ettei oo kukkia, hääpuku oli lyhentyny polviin ja muuttunu mustaks.. Olin joka paikasta myöhässä ja koko ajan piti kävellä. Mut lopulta käveltiin häämusiikin tahdissa vihittäväks miehen kanssa ja hymyiltiin, ja mietin että haluun vaan juhlahumusta rauhallisesti viettämään hääyötä oman kullan kainaloon. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häihin vielä reilu puoli vuotta mutta viime yönä näin hirveää unta. Kaikki meni pieleen! Odotettiin kirkossa jossain huoneessa vihkimistä kaasojen kaa kun huomattiin että saippuakuplapullot on koristelematta. Sitten alettiin niihin laittamaan paniikissa satiininauhaa koristeeks. Sitten kun lähdin astelemaan alttarille niin multa puuttui kimppu ja isi ei ollutkaan vieressä. Vihkimisen jälkeen unohdettiin jäädä sulhasen kanssa odottelelemaan muiden poistumista ja mentiin ulos ja sit tuli ajatus et ai niin ne saippuakuplat!!

Sitten mulla jossain vaiheessa puku muuttui polvimittaiseksi ja kinttukarvat oli ajamatta. Hääauton kuljettaja oli jo vihkimisen jälkeen kännissä ja etsi itselleen kyytiä juhlapaikalle. Me sitten tämän takia myöhästyttiin valokuvasta.

Ja kaiken lisäksi hääpaikalle ei oltu viety mitään koristeita ja aloin koristelemaan paikkaa kun bileet alkoi.

Olipa ahdistava uni ja ihanaa oli herätä!! Ehkä näin huonosti ei sentään voi oikeasti käydä.. :)

Muokattu: , käyttäjä: toukotar2010

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mäkin olen nähnyt painajaisia :D tosin näin niitä jo silloin kun hääpäivä oli päätetty heinäkuulle, nyt se on siirtynyt niin että on enää pari kk aikaa mutta eipä niitä paljoa tarvi valmistella ;) sellaset pikkuhäät:)

mutta joo kerran mä näin unta että olin lähdössä kävelemään kirkon käytävää pitkin ja joku pisti oven kiinni takanani. sitten laahus jäi oven väliin ja huomasin muka puolivälissä käytävää että mekkoni on tippunut päältä ja mulla ei ollut alusvaatteita :girl_haha:

Sitten oon just nähny unta et muistettiin häät vasta hääpäivänä, ja sit oltiin ihan paniikissa kun vieraat oli tulossa ja mitään ei oltu tehty ja ruvettiin jostain mikroaterioista väsäämään ruokaa ku ei ollu kakkuakaan :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häihin on vielä aikaa mutta näin viime yönä ihan kauheen painajaisen niihin liittyen: Huomasin olevani ihan sairaan myöhässä seremoniasta, kampaaja eikä meikkaaja ollut paikalla ja miun hiukset oli ihan törkeen likaset, vihkijä uhkasi lähteä sillä välin kun yritin pukeutua ja siihen päälle vielä ex ja sen uusi tyttöystävä ilmestyi paikalle :girl_impossible:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^

Miunkin painajaisissa on aina (no, siis kahtena yönä =) nää klassiset myöhästymisjutut, ei kampausta, ei meikkiä, ei valokuvaajaa jne.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Viime yönä mun unessa mies oli ostanut itselleen KAKSI sormusta (toisen kihlan ja lisäksi isomman timanttisormuksen jossa taisi olla vielä kello samassa) ja mulle toisen kihlan joka oli kaiken lisäksi erimallinen kun omani (mulla on täyspyöreä ja mies oli ostanut flakkan vai mikäs se tasaisempi onkaan...). :girl_impossible::girl_cray: Olin niin pettynyt kun en saanut edes yhdellä pienellä kivellä olevaa sormusta. Sitten vihjasin varovasti että voisiko sen vaihtaa ja mies sanoi että no jos löydät sieltä valikoimasta saman hintaisen eli satasen maksavan sormuksen niin ollosta hyvä. Yritin vielä ehdottaa että jos maksan välin itse sitten kalliimmasta sormuksesta mutta siitä se olisi suuttunut. Ainoa vaihtoehto samasta hintakategoriasta taisi sitten olla sellainen puolitoista senttiä leveä ohut flakka jossa oli jotain rubiinijäljennöksiä peräti kolme pienintä mahdollista. En onneksi muista mitä tapahtui, heräsin.

Näitä unia näköjään alkaa tulla. Ekat painajaiset taisi olla puolitoista vuotta ennen häitä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä oon nähnyt niitä klassisia myöhästymisunia jo jonkin aikaa. Mun mies näki pari yötä sitten sellaista unta, että Kristian Meurmanin häät olivat samana päivänä samassa paikassa kuin meidän, ja se Kristian vain lauloi koko ajan...!??!! :D Villi mielikuvitus miehelläkin..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Omaksi yllätyksekseni näin ensimmäisen häihin liittyvän unen, jossa olin tyystin unohtanut hankkia itselleni morsiuspuvun sekä kampaajasta ei ollut tietoakaan :)

Liekö tuo alitajunta alkamassa pikku hiljaa vihjailemaan, että nyt pitää alkaa järjestelemään näitä häitä, vaikka onhan meillä kirkko, juhlapaikka ja budjetti valmiina kun häihin on noin 5 kk aikaa... :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Näinpä (taas kerran!) viime yönä oikein painajaismaisen hääunen. Mua tultiin kotiin meikkaamaan ja hiuksia laittamaan eli se yksi ainut asia oli hoidossa. Mutta sitten siinä meikattavana ollessa alkoi mieleen palautua asioita toisensa perään: hääyötä ei oltu varattu, mulla ei ollut hääpukua ja itseasissa kirkkoon ei ollut tulossa yhden ainutta vierasta koska kutsut olivat jääneet tekemättä/lähettämättä :girl_cray: Mä itkin niin paljon ja häät oli pakko peruuttaa :lol:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minua kositiin viime viikolla ja ostin ensimmäiset häälehdet pari päivää sitten.. Heh ja nyt jo olen nähnyt painajaista vieraslistan tekemisestä! Jos tämä alkaa jo nyt niin mitäs sitten vuoden päästä, kun häät lähtestyvät. :/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

olen nähnyt vain muutaman hääaiheisen unen, mutta ehkä niitä voi kutsua painajaisiksi. Olin alttarilla ja käännyin katsomaan sulhastani. Hän oli ihan oikea mies(luojan kiitos :girl_haha: ) mutta hän oli yhdessä yössä kaljuuntunut. No ei siinä niin mitään, kaljuuntunee jossain vaiheessa kumminkin, mutta sitten katsoin omaa pukuani ja se oli vihreä. kuusenvihreä! hyi.

toisessa unessa en mahtunut hääpukuuni. se ei mennyt kiinni takaa ja sitä vedettiin ja väännettiin useamman ihmisen voimin, mutta olin lihonnut ulos puvustani. Häpeän tunne tilanteessa oli hyvin todentuntuinen. Toivottavasti ei ole enneuni!!! :girl_mad:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oi apua, nytkö näitä alkaakin tulla... Pari yötä sitten mä näin aivan kauhean unen, ei kenkiä, ihan väärä mekko (korallinpunainen kummallisuus), häät talvella, mulla ei ollut edes mitään takkia, kakunkoriste puuttui...Edit: Niin ja hääpaikkana kansalaisopisto, jossa ei ollut lämmitystä. Sinne sit vietiin nopeasti jalkalamppuja, jotta paikka lämpenisi (:huh:?)... Fiilis oli kuitenkin tosi hyvä. :girl_haha:

Mies oli nähnyt unta, että olin lähtenyt jonkun gambialaisen (oltiin just siellä lomalla) matkaan ja katsellut, kun me oltiin kiehnattu yhdessä. Sitten oli herännyt ja ajatellut (omien sanojensa mukaan), että "Ai hyvä, se onkin tuossa".

Samoin alkaa tulla kaikki paineet siitä, että aikaa on enää puoli vuotta, apuaaaaaa...!! Laihdutus on mennyt huonosti ja pukua ei pääse tilaamaan, joten ehkä mulla just siksi oli unessa se korallinpunainen rätti. Kiva. :girl_impossible::girl_sigh:

Muokattu: , käyttäjä: Malssi09

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä myös muutama hääuni jo nähty ja häihin aikaa viellä 7kk. Viimeyönä näin sellasta unta, että meidän häät vietettiin Helsingissä (oikeesti ne on maalla 75km päässä Helsingistä). Hääpäivän aamuna huomasin, että kun mun hiuksia alettiin laittamaan, että mun tiara on jäänyt kotiin. Kampaaja (kampaaja oli sellanen pienen kartanon emäntä) rauhotteli mua, mutta ryntäsin hakemaan jostain toista tiaraa. Sitten huomasin, että mun puku oli myös jäänyt kotiin ja tuo emäntä taas rauhotteli mua sanoi, että hänellä on juuri tällaisia tilanteita varten pieni pukuvalikoima. No siellä oli yksi mun kokoinen, joten joudun ottamaan sen. Siinä oli jotain helmiä vyönä rinnan alla ja hirveesti pitsiä ja jotain muuta outoa (tuo pitsi on mulla ehdoton EI puvussani).

Hetken päästä oltiin viisikulmaisessa kappelissa, jonka keskellä oli alttari. Sitten kysyin sulholta, että onko meille varattu se hotelli jo? No ei ollut ja paniikki iski. Taas ryntäsin pitkit Helsinkiä etsimään meille sille päivälle hotellia, mutta kaikki oli täynnä. Häävieraita alkoi saapua ja vihkimisen oli tarkoitus alkaa. Mulla vaan oli päällimmäinen tunne, että ei vielä, ei vielä, kaikki ei ole viellä valmista. Mihin me mennään kun häät loppuu??? :girl_impossible: Siis olin paniikissa. Sitten herään siihen tunteeseen ja huokasin helpotuksesta, että se olikin vain unta. Se oli kyllä tosi toden tuntuista. :girl_sad:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen nähnyt ihan älyttömästi unia epäonnistuneista häistä eikä päivääkään ole vielä päätetty! Esimerkiksi unessa on ollut kahden viikon päähän nykyhetkestä suunnitellut häät ja sitten iskenyt unessa paniikki, että eihän me ehditäkään järjestää kahdessa viikossa sadan hengen häitä! No unessa korjasin asian siirtämällä häitä VIIKOLLA eteenpäin. Ja yhdessä unessa arvoin hääpukua hääpäivänäni, että minkä vanhoista mekoistani laitan... :D Mitenköhän pahaksi nuo unet ehtivät vielä mennä ennen h-hetkeä :D

Muokattu: , käyttäjä: siipileikki

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No niin, eka hääpainajainen tuli. Aika myöhään ottaen huomioon että häihin on vähän päälle kuukausi. Vieraita puuttui häistä, esityksiä ei ollut ja itse olin niin kännissä etten muistanut illasta mitään. Että sellaiset kivat häät meillä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No niin:

Perjantaina päivää ennen häitä on hääpukuni edelleen samassa proto-vaiheessa, missä viimeksi kun sen näin. Epävarmaa oli, ehtisikö ompelija saada puvun valmiiksi seuraavaksi päiväksi.

Kampaaja ja meikkaaja olivat vielä auki samaisena perjantaina. Soittelin monille ja lopulta soitin entiselle ompelijalleni (?!). Hänen poikansa kertoi puhelimessa naisen jääneen jo eläkkeelle, mutta sain juuri ja juuri ylipuhuttua, että hyvällä hinnalla tämä nainen tekisi minulle kampauksen (?!).

Launtaina hääpaikalla mikään ei ollut valmista ja paikat oli likaiset ja rumat. Onneksi heräsin siihen.

Tänä aamuna herättyäni kävi mielessäni ajatus, että todella hädän tullen, voisinhan itsekin oman kampaukseni räpeltää, mutta toisaalta kyllähän nyt omissa häissä olisi kiva olla jonkun toisen nätisti laittama tukka. Ei varmaankaan ole tältä pohjalta vaikea ymmärtää, että tämä kampaaja-asia on yksi suurimmista huolenaiheistani tällä hetkellä, koska en ole saanut sitä varattua, enkä edes tiedä mistä sen varaisin...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mäkin näin jo ekan painajaisen, joka sentään näin jälkikäteen oli aika huvittava. Siinä nimittäin heti vihkimisen jälkeen sulhaseni otti ja vaihtoi ylleen rennompaa vaatetta, reiälliset farkut ja tosi hot pinkin kravatin! Muistan elävästi miten pahoitin tästä mieleni siinä unessa. Lisäksi juhlapaikkanamme oli unessa valtava tummanruskea kartano joka oli niin sokkeloinen että vieraat vaan harhaili siellä eksyneinä kuin missäkin labyrintissa ja koko ilta meni siihen kun piti vaan löytää se huone jossa hääkakku oli... :girl_haha: Että näin...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

itse en ole vielä nähny painajaisia mutta niitä kauhulla odottaessa..eniten ärsyttää valmiix tieto siitä että mulla jää nimenomaan ne painajaisunet ihan sairaan terävästi mieleen ja vatuloin niitä monta helkkarin päivää.. :hysteric:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Näin viime yönä hääpainajaista, jossa floristimme oli jostain syystä päättänyt vaihtaa kukkasuunnnitelmamme ominpäin, kysymättä minulta mitään. Kun sitten sain kimpun käsiini sakastissa olikin valkoisten tulppaanien ja freesian tilalla punaisia ja vaaleanpunaisia kukkasia (en enää muista mitä). Huomatessani, että myös vieheet, rannekukkaset ja kaikki muutkin kukat noudattivat samaa värimaailmaa, pillahdin itkuun ja huusin sulhaselle, miten floristi oli tahallaan pilannut elämäni tärkeimmän päivän.

Vihkimisen jälkeen lähdin jostain kumman syystä nokosille vanhempieni luo. Herätessäni kampaukseni oli piloilla ja meikitkin pitkin poskea. Hääpukuni nyörityskin oli jotenkin ihmeellisesti auennut. Siinä sitten paniikissa otin puhelinluettelon käteeni ja aloin etsiä itselleni kampaajaa ja meikkaajaa, jotta tilanne saataisiin jotenkin ihmeen kaupalla pelastumaan.

Herätessäni olin tuskanhiessä ja vieläkin ihan ahdistunut. Onneksi tajusin pian, että kaikki oli unta. Tunsin silti pientä kiusausta soittaa floristille ja varmistaa, että olemme varmasti sopineet valkoisista kukkasista. :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään