Tanned

Painajaiset ennen häitä

520 viestiä aiheessa

poisto

Muokattu: , käyttäjä: Emilia2010

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä näin unta, että pari päivää ennen häitä tililläni oli rahaa 19 euroa ja mun olisi pitänyt maksaa 600 euron summa tilapalvelulle... Huh, herääminen ei aina olekaan tylsää ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt on unissa seikkaillut exät pitkin viikkoa, joka yö eri tyyppi. Outoa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No niin, nyt on täälläkin päästy vauhtiin :)

Viimeyönä näin unta, että menimme vihkimisestä hääjuhlaan, jossa oli aivan vääriä tyyppejä. Siis juhliin on kutsuttu vain vanhemmat ja sisarukset, niin unessa paikalla istuikin mitä sattuu sukulaisia, joita ei olisi kutsuttu edes isompiin häihin. Lisäksi pöytiä ei oltu laitettu valmiiksi, vaan itse niitä sitten yritin siirrellä, että jos joku sais katettua ja päästäis syömään. Ovesta pukkas samalla kokoajan lisää kutsumatonta porukkaa. Tilanne ratkesi sillä, että kun huutaminen ja mesoaminen ei näyttänyt auttavan, päätimme lähteä sulhasen kanssa nostelemaan koko tilaisuudesta. Totesin vaan ovella, että no onneksi me ollaan jo naimisissa ilman näitä juhliakin...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ensimmäinen massiivinen hääpainajainen koettu..

Hääpäivän aamu, oltiin jossain saaressa, missä juhlapaikka oli. Se oli kieltämättä hieno paikka. Tapahtumat etenivät nopeasti ja monet asiat olen jo ehtinyt unohtaa. Paniikkia aiheutti: Hääpuku oli väärän värinen(beige-ruskea?), juhlapaikkaa ei oltu koristeltu, vieraita oli 70:n sijasta n. 10, mun naama oli ihan super punainen ja finninen ja näppylöillä, ja kaiken lisäksi joku heitti virvelillä suoraan mun naamaan ja siitä tuli kamala haava. Sit olin unohtanut kokonaan hääkimpun, ja manasin itseäni että miten mulle kävi samalla tavalla kuin Satuhäiden meneillään olevan tuotantokauden ekassa jaksossa, kun en minä ole huolimaton! Menin sitten pellolle keräämään kukkia väärän värisessä mekossa, naama ruvella ja kaikki muutenkin oudosti ...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt näitä tulee jo joka yö. Viime yönä en ollu pakannu mitään valmiiksi hotelliin lähtöä varten, otin päiväunet ja heräsin liian myöhään. Vihkiaika ihan kohta ja tukka ja meikki laittamatta, kaikki vaatteet hukassa ym.

Lisäksi myöhemmin aamuyöstä oli menossa naimisiin erään naispuolisen kaverini kanssa. Sanoimme hetkeksi hyvästit, pussasimme ja sovimme tapaavamme sitten alttarilla. Mielessäni muistan miettineeni, että no hitto, miks mää tuon kans oon menossa naimisiin, ei musta oikein tunnu rakastuneelta. Missähän se mun mies on ja miksi ihmeessä me ikinä erottiinkaan...

Aivan sekavaa. Vielä pitäis kaks kuukautta jaksaa.. toivottavasti näitä ei ihan tosissaan tuu joka yö :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä kohtasin ihan puskista ensimmäisen ja toivottavasti viimeisen hääpainajaiseni viime yönä. :girl_cray3:

Vihkiminen oli kai jo tapahtunut, ja saavuimme sulhasen ja lähipiirin kanssa hääjuhlapaikalle. Se oli ankea, muistutti sisältä jotain työväentalon juhlasalia ja jotenkin siellä oli vain yksi kapea pöytä salin yhteen reunaan tuupattuna. Ongelmana tuntui olevan se, että paikka oli vastoin suunnitelmia jäänyt koristelematta ja oli mielestäni sen vuoksi ihan kammottavan näköinen. Minua nolotti
aivan kamalasti
ja päätin, että päiväni oli pilalla.

Vieraat saapuivat pian, ja ruokailu aloitettiin. En kehdannut häpeissäni näyttää, että olimme tosiaan juuri avioituneet mieheni kanssa ja että vietettiin häitämme, vaan taisin vain istua surkean näköisenä ja teeskennellä, ettemme tunne toisiamme.

Kaikki vieraat olivat niin kiusaantuneita koristeiden puuttumisesta ja täysillä ankeilevasta morsiamesta, että kukaan ei puhunut keskenään mitään. Me aiomme laulaa häissämme juomalauluja, mutta unessani en kehdannut avata suutani sen enempää sanoakseni jotain kuin aloittaakseni lauluakaan. Ruokailu, jonka oletetaan oikeassa elämässä kestävän aika kauan, oli ohi tunnissa, eikä kukaan ollut sanonut toisilleen mitään sen aikana.

Sitten selvisi, että bändi ei ollut tulossa, eikä kuvaajakaan tainnut olla paikalla. Mitään ohjelmaa ei enää ollut ja kaiken kaikkiaan jokaisella paikalla olleella oli ollut aivan hirveää sen tunnin ajan, minkä juhla kesti. Sulhanen yritti vielä ehdottaa minulle, että juhlaväki lähtisi jatkoille sinne, missä ikinä bändimme silloin olikaan, mutta minä vain itkin ja huusin, että koko juhla oli ihan floppi, eikä kukaan haluaisi lähteä enää mihinkään.

Painajaismaisinta ja kamalinta tässä unessa oli ehtottomasti oma käytökseni kaikkia vieraita ja varsinkin rakkaintani kohtaan. :girl_cray:

Toivottavasti tämä uni tiesi alkua pitkälle iloisten hääunien sarjalle - en ole aikaisemmin uneksinut häistä kertaakaan. Vielä on seitsemän kuukautta aikaa.

Muokattu: , käyttäjä: Iki

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häihin neljä kuukautta ja painajaiset ovat alkaneet.

Olen nähnyt aiemminkin muutaman satunnaisen mutta nyt viikonloppuna kumpanakin yönä, hirveän todentuntuisia. Lähinnä ovat liittyneet vieraiden viihtymiseen. Sukuni on kyllä täynnä kivoja ja herttaisia ihmisiä mutta eivät varsinaisesti ole mitään partyanimaleja ja unissakin istuskelevat vain paikoillaan ja tosi tympääntyneen näköisenä.

Sitten tietenkin perinteiset, että sataa kaatamalla (pitäisi olla ulkona vihkiminen), olen myöhässä, puku ja kukat puuttuu yms.

Saa nähdä miten pahenevat kun häät lähestyvät :girl_impossible:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

3 kuukautta hoo hetkeen ja nyt ne alko. nään hirveästi painajaisia häistä ja miten ne voisi mennä mynkään. yhdessä unessa en saanut jalkoja kenkiin ja kun katsoin peiliin niin naama oli turvonnut ihan muodottamaksi ja mekko oli kuin makkarankuori.. :girl_haha: toisessa unessa likkakaverini meni sössimään kirkon kellon kanssa ja paukutteli sitä holtittomana miten sattuun :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä näin kerran unta, jossa olin hammaslääkärissä. Mulla piti vaan paikata hammas, mutta lääkäri otti sitten jotain röntgenkuvaa yms ja alkoi lopulta repimään ylhäältä etuhammasta pois. Se ei sitä saanut ulos vaan sitten tuli joku kollega siihen, joka taltalla poisti hampaan.

Sitten operaation ollessa ohi ne totesivat, että niillä oli väärän henkilön röntgenkuva ja tekivät poiston turhaan "sori".

Menin sitten vessaan hammaslääkärissä ja katsoin peiliin - sitten alkoi paniikki ja itku, hääthän oli tietenkin viikon päästä!

Kun heräsin niin olin hiestä märkä(=kuviteltu kipu) ja taisin olla itkenytkin :girl_impossible: .

Niin ja yhdessä unessa oltiin unohdettu tutkia esteet ja sittenpä pidettiin juhlat, mutta ei päästy vielä aviopariksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillä häihin aikaa vieä kolmisen kuukautta olen alkanut nähdä painajaisia jo nyt :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo paljon on hääunia nähty. Muutenkin olen kova näkemään unia. Mutta nyt on nähty kukista, vihkimisestä (eikä mikään menny niin kuin oltiin suunniteltu), ja kaikesta häihin liittyvästä. Aikalailla aina siitä aiheesta, mitä on päivän mittaan käyny läpi. Niinhän ne aivot niitä käsittelee.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

hih, mäkin nään vähänväliä painajaisia häistä. näin unta jossa kaaduttiin kirkon portailla. tottakai olkaimeton pukuni paljasti siinä etuvarustukseni ja koko julhaväki kuvaili innoissaan.

pahin painajainen kuitenkin oli se, jossa hääpäivän aamuna laitoin pukuni päälle. kuinka ollakaan, kaasoni oli unohtanut pienentää sitä. laitoin ilmastointiteipillä puvun kiinni ja kävelin naama häpeästä punaisena kirkkoon.. vaikka pukua päälle laittaessa olin ajatellut, että harmaa sopii nätisti valkoisen ja mustan kanssa.. NOT!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt on useampana yönä peräkkäin tullut herättyä kauhukuviin kun kaikki menee pieleen, huoh!

Viime yönä näin unta mm. kirkon liukuhihna järjestelmästä. Pareja vihittiin viiden minuutin välein ja me jonotettiin koko päivä hääpuvuissa sinne. Puoli tuntia ennen vihkimistä tajusin, että eihän mulla ole kimppua ja meikkaus oli unohtunut ja hiuksetkin oli kuin sängystä nousseella. Saippuakuplillekin oli käynytn jotain ikävää(en muista mitä). Lähdin pois karkuun sieltä ja olin yhtäkkiä Helsingin Kalliossa, karhupuiston reunamilla ja mietin vaan että pitäis mennä facebookiin päivittämään parisuhdestatus "naimisissa". Mutta missä sulho? Missä muut? Ei meitä keretty edes vihkiä missäänvaiheessa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla häihin vielä vähän päälle vuosi ja nyt jo aloin näkeen painajaisia! Unessa mun hiukset oli jotain aivan järkyttävää. Ne oli leikattu puolet lyhyemmiks niistä mitä ne oikeesti on ja niissä oli aivan kauheita koristeita :D Toiseks sulhanen myöhästyi kirkosta... Toivottavasti tällaset hääpainajaiset ei tuu tavaks ettei tää vuosi eteenpäin olis yhtä paniikkia :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

just näin päiväunilla aivan kammottavaa painajaista.. :girl_impossible: oltiin ajoissa kirkossa, mutta kun oli aika astella alttarille, niin sulhoa ei näkynyt missään. sen sijaan sisarellani (!) oli miesten puku päällä ja hän saattoi minut alttarille, ja pappi odotteli siellä. kirkko oli tupaten täynnä, jopa käytävällä seisoskeli väkeä. portaat alttarille olivatkin tosi jyrkät ja liukkaat, eikä siellä ollutkaan kaidetta mihin pitäisi polvistua. lattia oli niin liukas etten pysynyt psystyssä, vaan meinasin tippua portaita alas, jolloin pappi otti kädestä kiinni ja auttoi ylös, mutta hiukan liian rivakasti, lensin kevyesti hänen toiselle puolelleen.. otin kengät pois vaivihkaa ja seisoskelu onnistui. siinä vaiheessa sulhanen ilmestyi paikalle, parta ajamatta, farkut ja t-paita päällä. vasta kun pappi oli aloittamassa ja piti pienen tauon, sulho tokaisi: "jaa, se olikin siinä" ja lähti kävelemään. minä tietysti unessa ininsin kuin järkeni menettänyt (siinä vaiheessa tajusin että pakko olla unta, tosielämässä olisin mennyt perään ja taklannut ukolta tajun veks ja raahannut takaisin alttarille).

seuraavassa hetkessä minä, anoppi, morsiustytöt, kaikki etsitäänkin sulhoa.. ruoholahdesta. minä raivoan tosi paljon ja vastaantulijat väistävät oikein nätisti :grin:

en sitten tiedä miten tuo loppu meni, mutta jotenkin sitten olinkin töissä. onneksi en sentään hääpuvussa.

2 ja puoli viikkoa häihin, täytyy kai totutella.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä en meinaa saada enää nukuttua kunnolla, kun kaikki asiat vaivaa niin mieltä ja on jatkuvasti painajaisia häiden onnistumisesta. En oo ees mitenkään hirveän perfektionisti tällä kertaa, mutta tekemistä on vaan niin paljon.

Suurin osa painajaisista liittyy mun pukuun, joka Kiinasta tilattaessa ja tullessa ei ollut lainkaan sitä, mitä olin toivonut. Nyt se on morsiuspukuliikkeessä korjausommeltavana, mutta unessa ompelija on mm. asettanut sen näytteille lattialle (:huh:??) ja sen yli ajaa pyörällä pariskunta, jonka miehelle alan raivota ihan hulluna, että kattois eteensä ja nyt se puku on ihan kurassa! Mies oli ilmeisesti jonkin sortin kehonrakentaja, koska yritin mm. potkaista sitä, mutta ei onnistunut. (Musta on tulossa siis kauhean hyökkäävä.) :grin: Samoin puku on vaihtanut väriä ja tyyliä kokonaan monta kertaa ja kerran siihen oli muistaakseni tehty taskuja. <_<

Toinen painajaistyyppi on se, kun kirkossa ja häätilaisuudessa kaikki ovat kauhean vihaisia ja kyselevät, että onko tuo äijä nyt varmasti se oikea ja että "minkälaiset häät sinä nyt oikein olet järjestänyt??!?!!!" :skilletgirl: (Mistähän tääkin painajainen edes tulee... :girl_haha: vihaiset vieraat ois kyllä ihan hirveä juttu. :girl_impossible: )

Sitten on vaan sellasia yleisiä ahdistusunia. Oon nukkunut viimeisen kuukauden hirveän huonosti ja se on mun mielestä ihan naurettavaa. Ei mun mielestä ole järkeä stressata näin kauheasti (eikä edes tunnu stressaantuneelta!), mutta toisaalta oon tehnyt esim. myös kandintutkielman valmiiksi alkukuusta ja sen jälkeen oli kevään tentit...

Mut silti, vaikka ne on nyt ohi, niin en vaan saa nukuttua. :girl_sad:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Musta koko järjestelyrumba on (ainakin tähän asti) ollut tosi kivaa enkä oikeastaan stressaa vielä mistään. Enkä aio stressatakaan jos se yhtään on minusta kiinni, mutta uniin on näköjään painajaiset jo tulleet. :D

Yhtenä yönä näin sellaista unta, että vaikka mitä meni pieleen, mutta koko ajan vaan siinä unessa sanoin itselleni, että "ei se mitään ei se mitään tämä on ihan tällainen pikkujuttu vaan". Näitä pikkujuttuja oli mm. se, että mulla oli noin neljä numeroa liian iso puku, jota sitten käärin päälleni jotenkin ihmeellisesti että se pysyisi yllä, meidän hääpaikassa oli noin kymmenen eri pientä huonetta, joihin ihmiset jaettiin (oikeasti halusimme ehdottomasti hääpaikan, jossa ihmiset mahtuvat yhteen tilaan), hääkakkua ei ollut vaan jotain ihme kuivaa piirakkaa ja bändi oli ihan eri kuin oli tilattu. Kun piti tulla häävalssi niin juoksin huoneesta toiseen keräilemässä ihmisiä paikalle, mutta ainakin puolet ihmisistä oli jo lähtenyt kotiin. :D Uni loppui siihen, kun huomasin, että olin kaatanut ison lasillisen punaviiniä sen neljä numeroa liian ison puvun rintamukselle ja kun yritin poistaa sitä niin tahra sen kuin levisi ja levisi. Vielä siinä vaiheessakin hoin "ei se mitään ei se mitään, tämä on ihan tällainen pikkujuttu vaan". Kun heräsin niin nauratti aivan vietävästi!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Viime yönä oli taas yksi kamala painajainen. Minulla on AINA ollut lyhyet kynnet koska revin ja pureskelen niitä. En ole koskaan juuri huoltanut niitä, silloin tällöin mulla on ollut jotain rumaa kynsilakkaa. Nyt sitten häiden motivoimana olen kasvattanut kynsiäni melkein pari kuukautta purematta ja repimättä, huolellisesti lähes jokapäivä hoitamalla ja lakkaamalla.

Noh, unessahan mä sitten revin ja pureskelin ne kynnet helvettiin pari päivää ennen häitä :girl_mad: Pelkään vielä että tämä toteutuu, kun stressaantuneena ihan huomaamattani saatan niitä repiä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Viime yötä näin unta että häämme oli jouduttu siirtämään kartanosta, missä niiden piti olla, entisen kotikaupunkini ammattikurssikeskukseen. Siellä minä sitten istuin pöydässä keskellä teollisuushallia, jossa oli seinien vierillä hitsauskoneita ja autonostureita ja ties mitä. Ihan asianmukainen puku oli päällä ja vieraat söivät ja itse ihmettelin että mites tästä nyt tällaista tuli, ei pitänyt ihan näin mennä.

No, mieluummin näen vähän järjestelystressiunia ennen häitä kuin painajaisia häiden jälkeen, mikä kävi kaverille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Näin viime yönä unta, että yksi vanhimmista ystävistäni sanoi miulle, että teen virheen kun menen naimisiin enkä ole valmis näin vakavaan sitoutumiseen. Menetin hermot ja aloin huutamaan ystävälleni, että miun ihmissuhteet ei kuulu sille pätkän vertaa ja muuta ei niin mukavaa...

Pahinta oli, että jälkeenpäin miulla oli tosi helpottunut olo kun sain puhuttua suuni puhtaaksi :girl_impossible:

Tää uni tuli todenäkösesti siitä, että oon viime aikoina epäillyt ettei tätä ystävää kiinnosta meidän häät lainkaan ja että se salaa arvostelee miuta koska menin niin nopeasti kihloihin...Patoutumia, minullako? Ei suinkaan... :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on omiin häihin vielä reilusti yli vuosi aikaa, mutta olen yhden parhaan ystäväni kaasona muutaman kuukauden päästä ja näen painajaisia jo heidän häihinsä liittyen. :girl_sigh: Yksi yö näin unta, että oli hääpäivä, tunti vihkimiseen ja me olimme hotellihuoneessa tajunneet että hääkarkit ovat tekemättä. Morsian eli ystäväni oli parvekkeella vilkuttamassa kansalle :grin: , ja kahdesta kaasokollegastani ei ollut oikein apua: toinen teki morsiamelle drinkkejä aiheuttaen lisäharmia, ja toinen tyyliin hakkasi päätään seinään kun oli mennyt unohtamaan noin tärkeän asian kuin hääkarkit. Soitin sitten omalle isälleni, että voitko tulla auttamaan (vanhempani asuvat Mikkelissä ja nämä kyseiset häät ovat Turussa...), ja iskä ilmestyi muutamassa minuutissa ovelle mukanaan valmis keksitaikina, joista paistettiin hotellihuoneessa herkullisia pikkuleipiä ja käärittiin niitä lahjapaperiin. Hmm. :girl_haha:

Mitenhän sitten kun omiin häihin on aikaa se muutama kuukausi...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Näin ensimmäiset hääpainajaiset jo aikoja sitten! Useimmiten painajaisissa mun hiukset ja kynnet on laittamatta ja pastori myöhässä. Yhdessä unessa oli kaikki mahdolliset asiat vialla ja kaasollakin farkut jalassa ja sulhanen kadoksissa. Hiuksiin ja kynsiin liittyvät painajaiset johtuvat mitä luultavimmin siitä, että sukulainen laittaa ne, enkä oikein luota hänen taitoihinsa. Usein unissa etsin hääpäivän aamuna jotain kampaajaa, joka laittaisi hiukseni, enkä vain löydä ketään! Yhdessä unessa olin itse myöhästynyt häistäni ja katselin sitten kuvia, miten ne meni :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on n.3 kk hääpäivään ja vielä ei ole tullut painajaisia, mutta niitä odotellessa :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

häihin on 10kk mutta olen nähnyt jo muutaman hääpainajaisen. yhdessä niistä äitini oli sanonut ennen häitä että mitä turhaan mennä kampaajalle laittamaan tukkaa hääpäivänä, menee 100e ihan hukkaan kun hänkin voi laittaa minun hiukset. sitten hääpäivänä äiti laittoi kampauksen ja kun katsoin peiliin niin äiti oli tehnyt sellaisen 80-luku henkisen, puudelin pyllyä muistuttavan permanenttitukan minulle. olin siinä unessa aivan raivona ja huusin vaan että "häät on peruttu!!".

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään