Tanned

Painajaiset ennen häitä

520 viestiä aiheessa

Häihin aikaa 2,5 vuotta ja ensimmäinen hääpainajainen takana. :o

Sulhanen oli vaihtunut morsiameksi. Hääpäivän aamuna käytiin juhlapaikalla katsomassa, mahtuuko kaikki istumaan, mutta päätettiin että siirrellään pöydät ym sitten vieraiden kanssa kun muuten ei ehditä laittautua. Lähdettiin laittautumaan ja muistin, että olen unohtanut varata kampaajan ja meikkaajan, ja mekkokin on hakematta. :D Laitoin sitten ensin ostamani liian ison mekon, meikkasin itse ja tukka taisi olla ponnarilla. Kovasti koetin miettiä että no se on tärkeintä, että päästään naimisiin kuitenkin! Yritin kyllä unessa suostutella morsianta, että jos kuitenkin siirrettäisi häitä kun tuo 2,5 viikon järjestelyaika oli vähän turhan lyhyt. :D

Muokattu: , käyttäjä: RiikkaN

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei voi kun taas ihmetellä minun unia  :girl_impossible:

 

Jostain ihmeen syystä meillä oli eilen keskustelussa kuulutukset, lähinnä ihmeteltiin niiden tarkoitusta jne  :girl_haha:  Ja meillä kun on vaan siviilivihkiminen, niin ei asia edes kosketa meitä. No ne hiton kuulutuksethan sitten oli minun unissa! Minä olin valmistautumassa äitini avustuksella lähtemään kirkkoon niitä kuulutuksia ihmetteleen ja siinä stressissä pengoin vaatehuonetta että saan hameelle yläosan, kun puku oli ihan täysin vaiheessa. Ja se hame-osa oli valkonen kermakakku-mallinen, vannehameineen kaikkineen. Repäsin sitten jonkun paidan päälle ja siinä samalla ehdin kiroamaan että kuinka vain osa värjäytymässä olleista valkoisista ruusuista on värjäytynyt mustaksi. Ei siinä, vaatteet päälle ja kirkkoon - joka sitten oli joku aivan tajuttoman valtavan kokonen katedraali tms! Siellä sitten istuttiin minä, M ja meidän molempien vanhemmat, kuunneltiin kun pappi jotain paasasi menemään. Jossain vaiheessa sitten alkoi raksuttaan että heeeetkinen, hittoako me täällä tehdään kun meidän pitäisi olla maistraatissa?!

Siinä rynnittiin vauhdilla ulospäin, kaiken kansan ihmetellessä ja minun äiti selitti suu vaahdossa että ette te nyt mee mihinkään - teidät vihitään nyt ja täällä.  :o

 

Enempää sitten en muista, taisi uni loppua. Herätessä uni poksahti samantien muistiin ja oli siinäkin vielä hieman wtf-olo  :blink:

Eli tyylikkäästi uneksin juuri siittä mitä meille ei tule vaikka kuinka äiti vaatisi. Ne mustat ruusut taitoi olla ainut mikä on edes sinnepäin todellisuutta  :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuukausi häihin ja painajaisia nähty jo useampia! Suurin osa painajaisista liittynyt pukuun (oikeastikin ollut puvun kanssa hieman ongelmia). Viimeisimmässä puvun malli oli oikea, muttä puku oli saanut sini-punakukkaisen kuosin!  :girl_mad: Oli aika hirveännäköinen.

 

Ja se ei ilmeisesti ole ihme, että morsian näkee painajaisia ennen häitä, vaan entä kun kaasokin näkee ja vielä pahempia kuin minä :girl_haha:  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Viime yönä tuli ensimmäinen hää-aiheinen painajainen(häihin 2kk):
Näin siis unta, että hääpäivä olikin elokuussa, päivänä, jona vieraiden tulisi viimeistään ilmoittaa tulostaan. Kaikki oli ihan sekaisin:
Pukuni ei ollut sen värinen kuin pitäisi, mies karannut jonnekin, hääpaikan koristelut ihan kesken ja muuta ruokaa ei ollut kuin kakku. Juoksin joka paikkaan ja yritin selvittää asioita kuntoon, mutta aina vaan tuli lisää stressiä kun miestä ei kuulunut, eikä myöskään vieraita! Paikalla hääräsivät ainoastaan vanhempani, isosisko ja muutama kaveri, eikä kenelläkään juhlavaatteita yllään.
Josain kohtaa unta totesin, että hetkinen, eikös ne meidän häät olleetkaan lokakuussa? Siitä taisin sitten herätä ihan täpinöissäni.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heti kun alkaa suunnitella tosielämässä niin unissa ne suunnitelmat *yllättäen* menevätkin mönkään. Toivottavasti yöllinen stressi ei esim lihota  :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

 Enkö tosiaan ole kirjoittanut tähän?  :girl_impossible: Keväästi asti olen siis painajaisia ehtinyt näkemään...

 

1. Käytän piilolinssejä aina, ja tietty teen hääpäivänäkin niin. Mutta tässä unessapa olinkin laittanut silmälasit, jotka huomasin vasta maistraatissa. Lisäksi en ollutkaan meikannut ollenkaan! 

2. Mummuni sanoi, ettei voi tulla häihin, koska hänen täytyy mennä verhokauppaan juuri sinä päivänä! Onko verhokauppoja muuten edes olemassa?  :girl_haha:

3. Oli hääpäivän aamu, puoli tuntia kuvaukseen. Vihkiminen heti sen jälkeen (kuten ihan oikeastikin on). Minulla oli vain alusvaatteet ja stay upit, en ollut pukenut edes alushametta saatikka mekkoa, kenkiä... Lisäksi hiukseni olivat laittamatta ja jälleen kerran se meikki puuttui. Pappani (eli isoisä siis :)) oli jo kadun varressa odottamassa, hääautona oli siskoni ystävän isän pakettiauto.  :girl_impossible: Ei ole mikään maailman uusin tai aina ehkä siisteinkään auto. Jääkaapissa oli juhlapaikalle vietäviä tarjottavia. Tässä kiireessä päätin sitten, että minä pissaan jääkaappiin :) Paitsi että muutin mieleni viime hetkellä ja siihen heräsin  :girl_hide:

4. Mummuni, ei siis sama kuin kakkosunessa, vaan isäni äiti, halusi tulla hääpäivänä käymään meillä. Todellisuudessahan hänet tietysti kutsutaan häihin. Tässä unessakin ilmeisesti oli niin, mutta jostain syystä hän halusi tulla normaalisti vierailulle meidän kotiin. Ja minä sitten lähdin juhlapaikalta sinne ja olin kolmisen tuntia pois.

5. Todellisuudessa otamme studiokuvat, ja kuten profiilista näkee, asumme Keski-Pohjanmaalla. Tässä unessani olimme kuitenkin menneet ottamaan hääkuvia Lapin tuntureihin. Asuttiin kyllä täällä (K-P), mutta käytiin niin kaukana kuvaamassa. No, onhan ne tunturit ihan kivoja. Paljon pahempi asia oli kuitenkin mekkoni. Minulla oli ylläni luonnonvalkoinen, suora puuvillamekko. Lisäksi mekon hameosassa oli kapeita, harmaita pystyraitoja. (En koskaan käytä harmaata tai raitoja :D) Kuvatkin otettiin siinä. Ja sitten huomasin vasta iltakuudelta että minulla on ihan väärä mekko päällä! Kukaan muukaan ei ollut muka huomannut tai tajunnut mitään. Eikä tässä vielä kaikki! Jo juhlien alussa huomattiin, että kaikki ruokatarjoilu unohtui hankkia ja tehdä. Kahvi, tee, alkoholi, limsat mehut ym juominen muistettiin kyllä. Kosteat juhlat siis.  :rolleyes:

 

Että semmoista. Ilmeisesti olen huolissani alitajuisesti ainakin siitä, että tuleeko halutut vieraat, ehdimmekö ajoissa, onko meikit laitettu, onko mekko oikea, en kai vaan laita silmälaseja, ei kai hääauto ole ikivanha paku, muistetaankohan me ollenkaan syömisiä...  :lol: Unennäköhetkellä nämä ovat tietenkin aivan kauheita, mutta aamulla näiden unien jälkeen olen meinannut ratketa naurusta. Verhokauppa ja jääkaappiin pissaamisaikomus ovat suosikkejani näistä  :girl_haha: Saas nähdä milloin ja mistä on seuraava hääpainajainen.

Muokattu: , käyttäjä: Minitikru

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä näin sormuksiin liittyviä painajaisia siihen asti, että ne sormukset saatiin hommattua. Siis tyyliin että niitä ei muisteta hankkia, tai sulhanen hankkii multa kysymättä rumat sormukset jne...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häihin on vielä 9 kuukautta aikaa, mutta oon ehtinyt nähdä jo muutaman painajaisen. Lähes kaikki liittyy jotenkin siihen, että olen unohtanut hoitaa jonkun todella tärkeän asian. Esimerkiksi yhdessä unessa olin unohtanut lähettää kutsut, eikä häihin tullut yhtäkään vierasta! Lisäksi olen unissani unohtanut muun muassa hääpuvun oston sekä kampauksen ja meikkauksen. Kyllä on saanut aina kylmä hiki otsalla herätä :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Taas tuli yksi painajainen. Tällä kertaa olimme unohtaneet ostaa kahvikermat häihin, ja minä sitten hääpäivän aamuna lähi-Siwaan niitä hakemaan, kiireellä. Ja taas olin unohtanut meikata ja aika alkoi loppua... :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla oli painajaisia, että menetän mieheni sodassa tms.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hyi olkoon, viime yönä tuli ensimmäiset painajaiset vaikka häihin on vielä puoli vuotta   :girl_haha:

 

Tai siis, unessa ei ollu puolta vuotta, vaan häät juuri samana päivänä, mutta valmistelut oli kyllä just sillä tolalla ku tällä hetkellä, eli puku ja paikka ja hääjuhlaan liittyvät asiat on hoidossa, mutta paljon muuta ei sitte ookaan! Siinä mä päivittelin, että okei kolmelta vihitään, kello on nyt 11, mulla on tää puku, joka vähän väliä muuttu valkosesta kokonaan viininpunaseksi  :lol: Kampauksesta ei tietoakaan ja jotain ihmeen huntua yritin sovitella päähäni, että näyttäisin edes vähän morsiamelta sen viininpunasen puvun kanssa. Soitin siskolle, että kävis kukkakaupassa kattoos, jos ne tekis jonkun kimpun, mutta ei siitä ilmeisesti tullu mitään. Sulhasta ei mailla halmeilla.... Hyi kauhiaa!

 

Sitten päättyi yhtäkkiä tuo häätouhu ku seinään ja olinkin eksäni kanssa kenkäostoksilla  :D  Ehkä vielä kauheempi painajainen, jos nyt tarkemmin miettii....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aloin näkemään painajaisia jo heti kihlautumisen jälkeen, siis yli neljä vuotta ennen häitä!

Viimeisimmässä unessani jouduin itse ajamaan hääautoa, isäni istuessa takapenkillä. Sulhasesta ei siis ollut tietoakaan! Muistan vain siinä ajaessani ajatelleeni, kuinka vieraat siellä jossain jo juhlivat häitämme, enkä itse kerkeä paikalle lainkaan. :unsure:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä olen toistuvasti nähnyt painajaisia ystävien häistä, joissa olen avustajana. Joka kerta mun mekko on ollut pienentämättä ja bolero tekemättä. Tosin se kuvastaa todellista nykytilaa. Nyt näitä unia on tullut sen verran, että pakostakin joudun miettimään, kuinka pahaksi ne äityy kun vuoden päästä on kyseessä omat häät.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häihin on reilut 5 kuukautta aikaa ja olen jo ehtinyt nähdä pari painajaista, vaikka en ole viime aikoina edes erityisesti stressannut häistä.

Yhdessä painajaisessa en ollut lähettänyt kutsuja ollenkaan, vaan hoin vain, että kyllähän ne vielä ehtii. Muut sitten huomauttivat, että enkö ole huomannut, että on jo elokuu! Ja häät ovat tosiaan 5.8. :girl_haha:

Toisessa painajaisessa eräs vanhempieni tuttava, sellainen vanhempi varsin kipakka nainen, oli häissämme. Hän määräsi siellä ihan kaiken, mm. mihin suuntaan vihkiminen tapahtuu. Minä halusin järven vihkimisen taustalle, mutta tuo nainen päättikin, että se tapahtuu poispäin järvestä, eikä antanut minun kääntää tuoleja oikein päin! Ihan kummallinen uni, kun tuo nainen ei kyllä todellakaan ole tulossa häihimme.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Näin unta, että kaikki hääjärjestelyt oli kyllä ihan viimeisen päälle tehty, mutta väärälle päivälle! :D Vasta silloin hääpäivänä huomasin, että nythän onkin maanantai eikä lauantai, ja kaikki vieraat tulisivat vasta vaikka kuinka myöhään paikalle ja joutuisivat lähtemään ajoissa, koska arkipäivä. Ja tajusin, että kaukaisimmat vieraat (omat vanhempani ja sisarukseni) eivät ehkä ehtisi paikalle ollenkaan. Siinä kohtaa ei kuitenkaan enää voinut lähteä perumaan tai muuttamaan mitään :D

Tämä ilmeisesti perustui siihen, kun juuri näin kesälomalla menin viikonpäivistä ihan sekaisin ja olin viikonloppufiiliksissä keskellä viikkoa :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hah, "hyviä" painajaisia :D

Mä juttelin yks päivä työkaverin kans sen häistä, jotka pidettiin viime kesänä. Seuraavana yönä näin unta et oli meidän hääpäivä. Olin tosin unohtanut ostaa mekon, joten hääaamuna suuntasin mekkokauppaan ja ihmettelin siinä unessakin et miten 1,5v oli voinut mennä niin äkkiä. Herätessä onneksi tajusin et häihin on oikeestikki vielä 1,5v.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häihin aikaa vielä vajaa 1,5v ja nyt tuli ensimmäinen hääpainajainen :D 

Unesta eniten mieleen jäi se että sulhanen ei osannut ollenkaan kävellä sillä tapaa miten alttarille yleensäkkin kävellään, eli askel ja seuraavalla askeleellä tuodaan toinen jalka viereen ja tätä rataa (ymmärtänette mitä ajan takaa) ja itse vain anelen että yrittäisi edes kun toinen on vain että eihän se nyt oo ihan justiinsa, ei kukaan edes katso :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt häihin 2,5 viikkoa ja viime viikot/kuukaudet ovat sisältäneet melko säännöllisesti hääaiheisia painajaisia... Aika tyypillisesti yhtäkkiä unessa tajuankin, että häät ovat NYT heti, ja mikään ei ole hoidettuna. Parhaimmillaan oltiin menossa maistraattiin ja siellä vasta tajuttu, ettei ollut mitään maistraattia edes varattukaan. Melko karseita ovat myöskin unet, joissa tulevan puolison tilalle onkin ilmestynyt joku eksä, ja siinä sitten uniminä miettii että "mitenkäs hitossa tässä näin kävi, ja miten tästä voi paeta". :D 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Näin viime yönä unta häistä. Ei se painajainen ollut, muttei varsinaisesti hyväkään uni. Juhlapaikka oli päätetty viime tipassa ja kaikki järjestelyt oli vielä kesken, kun vieraat tuli. Pöydät oli eriparisia, mikä aiheutti käytännön hankaluuksia. Pitopalvelun työntekijä siirteli pöytiä syönnin aikana ja yritin sanoa, ettei tarvitse, ne on ihan hyvät noin. Ei oltu suunniteltu mitään ohjelmaa ja kaikilla taisi olla vähän tylsää eikä kukaan tiennyt mitä tapahtuu seuraavaksi. Lopuksi syötiin mansikkatuutteja jälkiruoaksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään