vivella

Sulhasen osallistuminen järjestelyihin? (yhdistetty)

516 viestiä aiheessa

Mun mielestä on ehkä oudompaa, jos mies ei osallistu häiden järkkäilyihin kuin se, että se osallistuu... Järjestelyssä (oli se sitten häiden tai minkä tahansa muun järjestelyä) ei oo kyl mitään naismaista! Mun sulho ja pari ystäväpariskunnan sulhoa myös on sitä mieltä, et ne nimenomaan haluaa osallistua mahollisimman paljo OMIEN häiden järjestämiseen. Ei ne oo vaan naisen juhlat, joihin mies sattuu olemaan kutsuttu. Mulle se ainaki osottaa, että mies tosissaan haluaa naimisiin mun kanssa ja se haluaa tehä yhessä mun kanssa juttuja. Tosin hymyilyttää vähän ajatus siitä tekemässä kutsu- ja paikkakortteja:) Voin kuvitella sen väkertävän kieliposkella jotai pikkujuttuja niihin:D

Mutta jos jonku mies ei osallistu häiden järkkäämiseen, kannattais ehkä puhua siitä ennemmin miehensä kanssa. Kaikki miehet ei välttämättä(luultavasti) osaa kaikkee, mut vois sopia jotain juttuja, mitä just sitä kiinnostais tehä. Ja joku aikasemminki sano siitä, et kyl puhua saa. Jos jotain vaivaa se, ettei sulhanen osallistu, nii kyl siitä pitää saada puhua!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

yhtä paljon, tietenkin  :)

lupasi auttaa myös askartelussa, vaikkei ehkä niin näppärä käsistään olekaan ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillä on tällainen tilanne että sulhanen kyllä aikoo osallistua sitten kun on ajankohtaista....ei siinä mitään mutta ku sen mielestä se tarkoittaa kuukautta ennen häitä....meillä häät 2.8.2008 ja nyt on vasta varattu kirkko ja juhlapaikka...MIEHET! >:(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla on suhteuttamisongelma. Kuten Hennaleenakin kirjoitti, sulhanen on meilläkin kovasti puheissaan osallistumassa häiden järjestelemisiin. Sanoo, että se merkkaa hänellekin paljon. Enkä tätä yhtään epäilekään.

Mutta, kun OMA MOPO tuntuu välillä keulivan. Tiedän, että häämme ovat vasta 9 kuukauden päästä ja juttuja kerkeää tekemään lähempänäkin. Mutta. Oma ongelmani on se, että olen aina järjestelemässä kaikkea jo hyvissä ajoin -ja niin tälläkin kertaa. Olen miettinyt häitämme paljon ja puhunut niistä sulhollekin ja silloin hän kyllä puhuu niistä, mutta kun kysyn hänen mielipidettään, että mistä HÄN pitää, niin yleensä vastaus on se, ettei osaa sanoa. Hänen pitää miettiä asiaa. Hyvä niin, mutta sitten kun parin viikon päästä otan asian uudestaan puheeksi, niin hän ei silloinkaan tiedä ja sitä pitää miettiä.

En halua, että meidän välillämme olisi tässä seuraavat kuukauden puhetta vain häistämme, mutta kuitenkin haluaisin, että sulhaselta tulisi joskus jotain selviä merkkejä siitä, että hänkin miettii juhlien laittamista. Ja kun haluaisin, ettei juhlista tulisi vain MINUN juttu, vaan MEIDÄN. Mutta haluan myös, ettei häistä tule isoa mörköä suhteeseemme...

En tiedä ymmärtääkö kukaan, mitä yritän ajaa takaa. Onko muilla samanlaisia ongelmia? Onko kenelläkään neuvoa, että miten saisin rauhoitettua itseni? Aikaa kun kuitenkin on...

(en olisi uskonut, että musta tulee häähössö...*huokaus*)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaikki päätetään yhdessä!  :-X Mies haluaa osallistua mahdollisimman

paljon!! Ja näin on myös tapahtunut. Mutta näin meillä menee aina...  ;D Maailman ihanin sulhanen!!  8-)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sulho ei osallistu paljo yhtään. Jos jotain kysyy, että miten tämmönen ja tämmönen. ni sano vaan et "en tiiä" "iha sama mulle"...

Kuulemma jos se vastaa jotain ni se ei kuitenkaa sovi:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä mies onneksi osallistuu...eilenkin suunnitteli kutsuja innokkaana, kun mulla oli laiska ilta... se on niin kivaa yhessä suunnitella.. yleensä menee niin että mulla on ns. alkuidea mitä mies sitten lähtee "jalostelemaan" ja kertoo onko mun ideat toteutettavissa. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Osallistuisi varmaan enemmänkin mutta mulla on enemmän aikaa järkkäillä ja pähkäillä juttuja. Kysyn toki mielipidettä, jutskataan ja pähkäillään yhdessä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hänellä on omat tehtävänsä ja minulla omat, mutta isommat päätökset tehdään ja ideoidaan yhdessä. Eilen huomasin ettei paperiarkkien vertailu ollut kovin kiinnostavaa. :rolleyes: Värit kiinnosti, mutta sävyjen erot ja pinnat ei niinkään. Itse intohimoisena näpertelijänä koskettelin kaikkia mahdollisia papereita, ja tutkin kiiltoja ja vahvuuksia silmät loistaen... Tästä oppineena, tulen vastaavat "mielenkiintoiset" asiat päättämään ihan itse.

Turvallisin mielin, hänen makuunsa ja tyylitajuunsa luottaen, annan hänen hoitaa omat hääprojektinsa/askartelunsa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

.,.

Muokattu: , käyttäjä: Narskutus

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä sulho on kyllä oikeinkin kiitettävästi järjestelyissä mukana. Hänellä on mielipiteitä ja yhdessä olemme aika pitkälti päättäneet mitä häihin tulee ja ei tule. Jotkut servettien värit tai minkälaista koristehiekkaa tulee kynttiläkippoihin ei miestä kovasti kiinnosta, ja tällaisia pikkuseikkoja olen toteutellut oman mieleni mukaan, mutta suurista linjoista ollaan päätetty yhdessä, ja mie on kyllä aktiivisesti ollut mukana tekemässä ja päättämässä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä taas näin: Olen suunnitellut vuodelle 2009 häitä hyvissä ajoin vuodesta 2005 lähtien. Vuonna 2005 aloin keräämään erilaista minua kiinnostavaa kuvamateriaalia ja laadin alustavan budjetin sen pohjalta mitä haluaisin häihimme. Tuolloin käytiin myös sulhon kanssa läpi nuo keräämäni kuvat ja laadittu budjetti, josta sulho oli samaa mieltä.

Keväällä 2007 laadin sitten verkkosivut ja sinne mm. aikataulua vuoteen 2009 kesälle asti, että mitä pitäisi pohtia ja tehdä milloinkin, jottei loppua kohden tule kiire. Esimerkiksi kesä-syksy 2007 käy läpi juhlapaikat ja tarkista budjetti, talvi 2007-2008 valitse teema ja käy kuuntelemassa bändejä keikoilla jne. Toinen ajatus oli myös, että kun on hyvissä ajoin selvinnyt koko häiden luonne, voidaan teemaan liittyen hankkia kustannustehokkaammin (alet yms.) sitä tarvittavaa rekvisiittaa ja sen sellaista. ;)

Hienosti meni 2007, kun yritin saada sulhoa kiinnostumaan aikataulusta. Lopputulos oli aika laiha ja ollaan nyt aikataulusta jäljessä. :angry:

Juhlapaikka saatiin päätettyä vasta talvella 2007 ja sitten siitäkin tultiin vielä toisiin päätöksiin ja valittiin toinen, josta sulho ei vieläkään ole varma. :(

Vuoden 2005 hyväksyttyä budjettia koitettiin tarkistaa vuoden 2007 hintatasoon ja pääkaupunkiseudun taksoihin nähden, mutta sulho olisi vain halunnut laskea tai poistaa kustannuksia entisestään. Aloin melkein repiä hiuksia päästäni ja lopulta totesin, että jos tehdään niin, että minä laadin budjetin ja pidän huolta muutoinkin kustannuksista, kun ei niitä enää voi laskeakaan entisestä. Budjetin tarkastaminen on vieläkin kesken. Katsotaan sitten ensi keväänä uudestaan vaikka.

Jotenkin on tullut sellainen olo, että joudun yksikseni tekemään päätökset ja haaveilun, ja sitten vain vahvistamaan sulholta onko samaa mieltä tai sitten ei edes kannata kysyä? Omia ehdotuksia ei juuri sulholta ole tullut, vaikka haluaakin omien sanojensa mukaan osallistua suunnitteluun.

Tähän asti intoa sulholla on nostanut paikoittain vain se, että työporukassa on kaksi työkaveria menossa naimisiin ensi kesänä (eivät tosin keskenään :rolleyes:). Ilmeisesti jätkäporukassa on sitten jotain aiheesta juteltu. Noh, katsellaan vielä jos vaikka tulevat häämessut nostaisivat tuota hääintoa entisestään. Jotenkin miehillä on vaan tapana vetää kaikki viime tippaan, vaikka toinen tapa olisi kuinka paljon helpompi <_< .

Muoks. Mietittyäni tovin asiaa havahduin siihen, että entä jos hössötänkin liikaa? Olen ainakin elänyt haavemaailmassa vuodesta 2005 saakka, ja varmaan siksi hössötän sulkin mielestä paljon. Olisi vain mukavaa päästä haaveluissa etiäpäin ja tehdä lopullisempia päätöksiä, jotta siis voi haaveilla ja visualisoida lisää. Toivottavasti musta ei tule sellaista bridezillaa. :D

Näin messujen jälkeen ainakin meillä innostus häitä kohtaan kasvoi (pukeutuminen ja sormukset) ja saatiin tuota budjettia järkeistettyä sulkille. Siellä nähtiin myös aiemmin mainittu työkaveri puolisonsa kanssa ja hääjutustelua jatkettiin heidän kanssaan messujen jälkeen. Kerrassaan onnistuneet messut siinä mielessä! :D En siis olekaan hössöttänyt liikaa, mutta kommenttia kuitenkin tuli, ettei niistä häistä tarvitse joka päivä puhua. :blush:

Muokattu: , käyttäjä: Playing the Future

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Puoliksihan meillä arkielämänkin fyysiset ja henkiset ponnistelut laitetaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aineski hommaa hääauton ja selvittää avioehtojutut. Minä oon päättäny väriteeman ja miehellä hyväksyttänyt. Kutsut ym hyväksytän kans mut päätösvalta niissä on mulla. Ruuista sovitaan yhdessä, samoin vieraista, aikatauluista, häämatkasta jne.. Hää saa hoitaa sen häämatka-asiankin.

Mut siis minun mielestä miehen pitää osallistua vapaahetoisesti jos kerta naimisiin on menossa. Meillä mä oon kyllä miettiny valmiiks monia juttuja ja aikapäiviä sitten ja mies antaa mun ihan mielellään päättää ja tehdä tietyt asiat.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yhteiset Häät, joten yhdessä suunnitellaan ja tehdään :-X Tietysti ei mies ihan joka ikinen tunti jaksa innostua hääaiheesta (etenkin kun aikaa niihin ON), mutta sitten kun innostuu niin hyviä ideoita tulee kuin konekivääristä :lol: Askartelukin sujuu yhdessä hyvin, kunhan ei liian pitkiä rupeamia kerrallaan :) Erityisen leimaava piirre taitaa olla se, että vähintään hyväksytän kaikki ideat miehellä ja hän hylkää niistä minimissään 90% :lol: Mutta se onkin ihan hyvä, miulla on liikaa ideoita :D Mielestäni meille sopii hyvin tämä pitkä häiden valmistelu, niin ei tarvitse hoitaa kaikkia asioita edes samana vuonna vaan voi huoletta tehdä vain silloin kun huvittaa B)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Noh... Sulho taitaa meillä olla vain sen tyytyväisempi, mitä vähemmän hänen tarvitsee osallistua. Mä sanoin sille, että piirrän meidän häistä sellaisen projektia kuvaavan vuokaavion, niin hahmottuu hänellekin sitten paremmin mitä on tapahtumassa :D

Mulle itselleni tilaisuuksien järjestäminen on "piece of cake" (kuuluu koulutukseen), ja olen sanonut hänelle, että kyllähän nyt yhdet bileet saadaan aina pystyyn. Olen ollut myös itse häissä töissä, melkein enemmän kuin vieraana.

Muokattu: , käyttäjä: klompje

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän isäntää ei noi hää-hommat paljoa kiinnosta...

Aina kun kysyy mielipidettä johonkin saa vastaukseksi "ihan kiva","ihan sama" tai "päätä sinä" :rolleyes:

ja sitten kun olen päättänyt jotain on vastaus "no ei tota ainakaan" tai "onko pakko ottaa toi" :huh:

aargh! Aina hetkittäin tulee semmoinen olo että toinen kiusallaan ärsyttää :angry:

Kyllä nää hää-hommat on kuulemma naisten juttuja,sanoo siippa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä heitin kutsut nurkkaan Lauantai-iltana... otti päähän niin vietävästi niissä ollut "vika". Aamulla kun nousin sängystä, oli mies askarrellut kortit valmiiksi :-X Ja todella hienothan hän oli niistä tehnytkin. Hän ei yleensä näpertelystä innostu mitenkään, mutta nyt oli yön pimeinä tunteina askarrellut juuri sellaiset kuin halusin, ja vielä omin nokkineen lisännyt yksityiskohtia alkuperäiseen suunnitelmaan. (Onneksi askarteli vahingossa yhden liikaa, niin saan tämän muiston pitää myös itselläni :-*:-X:-* )

Kyllä ne miehet osaa... :-X

Muokattu: , käyttäjä: Snowdrop

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Mä heitin kutsut nurkkaan Lauantai-iltana... otti päähän niin vietävästi niissä ollut "vika". Aamulla kun nousin sängystä, oli mies askarrellut kortit valmiiksi :-X Ja todella hienothan hän oli niistä tehnytkin. Hän ei yleensä näpertelystä innostu mitenkään, mutta nyt oli yön pimeinä tunteina askarrellut juuri sellaiset kuin halusin, ja vielä omin nokkineen lisännyt yksityiskohtia alkuperäiseen suunnitelmaan. (Onneksi askarteli vahingossa yhden liikaa, niin saan tämän muiston pitää myös itselläni :-*:-X:-* )

Kyllä ne miehet osaa... :-X

Sulhosi kuulostaa niin romanttiselta. :D Meillä puoliso toi mulle hyvää hyvyyttään toissa päivänä :-Xpyykinpesuainetta :-X , ku luuli edellisen olevan lopussa. Oli ostanu vielä paikallisesta pikkumarketista sikahintaan. <_<

Noh, häihin vielä 1,5 vuotta aikaa, että vielä se sulkki ehtii yllättämään samaan tapaan ku Snowdropilla. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillä suunnitellaan häät kyllä todellakin yhdessä. Onhan se totta, että miehillä ei ole sellaista näkemystä tietyistä asioista, kun meillä naisilla. Mutta minä olen ainakin olltu todella tyytyväinen siihen panostukseen, jonka oma tulevan mieheni on tähän mennessä laittanut hääjärjestelyihin. :wub:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^^ Romanttinen...Sitä hän ei ikinä myönnä. :lol: ehkä arkipäivän romantiikkaa hän tarjoaa, eli tekee tietämättään pieniä asioita, jotka saa minut iloiseksi.

Hän on kovin kiltti ja huomaavainen, vaikka ei sitä muut heti uskoisi. :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä suunnitellaan/järjestellään yhdessä ja kyllä sulhanen haluaa sanoa oman mielipiteensä :), mutta askartelut yms. sulhon jättänyt mulle ja kaasoille :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on häät tämän vuoden lokakuussa ja kyllä se tällä hetkellä on aika lailla mun käsissä, että juhlat saadaan pidettyä. Kysyn aina miehen mielipidettä kaikesta ja sen saatuani teen sitten itse lopulliset päätökset. Minä olen siis varannut kirkon, juhlapaikan, laittanut pitopalveluille ja DJ:lle tarjouspyynnöt jne. Ei sitä kauheasti tällanen asioiden järjestely kiinnosta, mutta kyllä se mielipiteensä haluaa kaikkeen sanoa. Oma-aloitteisesti ei häistä paljon ala puhua, mitä nyt kavereilleen kertoo, että häät on tulossa. Mutta tää sopii mulle oikein hyvin! Kyllä sekin varmaan loppua kohti alkaa osallistua enemmän, mutta tässä vaiheessa näin on ihan hyvä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä osallistutaan kummatkin..en tykkäis että asioiden hoito on yksin mun vastuulla, mun mielestä se ois lähinnä outoa. Juhla on yhtälailla molempien ja nin ollen mun mielestä molempien on kannettava kortensa kekoon juhlien järjestymiseksi!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään