vivella

Sulhasen osallistuminen järjestelyihin? (yhdistetty)

516 viestiä aiheessa

Miehen kanssa yhdessä ollaan päätetty asioista. Minä olen enimmäkseen ideoinut ja mies sitten sanonut mielipiteensä.

Kaasojen & parin likkakaverin kanssa askarrellaan kutsut ja koristelut. Toisen kaason kanssa käyn kukat valitsemassa. Mies hommaa hääauton ja hääyönviettopaikan.

Meille sopii hyvin näin, eli se kumpaa enemmän kiinnostaa/kumpi ehtii paremmin tekee.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ollaan tehty aikalailla kaikki muut yhdessä paitsi bändin varas ukkoin ja sviitin mie. Muuten kyllä kutsukortit ja hääkarkit ollaan tähän asti väkerretty porukassa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sanoo Tahdon :rolleyes:

Näin on parempi, sillä miestä ei hössötys kiinnosta ja toisaalta, kysyn mä siltä mitä vaan niin vastaus on "päätä sä" tai "sä tiedät paremmin". Sen verran olen antanut tehtäväksi, että ukko saa kysyä pitopalvelua, kun on sen kavereista kyse. Ja katsoo nyt, mitä pientä sille keksii esim. hääauton tai musiikin tiimoilta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No mä olen kyllä kaason kanssa tehnyt melkein kaikki jutut...kävi se tuleva sulhanen katsomassa hääpaikan ja vihkipaikan, ruokalistaa mietittiin yhdessä ja vieraslistaa myös. Mutta sitten kaikki muukin hoituu "tyttöjen" kesken, ehkä niin parempi. Saapahan ite ainakin tehdä niinkuin haluaa. Varmaan sulhasen puvun hankinta jää viimeisten viikkojen ajaksi, sitten kun saan sen patisteltua vuokraamoon... huh,huh... kyllä miehet on välillä omituisia. Niiden mielestä kaikki asiat järjestyy vaan itsekseen. :blink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on sovittu jako eli minä saan suunnitella häät

ja mies sanoo taustalta mielipiteensä suunniteltuihin

asioihin. Toimii!!! B)

Varsinkin, kun miehellä ei todellakaan ole mitään tietoa,

että mitä kaikkea häiden suunnitteluun kuuluu. Ja nyt kun

hän seurannut vierestä minun suunnitteluja, niin on kyllä

monta kertaa ihmetellyt, että kuinka paljon onkaan kaikkia

pieniäkin asioita, mitä pitää ottaa huomioon häitä suunnitellessa.

Ja hän on onneissaan, kun minä suunnittelen kaiken.

Tosin täytyy myöntää, että kyllä häneltäkin on paljon hyviä

ideoita tullut. Hänkin alkaa pääsemään jo jyvälle, mistä kaikesta

tässä on kyse! :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä ainakin sanoin ukolle, että haluan hänen osallistuvat suunnitteluun ja toteutukseen.

Tosin minulla oli jo niiiiin selkeä kuva kaikesta mielessäni. Kertoessani niitä sulholle, totesi vain, että mihis tässä mua enää tarvitaan... :lol:

Toivottavasti ainakin sulhot osallistuisivat elämänsä tärkeimmän päivän suunnitteluun. Minä saattaisin ymmärtää välinpitämättömyyden suunnitteluun ja toteutukseen mielenkiinnottomuutena koko hääpäivää kohtaan.

Ei nyt välttämättä tarvitse askarrella jos on totaalinen nakkisormi, mutta olisi kokonaisuudessaan mukana hommassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ovat käytännön suunnittelut vielä ihan aluillaan vasta, mutta kyllähän se ainakin tässä vaiheessa on niin, että minä olen tehnyt häitä varten eniten "pohjatyötä". Mutta oikeastaan tämä on ihan kiva näinkin päin välillä, useammissa asioissa (mm. matkojen suunnittelu, kodin hankinnat, ym.) mies on se, joka käyttää paljon aikaa ja vaivaa valmisteluun. Hän on sanonutkin olevansa iloinen siitä, että tämä on se juttu, jonka tiimoilta minä surffailen netissä, teen budjettia, jne. Uskon kyllä, että häiden lähestyessä hänkin on enemmän mukana toiminnassa, nyt lähinnä kommentoi ideoitani ympäripyöreään tyyliin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä mennään yhdessä..Eli yhdessä suunnitellaan, askarrellaan ja kumpikin on varauksia tehnyt. Näin musta kuuluukin mennä, ainaskin meillä. Toki apua saadaan myös muiltakin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kans minä "hössötän" (vaikka en etukäteen aikonut, olen langennut hössöttämiseen) ja kysyn mieheltä mielipiteen kaikkeen mahdolliseen. Mies varasi kirkon, minä hääpaikan, minä tietenkin olen itse hääpukuasiat miettinyt ja kukat ja semmoset. Vaikka olen kyllä näissäkin kysynyt häneltä mielipidettä. Pöytien koristelusta, ohjelmasta ja käytännön järjestelyistä yleensäkin yms on puhuttu yhdessä. Minä olen sopinut ruokapuolesta, pääemännästä ja tarjoilijoista. Se on ollut melko luontaista, koska ne on ollu minun tuttuja, joiden kanssa asiat on hoidettu. <_<

Joku päivä tässä mies kysyi, että tuntuuko minusta, että hän osallistuu liian vähän valmisteluun. Ei minusta ole tuntunut. Näin on ihan hyvä, vaikka mie ehkä vielä tätä touhua olenkin enemmän vienyt. Voi hyvin olla, että meillä on edessä päin se hetki, että hänkin alkaa osallistua hössötykseen. :)

Toivottavasti en ollut aiemmin jo vastannut.. :rolleyes:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Periaatteessa yhdessä mut ei kuitenkaan.

Kirkon ja paikan me varattiin yhdessä, muuta olen aika pitkälti tehnyt itse.

Toisaalta miehen "stressaava" työ ei anna periksi surffailla ja soitella ympäriinsä työaikana, minun taas osittain antaa. Joten minä olen tehnyt ns markkkina-tutkimusta ja ollaan sitten yhdessä käyty tulokset läpi.

Ollaan keskusteltu ja käyty kaikki läpi ja päätetty, mutta varsinaiset maksamiset ja varaukset olen itse tehnyt.

Kutsujen teko oli mulle hankalaa, kesti aika kauan hahmotta minkälaiset halusin. Näytin eri versioita miehelleni joka kertoi mielipiteensä asioiden ja ideoiden edetessä. Tiesin jo kuitenkin hänen toivomuksensa ja yritin yhdistää molempien ideoita. Kutsujen varsinaisessa teossa hän oli kuitenkin hyvin kiinnostunut ja teki kovan työn niiden edestä. Varmaan loputkin koristelut tehdään yhdessä, kunhan saan kehitettyä sopivan mallin.

Toistaiseksi molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä, minä saan hermoni lepoteltua kun saan askarrella ja mies taas tyytyväinen kun ei kaikkeen (suunnitteluun/markkinatutkimukseen) tarvitse osallistua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä olen tehnyt tähän mennessä kaiken, mutta kai se sitten auttaa kun apua tarvitaan. Kävi sentään mun kanssa häätapahtumassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juhlapaikka katsastettiin ja sovittiin yhdessä, samoin kirkko. Kirkkoajan päätti mies :rolleyes: Minä kilpailutin pitopalveluita ihan kielellisistäkin syistä ja valitsin, kilpailutin kans bändejä mutta tämä jää taas miehen päätettäväksi. Yhdessä katsottiin sormukset, kutsut (vaikka minä teen, hän saa näpertää rusetit ympärille :lol: ) ja somistukset. Minä valitsin valokuvaajan mutta miehen mielipidettä toki kysyin, eli hyvin paljon yhdessä hoidetaan mutta minä aina otan ensiksi selvää asioista ennenkuin päästään valintavaiheeseen :rolleyes: Tuolla minun miehelläni on esiintynyt kans ihan pieniä groomzillamaisuuksiakin, mutta niille ei voi kun nauraa kun itse olen niin suurpiirteinen :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei ukkoa nää hääjutut pahemmin kiinnosta. Se olis halunnut mennä maistraatissa naimisiin, eikä haluaisi isoja juhlia. Minä taas halusin isommat juhlat. Eli ukolle on enempi tärkeämpää se itse asia kuin puitteet. Hääauton se on saanut varattua ja se on jo paljon ;) Ei halua kuulla häistä sen takia, että sitä alkaa ahdistaa/jännittää jo valmiiksi se "juhlakaluna" oleminen. Mutta mulla on onneksi ihana kaaso, joka hössöttää enempi kuin minä ja sen kanssa voin hössöttää ihan rauhassa ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä mies hössöttää melkein yhtä paljon kuin minäkin! Koristelujutuissa minä kuitenkin vielä enempi suunnittelen ja touhuan, mutta esim. kutsut meillä teki mies samoin kun tekee opastekyltit.

Yhdessä ollaan tehty menu ja vieraslistat, valittu juhlapaikka ja päätetty muutenkin näistä isommista linjoista!

Kaaso ja bestman hössäävät sitten molemmat huomattavasti enemmän kuin me. Ohjelman ovat suunnitelleet ihan kahdestaan, kyselleet meidän molempien vanhemmilta juttuja meistä jne. Ei edes tiedetä mitä kaikkea ovat suunnitelleet ja saaneet aikaan!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä minä olen tehnyt lähes kaikki suunnitelmat ja tutkinut ja penkonut asioita.

Mies on sitten toteuttanut, varannut kirkon ja bändin. :lol: Muuta meillä ei vielä olekaan valmiina.

Oon siis suunnitellut kaikkea ja yrittänyt mieheltäki aina kysellä mielipiteitä ja toiveita, mut tuntuu kans et kaikki on hänelle yhden tekevää. Vieraslista on kuitenki yhdessä tehty ja pohdittu, samoin paikan suhteen toiveet kerrottu. Minä kasvatan laskun ja mies maksaa.. :P

Mies ei juurikaan puhu mulle häistä ja jos minäki yritän jotain keskustelua avata ni tuntuu että mies oikein sulkeutuu ja haluaa vaihtaa aihetta. On tuo innoissaan, sitä en epäile mutta hänestä minä, siskoni ja äitini hössötämme liikaa.. Miehet.. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mie oon täysin hoitanu kaiken ite, tuntuu ettei miestä kiinnosta ollenkaa.. kuulemma liian aikasta "hössöttää", vaikka häihin on enää reilu 4 kuukautta.. toivoisin ees jotain osallistumista, mut ei.. toivottavasti asia muuttuis lähempänä häitä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ollaan suunniteltu, ideoitu ja osa toteutettukin yhdessä :-X Mulla ollut enempi aikaa miettiä ja pohtia hääjuttuja, siksi päävastuu mulla ja mielelläni sen olen kantanut.Mies on mukana jutuissa mielellään ja vasta askarreltiin yhdessä kutsukortteja :D

Mulle riittää se että on hengessä mukana, sanoo mielipiteensä ja varmaan lähempänä häitä tulee enemmän hällekin tekemistä.Kuten hääauton hankkiminen, opaskylttien tekeminen ym...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mies osallistuu varmaan suunnilleen yhtä paljon kuin minä. Hössöttää ehkä hiukan vähemmän :P Hän esim. suunnitteli seremoniamme kulun :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä yhteistuumin hoidetaan hommat, ainakin nyt näin suunnittelun alkutaipaleella, askartelupiperrysten kanssa voi sitten jakautua vastuu enemmän feminiinisen osapuolen kontolle ;)Olemme tottuneet muutenkin päättämään asioista ja puuhastelemaan yhdessä ja miekkonen ei missään nimessä halua jäädä järjestelyjen ulkopuolelle, vaikka tietääkin, että meikäläisen maku on pettämätön ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä mies osallistuu suunnitteluun jonkin verran, mutta käytännön asioiden hoitaminen ja yksityiskohtien suunnittelu on sitten mun hommani. Tämä tosin ehkä johtuu siitä, että itse haluan nämä asiat hoitaa ja yksityiskohtien suunnittelu ei koskaan ole ollut miehelle se omin juttu :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pitää lisätä aiempaan vielä, että niin taitaa käydä, että mitä lähemmä häitä mennään, sitä enemmän tehdään kaikkea yhdessä. Olen ilahtunut : yhdessä vertailimme askartelukaupassa nauhoja, hän keksii uusia ideoita ja ne ovat vieläpä oikein hyviä ideoita. :) Luulenpa hänet tuntien että häiden alusviikolla hän valvoo ja murehtii miten kaikki sujuu, kun minä nukun ihan mukavasti.. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä minä päätän asioista ja miehen kanssa yhdessä toteutetaan ja toimitaan. Näin menee muissakin asioissa. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillä sulho on myöskin tässä häiden lähestyessä alkanut osallistua enemmän...hän on mm. valinnut kutsukortit(parista mallista),auttanut kutsujen teossa ja vieläpä kirjoitteli kirjekuoriin kutsuttavien nimetkin(sulholla parempi käsiala, kun mulla) :lol: .

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yhdessä suunnittelemme ja päätämme suuremmat linjaukset, kuten esimerkiksi menun, bändin, hääjuhlan ohjelman, valokuvauksen. Yhdessä myös käymme tapaamassa mm. juhlapaikkamme ravintolapäällikköä, bändiämme ym. Minä hoidan ehkä hieman enemmän käytännön organisointia, kuten noiden tapaamisjankohtien sopimista yms. Mutta aikalailla yhdessä kaikki tehdään, koska meidän yhteisistä juhlistahan tässä on kyse. Eikä miestä onneksi ole tarvinnut pakottaa suunnitteluhommiin, vaan ihan omasta halusta on mukana :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Taidan kuulua siihen vähemmistöön joka ainakin suunnittelee enemmän kuin morsian. Kaupoissa juokseminen on enemmän naisten taito, johon en kauheasti osallistu mutta muuten. Tästä tuleekin vähän ongelmia, koska asiat pitää tehdä just kuten MINÄ haluan! Heh. Onneksi ollaan tähän mennessä löydetti aina joku kompromissi, mutta kyllä joitakin asiota sää vääntää todella. Siksi ollaankin aloitettu valmistelut jo 2 vuotta ennen häitä, joita täydennetään tietysti tarvittaessa.

Minä haluan täydellisyyttä, vähemmän tuo tuleva rouva T ottaa paineita kuin minä :rolleyes:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään