Sulhasen osallistuminen järjestelyihin? (yhdistetty)


vivella

Recommended Posts

Meillä on vasta valmistelut suunnitteluasteella. Ei olla lyöty edes päivää lukkoon, vaikka suunnitelmissa on toukokuu -09. Pidämme pienet häät, joten aikaa on hyvin, eikä tuohon aikaan ole vielä kova tunku juhlapaikoissa... toivottavasti. Meillä mieheni naureskelee mun suunnitteluille ja täällä foorumilla pyörimiselle. Toisinaan hän on kuitenkin täysin innoissaan suunnittelemassa musiikkia ja keksii kaikkea pientä kivaa. Jotka ovat oikeasti kivoja ja erikoisia ideoita. Ja itseasiassa ensimmäinen hankintamme oli hänen kengät. Piti ostaa ku halavalla sai ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä taitaa molemmat osallistua yhtä paljon.Minä varasin kirkon,mies on tehnyt alustavan vieraslistan,budjetin ja tehtävälistan.Sormuksenkin se jo innostuksissaan tilasi,vaikka häät ovat vasta kesäkuussa 2009 :rolleyes: hääkakun koristettakin se jo valitsi netistä!Mutta hyvä että osallistuu,tuntuu että ne on meidän häät eikä pelkästään minun.

Link to comment
Share on other sites

En ole varma olenko vastannut tänne...

Meillä mies ei niinkään osallistu mihinkään järjestelyihin. Olen kyllä kysellyt mielipidettä asioihin, mutta vastaukseksi saa vain että "ihan sama" tai "joo" :blink:

Katsotaan nyt innostuuko enemmän suunnitteluihin ja muihin kunhan häihin on enää vähän aikaa jäljellä...

Link to comment
Share on other sites

MMeillä mieheni naureskelee mun suunnitteluille ja täällä foorumilla pyörimiselle. Toisinaan hän on kuitenkin täysin innoissaan suunnittelemassa musiikkia ja keksii kaikkea pientä kivaa.

Arvaappa paljonko meidän taloudessa nauretaan minulle täällä pyörimisestä? Tuleva rouva T ottaa chillisti sohvalla syöden perunalastuja, minun tuskaillessani koneen ääressä järjestelyjä. Osallistuu se välillä, mutta hokee vaan, että aikaa on niin paljon.

Meillä se olen minä joka ottaa kaiken stressin ja naikkonen taas antaa asioiden mennä omalla painollaan. :)

Link to comment
Share on other sites

Kuten tuonne toiseen aiheeseen kirjoitin, meillä se olen minä joka ottaa kaiken stressin järjestelyistä. Itse tahdon kaiken olevan täydellistä, tuleva rouva T vaan nyökkäilee ja esittää kiinnostunutta. Ei hän ole välinpitämätön, kummastelee vaan pikkutarkkuuttani (ihan kuin se tulisi yllätyksenä) ja intoani.

Varmaan 80/20% menee meillä jako sulhon hyväksi :grin:

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_mono_*

Kyllä kai minä meillä myös hössötän enemmän, mutta sulhanen osallistuu kyllä minusta loistavasti. Minä suunnittelin kutsut ja yhdessä käytiin isommassa kaupungissa hankkimassa tarpet. Yhdessä myös askarreltiin kutsut ja ajo-ohjeet plus muut ja sulhanen hoiti kopiointipuolen. Yhdessä puuhasteltiin autotallissa myös sydämet tien varteen. Kaasoa, kavereita tai vanhempia ei haluta orjuuttaa missään askartelujutuissa tai muissakaan järjestelyissä, ne on meidän häät, joten ne on myös meidän työt. Minä olen varannut kaikki paikat, orkesterit yms., mutta se nyt on meille luonnollista, koska tekisin sen muissakin asioissa. Muuten sulhanen on mukana joka jutussa katsomassa lautasliinoja yms. En tiedä nauttiiko, mutta tulee katselemaan vaihtoehtoja eikä suuremmin valitakaan, ei ehkä uskalla:) Yhtä paljon kumpikin joka kuukausi laitetaan säästöön ja se on meidän päivä ei tulisi mieleenikään tehdä siitä omaa prinsessaunelmaani kuuntelematta toista ihmistä, joka on pääosassa myös. Porukalla tässä tehdään muutkin hommat rakennustöistä siivoamiseen, painopistealueet vain vähän vaihtelevat taitojen ja kiinnostusten mukaan. Toimii meillä, mutta ei välttämättä muilla.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Mahtavaa ErkkiT :D

Meillä mies on ilmoittanut, että minä saan miettiä ja suunnitella (siinä olen kuulemma NIIN hyvä) mutta ilman muuta hänen kauttaan/kanssaan päätökset tehdään.

Minulla on aina mielettömästi ideoita ja hänellä sitten löytyy älyä ja käytännöllisyyttä toteutukseen.

Tulevissa askarteluissa hän tulee auttamaan varmasti, niinhän on ennekin auttanut katsekutsuissa ja tyttäremme synttärikutsujen teossa ja koristelussa! ;)

Mutta hän siis osallistuu itse tekoon, ei niin suunnitteluun, koska tietään sen olevan TODELLA tärkeää minulle.

Link to comment
Share on other sites

Mitä lähemmäs häät tulevat, sitä enemmän sulhokin osallistuu. Budjetista pitää kyllä kiinni kynsin hampain :P Olin jo valkannut nowandforeveristä valmiit kutsut, sitten sulho niitä hetken katsasteltuaan tokaisi, että kyllä me tehdään kutsut itse. Niinpä sulho suunnitteli kutsut ja yhdessä tuumin marssittiin Tiimariin hakemaan askarteluvärkit ja ei kun askartelemaan :D Hoiti myös esteiden tutkintatodistuksen ja oman frakkinsa vuokrauksen ja sovituksen (tietenkin!). Häämatka on myös hyvin pitkälti ollut sulhon vastuulla. Saa nähdä miten puuttuu koristelutouhuihin, kun päästään itse asiaan B)

Link to comment
Share on other sites

meillä minä olen se päähössöttäjä, koko ajan setvimässä kaikkea mahdollista häihin liittyvää.. mies lähinnä hyväksyy ehdotukseni :D esim. kun oltiin katsomassa hääpaikkaa, niin sen jälkeen hän sanoi "sä varmaan haluut tän, eiks niin?", ja suostui kiltisti eikä alkanut jankkaamaan että katsotaan nyt muitakin.. ihana mies :) ja jos kysyn jotain että valitaanko sininen vai vihreä teema, niin kyllä se sitten mielipiteensä sanoo, mutta pääasiallisesti minä saan määrätä ja ehdottaa :D

ainiin. hääpaikalla vihkimistä sulhoni ehdotti, mikä oli mielestäni todella kultaista :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Meillä isäntä osallistuu aika vähän... tai siis tosi vähän. Jos siltä kysyy että minkä värinen on kutsu, se ei varmaan tiedä. Jos kysyy että mitä me toivotaan lahjaksi - ei tiedä.

Olishan se tajuttoman kivaa, että se välillä kysyis että voiko tehdä jotain.

Tarttis hakea äitiltä läppäri lainaks ja tsekata että se on musansoittokelpoinen - muttei viittis kun sitten se on meillä lainassa sata viikkoa ennenkuin homma tulee tehtyä.

Huokaus - millä isännän saa mukaan?

Link to comment
Share on other sites

Isolle T-lle(Erkkille ) tsemppiä.

Kyllä meillä suunnitellaan yhdessä tosi paljon kaikkea. Kaikkeen on vastaus tai hyväksyntä, että OK toi vaikuttaa hyvältä :D

No kyllä me suurimmat jutut, teemat, paikat ,kutsut, ruoat etc...ollaan päätetty yhdessä, mutta minä järjestään, soitan, organisoin, koska minä tunnen kaikki ym...

Link to comment
Share on other sites

Ei kuulemma aio osallistua kun itse päivään. Kaikki valmistelut on minun niskassani. Olen kyllä sanonut, että saa järjestää kuljetuksen ja valokuvauksen. Mutta jos ei näytä hoituvani, niin ei auta kun härkää sarvista. Mielestäni olen kyllä organisointi kykyinen, mutta lopputuloshan sen vasta näyttää onnistuinko.

Link to comment
Share on other sites

Olen varmaan tänne joskus vastannutkin, mutta siis meillä osallistuminen menee suurin piirtein näin, että mies hoitaa:

-mulle sormuksen

-hääauton, hääyöpaikan

-häämatkan

-askartelee oikeasti mielellään, kunhan mä vain kerron että mitä tehdään

-lähtee mielellään mukaan katsomaan koristeita, hääjuhlapaikkoja jne.

Link to comment
Share on other sites

Me suunnitellaan yhdessä ja molemmilla on paljon ideoita ja toiveita. Nyt tietenkin kun koulu jää kesäksi taas tauolle, aikaa on enemmän, kun koulutyöt ovat vieneet aikaa ja voimia. Mulla on vaan enemmän sellanen heti-nyt-ja-äkkiä-ajattelu, kun sulkki kärsivällisesti sanoo, että eihän sen vuoro vielä ole tuon muistilistankaan mukaan, malttia vaan :rolleyes: onhan tää meiän yhteinen juttu.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Häihin reilu kuukaus aikaa ja suunnilleen viikko sitten mies vasta intoutu olemaan mukana häiden suunnittelussa :blink: Ihan yhtäkkii on ruvennu vähän välii puhuu häistä ja miettii kaikkee ja kyselee multa ja on kiinnostunu mitä mä oon suunnitellu jne.. Koko ajan se on mun kans ollu naimisiin menossa mut välistä jo tuntu et ehkei se haluukkaan kun ei oo nii intoontunu.. Mut juu, sillä tuli vaan vähän viiveellä :grin:

Link to comment
Share on other sites

Meillä on kaikki tehty alusta lähtien yhdessä. Paikat päätetty yhdessä, vieraslistat tehty yhdessä, oltiin molemmat painossa valitsemassa kutsukorttimalleja. Tietysti teen paljon itse minäkin, esim. kirjoitin kutsutekstit ja näin pois päin, mutta miehen mielipidettä on tullut kysyttyä asiaan kuin asiaan. Ja miehen kontolla on hääyö ja meidän minihäämatka. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...