vivella

Sulhasen osallistuminen järjestelyihin? (yhdistetty)

516 viestiä aiheessa

Osallistuuhan se, mutta ei selaile häälehtiä nukkumaan mentäessä kuten minä :girl_haha: Yhdessä tehdään lopulliset päätökset, mutta enemmän minä heitän ilmoille ideoita joita voisi toteuttaa. Olen muutenkin luonteeltani sellainen innokas suunnittelija, mies taas miettii vaan tätä päivää, kun huominen on jossain kaukana..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuossa se yrittää epätoivoisesti osallistua, kun avauduin sille hääjärjestelyavun puutteesta.Lueskelee mun muistilappusia. :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä päätetään asioista yhdessä ja toteutuskin on nyt mennyt niin että yhdesä ollaan kutsuja väkerretty ja sulho ihan innoissaan mukana teossa. Toivotaan että niin myös jatkuu :flirt:

Muokattu: , käyttäjä: häämieli

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä sulhanen tuli mukaan katsomaan kahta hääpaikkaa, päätti yhdessä mun kanssa toisen, puhui budjetista jonkin verran, ruokalistasta hieman enemmän ja suunnitteli, että mennään häämatkalla pahkanäyttelyyn (hyi oksu...!). :girl_haha: Sen jälkeen on tullu "Joo, ihan hyvä, mulle käy", "Joo, päätä sä vaan", "En mä tiiä, päätä sä", "No, saat sä päättää." Eli kai se osallistuu siten, että luottaa muhun. En mä oo mitenkään "päältä jyräävä", mutta mies ei ole mikään hössöttäjä, eikä sitä suoraan sanottuna varmaan hirveesti kiinnosta, mitkä meidän teemavärit on tms. Positiivisesti ajateltuna sille on siis se itse tapahtuma tärkein, ja plussaa on, jos kaikki muu on hienoa, mutta jos ei ole, niin naimisissa ollaan silti. :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä minä (ja kaasot) suunnitellan, jonka jälkeen kysytään sulhasen mielipidettä. Sen mukaan sitten joko muutetaan ideaa tai mennään sillä alkuperäisellä. Musiikin suhteen ollaan aika lailla yhdessä mietitty kappaleita ja sellaista.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan sen verran samantyylisiä ihmisiä, että ei ole ollut mikään ongelma suunnitella meidän hääjuhlaa. Mä tosin keksin lopulta ne ideat (kiitos nettimaailman, josta olen poiminut vinkkejä) ja ehdotukseni meni läpi. Tykkään näperrellä ja askarrella, joten luonnostaan mä kyhään kaikki pöytäkoristeet ym. Niistä ei miehellä kauheasti mitään mielipidettä ole mutta haluan että ne hänenkin silmää miellyttää, onneksi tykätään samoista väreistä. Mies innostui juhlapaikalla olevasta savusaunasta, joten ehdottomasti otettiin se mukaan. Meilläkin mies ajattelee suuria linjoja ja mä haluan sitten vielä ne yksityiskohdat kuntoon :girl_wink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yhdessä ollaan kaikesta päätetty ja molemmat suunnitellaan innoissamme häitä :flirt::-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kun naimisiin menosta päätettiin, niin oli sulhanen ensin sitä mieltä että antaa tälle morsiammelle vapaat kädet tehdä ja päättää (lue: järjestää koko zamboree, niin että sulhasen ei tarvitse kuin ilmaantua paikalle ja sanoa tahdon)...

Siinä vaiheessa ilmoitin että ehkä olisi sitten parempi pyörähtää maistraatissa ja mennä puistoon piknikille :girl_haha:

Nyt kuitenkin tilanne on sellainen, että kyllähän tuo herra on ollut hommassa vähintään yhtä paljon organisoimassa kuin minäkin. Että kyllä meille ihan kirkko häät ja kunnon bileet tulee... Itse ne pidä hössöttämisestä missään muodossa ja en jaksa stressata tuhista asioista, niin koko juttu on ainakin toistaiseksi tuntunut erittäin helpolta molemmille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miesväki ei ole kyllä osallistunut missään häissä (joissa olen ollut) "häähössötykseen". Tai ovat reilusti tehneet "omia hommiaan" tyyliin juomien hankkimista juhliin :girl_haha:

Jos asiasta sopii sulhon kanssa asiallisesti niin mielestäni asiassa ei pitäisi olla mitään ongelmaa. Toinen asia on tietenkin se jos miehen sivuuttaa hääjärjestelyissä kokonaan..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Änböliivöböl, mies on ruvennut suhtautumaan häihin kuin sotilasoperaatioon! Kirkon saa varata parin viikon päästä ja ensin keskusteltiin (miehen aloitteesta) siitä, mitä kirkkoja ei ainakaan haluta (poisrajaaminen on siis poikaa). Sitten, kun päädyttiin kahteen, totesi, että "No, pitänee lähteä jonkinlaiselle kirkkokierrokselle." (Yleensä ottaen kirkosta oli kyllä jo puhuttu ja sovittu, mutta puhuttiin sitten uudestaan ja paljon jännempää se kieltämättä näin onkin.) ;)

Yhtenä iltana mies sitten pyynnöstä lupasi "vilkaista" vieraslistaa ja viihtyi siinä hommassa melkein tunnin. Pari iltaa myöhemmin tuli sitten puhetta juhlapaikasta ja pöydistä, joten kun oltiin piirrelty paperille noin tuhat kuvaa mahdollisista pöytäsijoitteluista, niin ajattelin mennä nukkumaan. Mies vaan totesi, että "katotaanpa nyt tätä istumajärjestystä!" :huh: No, sitähän sitten katsottiin puoli kahteen yöllä. Lukkoon sitä ei tietenkään voi lyödä, mut molempien suvuista osaa 95% varmuudella ennustaa ketkä paikalle pääsee ja tulee. Pöydistä tulee 8 hlön pöytiä, joten jaettiin ja kieputeltiin niitä nimiä sitten ryhmiin. Sen listan pohjalta on kyllä kieltämättä tosi helppo muokata istumajärjestystä, kun on jo järkevä pohjasuunnitelma.

No, mä kysyin häävalssista (-tanssista), että mitenkäs olis se-ja-se, ja mies totesi, että "äläs nyt liikaa innostu." Mä ajattelin, että ok, tähän se innostus nyt sitten jäi, mutta muutaman tunnin päästä se tulee toteamaan (huom., me oltiin jo mökillä), että "Kerroin tossa mökkinaapurille, että ollaan menossa ens vuonna naimisiin!" :huh: :huh: :rolleyes::lol: :lol:

Tulevaisuus lienee siis hyvin yllättävä. :girl_haha: Parempi jäädä vaan odottelemaan, se taitaakin olla aikamoinen organisoija itsekin!

Muokattu: , käyttäjä: Malssi09

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mitä lähemmäs meidät häät tulee, sitä enemmän sulhanen innostuu.

Jopa äitini on pannut sen merkille!

Paree onkin silti kiinnostaa, yhteiset juhlathan ne on, vaikka minä yleensä sanonkin viimeisen sanan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sulhanen on jopa näperrellyt kutsukorttejakin kömpelöillä sormillaan... Ihan oma-aloitteisesti etsii netistä tietoa, vertailee hintoja yms. Yksin en olisi kaikkea jaksanutkaan tehdä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin tosi innoissani, kun sulhanen kehittelee ystävillemme/kavereillemme hääjuhlan jälkeistä iltaa. Ohjelmassa ruokaa, juomaa ja saunomista. :D Ei kaikki hommat ole mun harteilla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

ei tee mitään mitä ei ole pakko tai ei ole hänelle osoitettu. oon varmaan niin kontrollifriikki ettei se saa tehtyä niitä asioita itsenäisesti,koska muuten tyyppi on mitä mainioin puuhamies. en keksi mitään muuta sytä miksei se tee mitään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yhdessä ollaan suunniteltu ja järjestelty. Minä olen ehkä ideoinut enemmän esim. koristeluita, mutta ennen lopullista päätöstä kysyn tietysti myös sulhasen mielipidettä asiasta. Molemmilla on ollut omat "vastuualueet": minä olen varannut kirkon, papin, kanttorin ja valokuvaajan ja mies on hoitanut hääyöpaikan, bändiin liittyät asiat yms.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä varmaan olen tehny kyllä kaikki hommat.. Ja ideoinutkin suuren osan, kysynyt vaan välillä miehen mielipidettä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllä sulho osallistuu, varsinkin nyt häiden lähestessä toden teolla on tehty esim häälehteä yhdessä, kutsuista ym sulho vastasi teknisestä puolesta ja minä sisällöstä. Juomat haettiin yhdessä. Sulho hoitaa bändin, yhteydet omaan sukuunsa, ajaa nurmikot jne juhlapaikalta, roudaa pöytiä/tuoleja, teki tienviitat, sekä savustaa siiat häämenuun :) Minun vastuulla on sit ollu koristelu ja somistus, sekä askartelut, ruokiin&keittiönhemnkilökuntaan, majoituksiin, pöytäkarttoihin ym liittyvät asiat. Viimesellä viikolla ennen häitä sulho tekee veljeni kanssa noita pihahommia, ja roudaamista. Minä, kaaso ja Äitini hoidetaan koristeluja, laitetaan majoituspaikat valmiiksi, valmistellaan ruokia jne. Mielestäni juttu toimii just tolleen hyvin, kun yhes miettii et mikä tehtävä kullekin sopii ja kumpi sen paremmin osaa--niin tehtäviä jakautuuu luonnollisesti molemmille :) Ja toki noista kaikista jutuista on puhuttu yhdessä, ja paljon ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän hääjärjestelyissä sulhanen on mukana kaikessa, yhdessä valitaan karkit ja koristeet, ruuat ja kaikki. Mutta koristeiden ja kutsujen itse tekeminen jää minun ja kaason huoleksi. Sulhanen väittää ettei ole niin näppärä käsistään koristeasioissa ja taidan uskoa häntä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on hääjärjestelyt nyt kaatuneet melkein täysin mun niskaan. Avo sai kesätöitä koko kesäksi ja työ on fyysisesti aika raskasta, joten iltaisin ei ymmärrettävästi hääjärjestelyt kamalasti kiinnosta - tai kyllä kiinnostaa mutta energiaa niiden tekemiseen (tai ainakaan oma-aloitteisuuteen) ei oikein ole. Suuret linjat päätettiin yhdessä ja mä olen nyt sitten toteuttanut yhdessä sovittuja. Avo tekee kyllä jos pyydän, ja kaikki hiukankin teknisiä lahjoja vaativat jutut kuuluvat hänelle. :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on omasta mielestä mukava jako. Tähän asti ei olla saatu suunniteltua kun paikka ja kirkko jotka ovay nyt sata varmoja. Oli jotenkin todella ihanaa kun miekkosen otti vaan puhelimen käteen ja soitti niihin paikkoihin ja sopi asiat. Kysyin häneltä kerran ihan huomaamatta että miksi näin niin hän vasta että ku tiedän ettei sinä tykkää puhua puhelimessa vieraiden ihmisten kanssa niin aattelin hoitaa sen asian itse ( ihana mies :-X )

Nyt kun päivä on sovittu niin minulla meinaa aina välillä karata mopo käsistä ja ajan ihan hulluna höyryämään häistä ja se saa sulhoni raivon partaalle. Onneksi olen oppinut sen ettei paljoa kerralla. Mutta pari kertaa hän on yllättänyt minut esimerkiksi miettimällä erilaisia pöytäkoristeita ja häämatkaa ja alkaa itse puhumaan niistä.

Mutta pointti on se että minä höyryä itsekseni ja mietin ja suunnitteleen (liian kiireinen kaaso) ja tietyn väli ajoin puran suunnitelmia sulholle ja yhdessä keskutellaa.

Sellaisia asioita joita varmaan yhdessä mietitään on ruokalista (ollaan molemman ruuan suuria ystäviä ja ite oon kokki) ja vieraslista mutta muu hössötys jää minulle.

Toivon kuitenkin että kun häät lähetyvät niin sulhokin alkaa osallistumaan konkreettisemmin järejstelyihin. :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin sulho osallistuu ideointipuoleen erittäin hyvin, etsii runoja/laulunsanoja netistä kutsukortteihin, suunnittelee ohjelmaa, laskee budjettia, suunnittelee tarjoilua yms. ja tekee ehdotuksia melkein koko ajan. Lähes kaikki konkreettinen tekeminen on kumminkin jäänyt minulle, mistä saan syyttää itseäni. Olen nimittäin luonteeltani sellainen, että kaikki on pakko saada tehdä itse, niin että jos epäonnistuu, ei voi syyttää ketään muuta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Järjestimme häämme sulhasen kanssa yhdessä, oli mukana kaikessa ja lisäksi hoiti paria juttua itekseen. Ja nyt se ihana mies on ottanut huolehtiakseen kiitoskorteista (tilaus, korttien ja kuorien kirjoitus). :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin menee sulhasen osallistuminen ihan perinteisesti. On ollut kattoo juhlpaikkaa jne. Saan kuulemma järkkäillä asioita ihan rauhassa. Sulholta kysyn kyllä mielipiteen ennen kuin teen lopullisen päätöksen, kun eihän ne pelkästään mun häät oo! :girl_haha:

Musiikkiasioita on mietiskelly ihan oma-aloitteisesti..!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä sulho ollut mukana vähän kaikessa ja kaikkeen on sanonut mielipiteensä, mutta nyt yksi kuukausi ennen häitä alkaa minua vaivaamaan se, että vaikka kaikki hoidetaan yhdessä niin viime kädessä järjestelyvastuussa olen minä :girl_cray:

Tämä näkyy parhaiten siinä että tulevat anopit ja kaikki tutut kääntyvät minun puoleeni hääasioissa ja varmistavat minulta onko se, se ja se hoidettu. Kaikki siis pitävät minua päävastuussa ja enemmän kuin varsinaiset järjestelyt minua stressaakin tämä asia. Eli vaikka sulho osallistuu järjestelyihin, niin minä olen vastuussa kaikesta meni syteen tai sateen. Ja siis stressitaso on ollut nousussa tässä asiassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä sulho on mukana lähinnä vain ilmoittamassa mielipiteitään asioista. Ei ole vielä pannut tikkua ristiin häiden eteen.

Tehtävänä on ainakin maalata ja conffata hääkakun koristeet itse figuureista.

Mietelausepohjia sain sulhon omakätisesti näpertämään, leikkasi pohjia jne.

Mukana ajatuksen taholla ainakin.. Itse olen varannut kaiken ja muutenkin enemmän tässä tekijänä. Mutta olen tottunut organisoimaan asioita joten se menee ihan hyvin näinkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään