Jump to content
Naimisiin.info

Sulhasen osallistuminen järjestelyihin? (yhdistetty)


vivella

Recommended Posts

Meillä ei tuota sulhoa niin hirveämmin järjestelyt ainakaan vielä tässä vaiheessa kovinkaan paljoa kiinnosta. Enimmäkseen minä huiskin menemään äitini ja tätini kanssa  ;D Toki sulho omat mielipiteet kertoo mutta ei ehkä näe kovinkaan ajankohtaiseksi vielä hössöttää aiheesta.

Toivottavasti sitten edes ennen häitä osallistuu enemmän. Jos edes tarkentaisi, että ketä kaikkia meinaa omalta puoleltaan kutsua :D Mutta onneksi tässä on vielä aikaa reippaasti.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä sulhanen lupasi hoitaa sahdin tilauksen...

Koristeiden, kutsujen sun muiden suunnittelun, ideoinnin ja askartelun hoidan kaasoni kanssa ja esittelen ideat sulhaselle ja hän kuuntelee sujuvasti.

Link to comment
Share on other sites

Onnistuin sen verta muuten saamaan vastakaikua häistä, kun sanoin miehelle, etten halua sitten alkoholijuomia ollenkaan häihin.  :-/ Oli vähän huono juttu sanoa tässä vaiheessa se..  Isäntä haluaa juomia juhliin. Mutta kaipa mun pitäis vaan ajatella, että parempi, että edes jotain kaikua sai tässä asiassa. Ku tosissaa tähä mennessä ei oo ollu muuta ku "totanoinnii" jokasee asiaa, mitä oon sanonu. Saa nähdä mihinkä tuloksee sitte päästää. Mun mielestä kanssa pitäis yhdessä päättää asiat, ettei tule vaan mun juhlat. Herttinen sentään!! Ne on molempien, mein molempien juhlat. Mein yhteisen elämän virallinen alotuspäivä.. Grrr, kyllä välillä toi toinen sukupuoli ja sen ajattelutapa saa murisemaan..

Link to comment
Share on other sites

Mua on alkanu niiiiiiiin ärsyttää koko suunnitelu... Haluaisin että löytyisi edes vähän kiinnostusta! mutta ei löydy jos en itse sano että "voisitko olla edes vähän mukana tässä"? Sitten kyllä kiinnostaa kun olen allapäin jne no, "näytä nyt mitä olet suunnitellut tai ostanut"/katsotaanko sitten niitä kutsuja?"..... Epäilen kuitenkin sen kiinnostuksen aitoutta... 5kk häihin on kuulemma liian pitkä aika... :'(  Voisin räjähtää!!!  >:(

Link to comment
Share on other sites

Meillä mies ei paljoa osallistu, olenkin naureskellut että kunhan on paikalla ja hommannu sormuksen  :) Hääpaikan valinta oli sellainen että mies oli aika ehdoton paikasta, joten ilmeisesti hän on sitten sen päättänyt... Ja tietysti sulhasen puvun hankintahan ei onnistu ilman sulhasta.

Link to comment
Share on other sites

Meillä sulhanen osallistuu todella kiitettävästi häiden järjestelyyn. On käynyt jopa niin, että hän on paikoin innokkaampi  kuin minä! Hyvähyvä :D Minulta menisi varmasti hermot jos hän ei osoittaisi kiinnostusta, kyseessä on kuitenkin MEIDÄN yhteinen juhlamme!

Saa nähdä lannistuuko innostus jossian vaiheessa, kun häihin on kuitenkin aikaa vielä reilusti yli vuosi.

Link to comment
Share on other sites

EEMELI sulhaselle kommentoisin sen verran, että ainakin minun miehekkeelläni on sellainen tapa kun kysytään jotain niin vastataan virne naamalla, että ihan kiva vaikka kilometrin pähän näkee, että neuru tulee minä sekunttina tahansa...tai toinen vaihtoehto on "Joo, ihan kiva...ihan miten vaan!"  ;D Eli kun on melkein kymmenen vuotta lypsänyt kysymyksiin vastauksia niin ei enään jaksa. >:(

Yleisesti "meidän" hääsuunnittelut menee niin tällä hetkellä, että ensin annettiin mulle vapaat kädet, mutta miehekkeelle tuli fiilis, että kohta on sellainen sirkus, että oksat pois ja lopulta hänkin päätti osallistua omien juhlien järjestämiseen! :D Eli yhteenvetona kaikille tuleville morsiammille...Selittäkää kaikkea villiä miehellenne niin ne ei uskalla olla osallistumatta. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä sulhanen on ollut mukana päättämässä kaikesta häihin liittyvästä ja intoa hänellä näyttää olevan melkein yhtä paljon kuin minulla ;D

Kaikista tärkeimmän päätöksen sulhanen onkin tehnyt ilman minua ja varannut kirkon ja hääpaikan ihan itseksensä :-X Olihan se mukava yllätys, kun sai kuulla menevänsä naimisiin uutena vuotena maailman ihanimman miehen kanssa  :-X

Link to comment
Share on other sites

Meillä sulhanen on mukana melkein jokapaikassa, hänen mielipidettään pitää kysyä ja mitään harkitsematonta ei saa tehdä ennen hänen siunaustaan  ;) Onhan se mukavaa että toinenkin on mukana täysillä ja innoissaan kutsukortteja tekee  :-X Molemilla on on pari vastuu aluetta, mutta muuten yhdessä mennään alusta loppuun!

Link to comment
Share on other sites

Meillä on ollut ihan toimiva työnjako, ja molemmat ovat mielestäni osallistuneet järjestelyihin suunnilleen yhtä paljon. Minä olen enemmän tehnyt suurien linjojen suunnitelmia, etsinyt ideoita täältä naikkareista, tarjonnut puolisolleni erilaisia vaihtoehtoja ja kysynyt aktiivisesti hänen mielipiteitään. Toisin sanoen, olen organisoinut yhteistä hääpäätöstentekoamme ja teoreettisia suunnitelmia. Lisäksi tein meille häänettisivut ja  laitan hääjuhlan soittolistat läppärilleni ym. teknistä.

Mieheni on ollut mukana ideoimassa ja sanonut jokaiseen asiaan mielipiteensä. Hän on myös vastannut käytännön asioista lähes kokonaan, esimerkiksi hoitamalla kaikki häihin liittyvät puhelinsoitot ja sähköpostit sekä tekemällä kaikki askartelut.

Periaatteenamme on ollut, että kun kerran menemme yhdessä naimisiin ja juhlistamme yhteistä avioliittoamme, hoidamme myös kaikki suunnittelut ja järjestelyt yhdessä. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

meillä sulhanen on nyt alkanut innostumaan enemmän.. aluksi hän antoi minun hössöttää yksin, mutta huomasi kai että on kivempi hössöttää yhdessä  ;D Ja onhan se mukava kuulla toisenkin mielipiteitä kun kerran YHDESSÄ mennään naimisiin  :-X

Link to comment
Share on other sites

Sulohasen osallistuminen järjestelyihin on suurin piirtein nolla  :) Mies ei ole juhlaihmisiä - tai paremminkin juhlakaluihmisiä, joten minä anoppien , kaasojen ym. kanssa teemme suunnittelut. Mies sitten kuuntelee, missä mennään ja kauhistelee, että joutuuko hän tanssimaan ym. ja vähän ajan päästä sanoo, että hyvät häät tulee..  ::)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Olenkohan jo vastannut tänne.? Mëillä suuret päätökset tehdään yhdessä,mutta hössötyksen hoidan itse ihan mielelläni ja säästän samalla myös sulkun hermoja. ;)

Link to comment
Share on other sites

Aluksi taisin olla välillä vähän harmistunutkin tulevan mieheni epäaktiivisuudesta, mutta nyt kun h-hetkeen on enää kuukausi aikaa on mukavasti alkanut kiinnostaa jopa valssin harjoittelu :) Lopulta kaikki asiat ollaan päätetty yhdessä vaikka taustatyöstä olenkin vastannut 85 %:sti.

Link to comment
Share on other sites

Mies ei ole huono sulhanen jos ei osallistu suunnitteluun :) Toisille se on luontevampaa, kuin toisille. Minä rakastan hössöttää ja suunnitella. Mieheni on harvasanainen pohdiskelija joten voi arvata miten meillä tämä menee :D Toki mies tekee kun pyydetään ja kysyn aina ideastani häneltä. Ajatuksia minulla on niin paljon että on vain hyvä että toinen myöntyy tai ei myönny. Ystäväni häissä viime kesänä morsian taas valitsi lähes vain hääpukunsa ja muut suunnittelivat loput.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Myös meillä on niin, että minä hoidan suurimman osan suunnittelusta ja suurimmat päätökset teemme yhdessä. Vähän ensin harmitti, kun sulhanen sanoi että ei kauhean aktiivisesti halua olla mukana suunnitteluissa.... mikä oli kyllä odotettavissa, koska hän ei ole häähössöttäjätyyppiä ollenkaan. Toki hän sanoi, että voin häneltä aina kysyä mielipidettä ja hän sen sitten kertoo. :) Suunnittelut on meillä vasta ihan alussa, joten saa nyt nähdä sitten että miten jatkossa käy... voihan se olla että hän innostuu ajan myötä! ;) Ja onneks mulla on maailman ihanin kaaso mun kanssa hössöttämässä! :)

Link to comment
Share on other sites

Meilläkään ei mies jaksa hössöttää. Olen kyllä ihan kiitettävästi saanut sen lähtemään katsomaan juhlapaikkoja, eli ihan tosissaan se tässä "projektissa" on mukana vaikka aluksi sanoikin että hänelle täytyy ilmoittaa päivä ja kellonaika, muuta ei suostu tekemään.

Pari vääntöä on jo saatu aikaiseksi ja luulen että niitä tulee vielä lisää vaikka niin piti antaa mulle vapaat kädet. Olen kyllä vain tyytyväinen että miehelläkin on jotain sanottavaa, muutenhan niistä tulisi vain minun juhlat!  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kyllä mulla ois lähtökohtana että järjestetään Yhdessä Meidän häitä. En mä nyt sanoisi että kumpikaam meistä "hössöttää", ihan se on kaikki asiaa ollu mitä mä häiden tiimoilta olem selvitellyt. Toki minä se enempi käytännössä kerkiän paneutua asiaa, mutta kerron sitten visiointini murulle, ja yhdessä päätetään mikä olisi paras vaihtoehto.

Ja kyllä mä haluankin murun olevan päätöksissä mukana, koska hänellä on monia tosi hyviä ideoita, joita en itse osaisi yhtään keksiä, ja miedän häitä tässä ollaan miettimässä, pitää niiden olla sitten molempien näköisetkin  :-X

Lisäyksenä vielä, että olen kyllä tosi tyytyväinen etttä mulla on sulhanen joka haluaa osallistua järjestelyihin  :-*

Link to comment
Share on other sites

Meillä tähän saakka mennyt niin että suuret päätökset (kirkko, juhlapaikka, päivämäärä yms...) ollaan päätetty yhdessä, muuten minä olen ideoinut ja hyväksyttänyt sitten ideat miehellä. Tosin me ollaankin ihan alkutaipaleella, luulen että kun aletaan miettiä tarjoiluja, hääautoa, bändiä ym musiikkia, miehen rooli muuttuu suuremmaksi... Yhteinen juhla joten haluan että se on miehen mieleen, hän vain suhtautuu asioihin vähän maltillisemmin kuin minä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä mies hoitaa hääauton, hääyöpaikan, häämatkan. Ja kaikki nämä ihan ilman mun avustusta/ sananvaltaa. Harvinaista...! Mutta näin on päätetty, jää mullekin sitten jännitettävää. Yhdessä tehdään kaikki muu: kutsut, juhlapaikkojen selvittelyt, musiikkien valinnat yms. Miehellä on todella hyvä maku, ja voin huoletta antaa hänen päättää esim. hääauton. Oman pukuni ostan ilman miehen mielipidettä, näkee sen vasta kirkossa. Miehen pukua menen katsomaan todennäköisesti sovitukseen, mutta ei välttämätöntä. Mies myös käy itsekseen askartelukaupoilla, tosin sieltä tultuaan manailee valinnanvaikeutta ja tuhatta erilaista kortinväriä.. ;D

Link to comment
Share on other sites

Mun mies osallistuu kaikkeen, paitsi morsiamen vaatetukseen liittyviin asioihin.

(Ne asiat selviää miehelle vasta kirkossa...  :))

Link to comment
Share on other sites

Yllättävän paljon tuo sulkki on asioihin osallistunut :) mitään suunnitelmia (paitsi morsiamen pukusuunnitelmat) en ole yksin tehnyt, vaan aina on mies ollut mukana mietiskelemässä ::)

Link to comment
Share on other sites

Meilla haavalmistelut ja paatokset tehdaan yhdessa. Avioliittohan on kahden ihmisen liitto. Ja koska haissamme on kaksi eri kulttuuria on kompromisseja tehtava. Mies on kuitenkin koko ajan sanonut etta saan jarjestaa sellaiset haat kun itse haluan, mutta yhdessa yhteistuumis olemme kuitenkin lopulliset paatokset tehneet. Ainut mihin vaikutan vain itse on haapukuni seka varimaailma, koska se riippuu haapukuni tyylista seka varista. Mies suunnitteli ja teki meidan haakutsut. Ma olen nauttinut naista suunnittelupaivista yhdessa aivan valtavasti, ihana kun on mies joka haluaa olla mukana, eika anna mun kaantya Bridzillaksi. Ja mika onkaan ihanampaa kuin jarjestaa haita yhdessa, meidan yhteiset haathan nama ovat. Ihanaa nahda etta muidenkin miehet ovat innolla mukana. :-X

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...