Jump to content
Naimisiin.info

Miten ammatit/ harrastukset näkyvät häissänne


Maddie-

Recommended Posts

  • Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä on lypsykarjaa, muttei olla ihan kamalasti ajateltu pitää lehmä teemaa  :) Kutsut on kyllä lehmäaiheiset  ;D mutta ei mitään muuta varmaankaan. Tuolla Servetti puodissa oli kyllä toosi söpöjä lehmä servettejä...!

Harrastuksista ei ole juuri lisäapua, minulla hevoset, koirat ja muut elävät ja isännällä lähinnä Tex Willerit  ::)

Link to comment
Share on other sites

Mies on musiikkialan yrittäjä ja muusikko,kun minä taas olen valokuvaaja.

Musiikki on normaalia rankempaa ja juhlissamme on useampi valokuvaaja (kavereita, joita ei pitänyt vaivata kuvaamisella mutta kävi niin, että tilattu/varattu kuvaaja PERUI...)

Ja vaatetus ei ole ihan perus settiä.. valkoisissa ei ole mitään vikaa mutta niitä on niin paljon nähnyt ja kuvannut et itselle halusin erilaista.

Link to comment
Share on other sites

Häävieraat eivät huomaa varmaan mitään, mutta minun ammattini näkyy hääpaikan valinnassa. Olen arkkitehti, enkä kelpuuttanut mitään puolivillaisesti remontoitua nuorisoseuraa, vaan perinteitä kunnioittaen peruskorjatun vanhan koulun, joka nykyään kulkee kartanon nimellä.

Molempien yhteisiä harrastuksia ovat musiikki ja ruoka, joten niihin panostamme myös häissämme.

Noista erilaisista kunniakujista tuli juuri mieleen, että arkkitehtiystäväni voisivat järjestää skaalatikku-kujan  ;D

Link to comment
Share on other sites

No olemme panostaneet ruokaan ja juomaan. Meistähän nyt päällekkin päin näkee, että miten ne liittyvät... ;D Molemmet ollaan jonkitasosia tietokonenörttejä, niin nettisivut tehdään häihin liittyvästä infosta yhdessä. Mies ohjelmoi ja mä mietin visuaalista ilmettä sivuille, kutsuihin jne. Vesiteema näkyy ja kotonamme on akvaario ja molemmat tykätään uimisesta.

Link to comment
Share on other sites

Meillä sulho on intohimoinen leffafriikki ja itse "joudun" työssäni olemaan paljon elokuvien kanssa tekemisissä ja se näkyy jonkin verran sitten häissä... Mm. soitamme pelkkää leffa-musaa ja kutsuissa näkyy teema myös.

Link to comment
Share on other sites

Itse olen poliisi ja sulho poliisilaitoksella vartijana, kaaso on juristi ja bm poliisi -laki ja järjestys on siis niissä juhlissa paikalla...  ::) Pamppukujaa ei ainakaan itse olla järjestämässä, mutta se on sitten eri asia, jos (työ)kaverit sen yllätyksenä järkkäävät. "Kunnialaukaukset" pistooleilla voisi olla kyllä räyhäkkäämpiä...

Link to comment
Share on other sites

Olinpa kerran häissä, joissa hääpuhe oli puhuttu "kenttänä", ja muutenkin urheiluun vahvasti liittyvä puhe oli. Ulos tullessa heillä oli molempien urheilulajeista kunniakuja.

Ongelma oli siinä, että morsian harrasti lajiaan viimeksi 15-vuotiaana,

ja sulhon harrastuksesta juuri kukaan ei edes tiennyt. Siis entisestä harrastuksesta.  ::)

Eri asia olisi, jos olisivat aktiivipelaajia tai jopa ammattilaisia, mutta tuollainen teini-iän harrastuksista väkisin vetäisty kunniakuja oli lähinnä nolo.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meillä sulho puolustusvoimissa niin perinteet ovat häissämme suurin ohjelmanumero. Miekkakuja, miekan poltto, hääkakun leikkaus miekalla, morsiusparin malja ja lasien hajoitus. Koristuksiin ja kutsuihin mietimme myös yhdistävämme lentokoneita  ::) sulho astelee alttarille univormussaan.

Link to comment
Share on other sites

Tämä nyt ei ole meidän tulevista häistä, mutta hyvä idea koiraihmisille.

Eräissä häissä bestman alkoi kauhuissaan kaivelemaan taskujaan, sormus muka hukassa.

Sulhanen ei ollut tietoinen jutusta ja alkoi käymään jo suht kuumana, kunnes joku päästi koiran kirkon ovesta sisään. Se vei sormuksen suussa olleella korilla sulhaselle.

Tuo juttu oli älyttömän hyvä, varsinkin kun sulhanen oli täysin yllätetty! ;)

Link to comment
Share on other sites

Ammattimme eivät mitenkään, parempi vain ettei töitä tarvitse mukana raahata  ;D Itse asiassa ei edes työkavereita ole kutsuttu.

Harrastukset näkyvät hiukan. Mulla muutamia pelikavereita (jenkkifutis) vieraslistalla, mutta nekin enemmän sen vuoksi että kyllä tuo koko laji on ollut minulle enemmän kuin harrastus. Jossain vaiheessa mietin että olisihan se ollut mukava enemmänkin sieltä porukkaa kutsua mutta toisaalta meidän oma juttuhan juhla on ja mielestäni turha sotkea liikaa töitä/harrastusta siihen.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Meidänkin häissämme näkyy kyllä harrastuksemme ja ammattimme. Niitä emme kuitenkaan tuputa, mutta annamme sellaisia pieni vinkkejä niistä.

Harrastuksista rakkaimpia ovat elokuvat ja musiikki. Teemana onkin elokuvat ja sen antama värimaailma. Musiikin valitsemme taas todella huolella kaikkiin tilanteisiin. Äidinkielen ammattilaisena kielellinen leikittely näkyy automaattisesti kaikkialla pieninä vinkkeinä. Puolisoni ammatillinen kiinnostus matemaattisiin yhtälöihin näkyy sekin automaattisesti häissämme. Kun näihin teemoihin lisätään vielä erilaiset älylliset pulmat ja tehtävät, pääsemme sitten kunnolla itse tunnelmaan. Jokaiseen pöytään tulee siis jotain hauskaa näiden teemojen muodossa.  ::)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...