Maddie-

Miten ammatit/ harrastukset näkyvät häissänne

219 viestiä aiheessa

Hmjaa. Ammatit ei näy oikeastaan mitenkään.

Harrastukset.. no, musiikillisesta puolesta paikalle tulee bändi. Ja varmaan ystävä laulaa muutaman laulun.

Ja hääkakkuun tulee sulhon maalaamat warhammer figuurit. Muuten ei sen ihmeemmin tule..

häävalssina tansimme Metallican Nothing else mattersin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

(Tulevat) ammatit eivät meillä tule näkymään, vaikka erityisopettajasta ja lähihoitajasta voisi jotain irti saadakin. Harrastukset näkyvät ehkä enemmän, mutta nekin luonnollisena osana juhlaa. Koira on mukana seremoniassa, koristelut väsäämme itse, teemana on rokkenroll ja niin edelleen. Musiikkina soi rautalanka, rockabilly ja psychobilly ja illalla juhlassa esiintyy muutama punkbändi. Eipä kai sitä tarvitse enempää alkaa vääntämään :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi olla, että minä astelen alttarille paljasjaloin ;). Häiden kanssa samana vuonna valmistun jalkaterapeutiksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oma muusikon ammattini tulee varmasti näkymään häissä ystävien laadukkaina musiikkiesityksinä, mutta itse en aio esiintyä. Olisihan se aika romanttista laulaa sulholleni, mutta haluaisin kerrankin olla juhlissa ilman, että tarvitsee itse olla hoitamassa viihdytyspuolta ;) Sulhasen toimittajan ammatti tulee myös vieraiden kautta näkyviin, paikalla tulee olemaan monia ammattilaiskuvaajia! Oman järjestelmäkameransa häiden miesosapuoli saa luvan jättää kotiin :rolleyes:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yksi rakas harrastus tulee näkymään kyllä. Tällänen rokkiperhe kun ollaan ni häissä soi rokki ja hää"valssikin" taitaa olla rokkia :girl_blum:

Nii ja molemmilla tulee olee jalassa tennarit ! :D

Muokattu: , käyttäjä: didi

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Molemmat meistä ajaa rallia ja myös tuo näkyy häissämme, vielä tosin hieman mietinnän alla jotta missä muodossa :girl_sigh:

Ammatit ei näy millään tapaa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillä miehen ammatti (koneyrittäjä ja minä itsekkin kuorma-auto kortin ajaneena) näkyy siten että lähdemme kirkosta hopeisella kuorma-autolla, miun harratukset leipominen ja askartelu näkyy, että teen kutsut ja koristeet mahdollisimman pitkälti itse ja myös hääkakut teen itse, olemme luonnosta pitäviä ihmisiä joten kukka-asetelmat ja kimput tehdään luonnonantimista kuten puolukan ja mustikan varvuista, lupiineista, koivuista ym ym

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me käydään paljon kirppareilla ja vanha tavara kiinnostaa --> mulle tulee todennäköisesti vintage-hääpuku. Tai ainakin vuokrattu. Aina ei tarvitse ostaa uutta. Olen myös ajatellut hiuskoruiksi 1920-luvun tyylisiä koristuksia. Rakastamme fiftari ja rockabilly-kulttuuria eli sitä kautta tulee musiikki, hääauto ja miehellä tulee tietenkin olemaan rottatakki illalla päällä :) Koristeluissa tulee ehkä enemmän näkymään se, että olemme maaseudulta kotoisin eikä sitä voi oikein ammatiksi tai harrastukseksi lukea..Niin ja mies saa varmaankin työpaikaltaan hääpaikan loppusiivoukseen alennettuun hintaan eli siinä näkyy miehen ammatti :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä tulee todennäkösesti miehen harrastus näkymään jollain lailla... Hän on siis innokas metsästäjä ja tuleehan tuota itekkin luonnossa liikuttua koiran kanssa aika paljon. Hääauton perään meille tulee todennäkösesti teiden lanausketjut, hääkuvat varmaan otetaan metsästysseuran majalla (se on oikeesti hieno paikka, pari vuotta vanha hirsihuvila lammen rannalla :girl_haha: )ja yhtenä teemavärinä on vihreä. Ja eiköhän sitä jotain muutakin keksi vielä :girl_wink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Toivottavasti ei mitenkä :girl_haha:

Se olis ihan kauheeta jos jotai tiliristikoita alkaisviliseen jossai. Sulkku opiskelee leffa-alaa, mut en kyl alkais liittää sitä keskiaikaisee teemaan :)

Mun harrastuneisuus ehkä näkyy korteissa ja häälehdessä, mut ei sen enempiä tuoda esiin..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei ammatit näy häissä, mutta harrastukset ja kiinnostukset todellakin. Molemmat ollaan himo kauhuleffafriikkejä, kauhuteemalla siis mennään. Ja etenkin sulhanen on musahifistelijä niin ei kyllä soi mitkään humpat tai valssit meidän häissä :D Musapuoli kallistuu alkuillasta Devin Townsend, Type O Negative, Deftones tyyppiseen fiilistelyyn, myöhemmin varmaan pauhaa kunnon hard nrg ja hard techno (reivit <3)

Harkinnassa on vielä ohjelmanumeroksi Circus Mundus Absurdus-tyyppinen freakshow, olis todella meidän tyylinen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miehelle tulee merivoimien juhlapuku, miekkakuja, moottoripyöräkerholaiset tulee ajamaan hääauton edelle sivuvaunupyörillä, kakkukoriste on meidän sivuvaunupyörän näköinen, jonka vaunuun tulee istumaan koiramme.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häissä tulee näkymään sulhasen harrastukset (salibandy ja biljardi) yllätyksenä sulhaselle. Myös hieman erikoisemmasta lemmikistämme olisi mukava keksiä jotain..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei mitenkään erikoisesti, ellei nyt tule keksittyä jotain hienoja ideoita vielä millä ujuttaa niitä mukaan. Kutsun teksti on tehty harrastuksiin liittyen ja mietitty jos kirkolta matkustettaisiin hevoskyydillä juhlapaikalle, mutta se on vielä aika avoimena.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla oli ajatuksena, että otettais sellaset hääkuvat, jossa me muka pelataan korista. Mies on oikeasti pelannut koripalloa ja mua se kiinnostaa muuten vaan lajina. Aina kun ehditään niin käydään katsomassa yhdessä pelejä. Ammatit tai opiskelualat ei tule näkymään häissä ellei sitten jotain hääsivustoa perusteta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei näy missään! Itse en henkilökohtaisesti tykkäisi, jos mun ammatti tai miehen harrastus nousisi niin suureen rooliin. Meijän koirat olisin halunnut kyllä paikalle, mutta ravintolaan niitä ei vaan saa viedä. Haluan kauniit ja arvokkaat häät ilman jalkapalloa tai muita harrastuksiin ja töihin liittyviä juttuja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei ammatit näy (toivottavasti) mitenkään, voisi tulla aika tylsät ja totiset häät... :D Mutta harrastukset varmaan sen verran, että molemmat tykätään paljon musiikista, sitä siis ehdottomasti, sekä minä käsitöistä tykkäävänä varmaan värkkään jotain somistusta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei mitenkään, mutta kavereiden häissä on kyllä ollut ihan hauskastikin viitteitä ammatteihin. Usein esim. puheissa on ollut joku hauska kohta jommankumman työstä ja miten toimii samoin tavoin kotona jne. Yksissä häisäs pöydät oli nimettynä morsimen ammatin mukaan, ja se oli hauska yksityiskohta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ammatit ja harrastukset tuskin näkyvät mitenkään. Tai tietty sitä vois kahviavecit tarjota lääkemukista (sydämelle ja verenkierrolle tietty) :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

tuskin mitenkään tulee näkymään.. mies on sähköasentaja, itse olen kaupan alalla (osittain myöskin varaston puolella töissä). ei olis jees ajella trukilla omissa häissä :grin:

molemmat harrastetaan thainyrkkeilyä, eli saattaa sittenkin näkyä, jos jommallakummalla (tai molemmilla) on musta simmu :girl_haha: en kuitenkaan taida nyrkkeilyhanskoja käteen laittaa sinä päivänä..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häissä mieheni ammatti ("metallimies"-kunnossapitoasentaja) näkyy ainakin siinä, että kutsujen ja häälehtien koristeeksi tulee pieni metallisydän.

Oma harrastukseni eli kaiken maailman näpertely näkyy siinä, että teen itse kortit, häälehdet ja sormustyynyn. Ja ns. lapsi läheisyyteni näkyy lasten puuhapusseissa. Joiden suhteen kyllä tosin vielä kamppailen itseni kanssa että teenkö vai en ;) Samantapaista pohdintaa käyn myös vihkiryijyn kanssa (tai kuitenkin sen jonka oikeaa nimeä en nyt muista/ole varma). Myös suuri suuni pääsee käyttöön kun pidän morsiamen puheen (sulhoni ei ainakaan toistaiseksi ole halunnut puhetta pitää), minä kun olen usein äänessä ja puhelias ihminen.

Yhteinen kiinnostuksemme/innostuksemme Viivi&Wagner näkyy osittain pieninä asioissa häissämme, kuten hääkarkkirasioissa sarjakuvapätkät, muutamassa paikkaa kuva koristeena ja todennäköisesti hääkakussa koristeena. Ja haaveena myös olisi että rakas kultainennoutajamme pääsisi hääkuvaan mukaan :) tietysti myös ilman koiraa kuvia mutta myös pari kuvaa koiran kanssa ;))

Miehen kiinnostus taas viskejä kohtaan näkyy siinä, että kahvin kanssa tarjoillaan avecina mieheni lemppari viskiä Jack Danielsia. Kuten myös kiinnostus autoja kohtaan näkyy siinä, että autoksi tulee hänen lempimerkkinsä bemari tai yhteinen innostuksemme/kiinnostuksemme eli kuplat.

Osittain myös mielijuttumme näkyvät tarjoilussa tuon viskin lisäksi siinä, että mieheni toiveesta hääkakun väliin tulee banaania (vaikka tummuukin) ja tarjolle tulee kahvipöytään pieniä dallaspullia :D

Ja tietysti mielijuttu näkyy ravintolassa jossa juhlat pidetään. Me kun ollaan aina käyty siellä syömässä kun on ollu "juhlapäivä" eli jomman kumman synttärit, kihlat tms :))

Omaa ammattiani (lähihoitaja) en silti tuo esille häissä. Eikä miehenkään enempää kuin tuo metallisydän, jonka merkityksen vain varmaan minä ymmärrän häissä :D Enemmän keskitytään nuihin kiinnostuksen kohteisiin ja mielijuttuihin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

.

Muokattu: , käyttäjä: myrkkylilja

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään