Guest -Saana-

Mikä jännittää eniten?

394 viestiä aiheessa

Häihin on vielä aikaa, mutta silti näitä jännityksen aiheita riittää. Ja tuntuu, ettei sulho jännitä mitään (tai ainakaan myönnä) :)

Eniten varmaan jännittää se, että kaikki viihtyy ja kaikilla on hauskaa! Olisi kurjaa, jos vieraat ei viihtyisi, olisimme sitten turhaan nähneet vaivaa juhlan järjestämiseen. Ja bändi: saako yleisön mukaan, tanssiiko vieraat jne jne. Huolenaiheita riittää! Niin, ja ne valokuvat, ne jännittää!

Sit myös olis kiva jos en sotkis pukua/kampausta/meikkiä pahasti. Ja tässähän mulla riittää harjoiteltavaa...

Ja se vihkiminen, varmasti pillitän siellä edessä. Eniten tässä jännittää -ei niinkään tuo kyynelehtiminen- vaan et saako sen kuuluisan sanan "Tahdon" sanottua suht. öö.. "normaalilla äänellä" :D

Muokattu: , käyttäjä: Ambrosine

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oikeastaan ei mikään muu kuin, että kaikki viihtyisivät. Olisi rento tunnelma ja ihmiset muistaisivat meidän häät hauskoina kekkereinä :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mua jännittää kyllä eniten hääyö, koska menemme naimisiin neitsyinä. Ollaan kyllä puhuttu hääyöstä, että ei sen tarvitse olla mikään tajunnanräjäyttävä kokemus ja esim. että jos nukuttaa liikaa niin nukutaan yön yli ja kokeillaan seuraavana päivänä vasta ekan kerran.. Ja muutenkin, että se on luultavasti aikamoista räpellystä. ;) Mutta kyllä se vähän jännittää, rakastan toista niin että on kaikesta huolimatta melko kovat odotukset. Haluan niin paljon hänen lähellään olla sillä kaikkein läheisimmällä tavalla. Ja vähän jännittää sekin, että mahtuuko se sisään kovin helposti..

Tietenkin sekin jännittää, että viihtyykö vieraat, sujuuko kirkossa kaikki ok, onnistuuko kuvat, maistuuko hääruoka yms.. :girl_wink: Paljon jännitettävää!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Näen nyt jo ihme unia häistämme, että mitään ei olla saatu tehtyä ja häät on jo seuraavana päivänä.

Mua jännittää myös tuo edellinen yö häistä, kun minulla on muutenkin tapana stressata kaikkea ja esim. uuteen työpaikkaan meno seuraavana päivänä vie jopa edellisen yön unet. Ja tiedän että jos en saa riittävästi unta niin seuraava päivä on ihan pilalla. Joten kamalaa jos en saa yöllä nukuttua ennen hääpäivää ja olen sitten ihan zombiena koko päivän. Mietin myös että jos kaiken sen jälkeen kun olen saanut puvun päälle ja meikki ja hiukset on laitettu niin en olekkaan tyytyväinen lopputulokseen. Tai vaikka minulle iskee ihan hirveä "akne" stressistä, mikä on tapana muutenkin iskeä, tai tulen kipeäksi. Kauheaa olisikin sairastua vatsatautiin juuri ennen häitä! Nämä stressailut on enimmäkseen pinnallisia asiota kun voisin miettiä tärkeämpiäkin :) Se kans pelottaa että jos ei kukaan viihdykkään ja kaikki jökittää vain paikoillaan :girl_cray: Kirkko myös jännittää, lähinnä se että saan hillittyä itseni. Itkeä pillitän ystävienikin häissä ja muutenkin olen hyvin herkkä ihminen. Kylläpä nuo tulevat häät ovatkin jännittävä asia :) Mutta kuten sanoin ystävälleni keväällä ennen hänen omia häitään, niin tärkeintähän on se että morsiuspari saapuu kirkkoon, loput asiat sitten hoituu kyllä omalla painollaan. Tai niin ainaskin pitää toivoa :)

Muokattu: , käyttäjä: niranda

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Mulla ei toi syöminen auta. Siis pyörtyily ei johdu siitä, että en olisi syönyt, vaan pelkästään jännittämisestä.

Olen ajatellut käydä lääkärillä ja pyytää beta salpaajaa, että muistan edes jotain tärkeästä päivästä ja pystyisin nauttimaan..

Suosittelen lämpimästi kaikille jännittäjille! Lääke poistaa ylimääräisen jännittämisen oireet, kuten sydämen hakkaamisen, kiihtyneen sykkeen ja käsien hikoomisen. Se auttaa hallitsemaan jännitysoireita laskemalla hieman verenpainetta. Beta salpaajat ei tee olosta tokkuraista, eikä vaikuta milläänlailla ajattelukykyyn tai fyysisiin suorituksiin vaan tekevät lähinnä jännittävät tilanteet siedettäväksi. Olosta tulee itsevarmempi ja siksi esim. monet julkisuuden henkilöt käyttää tätä lääkettä esiintymispelkoon.

Itse kokeilin Propral-nimistä valmistatte ollessani ystäväni kaasona, ja muistan jopa vihkimisen tunnelman ja lähes joka sanan papin puheesta!! Tietysti kokeilin lääkettä ennen häitä, että ne varmasti sopivat minulle. :girl_dance:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Se jännittää että saako bestman aikaseks hommata meille hääauton, ja saako sulhanen aikaseks varata jatkopaikan. Ite pitäs tehdä kaikki ku laittaa insinöörit asialle.. :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mua ehkä ekaks jänskättää se vihkimistilaisuus, koska meille ei tule kirkkohäitä, että millainen sen kuuluisi sitten olla, ja kun vihkiminen on suunniteltu niin hieman se sääkin huolettaa, mutta ei niinkään kun voi siihen sitten suunnitella suunnitelma B:n. Vihkitilaisuus...mitä siinä sitten voisi olla. Siippa on vihkivaloja vastaan ja mä oon puolesta (olen aika varma voitostani, koska olisin halunnut kirkkohäät). Seisooko vieraat vai istuuko. Olis kiva liittää siihen vihkimistilanteeseen joku vanha perinne. Siis sellainen, että vieraat vois vähä aikaa kattoa et häh. Semmonen mikä ei liittyis ihmeemmin mihinkään uskontoon välttämätää..

Niin ja sitten jänittää tietysti sekin, että jos vieraat eivät viihtyisikään... keskellä korpea kun häät ovat niin täytyy keksiä ohjelmaa. Sitten kun ei mulla olis mitään sitä vastaan et vieraat sais tanssia, ja ite pyörähtäisin yhen tanssin siippani kanssa, mut kun ei se kumminkaan menis niin... ni täytyy tanssiminenkin ehkä unohtaa...

Eli tiivistetysti mua jännittää häiden ohjelma.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jännittää eniten että miten vieraat viihtyy.

Jännittää myös alttarille kävely

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jännittää alttarille kävely, se tunnelma ja fiilikset omassa päässäni. Itkeminen on taattua, ja tässä tsempataan lähinnä siitä, että onko kyse herkän naisellisista kyyneleistä vai täyslaidallisesta Niagaraa silmät punaisina :girl_cray: Fiksuina valittiin vielä vihkikirkoksi Turun Tuomiokirkko, ettei ainakaan se käveltävä matka pääse loppumaan ihan äkkiä :girl_blum: Eli siis jännittää, että pysynkö kasassa siinä kun isäni saattaa minut alttarille, nään sulhasen odottamassa ja kaikki nearest & dearest siinä matkan varrella. Ja vielä kun siitä muistaisi jälkeenpäinkin jotain... Niin ja onnistuisi sanomaan tahdon.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jännittää alttarille kävely ja siunaustilaisuus. Nyt jo tulee tippa silmäkulmaan kun ajattelen käveleväni isän saattamana mieheni luokse.

Ja se jännittää että viihtyykö kaikki häissämme, meillä kun ei ole mitään varsinaista ohjelmaa joten ihmisten pitää oikeasti tulla toimeen keskenään.

Muoks. Jännittää myös paljon se että miten ihmiset reagoi siihen että me ollaankin jo naimisissa ^_^

Muokattu: , käyttäjä: Vihqu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mua jänskättää myös eniten kirkko-osuus. Kävely alttarille, papin puhe ja muut. Itken luultavasti kuin Niagaran putous :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sama täällä, eniten muakin jännittää se kirkko-osuus, kävely yms.. Klunks.. :) itken varmasti kirkossa ihan kunnolla.. ku tullu muidenkin häissä aina itkettyä niiin entä sitten omat häät! :o virtanaan kyneleet varmaan valuu.. Mutta se ei haittaa.. onnen kyyneliä, tunteet saakin näkyä häissä mun mielestä ja kunnolla.. oikeastaan pitääkin näkyä.. onhan se eelämän tärkeintä päivä, ainakin mulle<3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on varmaan ruuat rinnuksilla alkuillasta. No can do.

Kirkossahan tulee itkettyä ihan vuolaasti, jännittää vähän herkistyykö sulho ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Muakin jännittää valokuvat...haluaisin ulkokuvia, mutta helmikuussa ei sitten tiedä jos puskee räntää.

Jännittää se, että kaikki tuijottaa enkä osaa rentoutua keskipisteenä olevana. Mulla on traumoja vanhojen tansseista, joissa olin ku puupökkelö koko ajan ja valokuvissa näytän siltä että oon kyllästynyt koko maailmaan :girl_sad:

Ja ihan kauheasti jännittää, että tuleeko hyvät juhlat ja onko vierailla kivaa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jaa-a. Kyllä se koko päivä jänskättää aika paljon. Ehkä eniten kuitenkin että viihtyyhän vieraat ja jäähän kaikille muisto mukavista juhlista. Mua ei se kirkko-osuus jännitä kun tiedän että tulen itkemään ihan taatusti! :girl_haha: Ei tartte kuviakaan jännittää kun ne otetaan ennen vihkimistä. Tosin saatan kyllä tirautella pitkin päivää... Oon yrittänyt aloittaa sen kuitenki hyvissä ajoin että saa harjoitella. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mua jännittää eniten se, miten päivä kulkee, etenkin juhlapaikalla. Kirkossa kaikki hoituu ilman, että pappi tulee kysymään, että "Mihinkäs aikaan ne sormukset vaihdetaan, onkos vihkikaava lyhyempi tai pidempi kuin aiemmin suunnittelitte?" vrt. juhlapaikalla "Mihinkäs aikaan se kahvi tarjotaan - onko teidän ohjelma lyhyempi tai pidempi kuin aiemmin suunnittelitte?"

Kysymyksessä ei sinänsä ole mitään pahaa ja sitä saakin kysyä, mutta jännitän sitä, että tuota ja montaa vastaavaa asiaa kysytään minulta, joten joudun pitämään ns. "kaikki langat käsissä" enkä pysty ollenkaan rentoutumaan. Delegoin tämän "kysymyksiin-vastaus-tehtävän" varmaankin juontajille, koska hehän siitä ohjelmasta eniten tietävät. Lisäksi pyydän äidiltä, voisiko hän hoitaa iltapalan tarjoilun aikataulutuksen (=kertoa pitopalvelulle itse arvioimansa "suunnilleen"-ajan, jos aikataulu meneekin ihan eri lailla kuin aluksi pitopalvelun kanssa olemme suunnitelleet).

Lisäksi jännittää se, että olenko ihan kireä, jos vaikka olen stressannut edellisen viikon ja nukkunut kaksi tuntia. Se olisi ihan kauhuskenaario - yhden kaverin häissä morsian oli tosi kireä ja vähän itkuinenkin, kun oli tosiaan stressannut ja nukkunut huonosti. Seuraavana päivänä oli kyllä oikein iloinen rouva, eikä juhlakaan mitenkään "huonosti" mennyt, mutta tiedän, että hän olisi nauttinut vielä enemmän, kun olisi saanut nukuttua ja esim. ohjelmalehtiset olisi saatu tehtyä aiemmin kuin edellisenä yönä...

Muokattu: , käyttäjä: Malssi09

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehkä eniten tällä hetkellä jännittää vesisade. Valokuvia on tarkoitus ottaa vain ulkona ja lisäksi juhlapaikkamme koostuu useammasta rakennuksesta, joten vesisade olisi todella harmillinen. Mutta ei sekään maata tietenkään kaada, mutta silti toivon poutasäätä...

Jännitys varmaan kasvaa hääpäivän lähetessä, mutta vielä ei muut asiat jännitä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Lisäksi jännittää se, että olenko ihan kireä, jos vaikka olen stressannut edellisen viikon ja nukkunut kaksi tuntia. Se olisi ihan kauhuskenaario - yhden kaverin häissä morsian oli tosi kireä ja vähän itkuinenkin, kun oli tosiaan stressannut ja nukkunut huonosti. Seuraavana päivänä oli kyllä oikein iloinen rouva, eikä juhlakaan mitenkään "huonosti" mennyt, mutta tiedän, että hän olisi nauttinut vielä enemmän, kun olisi saanut nukuttua ja esim. ohjelmalehtiset olisi saatu tehtyä aiemmin kuin edellisenä yönä...

Mua kans jännittää tämä. Etenkin kun olen itse päävastuussa häissä tarjottavista leivonnaisista ja olen muutenkin sitä tyyppiä joka haluaisi pitää kaikki langat omissa käsissään varmistaakseen kaiken sujuvuuden, niin apua... toivottavasti en ole sellainen kireä ja stressaantunut morsian sitten. :girl_impossible: Olen hieman huono sietämään stressiä ja mua on jo nyt, n. 1 kk ennen häitä, alkanut aika paljon jännittää häät, ja mitä enemmän jännitän, sitä enemmän myös stressaan.

Mua jännittää myös tosi paljon se, miten kaasot ja bestman pärjää hääpäivänä, en ole ehtinyt tarpeeksi jutella heidän tehtävistään häissä. :girl_sigh: Kauhukuva on, että itse joudun juontamaan häät ja hoitamaan kaiken hääpäivänäkin, koska sulhaseni ei ole esiintymishaluinen ollenkaan.

Mä stressaan siis monista jutuista:

-oma stressaantuneisuus hääpäivänä (toiv. olen nukkunut hyvin ja tahti on ollut inhimillistä muutenkin..)

-kaasojen ja bestmanin reippaus/osaaminen hääpäivänä, juonto, auttaminen ym.

-häiden ohjelma - emme halua leikkejä, ainakaan nolaussellaisia

-ruokien onnistuminen

-kirkko!! Itkenkö liikaa.. se nyt on varmaa että itken kuitenkin :girl_haha:

-kampauksen onnistuminen

Mut eipä kai pitäisi stressata ollenkaan, tai ainakaan kauheasti. Se on vain hankalaa jos on stressaamaan taipuvainen. Loppujen lopuksi kaikki toivottavasti menee lopulta hyvin.. :girl_sigh:

Muokattu: , käyttäjä: elena87

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin myönnän jännittäväni itkemistä. Tuppaan olemaan aika pillittäjä ja pelkään että itken koko päivän, aamusta iltaan! :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilla on suomi-espanja haat ens syksyna ja jannittaa jo valmiiksi, etta miten osataan hoitaa kieliongelmat...Espanjalaiset vieraat ei puhu englantia, ja toistaalta vieraana on myos saksalaisia, joten pelkka suomi-espanja ei sovi. Huoh, mitenkohan saadaan kaikki sovittua niin, etta vieraat viihtyvat ja ymmartavat?!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mua jännittää kaikista eniten vieraiden viihtyminen ja alttarille kävely. En tykkää olla mitenkään esillä ja siinä, kun sata silmäparia tuijottaa, niin hieman sen ajattelukin alkaa jännittää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minua taas ei jännitä esillä oleminen yhtään. Työni on sen luontoista, että joudun olemaan ihmisten katseiden kohteena muutenkin, joten hääpäivänäkään se ei sitten haittaa. :) Minua jännittää eniten se, että viihtyvätkö vieraat. Aiomme kyllä panostaa plaseeraukseen (tiedän kokemuksesta, että sillä voi vaikuttaa todella paljon ihmisten viihtyvyyteen), mutta silti jännittää, että jos jollain ei olekaan kivaa. Tästä etukäteisjännityksestä huolimatta en aio itse hääpäivänä enää uhrata asialle ajatustakaan, sitten asiat vaan menevät omalla painollaan! :)

Muokattu: , käyttäjä: Minimorsio

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minua jännittää millainen sää on :flirt: Meillä on tarkoitus olla vihkiminen (siviili) ulkona luonnossa upealla paikalla, mutta jos sataa, joudutaan sisälle. Pitää kai yrittää asennoitua niin, ettei pety liikaa jos joudutaankin vihkimään sisällä. Pääasiahan se on että vihitään :girl_blum:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään