Guest -Saana-

Mikä jännittää eniten?

394 viestiä aiheessa

Olin pari viikkoa sitten serkkuni häissä, ja sain morsiamelta luvan kertoa juhlan dramaattisista käänteistä... :o Ehkä tämä helpottaa teitä, jotka jännitätte sotkeutuvanne sanoissa tms.  :)

Vihkimisen alku lähestyi, mutta sulhasta ja bestmania ei kuulunut. Olivat ajaneet hätäpäissään pienimuotoisen kolarin, ja kiiruhtivat viimein paikalle poliisiauton takatilassa. Bestman oli saanut suuren vekin otsaansa, jossa komeili mainio laastari.

Vihkimisen jälkeen morsiuspari kompastui laskeutuessaan kirkonportaita ja lensi naamalleen hiekkatielle.

Epäselvästä ohjeistuksesta johtuen kolmannes häävieraista päätyi aluksi väärään juhlapaikkaan, jossa muuten myös vietettiin häitä. (Joku oli kuulemma kerennyt jo viedä pakettinsa häälahjapöytään, ja luikki nolona hakemaan sitä takaisin oudon hääväen ihmetellessä ympärillä, että kukas tuo oli...)

DJ:nä toiminut vieras oli häävalssiin mennessä niin humalassa, ettei saanut oikeaa levyä soimaan, ja sulhanen kipitti itse painamaan oikeaa nappulaa. DJ kannettiin takahuoneeseen.

Kaikilla oli häissä hurjan hauskaa, eikä mitään kovin vakavaa tapahtunut, morsiamen meikkikin säilyi täydellisenä huolimatta pienestä pyllähdyksestä kirkonportailla! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehdottomasti tunnelma ja ohjelman onnistuminen. Lähinnä näihin liittyen se, että sekä meidän ystävät että hieman iäkkäämmät sukulaiset viihtyvät eli miten saadaan juhla kohdennettua sekä vanhemmille että nuoremmillekin vieraille yhtäaikaa. Haluaisin, että niin minulle hyvin tärkeä uskovainen mummini kuin rakkaat "raikuliystävätkin" viihtyvät.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kauheeta, vaikka mikä!  

Tärkein tietysti, eli onko vierailla varmasti hauskaa, ettei ruoka lopu tms.

Ja hirvittää se tanssiminen, jos vaikka kompastuu ja kaatuu  :-[

Ja kirkkoon käveleminen (siinäkin voi vaik kompastua  :-/)

kaikki kattoo, ja sit pitäis muistaa kävellä samaan tahtiin ja hymyillä.. KÄÄK!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mua jännittää se et kuinka aikataulu pysyy ennen itse juhlaa ja olemmehan ajoissa kirkolla! :-/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huh.. mua jännittää niin et välillä ihan tärisen ja saan päänsärkykohtauksia tästä stressistä. Kaikkein eniten ehkä se miten vieraat juhlassa viihtyy... näin jo untakin, että suurin osa vieraista lähti pois tosi aikasin ku siellä oli niin tylsää. Sit mua jännittää se ku laulan häissä rakkaalleni. Mä haluan laulaa enkä mistään hinnasta luopuisi siitä, muttä silti se jännittää... tai sit jotain sellasta et sähköt menee tai muuta vastaavaa... mihin ei pysty varautumaan etukäteen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eniten jännittää, että miten pieni poikamme pärjää häissä. Hän on häiden aikaan 1v 3 kk ja ainakin nyt todella kiinni minussa. Hääyötä mennään viettämään kaksin, kävi miten kävi.  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tässäpä mun top3, eivät mitenkään erityisesti järjestyksessä:

* hallitsematon vollotus kirkossa (tiedän, että viimeistään sulhasen kyyneleet saa minutkin itkemään)

* vieraiden viihtyminen

* lähipiirin terveys (eli ettei kukaan olisi kipeänä hääpäivänä, eikä tietty muutenkaan)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sitten kun joskus hääpäiväni koittaa suurin pelkoni liittyy ehdottomasti tarjoiluun. Jännitän, että ruoka lopuu kesken tai on joltain osin epäonnistunutta...tai että kakku läsähtää lattiaan! :o

Olin kerran häissä jossa ruoka todellakin loppui kesken ja se kyllä puhututti väkeä. Moni oli varmasti pitkämatkalainen ja nälissään. Olisi kamalaa jos joku vieraistani joutuisi lähtemään läheiselle grillille!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mnuu jännittää varmasti eniten se että tuleeko vieraita. Meillä kutsut lähtenyt ja perilläkin ollut tovin ja yksi tiedossa oleva ilmoittautuminen kaasolle mennyt :-/ Ehkä panikoin turhaan, ehkä en. Niin juu ja se että löytyykö sulhon siskon kutsu, joka on postissa kadonnut, mistään ja onko muiden kutsuja kateissa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täytyy sanoa, että muakin jännittää eniten vieraiden viihtyminen ja se, että kuinka kauan vieraat jaksavat juhlia. Näköjään moni muukin täällä on samoista asioista huolissaan. Ei se jännitä ohjelman takia, koska sitä tulee olemaan ihan sopivasti ja hyvää musiikkiakin on luvassa, mutta suurin osa meidän vieraista on pitkän matkan takaa (juhlapaikka on muutenkin kaukana kaikesta) tai heillä on pieniä lapsia, joten luultavasti lähtevät kohti kotia melko ajoissa. Mutta ei sille sitten mitään voi, jos juhlat loppuvat aikaisin. Onpa ainakin juhlat pidetty. Ja itse hääparihan aikoo kuitenkin juhlia koko yön!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eipä juuri mikään. Ainakaan vielä (häät syksyllä). Enintään se, että itken koko ajan. ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt näitä kevätsäitä seuraillessa iski kyllä kamala pelko siitä, että mitä jos sataa. Miten siinä poistuu edes kirkosta, jos taivaalta tulee vanhoja mummoja hameet päällä? :)

Jossain täällä taisi olla aiheesta keskustelu, täytyypä lähteä etsimään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minusta tuntuu tässä vaiheessa että eniten jännittää että saadaanko juhlapaikka kuntoon ajoissa ja ehkä että miten kampaus onnistuu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heh, lohduttavaa lukea, että enpä ole ainoa tunteikas morsein... Jänskättää, ett miten pitääkö pokka alttarilla, kun sulhanenkin on melko tunteellinen ja uskaltaa näyttää kyyneleet. Anoppi on aivan kraana... Ehkä olis syytä jakaa kirkon ovella ruusun terälehtien lisäksi nessupaketteja  ::) ? Onneks ne on kuitennii onnen kyyneleitä (hoppas!) Samoin jänskättää vieraiden viihtyminen, miten hoituu tasaisen rento ja välitön fiilis kaikilla?

Luultavasti, kun päivä lähenee, niin jännittämisen aiheita löytyy sata lisää (ai miten niin perfektionismiin taipuvainen...).

Kyllä tämä tästä...  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Auttakaa siskot! Häihin kolme (!) viikkoa ja nyt on alkanu jännittää niin älyttömästi etten tiedä miten päin olisin!!! Siis järjestelyt on ok ja kaikki muutenkin mut kirkko jännittää ihan sikana ja valssi...Hei miten te ootte selvinny noista "koettelemuksista" mokaamatta?????

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Menin kaksi viikkoa sitten vihille, ja jännitys alkoi tiivistyä viimeisellä viikolla. Otin ite sressiä sen verta, että viikkoa ennen häitä oli sulhon kanssa kunnon matsi. No se puhdisti ilmaa ja otin itekkin järjen käteen. Kyllähän se kirkko jänskätti, mutta mieti siel ulkoportailla ennenkuin ovi aukeaa ja häämarssi kajahtaa soimaan: Olen sulhon kanssa tämän päivän kuningatar/kuningas (harvoin täs elämäs sellasii päivii) ja Nauti! Ne vieraat siellä sisällä liikuttuu kyyneliin ja juuri teidän vuoksi!!  Kokemuksesta voin sanoa, että jännitys on turhaa, siitä päivästä tulee ihana ja ikimuistoinen, usko pois! :-X :-X :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minua ehkä eniten jännittää oma äiti ja hänen käyttäytymisensä, toivon että hän oikeasti muistaa käytöstavat ja ymmärtää että kyseessä on mun suuri päivä ja toivon hänen jaksavan hymyillä sen ajan vaikka väkisin. Se olisi ehkä se pahin mitä voisi tapahtua, että äiti olisi sitruunanaamainen ja menisi laukomaan jotain älytöntä.

Toinen mistä huolehdin on juhlien onnistuminen. Ja teinien viihtyminen ja etteivät teinit juo silmän välttäessä liikaa boolia ;D Uhkasin jo mennä teinipöytään istumaan ja vahtimaan ;D Olen sen verran huolehtija että tiedän etten saa rauhaa jos tiedän teinien lähtevän juhlista perseet olalla koska osa heistä tulee meille keskenään yöksi.

Eniten taitaa jännittää se sormusten vaihto :P Ja hääyö ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eniten jännitystä aiheuttavat keskipisteenä oleminen ja vieraiden viihtyvyys.

Kaikki kutsuttavat ovat toki sukulaisia tai ystäviä eli tuttuja ihmisiä, mutta kuitenkin tiedän jännittäväni heidän edessään kirkossa ja juhlassa.

Myöskin pelottaa, että vieraat eivät viihdy. Että ohjelmaa on liikaa tai liian vähän tai että se on tylsää ja kaikki vieraat kaikkoavat ennen meitä.

Kampaus, puku, ruuan riittävyys tai laatu, bändi tai muut sellaiset eivät jännitä. Kampaaja tekee varmasti paremman kampauksen kuin minä itse. Pukukin onnistuu varmasti. Ruuasta huolehtivat ammattilaiset. Bändi on aina ennenkin soittanut loistavasti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mua jännittää eniten hääpäivämme sää koska vihkiminen tapahtuu ulkona, samoin kuin hääkuvaus! Jos aamulla sataa vettä kun herään iskee järkyttävä paniikki! Jos edes saa nukuttua edellisenä yönä! Ja sitten mua pelottaa se että rupean vollottamaan vihkiseremonian aikana!! Ja tottakai se että riittääkö ruoka ja juoma!! Pitää jotenkin saada jännitys sivuun ja rupea nauttimaan tulevasta päivästä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mua jännittää eniten tässä vaiheessa se, että miten pystyy nauttimaan päivästä ettei koko juhla mee jännittämisen piikkiin. Varsinkin seisominen alttarilla puolisen tuntia seremonian ajan kun vihkiminen tapahtuu kahdella kielellä jännittää. Oon ollut häissä missä morsiamen jalat petti alta enkä haluisi samaa kokea.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tällä hetkellä jännittää eniten vihkiminen kirkossa, erityisesti se alttarille astelu kirkon käytävää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vielä ei oikeastaan jännitä mikään erityinen. Olen todella perfektionisti, niin eniten stressaa se, että kaikki sujuu hyvin. Pelko on se, että mitä jos vieraat ei viihdykään. Mutta toisaalta, en voi siihen asiaan hirveästi vaikuttaa. Tärkeintä, että hääparilla on onnistunut päivä. Lähempänä häitä voi sitten alkaa vielä jännittämään enemmän ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vaikka aikaa on vielä kuinka, mietityttää vieraiden viihtyvyys...

Miten voi yhdistää "railakkaat-kaveribileet" ja "totiset-sukujuhlat"...  :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

koko homma jännittää,

neljä päivää AIKAA  ja mä olen flunssassa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pelonsekaisia tunteita on kyllä vähän kaikesta... Eniten jännittää se, että jos sataa vettä kuin saavista kaataisi. Juhlapaikka kun on kesähuvila. Minne kaikki vieraat tungetaan, jos sää on aivan kamala!?!?! iiiikkkkssss. Onneks on aikaa vielä vuosi miettiä ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään