Mikä jännittää eniten?


Guest -Saana-

Recommended Posts

  • Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Gingerkid, kyllä ihmiset viihtyy :) Suurimmasta osasta ihmisiä varmasti on mukavaa ettei kaikki häät ole samanlaisia. Itse pelkäsin ihan samanlaista vastaanottoa meidän "goottihäiden" kanssa, mutta ihmiset ovat vaan olleet innoissaan että pääsevät käymään erilaisissa häissä. Turhaan hätäilet. Ja vaikka joku ei pitäiskään, niin mitäs sitten, teidän häät saa olla teidän näköiset :)

Link to comment
Share on other sites

Mä jännitän jo nyt sitä, kuinka paljon sitten häissä jännitän. Mulla on varmaan jonkinasteinen rimakauhu tms, sillä kaikki esilläolo on aika kamalaa. Onneksi on vain yksi päivän, kyllä siitä hengissä selviän, mutta silti jännittää..

Lisäksi oman jännitysmomenttinsa tuo tietenkin koko päivän sujuminen, kampaus/meikki, mitä mies tykkää mun puvusta, valokuvaajallakäynti, millainen keli, kompastunko helmoihini, onhan ruoka varmasti hyvää, viihtyyhän kaikki..

Link to comment
Share on other sites

Raha-asiat jännittää, lähinnä että riittääkö omat ja miten sitä saadaan lisää. Sulhaseni kovasti vakuuttelee että ei hätää, kaikki kyllä järjestyy mutta en vain pääse tästä nyt eteenpäin. Myös sää hääpäivänä jännittää aika paljon, koska sateelle ei ole nyt hirmusti sijaa, vaikka ollaan kyllä suunniteltu niin, että siitäkin selvitään. Ehkä myös eräiden sukulaisten viihtyminen jännittää, mutta se on sivuseikka kuitenkin.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Guest pactasuntservanda

Oikeastaan ainoa asia mikä jännittää on se, että siinä meidän vihkimisajassa olisi joku sekaannus ja meidän aika annettaisiinkin jollekin toiselle parill =D. Olemme siis tehneet varauksen ja n. vuotta aikaisemmin.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Minuakin jännittää kovasti tuo vieraiden viihtyminen ja hääjuhlien tunnelma. Tuon ohella jännitän sitä, sujuuko koko päivä hyvin ja onnistunko tekemään kivan meikin ja tekemään hyvän kampauksen itselleni. Olen myös ruvennut jännittämään sitä, ettei puvun vetoketju riku, kun hääaamuna puen sitä päälleni... Mutta summa summarun, eniten jännitän varmaankin tuota päivän yleistä kulkua, että meneekö kaikki tosiaan yleisesti hyvin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meillä on tulossa ulkohäät mökin pihateltoisssa niin keli huolestuttaa eniten. Ovat kesäkuussa, 29.6.2015. Mökki on kyllä iso, mutta ei ihan 60 hengelle kuitenkaan ole tilaa rennosti oleskella. Toinen haaste on saada häät toimimaan, kun häissä on sekä konservatiivisia helluntaipiireihin kuuluvia sekä reippaasti juhlimaan tottuneita. Ehkä me saadaan silti kaikille mukavat juhlat aikaiseksi. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Juhlapaikkaa pääsee koristelemaan vasta juhlapäivän aamuna, ja koska itse olen silloin kampauksessa ja meikissä ja sen jälkeen kuvauksissa, niin jännittää että onko siellä avustajia riittävä määrä laittamassa paikkoja kuntoon ja saadaanko ruuat yms. ajoissa esille (kolme koulukaveria tulossa hoitamaan buffaa). Sama juttu illalla, kun jatkoille lähdetään klo 22 jotta avustajat ehtii laittaa paikat kuntoon ja luovuttaa avaimet klo 24. Mitä jos siinä ei ehdi  :girl_mad:

 

Jännittää myös vieraiden määrä, toivon että mahdollisimman moni pääsisi tulemaan huolimatta siitä, että hääjuhla on perjantaina. Moni muukin asia jännittää, mutta nämä on varmaan isoimmat :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Minua jännittää kaikkein eniten tulevatko kaikki kutsutut vieraat paikalle. Tiedossa on todella pienet häät, 22 vierasta. Mitä jos kaikilla on jotakin muuta menoa ja kukaan ei tule :( Etenkin kun hääpäivä rajaa varmasti vierasmäärää nimittäin pidämme häät juhannuksena, joka on meille tärkeä päivä ja halusimme mennä naimisiin juuri juhannuksena. Päätimme pitää pienet häät, jonne kutsumme vain läheisimmät sukulaiset ja ystävät, jotka varmasti haluaisivat myös viettää juhannustaan meidän kanssamme. Silti mietityttäähän se vieraiden tuleminen... :girl_impossible:

Link to comment
Share on other sites

  • 6 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...