.o.O.o.

Onko avioituminen hyshys vai 'KUULKAA KAIKKI!'...?

385 viestiä aiheessa

Lähimmille ollaan kerrottu eikä se mikään salaisuus ole, että kai ne kertoo eteenpäin. Pidetään kuitenkin pienet juhlat, niin ei sitä viitti itte kartoo ihan kaikille, ettei ne oleta saavansa kutsua juhliin. :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi ihanuus, asia ratkesikin jo!

Kummankin rakkain ystävä puolisoineen tulee todistamaan ja vihkimisen jälkeen luvassa jotain pienimuotoista kemustelua. Sain myös "luvan" kertoa asian niille henkilöille, joille tarpeelliseksi näen. Käytännössä hääuteluihin on kaksi vastausta: "Hääpäivä on päätetty, mutta siitä ei julkisesti huudella" ja sitten se toinen, perusteellisempi vastaus. Mieshän tuo ei meinannut kenellekään mainostaa.

Mutta nyt saan riemuita julkisesti, iiiiih!!!!! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me sovittiin alunperin ettei kenellekään kerrota vielä mitään kun häihin kuitenkin yli vuosi aikaa. Mutta nyt kuitenkin tultiin siishen tulokseen että ehkä tämä tieto pitää kuitenkin kertoa vanhemmillemme.

Eli siis ollaan aikalailla hyshys, mutta vanhemmat tietävät. Siskoille esimerkiksi ei vielä edes viitsitä kertoa ettei kukaan ala vain hössöttämään. Omalle äidillenikin vannotin että mitään hössötystä en sitten siedä :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä vanhemmat, sisarukset ja läheiset ystävät tietävät. Oikeastaan kaikki kutsutut. Töissä ( ollaan siis samassa paikassa) ei olla kerrottu kuin ainoastaan niille jotka tullaan kutsumaan.

Päädyttiin tälle linjalle aluksi siitä syystä, että ajattelin etteivät kaikki ole innoissaan naimisiiin menostamme. Vastaanotto on kuitenkin ollut pelkästään positiivista. Nyt ei viitsitä töissä kertoa, etteivät kaikki odota saavansa kutsua. Jouduttiin kuitenkin rajaamaan aika tarkasti ja monta kivaakin jäi listalta lopulta pois.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ei haluta pitää mitään suurempaa elämää hääpäivästämme, lähimmät kutsutaan. Kumpikaan meistä ei ole isojen juhlien kannalla, eikä jakseta asiasta selvittää sen suuremmin. Ne tietää ketkä tietää, loput saavat kuulla asiasta kuka mistäkin :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me kerrottiin läheisille tietysti ihan aluksi. Asia ei ole ollut missään vaiheessa päätöksen julkistamisen jälkeen salaisuus muillekaan, vaan sana on kiertänyt tutulta toiselle ilman että meidän on tarvinnut kertoa erikseen kaikille. En edes ole aivan varma tietävätkö kaikki kutsuttavatkaan vielä asiasta, en ole puhunut kaikkien kanssa viime aikoina, mutta en nää siinä mitään ongelmaa. Yksi kaveri, joka tiesi aika alusta asti, jopa kysyi onko häät peruttu ku ei ole mitään hössötystä tai muuta hehkutusta kuulunut. Sanoin, että häät ovat tulossa, mitä sitä turhaan huutelemaan. Itse tiedämme mitä haluamme ja olemme onnellisia ilman että kailotamme koko maailmalle!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

kaikki saavat kuulla asiasta ihan kyllästymiseen asti :D oon niin innoissani..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eipä tästä tiedä vielä vanhempien, miehen sisaren ja mun isosiskon lisäksi kukaan. Varmaan ensi vuoden alkupuolella kerrotaan kauempaa tuleville vieraille.

Edit: Siis kauempaa tuleva = ulkomailla asuva, muille kerrotaan sit varmaanki siinä keväämmällä.

Muokattu: , käyttäjä: Malssi09

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No kyllä tästä tietää meiän vanhemmat ja ne kaikista läheisimmät ystävät, mutta suurinosa ei tiiä vielä ollenkaan... Alle vuosi on tietenki vielä häihin, että sitte vasta saa "kaikki" tietää. ;-)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on tämä kosinnan ja häiden väli 5kk, että aika lailla heti lähti sana kiertämään.. äitini oli tässä innokas apuri :girl_haha:

Töissäkin huomaan puhuvani häistä useammin kun tahtoisin, kuinka kauan voi jaksaa kuunnella toisen hääjaarittelua.. mutta juu, ääneen puhutaan ja kovasti!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onhan sitä tietoa nyt tullut kerrottua eteenpäin jo ihan laajasti perheen ja kavereiden keskuudessa. Kun kerran on kysytty kihloihin menon myötä että onko hääpäivä jo sovittuna ja koska, niin en mä oikein osaa ja halua valehdellakaan. Eihän se nyt haittaa jos ystävät tietävät että häät ovat tulossa, tuleehan niille sitten kaikki muu juhlia koskeva yllätyksenä kuitenkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

ainakin vielä on "hyshys", kun häihin on yli vuosi, mutta eipä hirveen "KUULKAAS KAIKKI" asiaa siitä tulla tekemään koskaan. Ei ole meidän juttu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä asia julkistettiin hassusti, olin järjestäjänä suuressa tapahtumassa minne olin jakanut ilmaislippuja sukulaisille ja ystäville (suurin osa tuli).

Kesken tapahtumaa mieheni kävi hakemassa sormuksen kultasepältä ja tuli luokseni ja laitettiin sormuksen sormeen ja mentiin näyttämään tutuille :)

Molempien vanhemmille olimme kertoneet aikaisemmin tulevista häistä. Tapahtumasta tuli ikimuistoinen ja viidakkorumpu hoitti muille sukulaisille ja ystäville informoinnin :)

:flirt:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tulevista häistä tietää oma perheeni, kaksi ystävääni ja kaksi kaveria. Ollaan vielä sillai hyshys, pitäis saada kerrottua appivanhemmille. Nii joo, ja äiti tais kertoa yhdelle hyvälle ystävälleen heti seuraavana päivänä, kun oltiin asiasta ilmoitettu :D

Olishan se hienoa, jos sais pidettyä asian salassa niin pitkään kuin mahdollista, että tulis tosissaan kaikille yllätyksenä :)

Tosin oon aatellut, että mitäpä sitä pitämään salassa mutta ei tosiaan aleta joka paikassa sitä toitottamaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllä meillä ainakin tietää kaikki. :girl_haha: Kovin ihme on jos on joku joka tiedä meitin hääaikeista. :) Kosinnan jälkeen soitin heti (no heti ja heti,saman ehtoona kuitenkin) kahdelle ystävälle ja he pitivät toiveestani sitä pari päivää salassa,koska en halunnut omille porukoilleni kertoa sitä puhelimitse vaan,kun tavattiin siinä parinpäivän päästä niin kasvotusten.Sen jälkeen kyllä sana kiersi aikas mukavasti. Eikä haittaa! :girl_haha: Mä olen ainakin semmonen hölösuu-häärääjä,että en jaksais salailla,enkä hirveen pitkään pystyiskään varmaan,kun jossain lauseessa olisin kuitekin vahingossa livauttanut jotain.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

joo en mäkään ilosanomaa panttaamaan lähtis :)

Mua kosittiin uuden vuoden aattona vuoden vaihtuessa - seuraavan tunnin aikana oli soitettu vanhemmat ja sisarukset läpi riippumatta sisarusten lapsista :) Ilmoitettiin siis kihlauksesta ja sykyllä pidettävistä häistä. No eivät vastanneet, jos olivat jo nukkumassa...

heti kun hääpäivä tarkentui, ilmoitimme lähimmille ja sitä mukaan kaikille kyselijöille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me yritetään olla ihan hyshys.. muutamalle läheiselle ihmiselle ollaan kerrottu, mutta muut saa tietää sit ku kutsu tipahtaa postilaatikkoon.. kyllä tää vaikeeta tekee jo nyt vaik häihin on aikaa yli vuosi!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

aika hyshys naimisiin meno juhlat sitten joskus on isommat. niihinkään ei kuitenkaan tule kuin n.40-50 ihmistä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No aika hissukseen ollaan oltu, kun ei vielä jakseta sitä hössötystä mikä siitä syntyy! Ei se mikään salaisuuskaan ole ja muutamat tietää. Senkään takia emme halua kaikille huudella, kun olettavat sitten saavansa kutsun ja me kun kutsutaan tosi vähän ihmisiä. Päästään helpommalla kun ei vielä huudella hääpäivää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vielä ollaan ihan hyshys, mutta molempien perheet kyllä tietää sekä kaaso&bestman. Ei oikeastaan haluta vielä mitään yleistä hässäkkää, vaan minusta on mukava, että kaverit ja muut kutsutu saa tietää häistä sitten vähän lähempänä. Eipähän tarvitse kaikille toitottaa, missä vaiheessa järjestelyt ovat.

Paitsi täytyy sanoa, että välillä tuntuu siltä, että haluaisi huutaa koko maailmalle: "ME MENNÄÄN NAIMISIIN!" :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hyshys tämä meillä on ollut. Kihloista ei juuri kerrottu aikoinaan, vaan ihmiset huomasi sormukset omaa tahtiaan. Omat sukulaiseni näkivät sormukset vasta n. kolmen kuukauden päästä kihlautumisesta.

Nyt vihdoin reilut kaksi vuotta kihlautumisen jälkeen on naimisiinmenosuunnitelmat vähän konkretisoituneet ja esteidentutkintapyyntö lähetetty. Tarkoittaa siis sitä, että ihan lähiviikkoina pitäisi sinne maistraattiin varata vihkiaikaa ja käväistä 'lounastunnilla' tahtomassa. Mies saisi kyllä palkallisen vapaapäivän vihkimistä varten, mutta taitaa olla sen verran kiireitä töissä, että saapa nähdä, milloin sen voi pitää. No, heinäkuussakin on tuo esteettömyystodistus vielä voimassa, joten sitten on ainakin kesälomalla vapaapäiviä.

Hääjuhlia ei ole suunnitteilla, koska ei vaan osata. Eikä siis turhaan etukäteen huudella naimisiinmenostakaan. Mies varmasti olisi halunnut juhlat, mutta vaikeahan sitä on minkäänlaista juttua järjestää, kun ei ole päivämäärääkään tiedossa...

Muita mietityttäviä asioita on sukunimi ja sormus. Itse toisaalta haluaisin pitää oman nimeni ja voisin ihan hyvin olla hankkimatta vihkisormusta (kun tuo kihla kuitenkin jo on), mutta jospa nyt edes näissä tekisin miehen mieliksi ja vaihdan nimeä ja hankitaan mulle joku rinkula. Niistäpähän sitten ihmiset näkee naimisiinmenon.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No ei ainakaan hys hys. Mutta kun suunnitelmat ovat vielä aluillaan ja olo epätodellinen, joten pientä jarruttelua on ilmassa, se tuntuu kyllä menevän nopeasti ohi :girl_wink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tarkoitus kyllä oli olla ihan hissukseen naimisiinmenosta, mutta koska samaisena kesänä on myös muutamia hyviä ystäviä menossa naimisiin, niin piti tarkistella ettei päivämäärät mene päällekkäin. Ja kyllä sitä sen verran intoilee, että töissäkin piti muutamalle hyvälle työkaverille hehkuttaa :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kihlauksesta kerrottiin heti seuravana päivänä vanhemmille. Ei ollut mikään hys hys juttu ja pian koko suku tiesikin. Naimisiin menon kanssa sama laita. Ilmoitettiin kaikille ketkä kutsun tulevat saamaan heti kun hääpäivä päätettiin, koskapa kihlauksen ja häiden välinen aika jäi niin lyhyeksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vielä tässä vaiheessa hääsuunnitelmat ovat aika hyshys...asiasta ei tiedä molempien perheiden lisäksi kuin muutama ihminen. Asia ei kuitenkaan ole mikään salaisuus ja varmasti häiden lähestyessä yhä useampi saa aiheesta kuulla jo ennen kuin kutsu ilmestyy postilaatikkoon :girl_smile: Mutta vartavasten en kenellekään lähde asiasta ilmoittelemaan...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään