.o.O.o.

Onko avioituminen hyshys vai 'KUULKAA KAIKKI!'...?

385 viestiä aiheessa

Vanhemmille ja lähipiirille ollaan kerrottu jo etukäteen, jotta tietävät varautua hyvissä ajoin. Ystäville lähetetään kutsut n. paria kk ennen häitä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ollaan hyshys totaalisesti ainakin siihen asti, kunnes nyt päivä varmistuisi hääpaikan varmistumisen myötä. Sen jälkeen varmaan pikkuhiljaa läheisimmille ilmoittaa...ettei tule päällekkäisyyksiä vaan pääsevät paikalle. Tällä hetkellä ei kukaan muu tiedä kuin me kaksi ja eräs juuri naimisiin mennyt ystävämme, jolta olen kysellyt vinkkejä. Luulen, että laitamme kuitenkin kutsut melko ajoissa sitten kaikille ihan siksi, että mahdollisimman moni pääsisi paikalle. Mutta toivomme silti, etteivät ihmiset sitä mainostaisi sittenkään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ei olla vielä viitsitty pahemmin huudella asiasta, koska häihin on muutama vuosi aikaa. Tuleehan uteliaita kyselyjä säännöllisesti, mutta niihin ollaan vastattu lähinnä että tänä kesänä ei meidän häitä vielä tanssita. :) Tarkan päivän taitaa tällä hetkellä tietää miu perhe, sulhasen äiti, kaasot & bestmanit ja muutama muu läheisempi ystävä.

Viimeistään vuoden 2012 vaihtuessa tästä tulee luultavasti enemmän KUULKAA KAIKKI -meininkiä, ellei sitten kyllästytä odottamaan ja mennä naimisiin jo ensi vuoden aikana. :girl_haha: Saa nähdä.

Hääpäivä tottavie aikaistui ensi vuodelle ja nyt asiasta tietää jo hieman useampi kuin toukokuussa. ^_^ Silti pidetään suhteellisen matalaa profiilia, koska koko sukuja ja kaveripiirejämme ei olla kutsumassa häihin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei ole mikään salaisuus ja jos jotain häihin liittyvää kysytään, vastaamme kyllä. Yritän kumminkin olla lörpöttelemättä liikoja, tuskin ihmisiä niin kovasti kiinnostaa meidän häät, kuin meitä itseä, enkä tahdo olla morsian, jonka elämään ei mahdu muuta, kuin häiden järjestäminen :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei ole mikään salaisuus ja jos jotain häihin liittyvää kysytään, vastaamme kyllä. Yritän kumminkin olla lörpöttelemättä liikoja, tuskin ihmisiä niin kovasti kiinnostaa meidän häät, kuin meitä itseä, enkä tahdo olla morsian, jonka elämään ei mahdu muuta, kuin häiden järjestäminen :grin:

Joo sama. Mä tunnustan kyllä tällä hetkellä olevani morsian, jonka elämään ei tällä hetkellä mahdu muuta kuin häät,häät,häät :unsure: Onneksi kuitenkin älyän roikkua täällä enkä kuormita (sulhon ja äidin lisäksi) kaikkia muita kahdella korvalla varustettuja :rolleyes::lol:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ollaan aika hiljaa myös, perheet ja lähimmät ystävät tietää kyllä. Mutta tää hyshys-meininki on lähinnä sen takia, että mä en itse ainakaan jaksa niitä puolituttujen, ja kummin kaimojen "onnitteluja" jossain facebookissa.

Jos joku kysyy, niin ei me tietenkään valehtelemaan aleta, mutta tieten tahtoen ei huudella vielä pitkään aikaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä minä haluaisin kailottaa kaikille kun oon niin onnesta soikeena, mutta mies taas haluis vaieta asiasta kuin muuri :girl_haha: Eli perheemme tietävät häitten ajankohdan, koska heidät on kutsuttu ja häihin on enää alle kaks kuukautta aikaa. Itse olen lisäksi kertonut häitten ajankohdan parille kaverilleni. Miehen kaverit saivat vihdoin ja viimein tietää, että olemme menossa naimisiin ja että häät ovat edessä suht lähitulevaisuudessa (oletettavasti päätelleet, että tänä vuonna), mutta mieheni ei halua kertoa heille tarkkaa ajankohtaa etukäteen koska ei halua osakseen mitään hössötystä (=polttareita tms.). Olkoon sitten näin. Mä yritän parhaani mukaan pitää heitä tavatessani suuni suht supussa. Miehen suku on varmasti anopilta kuullut häitten ajankohdan, koska ei kielletty kertomasta ja hän on aika hölösuu :girl_smile: (häihin siis ei ole sukua ja kavereita kutsuttu, pelkät perheet + kaasoni). Oman sukuni tilanteesta en tiedä. Pidetään sen verta harvoin yhteyttä, etten ole suoranaisesti heille kertonut kihloista tai tulevista häistä, mutta pari serkkuani on Facebook-listallani ja olen Facebookissa jonkun kerran aihetta sivunnut. En sitten tiedä, onko tieto sieltä levinnyt laajemmaltikin suvun tietoon. Tarkoitus kuitenkin olisi sitten joulukortissa vasta heille ilmoittaa, että nyt on sitten muuten siviilisääty ja samalla sukunimi mennyt vaihtoon :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häät ovat vuoden päästä ja tieto niistä piti tulla lähes kaikille vieraille vasta kutsujen muodossa pari kuukautta ennen häitä. Sulhanen kertoi omalle isälleen pari viikkoa sitten, että nyt on päivä päätetty ja paikat varattu, mutta en vielä ehtinyt kertoa omille vanhemmilleni mitään. Niinhän siinä kävi, että sulhasen isä ei tajunnut pitää asiaa salaisuutena, vaan kertoi vaimolleen joka kertoi tyttärelleen joka kertoi tädilleen (joka ei meitä ole edes koskaan tavannut!) ja tämä täti sattui olemaan äitini työkaveri... Äiti oli vähän ihmeissään, kun ihminen joka ei edes tunne hääparia tulee töissä hehkuttamaan häistä, joista morsiamen äidille ei edes oltu ehditty kertoa... :(

Itselleni se on aina ollut täysin selvää, ettei toisten häistä juoruta eteenpäin kysymättä lupaa tai ennenkuin kutsut on lähetty ja ihmiset selvästi tietää asiasta! Harmittaa ihan hirveästi, olisin halunnut pitää asian salassa lähipiiriin kuulumattomilta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ollaan kyllä muuten kerrottu avoimesti kaikille, mutta töissä en ole maininnut mitään. Nyt vähän jännittää, et mitähän nuo tuumii, kun lukevat ensi viikon sunnuntain lehdestä mun menneen edellisenä päivänä naimisiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kailo kailo :D

Kyllähän sitä elämänsä suurimmasta tapahtumasta tähän asti saa kailottaa, vaikka muita ei niin hirveesti jaksais aina kiinnostaa meikäläisen paikkakorttien, menujen ja kaitaliinojen ainainen suunnittelu ja venkslaaminen ;)

Kyllä ne tutut ja sukulaiset on sitten ite ihan samanlaisia ja saan vuorostani heidän hössöttämistään kuunnella että eiköhän mene tasan nää ärsyttävyydet :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Muutama ihminen tietää, että me ollaan ensin menossa maistraatissa naimisiin (tarkkaa päivää emme kuitenkaan aio kertoa) ja ens heinäkuun häistä tietää jo suhteellisen moni. Joillekin ystäville piti jo hyvissä ajoin kertoa, että osaavat varata meidän juhlapäivän kalenteriinsa, sillä ovat semmoisessa työssä, jossa omat menot on hyvä tietää hyvissä ajoin etukäteen. Ensi kesän häät eivät mitenkään ole salaisuus, mutta emme ole niistä vielä huudelleet täysin julkisesti, sillä kesäistä kihlaustammekaan emme ole vielä julkisesti virallistaneet. Tässä on meidän ystäviä mennyt viime aikoina naimisiin ja kihloihin ja ajateltiin ilmoittaa sitten, kun tomu on laskeutunut ja kukaan ei osaa odottaa vielä seuraavia uutisia. Kummankin vanhemmat tottakai tietää naimisiinmenosta ja ensi kesän hääpäivästä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En itse ole vielä menossa naimisiin, enkä edes kihloissa, vaan kaason ominaisuudessa pyörin täällä, mutta minä kyllä ajattelen, että jos joskus menen kihloihin ja olen menossa naimisiin, haluan kyllä kertoa siitä ihmisille, todellakin! :) Sehän on ihana ja iloinen asia, ja haluan ehdottomasti jakaa sen ihmisille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on avioituminen ennen itse tapahtumaa todella hyshys, mutta jälkikäteen kuulutan kyllä kaikille! :girl_haha: Meillä siis häihin on kutsuttu vain molempien perheet, ja kavereille lähtee heti häiden jälkeen yllätyskutsut vähän myöhemmin järjestettäviin pippaloihin.

Toivoa sopii, että juttu myös pysyy salassa siihen saakka, en haluaisi pilata yllätystä...voi nimittäin muutamissakin osoitteissa mennä kahvit väärään kurkkuun kutsua lukiessa. :girl_blum: No, eipä tässä enää tarvitse kuin muutama kuukausi yrittää säilyttää salaisuus, vaikka välillä on kyllä ollut lipsahdus lähellä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kuulevat kaikki. :girl_haha:

Muokattu: , käyttäjä: Brunetti

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No niin, vastataan nyt sitten uudelleen tähän ketjuun. Mulla oli mies yllätyksekseni vihdoin viime viikolla kertonut kavereilleen häiden ajankohdan (oli siis aiemmin sitä mieltä, että pidetään ehdottomasti salassa, ettei kukaan ala hössöttämään). Olivat olleet vähän, että häh, ens viikollako? :girl_haha: Nyt olis siis tosiaan itellänikin lupa kertoo ihan kelle vaan haluun, mutta jotenkin en enää tässä vaiheessa osaa. Vaihdan sitten ylihuomenna Facebookissa siviilisäätyni ja nimeni niin menee tieto kavereille. Suku saa yhäkin odottaa joulukortteja :girl_wink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihmiset tietää että meillä hääpäivä lyöty lukkoon, mutta kaasoa, bestmania sekä mun äitiä lukuunottamatta muut ei tiedä vielä päivämäärää, aikaa tai paikkaa.

Mulla muutama ystävä keiden kanssa näitä hääjuttuja keskustelen, mutta aika paljolti keskustelen netissä "kasvottomien" kanssa kuten naikkarit ja sitten toki miehen kanssa :)

Häihin on toki aikaa. Myönnän myös että ois kiva kerto ns kaikille ja alottaa vaikka hääblogi, mutta mies on sitä mieltä ettei tartte kertoa. Siksi varmaan näillä palstoillakin näin paljon aikaani vietän ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

On muuten BTW ihan mielenkiintoista huomata, että tavallaan ihan sama kailottaako niistä häistä vai ei.. Ainakin sellasille ihmisille joita ei oo kutsuttu. Pomoni - joka siis todellakin tietää häistäni, kun niitä varten ruinasin viikonlopun vapaaksi jo hyvissä ajoin - yritti tänään töihin tullessani vähän pyydellä mua huomiseksi töihin :blink: Juuei, sori, mä meinasin naimisiin mennä (kyse ei ole isosta yrityksestä, vaan pomollani on lisäkseni vain kaksi alaista ja ollaan paljon tekemisissä toistemme kanssa). Työkaveri sentään muisti, että kyse oli tästä viikonlopusta, mutta sekin kovasti kyseli, että "Ai, sullako on jo toi perjantaikin vapaata niitä häitä varten?" Joo, kun sillon niinku ois se avioliitto tarkoitus solmia :rolleyes: Ja hänelle oon kyllä häistä kailottanut ihan liiankin kanssa :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mieli tekisi kyllä kailottaa ympäri kyliä, mutta ei vielä, muutama kaveri vasta tietää, vaikka kirkkokin on jo varattu ;) Pikkuhiljaa pitäis varmaan alkaa äideille ja muille kertomaan. Tosin kun ne saa tietää niin sitten tietää molempien suvut! Säästyy meiltäkin se vaiva.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen kyllä itse huomannut, että on tosi vaikea pitää naamaansa kiinni tämän asian suhteen. :grin: Pari lähintä kaveria tietää ja vanhemmat myös, mutta muuten ajankohdasta on oltu hyvin hiljaa. Olettaisin monien kuvittelevan, että meidän kihlaus (viime kesänä) on sellainen hyvin yleinen vuosikausien kihlaus, tulee varmasti yllätyksenä monelle. Kysyttäessä olen sanonut, että päivämäärä ei ole vielä julkista tietoa, mutta että vihkipäivä ja -paikka on kuitenkin jo varattu. Ilmeisesti puran tätä asiasta puhumisen tarvetta tilittämällä sitten tänne, haha.

Ts. mieli tekisi jaaritella KAIKILLE, mutta se ei tunnu mielekkäältä mm. siksi, että häät ja niiden kutsuvieraslista tulee olemaan aika pieni.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä olen kyllä kertonu aika monille :D Hih, varsinkin siis kutsutuille. En ymmärrä miksi sitä tietoa pitäisi pantata, mitä hyötyä? Nimenomaan oon sillä yrittäny kertoa, että osasivat jo nyt varautua, etteivät varaa päivälle mitään muuta :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eipä se mikään hyshys ole. Olen yleensäkin aika vaitonainen omista asioistani esim. töissä, opiskeluporukoissa jne, joten siitä johtuen ei kovin moni aikeistamme tiedä. Perheet ja ystävät kuitenkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me mennään vähän hyshys...tai niin oli tarkoitus kun häät on tosi pienet eikä kaikki hyvätkään ystävät "mahdu" mukaan. Saa nyt nähdä maltetaanko vielä viikko kun ens la häät :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aika matalalla profiililla ollaan oltu ainakin vielä. Varmasti lähempänä häitä puhumme joillekin lähimmille ihmisille ja tietysti niille, jotka kutsutaan, mutta luultavasti esim. töissä emme puhu mitään, ellei joku sitten huomaa sormusta tai muuta. Mihinkään lehteen ei tulisi mieleenkään laittaa mitään ilmoitusta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä se on ehdottomasti hyshys. Vain muutama tietää aikeistamme :gpari: . Mutta tämä tyyli sopii meille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään