.o.O.o.

Onko avioituminen hyshys vai 'KUULKAA KAIKKI!'...?

385 viestiä aiheessa

Ollan ihan hyssynsyssyn... Alle kymmenen ihmistä tietää tässä vaiheessa koko hommasta mitään! Häihin on niin pitkä aika vielä että en viitsi hehkuttaa ja häiriköidä suunnitelmillä ja hössämisellä. Kyllä sitten kerkeän ja täällähän saa hössätä niin paljon kun vaan jaksaa!

Sitäpaitsi en tiedä muista, mutta itselläni löytyy kyllä tuttavapiiristä niitä jotka kuvittelivat olevansa tässä vaiheessa itse miettimässä omia juhliaan mutta syystä tai toisesta näin ei ole käynyt joten en viitsi vielä turhaan käännellä veistä haavassa...

En edes pidä vielä kihlasormusta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tällä hetkellä häistämme tietää yksi ihminen, paras ystäväni. Ennen häitä tieto kantautuu toivottavasti vain muille vieraille, eli noin 4 ihmisille. Heti häiden jälkeen vaikka koko maailmalle!!! :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kihlauksesta sai tietää heti seuraavana päivän "lähimmät"(heh) 500 kaveria, kiitos nykyajan (Lue: Facebook).

En ole kuitenkaan ylenpalttisesti kertonut hääsuunnitelmistamme oikein kenellekään paitsi perheenjäsenille. Tämä siksi, että haluaisin 'Save The Date'-korttien kuitenkin tulevan vähän yllätyksenä vieraillemme. Lisäksi en halua, että moni jota emme aio kutsua alkaa vihjailemaan 'koskas se kutsu tulee' -tyyppisesti. Korteissa aion mainita myös häänettisivumme, joita pääsee sitten tutkailemaan kun on kortin saanut.

Kyllä varmaan aika moni saa jo ennen sitä vihiä häistämme, mutta olisi kiva olla edes vähän yllätyksellisyyttä mukana. Sama koskee hääsivujamme - emme aio laittaa sinne ihan kaikkea :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin ollaan vielä vähän hissukseen. Kumpikaan ei siedä hössötystä, kauheaa etukäteisintoilua tai sen suurempia kysymystulvia. Oikeastaan ainoat, jotka tietävät, ovat lähipiiriä, jotka myös auttavat häiden järjestämisessä. Minun vanhempani, mieheni sisko. Minun kaasoni, pari molempien kaveria. Mutta yhteensäkin kahden käden sormilla laskettava määrä.

Pääosin kutsukorttien häihin (mitään save the date -kortteja ei lähetetä) on tarkoitus tulla yllätyksenä lähes kaikille meidän n. sadasta vieraasta. Ollaan saatu rauhassa suunnitella ensi kesänä koittavia häitämme, totuttautua ajatukseen naimisiin menemisestä (kumpikaan ei kuvitellut eläessään menevänsä naimisiin), olla ihan hissukseen. Eiköhän sitä sit kutsukorttien jälkeen ja etenkin hääpäivänä onnitteluhössötetä ihan tarpeeksi.

Kihloihin me mentiin maaliskuussa 2009, ja siitä asti ollaan toki molemmat kannettu kihlasormuksia. Missään vaiheessa ei kuitenkaan olla lähipiiriä kauemmas edes kerrottu, onko kyseessä "ikikihlat", vai onko avioliitto suunnitelmissa vielä jossain vaiheessa. Ja kyllähän se nyt on.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vanhemmille ja sukulaisille tuli kerrottua lähes heti, että osaavat varata päivän. Meillä tosin päätettiin avioitumisesta vasta n. 6 kk ennen juhlapäivää. Kavereille kertomisesta tulikin sitten jotenkin hankalaa.. Tuntuu, ettei haluaisi kailottaa kaikille kun sitten saa kuunnella vihjauksia tyyliin "oih, ihanaa, pitääpä laittaa päivä kalenteriin!" Kihlauksesta möläyttelin kyllä joka tilanteessa ja jo silloin hyvän päivän tutut iloitsivat etukäteen, että en olekaan ennen ollut häissä.. :rolleyes: Tuntuu myös omituiselta selostaa omia suunnitelmia ihmisille, joita ei aio kutsua.

Avioitumisen jälkeen saavat kyllä sitten kuulla kaikki. :D

Saa nähdä kun kutsut saapuvat vieraille ja jutut lähtevät liikkeelle, siinä saattaa tulla muutama kysely.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä tarkoitus pitää perheeltä salassa niin kauan että postilaatikkoon tipahtaa hyvissä ajoin kutsu ;) Myös suurimmalta osalta kavereista, jotka kutsuvieraslistalla tarkoitus pitää yllätyksenä niin että tietävät vasta kun kutsu tipahtaa postilaatikosta :) Kaasoni tietää jo ja luonnollisesti muutama muu saa tietää piakoin, että saadaan juhlajärjestelyt etenemään :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jotain siltäväliltä.

Eli en sitä huutele ja heti ekana aiheena kerro tutuille, mutta jos kysytään niin toki kerron. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kihlautuessa kaikki sai heti tietää, sillä äitihän näppäränä naisena soitti koko suvun läpi, eikä siinä mitään. Että ei meidän kihlautuminen ollut salaista paitsi, että eihän moni tiennyt että kihloihin oltiin aiottu mennä.

Mutta nyt, kun häitä ollaan suunniteltu alkuvuodesta asti, niin kyllä moni sen tietää milloin meidän häät jo on. Että ei me kauhean hyshys olla oltu. Itse oon niin onneissani suunnittelemassa häitä ja samoin tuleva mieheni, että väkisinkin sitä sit tulee lipsautettua tulevista häistä, kun niitä niin odottaa kovasti.

Muutenkin välillä tuntuu vaikea pitää tämmösiä iloisia uutisia salassa, eikä se ny mua nii haittaa jos moni tietää hääpäivästämme, jokatapauksessa ne saa kuitenkin tietää.. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häistä tietää toistaiseksi vain siskoni, hyvä ystäväni ja eräs tuttuni, jota kysyin alustavasti juhlaamme keikalle. Miehen veli tietää, että olemme suunnitelleet naimisiinmenoa, mutta ei aikataulua. Helmikuuhun on vielä aikaakin ihan hyvin, mutta kyllähän tuon kohta voisi paljastaa ainakin omalle äidille =)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kans kerrotaan jos joku kysyy. Meille tulee kuitenkin melko pienet häät, joten hirveästi en ole viitsinyt huudella. Jottei tulisi näitä itsensäkutsujia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tiedotettiin ensin lähimmille ystäville ja perheelle, ja miltei parin viikon päästä laitettiin kihlautumistieto facebookkiinkin, josta vähemmän läheisetkin saattoivat sen huomata. Sormukset saadaan vasta tän viikon perjantain (!!!), eli reilu 1kk kihlautumisen jälkeen, joten sitä kautta ei ole ainakaan ihmiset voineet huomata.

Kun on tullut puhetta kihlautumisestamme niin monet ovat heti kysyneet hääajankohdasta, ja ollaan rehdisti kerrottu, että ensi kesänä, juhannuksena. :) Riippumatta siitä, onko kysyjä niin läheinen, että kutsumme häihin vaiko ei.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kun mentiin kihloihin maaliskuussa ja siitä kerrottiin, niin sisarukset ja kaverit on heti kyselleet, että koskas on häät. Tuskin tosin ovat odottaneet vastaukseksi, että vuoden päästä, kun nykyään monet kuitenkin ovat kihloissa pitkiäkin aikoja. Kummankaan vanhemmat eivät häistä kyselleet, mutta tuntui, että tarvii niillekin vähän vihjata, että aika pian ovat tulossa, jotenkin tuntuu, että muuten saattaisivat olla ihmeissään ensi keväänä. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kovasti tekisi mieli kertoa kaikille, mutta koska omiin häihin on vielä vuosi, niin tuntuu vähän hölmöltä alkaa siitä vielä huutelemaan yleisesti.

Ideaalitilannehan olisi että asia tulisi kutsun muodossa kaikille yllätyksenä, mutta en usko että jaksetaan odottaa ensi kevääseen saakka.

Mitä todennäköisimmin asiasta kerrottaneen ihan lähimmille ihmisille (vanhemmat, sisarukset) tässä tulevan syksyn aikana, muille sitten kutsun muodossa joskus kevättalvella, JOS maltetaan odottaa sinne asti..

Muokattu: , käyttäjä: 7072012

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä pikemminkin hyshys. Kihlaus on täysin avoin uutinen, mutta hääpäivä ei. Omat perheet (vanhemmat, sisarukset puolisoineen sekä isovanhemmat) sekä kaasoni tietävät, mutta muille ei siis olla kerrottu. Aivan muutama lisäksi tietää, että häitä on suunniteltu, mutta eivät tiedä päivää. Kenellekään joka päivää on kysellyt, ei olla valehdeltu, mutta kuitenkin onnistuttu kiertämään ilman päivämäärän paljastamista. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kaverit tietää ja meidän vanhemmat ja sisarukset. Lapsille ei ole kerrottu, ja kaikille näille jotka tietää, on sanottu ettei saa levittää eteenpäin, ihan vaan siksi ettei tietty taho kuule asiasta etukäteen. En halua pahoittaa mieltäni inhottavilla kommenteilla mitä tuosta suunnasta kuuluu, enkä pilata hääpäivääni. Kuulevat kyllä varmasti heti häiden jälkeen, siitä lapset pitävät huolen..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on ihan hyshys, pari kaveria tietää jotka tulee auttamaan häissä ja mun sisarukset ja molempien vanhemmat.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä aikalailla hyshys. Muutama läheinen ystävä tietää suunnitelmista ja sisko nyt täällä aktiivi joten tietää missä mennään. bandit.gif

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häistä ja naimisiinmenosta on puhuttu jo ennen ku seurusteltiin. Ja vielä enemmän keväällä, kun ei vielä oltu kihloissakaan (hääpäivä oli tosin jo tiedossa). Kaikki tietää ja saakin tietää, ei se salaisuus ole. Eikä pystyiskää olemaan :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä tietää miun kolme kaasoa ja meidän vanhemmat + muutamat tutut jotka ei ole kutsuttu häihin koska pidämme ihan vain lähipiirille ja se saa jo luvun 70:neen! :girl_smile: Ja omat lapset tietää!

Muoks. Isännän on helpompi pitää hys hys..kun taas minun :D

Muokattu: , käyttäjä: vaimoke2012

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olen höpötellyt asiasta kavereille, molempien äidit ovat varmasti pitäneet huolen siitä, että sukulaiset saavat asiasta tietää.. Olen itse vähän sellainen avoin hössöttäjä, joten en asiaa oikein osaa salassakaan pitää. Toki osaan esimerkiksi kavereiden minulle uskomat salaisuudet pitää, mutta omista asioistani en ole koskaan osannut pitää suutani kiinni :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on täysin julkisesti ruvettu puhumaan häistä nyt n kuukautta paria enne häitä.

Esim tätä ennen ei töissäkään tiennyt kuin pari lähintä ihmistä että ollaan menossa naimisiin.

Nyt tietää kaikki jotka on "kuulolla ollut", koska työskentelen avokonttorissa, ja tässä yllättäen on joutunut soittelemaan pappien, kanttoreiden ym kanssa aika tiuhaan tahtiin =)

Esimiehelle toki kerroin jo heti kun kesälomia alettiin varailemaan, että miksi mulle on tärkeää saada loma silloin kun haluan (eipä sillä, ei elokuun loppuun ollut mitään tunkua muutenkaan :girl_haha: )

Muuten sitten kaasot ja BM ovat tienneet pidempään ja muille asia on tullut sivulauseen kautta tietoon. Ei siis olla salattu, mutta ollaa katsottu keille ollaan puhuttu.

Ihan siitä syystä ettei meillä ollut hajuakaan esim vieraslistasta vielä ennen kesäkuuta. Ja haluttiin välttää mahd paljon konfliketja sen suhteen että porkka vetäis palkoja nenään kun ovat luulleet että keskustelu on ollut jonkinlainen savetheday-viesti. Näitäkin kun tapahtuu ja sitten onkin tahattomasti pahoittanut jonkun mielen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehdottomasti hyshys meillä. Vihataan molemmat juhlia, ja varsinkin sukujuhlia, joten kahestaan mentiin kahen todistajan läsnäollessa naimisiin maistraatissa, josta suoraan mökille ja puhelimet kiinni pariksi päiväksi^^

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me kerrottiin heti molempien vanhemmille ja kaasoilevalle siskolleni. Alkuun oltiin aivan hyshys, mutta sittemmin ollaan muutamille kerrottu. En koe häittemme enää olevan salaisuus, mutta aika pieni joukko asiasta taitaa vasta tietää, esim. toinen siskoni ei tiedä mutta osa ystävistä ja sukulaisista tietää.. Jos asia puheeksi tulee, niin ei salailla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllä meillä ainakin kerrottiin avoimesti kaikille lähisukulaisille, eikä avioituminen ollut missään vaiheessa salaisuus. Kerrottiin aikeistamme avoimesti enkä koe miksi sen pitäisi olla suuri salaisuus? :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään