Onko avioituminen hyshys vai 'KUULKAA KAIKKI!'...?


.o.O.o.

Recommended Posts

täällä ollaan todellakin HYS HYS kannalla...;)

meidäthän vihittiin jo maistraatissa, mutta varsinaiset kinkerit ovat vasta ensi kesänä, ja pienet sellaiset.

en halua kailottaa asiasta, koska tiedän että ystäväni alkavat kyselemään että koska juhlat pidetään ym ym....ja tosiaan koska olemme päättäneet pitää todellakin pienet hääjuhlat ihan lähimmille, moni jää ilman kutsua.

ne, jotka saavat kutsun, tulevat yllättymään....:)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kyllä siitä kihlauksesta alkoi sellainen kyselytulva ja haloo, että ei tämä todellakaan ole enää hyshys millään suunnalla. Eikä kyllä viitsitä ruveta kiertelemään tai valehtelemaankaan, kun hääpäivää kysytään. En näe mitään syytä salailuun tai hyssyttelyyn. Tietävätpähän ihmiset sitten ainakin varautua juhliin.

Link to comment
Share on other sites

Kerroin kihlauksesta aika monelle ja häistä puhunut lähinnä vain kutsutuille. Kihlauksen jälkeen parikin etäisempää kaveria ilmoitti tulevansa häihin, vaikken heitä aikonut kutsua. Toisen kutsuin (ja ei ikävä kyllä pääse pikkuvauvan vuoksi), toista en. Töissä (koulussa) kerroin keväällä ja nyt onnitteluja on satanut koko syksyn (varsinkin maanantaisin), vaikka juhlat ovat vasta tällä viikolla :girl_haha: Missään Facebookissa en asiaa suoraan mainosta, näkevätpähän sitten kun sukunimi muuttuu..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tässä vaiheessa ollaan vielä aika hyshys. Tietenkin kihlasormus on kyllä koko ajan sormessa, ja on sen muutamat jo ehtineet tässä viikon aikana huomatakin. Jossain vaiheessa varmaan ihmiset alkaa kyselemään häiden perään, jolloin ajattelin vastata jotain "katellaan" tyyppistä ympäripyöreetä. Kunhan nyt ensin edes valitaan se häiden ajankohta, sitten voidaan alkaa miettimään sitä kuuluttelemista. Mä oon ainakin niin hölösuu etten varmaan kauaa saa pidettyä salassa sitten kun aletaan oikeasti suunnittelemaan. :D

Muokattu: , käyttäjä: Mamma_Marakassi
Link to comment
Share on other sites

Meidän piti pitää suut supussa, mutta toisin kävi. Vietettiin illanistujaisia meillä ja kaverit alkoivat tenttaamaan, milloin koittaa suuri päivä. Eihän siinä sitten viitsinyt alkaa kiertelemään ja pian jo pojat riitelivät siitä, kuka saa toimittaa bestmanin virkaa. :girl_haha: Meidän kummankaan vanhemmat eivät kuitenkaan tiedä tästä vielä, haluan nimittäin yllättää oman isäni häitä edeltävänä isänpäivänä runolla, jossa kysyn häntä alttarille saattajaksi. :)

Link to comment
Share on other sites

Haat eivat ole hyshys-asia, mutta taytyy sanoa, etta valilla alkaa ottaa paahan kaikkien puolituttujenkin kyselyt haapaivasta ja -suunnitelmista. Jotkut tutut kysyvat joka ainut kerta, kun tormataan, etta miten haasuunnittelut edistyvat. "Ihan hyvin, kiitos (kuten kaksi viikkoa sittenkin!!!)". Meidan haihin on melkein kaksi vuotta aikaa, joten millaan hirvealla kiireella tassa ei olla jarjestelyita tekemassa. Huoh. Paikka on varattu, mutta ei, en todellakaan ole ostanut pukua, valinnut kukkia tai tehnyt lahjalistaa. Rasittavaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Minä oon aina joskus hääjutuista kavereille avautunut ja vähän viitekehystä häiden ajankohdalle antanut, mutta nyt kun on saatu hääpäivä päätettyä niin en taida tarkkaa päivämäärää kertoa kellekään. Eniten kuitenkin jännitän/pelkään omille porukoille kertomista, ja sen taidankin jättää mahdollisimman myöhälle. Samaten poikakaverin vanhemmille kertominen saa jäädä mahdollisimman myöhälle.

Link to comment
Share on other sites

Ei olla kumpikaan mitenkään vuolaita kertomaan omia juttujamme ulkopuolisille/kenellekään, joten ei olla kuuluteltu tulevista häistäkään. Kihloihinkin mentiin kertoen ainoastaan perheillemme, mutta koska perheemme päättivät kuitenkin järjestää pienimuotoiset kihlajaiset kunniaksemme, niin lähisuku tietää kyllä tulevista häistä. Samalla tavalla olemme varta vasten infonneet häiden etenemisestä ainoastaan perheillemme, joten uskonpa että tieto leviää heiltä sitten eteenpäin. Eikä tuo haittaa, mutta oikeastaan toivon edes joiltain vierailta yllätysihmetysreaktiota sitten hääkutsun saadessaan.. :)

Kavereille ja ystäville on tullut mainittua häistä ikään kuin sivulauseessa, jolloin on ihan mukava saada ensin heidän innostuneet reaktionsa, eikä itse ole tarvinnut hehkuttaa omaa innostusta heidän nenien edessä. :)

Tulipa nyt vielä mieleen, että mieheni äiti on kyllä varmaan levitellyt uutista jo ympäri kyliä, sen verran tomerana on pohtinut että se päivä pitää sitten olla vapaa kaikilla heidän puolen suvulla ym kutsuttavilla :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minun tekisi mieli kuuluttaa koko maailmalle :girl_haha: En tiiä onko mies kertonut muille ku perheelleen ja aivan lähimmille ystäville, mutta minä olen maininnut asian melkein aina kun joku on kysellyt kuulumisia :) En nyt oikeasti ympäriinsä "kuuluta", mutta koska juuri nyt kuuluu lähinnä häähössötystä, tuntuisi hassulta sitä jotenkin muka salailla :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Meillä ei tällä hetkellä tiedä ketkään muut kuin omat perheet. Ja olen kieltänyt kertomasta eteenpäin. Äitini ruikuttaa jo lupaa kertoa, "jotta vieraat voivat varata päivän häilemme", mutta en oikein ole vielä lämmennyt ajatukselle. ahdistaa se kaikki häsääminen mitä siitä seuraa, argh. :) ehkä alkuvuodesta annamme luvat tai lähetämme sellaiset alustavat kutsut.. :)

Link to comment
Share on other sites

Järjestämme häät, joihin olemme kutsuneet ainoastaan molempien vanhemmat ja sisarukset. Vieraita häihimme on siis tulossa huimat yhdeksän henkeä. Olemme olleet muille kuin kutsutuille asiasta ihan hiljaa, koska en halua, että kavereiden tai sukulaisten hyvällä tarkoittama häähäsläys tarttuisi itseeni. Välillä on tosi vaikeaa olla hiljaa ja surettaa, kun tiedän, että jotkut kaverit tästä loukkaantuvat. Toisaalta, kyseessä on meidän häät. Koen vaikenemiseni omaksi oikeudekseni, johon ei pitäisi kellään olla sanottavaa, jos oikeasti välittää ja edes yrittää ymmärtää meidän näkökulmaa asiaan.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...