.o.O.o.

Onko avioituminen hyshys vai 'KUULKAA KAIKKI!'...?

385 viestiä aiheessa

Kyllä se pikkuisen enemmän kallistuu siihen kuulkaa kaikki. Olen aika tarkka omista asioistani etenkin työpaikallani, joten johonkin sielläkin se raja pitää vetää. Todennäköisesti kerron kihlautumisesta sekä siitä että naimisiinmeno on tulevaisuudessa suunnitelmissa. Läheisemmille ihmisille voi sitten avautua enemmän tarkoista päivistä yms. En koe kovin mukavana että sittä työpaikallani pohditaan omaa hääpäivääni koko naisjoukon voimin, mikä ihan varmasti tapahtuisi. En myöskään halua mitään syvääluotaavaa pohdintaa suhteestani tai aikatauluista. 

 

Häiden järjestelyistä olen ajatellut jutella jotain, mutta monia asioita haluan pitää salaisuutena. Puku on yksi näistä, jonka varmasti näytän vain kaasolleni. Kyllä mun mielestä on kuitenkin kiva puhua kihlautumisesta ihmisille, onhan naimisiinmeno kuitenkin yksi lapsuudenhaaveistani, enkä minä sitä halua millään tavalla peitellä. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllä se hyshys-linjaa on. Olemme toisella kierroksella molemmat, ja menemme naimisiin vain kahdestaan, salaa. Kihlautumisesta tietävät kyllä kaikki, sillä käytämme sormuksia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jotain siltä väliltä. Porukka tietää kihlautumisestamme, mutta emme ole huudelleet ympäriinsä, että häät ovat ensi vuonna ja päivä jo päätetty. Toisaalta olemme kyllä vastanneet, jos ihmiset ovat häistä kysellleet - emme tarkkaa päivää tosin ole kertoneet kuin parille ihmiselle, esim. kaasolle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aika vähän on tullut pidettyä meteliä. Jos joku kysyy niin sitten kyllä on kerrottu, mutta esim. facebookin olen pitänyt tarkoituksella siistinä kaikesta häihin liittyvästä. En halua tehdä numeroa. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häihimme on vielä melkein kaksi vuotta aikaa, asiasta tietävät nyt kaasoni sekä siskoni. Mietin kertomista muillekin, mutten tiedä oikein milloin olisi oikea aika. Ehkä sitten, kun enemmän asioita on järjestettynä ts. jotain muutakin kerrottavaa kuin pelkkä päivä. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaikki häihin tulevat ovat tienneet tulevista häistä hääsuunnittelun alkuvaiheista asti, mutta vain lähipiirin kanssa asiasta on puhuttu jokseenkin säännöllisesti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

hys hys oli :) Salakihlat ja siitä kolmen kk sisällä oli "häät". Vain me kaksi + kuvaaja + todistaja + maistraatin vihkijä ja tietenkin rakas 1,5v. tyttäremme :):girl_in_love:
anopin järjestämään hääjuhlaan sain sitten itse kutsun tuossa puolitoista viikkoa sitten.. jostain ruokapuolen jutuista on ilmeisesti neuvotellut (tiedottanut) poikaansa eli miestäni... sen verran hys hys nekin että en edes tiedä onko kyseessä juhlat vai "vaan" illanistujaiset syystä X (X=meidän naimiset 5kk sitten :P )

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei olla pidetty asiaa mitenkään erityisesti salassa. Kavereiden kanssa ollaan asiasta ihan avoimesti puhuttu, ja samalla kun muitakin kuulumisia vaihdellaan, olen myös kertonut miten hääsuunnittelut etenee. Myös töissä ollaan kummatkin häistä puhuttu. Vanhemmat ovat sitten saaneet kertoa sukulaisille, joihin ei itse olla oltu yhteyksissä. Häiden yksityiskohdista en tosin hirveästi haluaisi paljastaa, ainakaan niille jotka tulevat saamaan kutsun. Säilyypähän jotain yllätyksenä juhlaankin  :) 

 

Facebookissa tosin ei olla hääpäivityksiä tehty, eikä vaihdettu edes suhdestatusta. Läheiset ja tärkeät ihmiset kun tietävät asiasta muutenkin, ja kaukaisemmat saavat päätellä asian sitten häiden jälkeen muuttuneesta nimestä  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vastaan tähän, vaikka häihin on vielä aikaa. Me ollaan parille läheiselle kaverille puhuttu aiheesta, ja ovat lupautuneet auttamaan. Muille kavereille kerrotaan vähän myöhemmin. Muuten ollaan aika hys hys, ja lähetetään kutsut joskus 4 viikkoa ennen häitä. Tähän on syynä se ettei haluta sukulaisten kauhistelua ynnä muuta hälinää. Ne sitten tulee jotka pääsee :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Enemmän kuulkaa kaikki. Tai no, on tiettyjä ihmisiä, joita ei juhliimme kutsuta, joten heille en hirveästi asiasta kuuluttele, mutta muille sitten senkin edestä. Läheisille kavereille tuli kerrottua samana päivänä, kun näistä päätettiin, parille sukulaiselle meni ennakkovaroitus ennen kutsua ja loput sitten varmaan kuuli kutsun saadessaan, jos ei puskaradio toiminut. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän tulevista tietävät vain ne, jotka sinne on kutsuttu eli n. 10 ihmistä. Menemme siis kaikilta muilta salaa naimisiin, melkein voisi karkaamiseksikin kutsua sillä vain 3 kymmenestä kutsutusta vieraasta pääsee paikalle :) Sukulaisista ei tiedä kuin yksi, joka oli kutsuttu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on vähän sellainen välimuoto, ei salailla mutta ei huudellakaan. Pienet häät on tulossa, tuntuisi itsestä vähän oudolta levitellä tietoa laajasti sellaisille ihmisille joiden kanssa olla tekemisissä, mutta ei kutsuta häihin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me vietiin kutsut just postilaatikkoon, IIIK!!! :D Eli parin päivän sisällä kaikki kutsutut saa tietää. Tähän mennessä on kerrottu perheille ja lähimmille ystäville, mutta sukulaisille kutsu tulee (toivottavasti ihanana!) yllätyksenä. Mua alko hulluna jännittään!!!! :D:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me kerrottiin hääpäivä hyvissä ajoin niille, jotka aiotaan kutsua. Suvussa on paljon sellaisia, joiden työ ja muu voi viedä ulkomaille usein tai muuten pitää kiireisenä, niin ajateltiin, että on mukavampi heillekin tietää ajoissa. Saman tien kerrottiin sitten kaikille kutsuttaville, ettei kukaan vieraista joudu kuulemaan puskaradion kautta ja loukkaannu. Hääpäivän kertomisesta kihlajaisten aikaan oli toki vielä reilusti yli vuosi häihin, ja se tuntui vähän hassulta. Mutta ajateltiin että on tärkeämpää kertoa ajoissa kuin liian myöhään. Tämä oli hyvä ratkaisu senkin puolesta, ettei asiasta sitten nouse polemiikkia kun kutsut lähetetään ja niitä ei ole menossa koko suvulle. Aiottiin aiemmin kutsua kaikki serkut lapsineen, mutta tila ja raha muuttivat mielen. Ja se, ettei niin isolle joukolle ehtisi mitään kumminkaan jutella koko päivänä. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt tietysti sitten sellaiset ystävät, joita ollaan kutsumassa ja joita näen usein, saavt kuulla kaikkia mun häähömpötyksiä aika ajoin! :girl_haha:  Mutta eipä liene kukaan vielä kyllästynyt, kun en niin paljon loppujen lopuksi hömpötä. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Semmoinen välimuoto :) Vieraaksi tulevat tietävät ja jotkut heistä ovat jotain asioita häistä ja suunnittelusta kuulleet, kuka enemmän ja kuka vähemmän. Sellaisille, joita ei kutsuta, juhlista ei kauheasti tule rupateltua, mutta ei asiaa salatakaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häistä porukka tiesi vasta, kun saivat kutsut.

 

Häihimme tulee vain sisarukset ja vanhemmat.

 

Ystävilleni olen kertonut sen jälkeen, kun kutsut ovat löytäneet omistajansa. Kavereiden kesken kuitenkin juhlitaan polttareissa, he eivät paljosta jää paitsi kuitenkaan koska kyseessä hääkahvitus vain. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kihlautumisesta kerrotaan kaikille ihan avoimesti ja pidetään kihlajaiset. Naimisiin mennään salaa. Eli häät on "hyshys" linjalla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Todellakin kuulkaa kaikki. : D Jotkut on jopa ärsyyntyneet kun päivittelen hääjuttuja, mutta siinähän ärsyyntyy. En salaile ja mielelläni kyllä tapahtumasta kerron.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ensin, kun suunnitelmana oli mennä naimisiin ensi kesänä, puhuin kyllä suunnitelmista kavereille ja tutuille, mutta en mielestäni liikaa. Kavereiden kanssa olen puhunut toki enemmän, mutta muille vain joskus. Tiedostan sen, että kaikkia ei meidän häät niin kiinnosta (koska jokaiselle on oma elämänsäkin), joten en halua ärsyttää ketään. Nyt kun mennäänkin naimisiin jo joulukuussa, pidetään enemmän hyshys-meininkiä. Ihan läheisimmille ihmisille kerrotaan, mutta muut saavat luulla, että ensi kesänä on myös vihkiminen, eikä vain juhla ;) 

Päivitys: eipäs mentykään naimisiin joulukuussa, kun sulho ei saanut viisumia :( Mä lähden nyt sitten Intiaan, ja mennään naimisiin siellä - ilman ketään mun sukulaista tai ystävää. Mut heille kuitenkin kerrotaan, eli salaisuus se ei ole.

Muokattu: , käyttäjä: Aleze

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei olla hyshys. Ei nyt ihan HEIKAIKKIjesHÄÄThäätHÄÄT -myöskään, mut jos tulee mitenkään puheeks (joko suoraan kysymys häistä tai hei, mitä oot puuhaillu? kun oon lähinnä viimeset kaks päivää googlaillut toukokuussa kukkivia luonnonkukkia) niin joo, otan häät puheeks ja puhun niistä sen verran kun uskon vastapuolella olevan kiinnostusta jutella. Kuten kaikkien puheenaiheiden kohdalla. Täällä foorumilla saatan välillä mennä vähän sen pisteen ylikin, mutta eiköhän me kaikki ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hyyyyyyssss shhh.....
Nää juhlat on ku valtiosalaisuus tai maailman valtaus.

Kellekkään ei hiiskuta mitään. Kaikki tehdään arjen kulissien takana.
Omat vanhemmatkaan ei saa tietää ennen ku n2kk ennen juhlia :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Näillä näkymin ihan hys hys. Salaa kahdestaan maistraatissa, siitä reissuun, josta ehkä joku kiva kuva, jossa vihje kesäjuhlien syystä.. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään