Jump to content
Naimisiin.info

Onko avioituminen hyshys vai 'KUULKAA KAIKKI!'...?


.o.O.o.

Recommended Posts

Ihan hyshys ollaan. Mennään loppukeväästä salaa maistraatissa naimisiin. Aluksi meinattiin mennä ihan kaksistaan maistraatin työntekijäiden todistaessa, mutta päädyttiin pyytämään kolmea läheistä ystävää todistajiksi. Eli näille kolmelle ihmisille ollaan siis vain puhuttu asiasta.

Perjantaina meidät vihitään, josta lähdetään yhdeksi yöksi jonnekin hotelliin, kylpylään tms. Kunnon häämatka tehdään sitten myöhemmin. Sunnuntaina kutsutaan vanhemmat, isoäiti ja sisarukset kakkukahville. Ajateltiin aluksi, että ei kerrota kakkukahvien syytä etukäteen, vaan annetaan naimisiinmenon tulla yllätyksenä. Nyt ollaan kuitenkin mietitty sitä, että pitäisikö syy kuitenkin kertoa etukäteen. :D Muille sukulaisille tai kavereille en kuitenkaan halua puhua tästä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ei varsinainen salaisuus, mutta ei myöskään huudella. Pidämme pienet juhlat vain perheelle (vanhemmat ja sisarukset perheineen), joten siksi pidämme aika lailla hyshys-linjan. Varsinkaan suvulle ei haluta huudella, koska moni jää kuitenkin ilman kutsua.  

Jotenkin on kaikenkaikkiaan se fiilis, että mielummin pitää asian omana tietonaan jopa töissä, josta nyt ei kutsua kukaan odotakkaan. Ihana fiilistellä keskenään ja sitten yllättää kaikki häiden jälkeen hääkuvilla somessa. :wub:

 

Ps. Mutta aika vaikeaa tää hyshys-olo on, kun tekis mieli kuuluttaa kaikille. :ph34r::-X 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Kutsut on jo lähetetty, joten sen puoleen ei tartte hyssytellä. Mutta en kyllä kuuluta missään facebookissa mitään suunnitelmia. Tulkoon yllärinä naimisiinmenomme niille, joita ei ole häihin kutsuttu.

Link to comment
Share on other sites

Meillä isovanhemmat, sisarukset ja niin edelleen ovat kyllä pitäneet tehokkaasti huolen siitä, että tieto naima-aikeistamme on välittynyt suurimalle osalle lähisukua. Me emme itse pidä asiasta mitään hirvittävää meteliä, mutta emme myöskään yritä salata asiaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Meillä hyssytellään sellaisten henkilöiden kohdalla, jotka eivät saa kutsua. Olen kahden vaiheilla, haluanko paljastaa heille vasta sitten, kun Facebookissa status vaihtuu tms. vai kerronko keväällä, mikäli keskustelu kulkee siihen suuntaan luonnollisesti. Lähisukumme tietää häistämme jo, mutta vielä täytyisi tehdä Save the Date -ilmoitukset lopuille vieraille, kunhan vieraslista saadaan lyötyä lukkoon. Olen kovin huono valehtelemaan, joten jos joku reilusti kysyy, milloin olemme menossa naimisiin, voin vastata, että ensi kesänä, eli en asiaa täysin salaile.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Huomaan olevani aika hyshys. Syynä lienee ainakin osin se, että ylipäänsä huomaan ujostelevani oman elämän tunnepitoisista asioista puhumista. Toisaalta rennoissa tilanteissa ja sopivan puheenaiheen sattuessa olen aika pidäkkeettä puhunut esim. työkavereille asiasta. Kaveripiirini on laaja ja sen suuntaan olen ollut aiheesta aika hyshys välttääkseni mielipahaa, koska juhlistamme tulee tosi pienet ja moni jää ilman kutsua, enkä tiedä miten nämä henkilöt asian ottavat... niille muutamalle kaikkein läheisimmälle, jotka varmasti myös juhliin tulevat, kyllä aloin pulputtaa asiasta heti kun päätös naimisiinmenosta oli tehty. :D 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Vähän fifty-fifty, lähimmille ystäville ja lähisuvulle on kyllä tullut puhuttua mutta sellaisille joista ei tiedetä että halutaanko kutsua niin ei olla erikseen asiasta mainittu, kun jo kihlautumisen yhteydessä tuli useammalta ihmiseltä haaveilua josta paistaa että kutsua ovat vailla. 

Link to comment
Share on other sites

Aluksi ajattelin, että menisimme enemmän hyssyttelylinjalla, mutta sitten tilavarauksen jälkeen on kuitenkin tullut puhuttua aiheesta enemmän. Tosin vain sellaisten kanssa, jotka varmasti kutsun saavat. Sulhanen pyysi bestmanitkin melkein välittömästi. Itse olen vasta miettimässä asiaa ja päätymässä ratkaisuihin. 

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Mä olen ehkä enemmän hyshys-linjalla kun en kauheasti tykkää muutenkaan asioitani levitellä. Lisäksi tulossa on pienen  pienet häät jonne ihmisiä ei kuitenkaan tule kuin kourallinen. Salaisuus häät eivät tietenkään ole mutta en niistä kamalasti huutelekaan. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...