Charlene

Vanhempien reaktio hääuutisiin

481 viestiä aiheessa

Huh, nyt on viimeinkin vanhemmille kerrottu ja reaktiot olivat ihanan positiivisia, olin alunperin kuumotellut kertomista ihan kamalasti kun on tullut luettua joidenkin ihmisten huonoja kokemuksia vaikka sitä kuitenkin samalla jotenki tiedosti että eiköhän nämä ole ihan hyviä uutisia ainakin omille vanhemmilleni jotka ovat jo jonkun aikaa kyselleet että koskas me mennään naimisiin :D.

Appivanhemmat ottivat uutisen hyvin vastaan onnitellen, ja omat vanhempani menivät ihan onnesta soikeaksi ja alkoivat molemmat halailemaan sekä kättelemään, ja olihan siinä pakko kuohuvaakin ottaa lasilliset yhdessä :).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Äitini reaktio oli lähinnä ”jaa, minkä ihmeen takia”. Sisareni taas alkoi haukkua kirkkohäitä. Tuntuu todella pahalta, kun haluaisi juhlia rakkauttaan, eikä ketään tunnu kiinnostavan tai sitten mollataan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Menimme kihloihin 2013. Isäni onnitteli, mutta äitini ensimmäiset sanat olivat "Taasko?". Syynä lienee se, että olin "vasta" eronnut edellistä kihlatustani 2012 varsin yllättäen - koska hänellä oli toinen nainen. Siltikin äitini kommentti satutti, vaikka pidettiinkin sitten seuraavana päivänä kihlajaiskahvit appivanhempien kanssa. 

Puolisoni vanhemmista hänen äitinsä ilahtui suunnattomasti. Appikin kyllä onnitteli, mutta oli todennut puolisolleni että "kihlauksesta pääsee vielä helposti karkuun". Että kiitos vaan, en vissiin sitten ole/ollut mieleinen valinta. 

Nyt ilmoitimme minun vanhemmilleni pöydän ääressä naamatusten, että olemme menossa naimisiin ensi vuonna (2020), kun taloudellinen tilanne on vähän parempi. 

Toistin äidilleni asian kahdesti, ennen kuin hän edes kiinnitti huomion siihen, mitä hänelle sanoin. "Juu, no sitten te menette", oli vastaus. Eikä isäni kommentti sen iloisempi: "Sehän on teidän asianne." En odottanut mitään riemun kiljahduksia tai muuta suurta tunnekuohua, mutta jotakin iloa tai mielenkiintoa hääpaikan valintaa tai hääpäivää kohtaan. Mutta ei. 

Puolisoni vanhemmille emme ole vielä hääsuunitelmista ehtineet kertomaan, teemme sen mielellään kasvotusten. Saa nähdä sitten, että millaisia reaktioita sieltä suunnalta tulee.

Että voi noinkin pieni asia tuntua näin pahalta :unsure:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oikein onnellisia olivat kaikki. Ja osasivat kyllä tätä odottaa. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä veljeni on menossa ensin naimisiin 8/22 ja mieheni kanssa Suunnittelemme häitä 11/22 ja en tiedä miten kertoisin koko asian sillä pelottaa ja jännittää tuleeko sieltä minkälaista kommenttia vastaan isältä todennäköisesti jotain miksi näin pian ja olette vielä niin nuoria niin miksi jo nytten (olemme olleet 5v yhdessä häiden aikaan) niin ehkä vain lähetämme save the date kortit hyvissä ajoin ja katsotaan sitten mikä on reaktio. :rolleyes:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään