Mikä on suosikki vuodenaikanne häille?


Kirveli

Recommended Posts

  • Replies 550
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä päädyttiin erinäisistä ajankohtarajoitteista johtuen loppukesään eli elokuun loppuun, mutta jos ajattelisin ihan ilman mitään rajoitteita - minusta joulun ja uudenvuoden tienoo on kyllä ihanan tunnelmallinen ajankohta häille ;) (Ehkä asiaan vaikuttavat myös viime aikoina näkemäni ihanat kuvat talvihäistä ;)) Kynttilät, pimeys, kenties lumi... Aahh! Ja eilen juuri kävi mielessä, että uudenvuodenaatto olisi varmasti upea ajankohta, samppanjapullon poksahtelua rakettien paukkuessa! :)

Link to comment
Share on other sites

Kaikista paras olisi kunnon luminen ja kylmä talvi. Sellaisesta ei vaan ole mitään varmuutta! Päädyttiin syyshäihin, kun on pimeää eikä enää niin kuuma. Eikä haittaa, jos sataa - se on oletusarvo!

Kesähäitä en haluaisi hyttysten ja muun hullunmyllyn takia. Keväällä on puolestaan aika harmaata...

Link to comment
Share on other sites

Ajattelimme ensin talvea (siitä nimimerkki), mutta vaihdoimme syksyyn. Olemme molemmat syntyneet syksylle ja se on lempivuodenaikamme. Inhoamme kesän kuumuutta. Syksyllä vihannekset, sienet ja marjat ovat tuoreimmillaan. Syyskuussa voi olla vielä vähän lämmintäkin. Illalla saamme kahdestaan nauttia pimeydestä ja ehkä sateestakin mökkisaunan lämmössä. Häämatkalle pääsemme syyslomalla, kuukausi häiden jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

Syksy, ehdottomasti! Haaveilen hieman kirpeästä hääpäivästä ja syksyn tuoksusta ilmassa....Ja siitä, että häissäni olisi iillan hämärtyessä paljon kynttilöitä. Toinen vaihtoehto olisi talvi, kunnon helmikuinen pakkanen ja narskuva lumi, mutta se valitettavasti on nykyään aika epätodennäköistä täällä etelä-Suomessa :mellow:

Link to comment
Share on other sites

Kevät tai syksy.

Molemmissa luonto on valmistumassa johonkin uuteen. Toisaalta keväällä voi olla varma siitä, että puut alkavat vihertää ja on valoisaa, ja syksyllä on ruska ja tunnelmallista hämärää. Kesähäihin liitän itse automaattisesti ajatuksen auringosta ja talveen lumesta, ja niistähän ei voikaan olla sitten varma..!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Omille häille suosikkivuodenaika on kesä, tosin ei välttämättä ihan keskikesä. Alkukesästä luonto on minusta kauneimmillaan, lehdet on juuri puhjenneet eikä joka puolella ole niin "täyteläisen" vihreää. Jos ulkovihkimistä/-juhlia suunnittelisi, niin alkukesästähän sää voi olla lähes mitä tahansa, mutta onneksi ulkojuhlat ei kuulu meidän suunnitelmiin, eli ei haittaa vaikka tulisi vettä kuin saavista kaatamalla. :D

Link to comment
Share on other sites

Olen aina ollut sitä mieltä, että talvihäät ehdottomasti. Asiasta ei edes keskustella, tai siis kaipa siitä olisi voinut keskustella, mutta ei se mieltäni olisi muuttanut :) Kuitenkin...nyt nämä kaksi viimeistä talvea ovat olleet niin masentavia, ja jos pitäisin talvihäät, niin haluaisin takuun lumesta. Koska tuollaista takuuta ei tule kuin lapissa, niin idea talvihäistä haudattiin. Seuraavana jonossa oli syyshäät, koska tykkään pimeästä, ja kynttilöillä olisi helppo koristella juhlapaikka. Kun sitten kosittiin viime kuussa, niin mietittiin ensimmäisen vaihtoehdon jälkeen(joka siis ei olisi onnistunut) häitä ensi syksyksi. Koska olemme vähän tällaisia hätähousuja, niin eihän me nyt minnekkään syksyyn malteta odottaa! Meille tulee siis keväthäät, jota en ole varmaan koskaan aikaisemmin osannut kuvitellakkaan(tosin ehkä enemmän kuin kesähäitä). Jos joku vuodenaika olisi ollut jommalle kummalle todella tärkeä, niin varmasti oltaisiin siihen ajoitettu häät, mutta eipä sillä loppupeleissä niin väliä ole. Kuhan saan pitää villasukkia hääjuhlassa, niin kaikki on hyvin :D

Link to comment
Share on other sites

Periaatteessa talvi - talvihäitä meillä alunperin suunniteltiinkin. Mutta viime talven nähneenä muutimme mielemme.. lunta on talvihäissä oltava tai mä en ala!! :rolleyes: Jos siis voisin olla varma että täällä etelässäkin talvi on talvi, niin talvihäät tulisi. Mutta koska lunta ei voi taata, niin seuraavana suosikkina on sitten syksy. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Itse rakastan kesää ja luulin, että haluaisin kesähäät sitten kun aika koittaa. Mutta sitten sulho ehdotti joulukuuta ja mietin, että mikä jottei.

Toisaalta se pimeä aika on niin tunnelmallista. Luultavasti ruma keli ja maa mustana, mutta se on omalla tapaa aika romanttista :grin:

Meillä on juhlapaikalla kaunis iso takka ja nyt sekin pääsee oikeuksiinsa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...