Mikä on suosikki vuodenaikanne häille?


Kirveli

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • Replies 550
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ensimmäinen vaihtoehto: Alkusyksy/loppukesä; illat jo pimeät, soihtuja, lyhtyjä, ehkä kokko.. ilma on vielä lämmin, mutta ötököitä ei enää ole niin paljon pienen syyskirpeyden jo puraistessa.. ja tietenkin ruskan värit ja pihlajanmarjat :)

Toinen: alkukesä; syreenit ja vihreys, ötökät vasta heräilemässä.. :) ja kesä vasta edessä!

Link to comment
Share on other sites

Mulle ei talvihäät tunnu omilta, vaikka kauniit ja tunnelmalliset ovatkin (varsinkin jos on lunta maassa). Mieluisimmat itselle olisi kevät ja kesä, sitten syksy. Kevät on sillain ihana kun on valoista, mutta pahimmassa tapauksessa sää voi olla pelkkää räntäsadetta. Vaikka sadetta se on useimmiten Suomen kesäkin ;) Ja syksyn pimeät illat voi olla tosi tunnelmalliset....

Kesään nyt kuitenkin päädyttiin kun meidän häävuodelta katsottiin päivämääriä, tuntui hyvältä päivältä. Sen ihmeempää syytä ei ole.

Link to comment
Share on other sites

Olen aina suunnitellut itselleni syyshäitä, sulho ei halunnut missään nimessä kesähäitä, mutta syyskuu oli jo kuulemma liian syksy hänelle :girl_haha: Päädyimme siis elokuun loppuun, kuitenkin toivottavasti lämmintä, mutta pimenevät illat ja se syksyn tuntu kuitenkin. Ruskaa tosin on turha toivoa ainakaan etelän leveysasteille vielä tuolle kohtaa :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Jos olisi tämmöinen lumitalvi kuin tämä talvi niin voisin melkein jopa vastata talvi. Olen myös ollut niin upeissa talvihäissä, että ne on ihastuttanut. Kesä se on silti itselle. Mutta suomen kesä... kunpa aurinko paistaisi ja olisi lämmin. Syksyllä en itse ikinä menisi naimisiin. Ajattelisin vain että puku sotkuu loskaan, ja kampaus ja meikki menee sateessa pilalle, ja pihalla on masentavan näköistä. Mutta saahan aivan upean tunnelmallisia syksyhäitä toki aikaiseksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Omat häämme ovat keskikesällä, mutta isosiskon helmihäät olivat tunnelmaltaan kyllä myös kauniit. Eniten varmaan kesässä häiritsee yötön yö, koska kynttilät eivät pääse oikeuksiinsa. :D Muutenhan yötön yö on mitä kaunein. :) Lapin ihmisenä se vielä on itselle jotenkin erityisen tärkeä.

Link to comment
Share on other sites

Mä olen aina haaveillut keväällä pidettävistä häistä. Jotka nyt pidetäänkin, ei tosin ihan keväällä keväällä vaan jo enemmän alkukesästä, mutta kumminkin. Ajatus siitä, että kun luonto taas herää ja siinä samalla myös meidän yhteinen elämämme, on minusta kaunis. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...