Mikä on suosikki vuodenaikanne häille?


Kirveli

Recommended Posts

  • 1 year later...
  • Replies 550
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

Syksy siksi, että silloin mahdollisimman moni pääsee paikalle (miehen suvussa & kavereissa paljon maanviljelijöitä), eikä ole oikein muita juhlia, niin ei tule päällekkäisyyksiä (esim. keväällä ja kesällä kaikki yo- ja rippijuhlat). Syksy on kaikkein parasta aikaa myös tällaiselle astmaatikolle: talvella ahdistaa pakkanen, kesällä helle ja heinät, keväällä katupöly ja siitepölyt. Luontokin on syksyllä kauniin värikäs ^_^

Link to comment
Share on other sites

Mä haluan talvihäät, jotka meille on siis tulossakin :) Toisaalta haluan meidän juhlapaikan olevan meren äärellä, jolloin paikka tietty varmasti pääsisi enemmän kesällä oikeuksiinsa, mutta mitäs pienistä. Ihana romanttinen tunnelma pimeänä talvi-iltana. Häämatkallekin on sitten ihana lähteä johonkin lämpimään hetipian ;)

Jokaisessa vuodenajassa on kyllä puolensa. Syksyllä todellakin saisi varmasti kauniit häät! :) Kevät taitaa olla ainoa vuodenaika josta en niin välitä.

Link to comment
Share on other sites

Meillä sulho ilmoitti suoraan, että ei ainakaan talvihäitä, koska ei yhtään pidä kylmästä ilmasta. Itse olin ajatellut alkukesää, kun kukat alkaisivat kukkia. Sulhanen olisi halunnut häät syksylle, että ulkona olisi ollut ruska. Nyt ollaan alustavasti päädytty heinäkuun loppuun, joka on mielestäni hyvä kompromissi ja näillä näkymin häät osuisivat kihlautumisen kolmivuotispäivälle, jos vaan maltetaan sinne asti odotella. Minusta kesähäissä on parasta, että ulkona riittää valoa pitkälle iltaan ja luonto on kauniisti kukassa hääkuvia varten.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ehdottomasti talvi. Kesällä on niin kuuma, ettei kellekkään maistu ruoka, hikoiluttaa ja sesonkina kaikki on kalliimpaa. Syksyllä sataa (vaikka ruskan aikana olisi ihana mennä naimisiin) ja keväällä on loskaa. Meidän häät ovat helmikuussa, toivon auringon paistetta ja kirpeää pakkasta! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kaikissa vuodenajoissa on omat hyvät puolensa.

 

Ehkäpä eniten tykkään kuitenkin alkukesästä/loppukeväästä, jolloin meidänkin omat häät on. Toukokuu, kesäkuu ovat mun mielestä ihania kuukausia juhlille. Luonto on talven jälkeen vihdoin puhdennut kukkaan. Touko-kesäkuussa ei ilma yleensä ole ollut tuskaisen hiostava mitä loppukesästä saattaa olla ja parhaimmassa tapauksessa kaikki on ihanan vihreää, uutta, taivas on kirkkaan sininen  ja lämpötila on  siinä +20 asteen kieppeillä... No, tätä toivotaan :)

Link to comment
Share on other sites

Loppukesä / alkusyksy on aina ollut lempivuodenaikani ja elokuiset kuutamohäät haaveenani. Tänä vuonna se toteutuu! :girl_in_love: Ja jos on pilvistä ja kuu pysyy piilossa, niin sitten laitetaan enemmän kynttilöitä tunnelmaa ja valoa antamaan.

 

Voin vain kuvitella, miten romanttista se on, kun siinä elokuisen illan hämärtyessä istuskellaan vielä hetki kahdestaan hääpaikan terassilla, kuunnellaan takapihalla pauhaavan meren kohinaa ja vain fiilistellään juuri alkanutta avioliittoa. :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Minusta kaikissa on puolensa, joten olisin periaatteessa voinut järjestää omat hääni mihin vuodenaikaan tahansa. Syksy valikoituikin meillä ajankohdaksi enemmän käytännön syistä kuin siksi, että syksy olisi ollut meistä ainoa oikea vaihtoehto. Ne häät, joissa olen aikuisiällä ollut ovat olleet kaikki loppukesästä/alkusyksystä. :)

Link to comment
Share on other sites

Mä olisin alunperin halunnut häitä vietettävän syksyllä tai talvella, koska päivänvalon vähenemisen myötä olisin päässyt koristelujen osalta panostamaan tunnelmavalaistukseen ihan eri lailla. Mies oli kuitenkin alusta asti enemmän kesähäiden puolella ja tavallaan jonkinlaisena kompromissina päädyttiin sitten lopulta elokuuhun. Ei ihan syksyä muttei kuitenkaan enää ihan mitään pahinta hellekesääkään ja ihan kyllä vallan toimivaksi ratkaisuksi osoittautui. Sattui olemaan niin hyvät kelit tuolloin että ihmiset tykkäsivät rampata paljon pihan puolella ja olihan tuo nyt esimerkiksi hääkuvien kannalta ehkä vähän enemmän varman päälle pelattu valinta, vaikkei Suomen säästä nyt ikinä voikaan ihan varmaksi mennä sanomaan että minkälaiset säät sattuu olemaan päällä aina mihinkin aikaan vuodesta. Ja totta kai pukeutuminen oli myös yksi tekijä mikä tuohon valintaan vaikutti, ei tarvinnut ruveta hankkimaan mitään lämmittäviä vaatekappaleita mekon päälle tai muuta.

 

Tämän perusteella sanoisin siis että loppukesä on ehkä eniten omassa suosiossa. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...