Jump to content
Naimisiin.info

Mikä on suosikki vuodenaikanne häille?


Kirveli

Recommended Posts

Alkusyksy/loppukesä, ja häät onkin elokuun lopussa. :girl_pinkglassesf: Pimenevät illat, kynttilät, sopiva lämpötila, ihmiset eivät enää lomaile ainakaan niin paljon, ei hyttysiä, sadonkorjuu, värit... Toinen hyvä ajankohta olisi ollut kesäkuun alku, jolloin ei vielä ole kovin kuuma ja suurin osa ei ole vielä karannut mökille. Tämä ajankohta saa plussaa myös luonnonkukista, mitä ei liiemmin enää elokuun lopussa/syyskuun alussa ole. Mutta jotenkin on kiva, kun on kesä aikaa järjestellä häitä eikä tarvitse heti kiireisen kevään jälkeen astella alttarille. Jos vois olla täysin varma, että talvella on (paljon) lunta, myös talvihäät ois ihanat. Keväällä tai heinäkuussa pidettävät häät ei siis oikein innosta.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 550
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 4 months later...

Meillä hääpäivä tulee olemaan keväällä. Kyseessä loppukevät, kenties ilmoista riippuen jo alkava kesä... :) 

 

Mutta mitään varsinaista vuodenaikasuosikkia häiden puolesta ei ole. Minusta häät ovat ihanat jokaiseen vuodenaikaan, sillä itse näen kaikissa vuodenajoissa jotain tunnelmallista, kaunista ja romanttistakin. :) 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Minun suosikkivuodenaikani häille olisi ollut loppusyksy (loka-marraskuu), mutta kesähäät on kuitenkin tulossa, lähinnä siksi koska mies halusi ennemmin sellaiset ulkoilmahenkiset juhlat, joissa voidaan hengata lämpimänä kesäiltana järven rannalla, mihin juhlapaikkakin tarjoaa oivalliset puitteet. Syksyhäissä houkutti se, että voi hyödyntää kynttilöitä ja ihania ruskan värejä, jotka ovat lempivärejäni muutenkin. Mutta eiköhän niitä kynttilöitä ja lyhtyjä voi sytytellä myös loppukesän pimenevään iltaan. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kaikki muut paitsi kesä :D En tykkää helteistä yhtään ja olo on kesällä tavallisessakin juhlamekossa todella tukala, saati sitten hääpuvussa. Syksy viehättää värimaailmaltaan, mutta siskon häitä juhlittiin 2013 syyskuun lopussa niin ei viitsi niin lähekkäin järjestää samanlaisia. Keväästä tykkään todella paljon ja se olikin alustava suunnitelma, kunnes tuli idea talvihäiden intiimistä tunnelmasta. Näillä näkymin siis talvihäät meille tulossa  :girl_in_love:

 

Edit: Lisäyksenä vielä se minkä joku aiemmin mainitsikin että ihana ajatus järjestää rakkaudentäyteinen juhla keskellä pimeää talvea  :girl_dance:

Muokattu: , käyttäjä: FelineStripe
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kesähäissä on mun makuun joko liian hikistä tai sitten Suomen kesä yllättää ihanasti alle 10 asteen lämpötilalla ja räntäsateella. Talvihäissä puolestaan oon ollut vieraana aivan jäässä, kun on pitänyt olla sukkiksissa ja juhlamekossa joitakin hetkiä ulkosalla (oon pahemman luokan vilukissa). Mun suosikkiajankohta onkin myöhäinen kevät tai alkusyksy. Omat häät valikoituivat pidettäväksi syyskuussa 2015.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...