Jump to content
Naimisiin.info

Kutsutteko työkavereita häihinne


Kata.S

Recommended Posts

Meillä kummallakin aika yksinäinen työ (mies ajaa pientä rekkaa ja minä varastotyöläinen) joten ei ole kaverisuhteita kummallekaan töissä ehtinyt syntyä. Eli ei siis kutsuta työkavereita.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ehdottomasti kutsun niin nykyisiä kuin vanhojakin, mutta vain läheisimmät ja tärkeimmät. Ovat minulle samalla tavalla ystäviä kuin kaikki muutkin!

Link to comment
Share on other sites

Kyllä, kutsun omasta tiimistä esinaiseni ja toisen erittäin rakkaan työkaverin. Näiden ihmisten kanssa vietän muutekseen eniten aikaa elämässäni, sulhasen jälkeen. :) Nämä ihmiset ovat siis paitsi työkavereita myös ystäviä minulle. Lisäksi tulossa ainakin yksi entinen työkaveri edellisestä työpaikasta.

Link to comment
Share on other sites

Kutsumme ne työkaverit, joiden kanssa olemme tekemisissä myös vapaa-ajalla. He ovat meille enemmänkin ystäviä kuin työkavereita.

Link to comment
Share on other sites

Nykyisestä työpaikasta en kutsu ketään, mutta kahdesta edellisestä kyllä - tosin en kutsu heitä ex-työkavereina vaan ihan ystävinä niin kuin muutkin ystävät :)

Link to comment
Share on other sites

Minä kutsuin mun entiset työntekijät perheineen ja mies kutsui myös omat työkaverit perheineen :)

Minusta se oli vaan niin ehdoton juttu että pitää kutsua.

Link to comment
Share on other sites

Mulla on oikeastaan vähän hankala tilanne. Olen töissä pienessä firmassa. Meillä on yhteensä mun lisäksi 3 työntekijää, yksi näistä mun pomo ja toinen pomon vaimo. Tosi mukavia ihmisiä kaikki ovat, mutta ei kyllä vapaa-aikaa vietetä yhdessä, mutta lounastaukoja yms. En oikein tiedä pitäisikö näitä kutsua. Entisestä työpaikasta kutsun yhden työkaverin, jonka kanssa muutenkin silloin tällöin tavataan, mutta nykyisistä en kyllä tiedä. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minun on helppo vastata, sillä minulla ei ole työkavereita. Esimies on, mutta hänen kanssaan asioimme lähinnä puhelimitse, 1-2 kertaa kuussa nähdään palavereissa... Miehen työkaverit ovat pelkkiä työkavereita, eivät siis ole tekemissä vapaa-ajalla, joten heitäkään ei siis kutsuta.

Link to comment
Share on other sites

Molempien työkavereita kutsutaan. Miehen työkavereista kaksi perheineen, minun kollegoistani 8 ilman seuralaisia. Tai itse asiassa minun kohdallani on kyse entisistä työkavereista, mutta ilman tätä naisporukkaa en voisi kuvitellakaan meneväni naimisiin :D Meillä oli aina aivan älyttömän hyvä henki ja ollaan paljon vietetty vapaa-aikaa yhdessä, vaikka osa meistä onkin jo vaihtanut työpaikkaa pariinkin kertaan. Kahden kollegan häissä ollaan samalla porukalla oltu ja odotan innolla sitä, että nämä tanssitaitoiset ja -haluiset ystävät saapuvat meidän juhliimme! Tosin minä olen "perinteiden rikkoja", ne kahdet edelliset häät on pidetty Katajanokan kasinolla, jossa työporukalla jopa istuimme samassa pöydässä (lähimpänä tanssilattiaa ja baaria ;)) kummallakin kerralla.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Mä aijon kyllä kutsua työkaverini häihin,koska olen osan kanssa tekemisissä ihan vapaa-ajallakin.Tässä juuri vaan aloin miettiä sitä,että onko tökeröä kutsua pelkästään vaan niinkuin yksittäin,eikä niin,että pariskuntana? Olen kyllä ollut työkavereiden puolisoiden kanssakin tekemisissä,mutta en kuitenkaan tunne olevani heidän kanssa niin läheinen,että haluisin heidät kutsua..Vaikka jotenkin epäilen,että eivät ehkä tulisikaan..

Mies tuskin töistään kutsuu ketään.Välillä nyt jonkun kanssa kaljalla saattaa käydä,mutta en usko,että sielä ketään niin 'läheistä' on,että kutsuisi.

Link to comment
Share on other sites

^^Jos työkaveri on ollut esim. vakiintunut vuositolkulla, on aveciton kutsuminen hieman asiatonta, tunsi tai ei. Tämä toisaalta on selkeämpi rajanveto silloin, jos kutsut muutaman yksittäisen työkaverin. Jos kutsu on tarkoitettu laajemmalle katraalle, sitten sen voisi luultavasti osoittaa pelkille työtovereille. </mielipide>

Link to comment
Share on other sites

Mmhhh...10 ihmistä töistä aijon kutsua..Mietin vaan,kun ei kaikilla näistä edes ole kumppania,ainakaan nyt tällähetkellä,eihän sitä tiedä mikä tilanne häiden aikaan on..Mun täytyy nyt vähän pohtia tätä. Joten saa lisää ajatuksia antaa tähän jos jollain on esimerkiksi omakohtasia kokemuksia..

Link to comment
Share on other sites

Nykyisestä työpaikasta en varmaan kutsu ketään.. Mutta entisistä paikoista saatan kutsua muutaman (joihin on tullut pidettyä yhteyttä työpaikanvaihdoksen jälkeenkin).

Link to comment
Share on other sites

Näillä näkymin 2 tai 3 mun työkaveria saa kutsut ja nämäkin siitä syystä, että ollaan ystävystytty niin paljon, että nähdään ja kyläillään toistemme luona töiden ulkopuolella. Miehellä ei ole töissä varsinaisia ystävyyssuhteita kehittynyt, joten hänen työpaikalta ei kutsuta ketään.

Link to comment
Share on other sites

Mä yhdeltä työkaverilta kysäsin,että odottaisko yhteistä kutsua ja hän sanoi,että se on mun päätös mitenkä haluan,joten ei sieltäkään pahemmin apua tullut. :) Onneksi mulla on nyt vielä vajaa parivuotta tätä aikaa pohtia.. :)

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee mun yksi entinen työkaveri, ei ketään nykyisiä työkavereita. Muutenkin häihimme tulee vain lähimmät sukulaiset ja ystävät, koska häät ovat pienet. :)

Link to comment
Share on other sites

Tätä olemme miettineet koska olemma samassa työpaikassa, mutta en tiedä.

Jos olisi pelkät häät niin ehkä sitten, mutta koska kyseessä on häät + risitäiset niin en usko että kutsumme ketään.

Link to comment
Share on other sites

Me emme kutsu kummankaan työkavereita. Minä olen isossa paikassa töissä enkä ole vapaa-ajalla tekemisissä työkavereiden kanssa. Mies on pienemmässä firmassa, mutta työkaverit eivät ainakaan vielä ole muodostuneet niin läheiseksi, että menisivät muiden ystäviemme edelle vieraslistalla.

Muokattu: , käyttäjä: Kvarkki
Link to comment
Share on other sites

Meille tulee kaksi mun työkaveria, jotka on muutenkin kavereita. Miehen työpaikalta ei tule ketään, kun ei ne muutenkaan ole tekemisissä toistensa kanssa vapaa-aikana.

Link to comment
Share on other sites

tätä pähkätty meilläkin. Osan kanssa tekemississä vapaa-ajalla ja osan kanssa ei. Ja osa tuntuu läheisemmiltä kuin toiset. Toisaalta taas kovin monta tuntia päivästä viettää näiden ihmisten kanssa ja vaikka osa ns. vain työkavereita niin on ne tietyllä tapaa tärkeitä silti. Itse ajatettelen että itsellä hyvä olla töissä ja suurin kunnia kuuluu työkavereille siitä niin ois kiva saada ne jakaan se hyvä päivä. vähän on siihen päädytty että jos lista antaa myöten niin kaikki kutsutaan.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...